Jump to content

Jagz

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  T1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jagz

  Sini -66

  Tätä ei ole vieläkään katsastettu tälle vuodelle, mutta ajettu on. Nyt taitaa olla menossa neljännet tarrakilvet. Toissa päivänä kävin tankkaamassa ja siitä kun olin lähdössä liikenteeseen ni auto ei startannut, solenoidi vaan nakutti. Työntämällä käyntiin ja taas mentiin. Tänään aloin tutkimaan niin selvis että akku oli tullut tiensä päähän. Nyt ajattelin samalla lisätä vielä pari tiivistettä bensapumpun alle koska vieläkään tämä ei lähde kuumana käyntiin.
 2. tälläsestähän ois kiva tehdä joku rodi 🙂
 3. Jagz

  sytytys

  Miksi sitä ei saa pyörittää?
 4. Jagz

  sytytys

  Kuinka YKK selvitetään ilman virranjakajaa? Näkeekö sen esim. siitä missä asennossa venttiilit on? Vai onko parempi tunkea vaikka ruuvari tulpanreiästä sisään ja päätellä sen perusteella?
 5. Jagz

  Sini -66

  oon asentamassa säädettäviä lattoja ja ajattelin että kai noi iskaritkin vois vaihtaa. nyt mul on ollut vakiot siellä, mutta mitäs ammattilaiset nykyään suosittelee? toi mun autohan on yleensä tollanen tiehöylä, mutta katsastukseen sitä pitäis aina nostaa (ainakin katsastusinsinöörin mielestä 😄 )
 6. Jagz

  Sini -66

  nyt kun muistelin niin viime keväänä kun vaihdoin uuden pumpun, niin ihmettelin että miks siellä oli useampi tiiviste...
 7. Jagz

  Sini -66

  onko kellään tietoa,paljon ton pumpun akselin pitäis tulla ulos tuolta kun moottori on ykk:ssa? pumppuna mulla on tämä https://www.paruzzi.com/fi/beetle/moottori/polttoainepumput-polttoainelinjat/4541/ niin ja sellanen, että paljon ton bensanpaineen pitäis olla? korjaamokirja sanoo 0,09-0,13 kg/cm2. pitää varmaan hommata vielä painemittari ja mitata toi.
 8. Jagz

  Sini -66

  mekaaninen
 9. Jagz

  Sini -66

  startti on uus,ja hyvin pyörii.
 10. Jagz

  Sini -66

  Startti pyörittää hyvin kylmänä ja kuumana.
 11. Hiihtopipo & kavallus 100 spokes & dead folkz
 12. Jagz

  Sini -66

  Jakajana 123 Ignition ja johdot on kans uudet (Beru). Tulpat on kans "kokolailla" uudet. Kylmänä lähtee käyntiin laakista vaikka ois seissyt monta viikkoa. Lämpöisenä startatessa haisee bensa.
 13. Jagz

  Sini -66

  Tänään saatiin kytkettyä uus johto takavalolle/rekkarinvalolle, kun vanha oli jostain poikki. Mut nyt polttaa kuskin etuvalolta sulakkeen kokoajan, sen kimppuun seuraavaksi. Sit ois ongelmana se,että tää ei lähde lämpöisenä käyntiin. Vartin kun antaa olla ni sit starttaa. Epäilen että vika johtuisi kaasarista, onko joku halukas riihimäen lähellä purkamaan ton kaasarin kun en luota omiin taitoihin? Toinen vaihtoehto kaasarin rinnalle ois ilmeisesti puola,mut se on uusittu (flamethrower) jokunen vuosi sitten...
 14. Huonot pois ja uutta tilalle.
 15. Jagz

  Sini -66

  Onhan tossa bensamittari.
×
×
 • Create New...