Jump to content

Jagz

Members
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Ajoneuvot
    T1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jagz's Achievements

  1. Jagz

    Sini -66

    Oli muuten tiukassa toi iskarin alempi holkki tossa pultissa... 😅
  2. Jagz

    Sini -66

    Taas tuli mutteria väännettyä. Ensin alkoi ärsyttää likaiset iskarit. Ajattelin että irroitan ne ja putsaan ja maalia pintaan. No apparin puolen iskarista oli mennyt alempi pusla rikki (saattaisko olla siitä olisi johtunut märällä asfaltilla joskus perässä tuntunut voblaus?) No eihän sinne voinut rikkinäistä osaa takaisin laitta,joten hain uudet iskarit ja laitoin ne kiinni.
  3. Jagz

    Sini -66

    Pientä näpertelyä. Virranjakajasta puolalle menevien johtojen siistiminen.
  4. Jagz

    Sini -66

    Jee! Paruzzille oli vihdoin ja viimein tullut taas näitä savun värisiä takavalon kuoria. Vanhat alkoi olla melko sumuiset ja meinasin niitä alkaa kiillottelemaan. Autoglymin kiillotussetti ois maksanut 40e,uudet kuoret paruzzilta 6e. Laatu näissä ei oo mikään paras,mutta kyllä ne asiansa ajaa.
  5. Jagz

    Sini -66

    Yritin laittaa,mutta sitten toi täyttöputki jää löysälle.
  6. Jagz

    Sini -66

    Askartelin tota huohotus systeemiä. En tiedä mentiinkö täs perse edellä puuhun kun tarkoitus oli päästä eroon alkuperäisestä rumasta putkesta, ja nyt tilalla on ruma letku...
  7. Vanha gt on ottanut vähän osumaa niin tarvis saada uus.
  8. Jagz

    Sini -66

    25mm spacerit taakse. Nyt tuli rengas hyvin lokarin kaarelle.
  9. Jagz

    Sini -66

    Ei alkuperäisessä muuta vikaa ollut kuin että se oli omasta mielestä ruma. Nyt moottori näyttää kliinimmältä.
  10. Jagz

    Sini -66

    https://www.tarvikemotti.com/tuote/huohotinsailio-03l-suodattimella/ Esim jotain tollasta. Mut helpompihan se ois vaan vetää letku suoraan maahan.
  11. Jagz

    Sini -66

    Onko antaa vinkkejä mitä kautta ja miten kiinnittäisin sen letkun? Harkitsin kyl sellaista pientä keräyssäilötä tulipeltiin pultattuna,mut se tulis kyl melko korkealle ja ei se öljy taida kovin pitkää matkaa ylämäkeen valua.
  12. Jagz

    VW inno

    Konepelti pääsi kellarin seinälle sinisen ledin kanssa. VID-20231111-WA0005.mp4
  13. Jagz

    Sini -66

    Näin meinasin tehdä.
  14. Jagz

    Sini -66

    Ajokausi ohi..auto talliin,vahaa pintaan ja miettimään että mitäs sitä sit tekis. Pieni yhteenveto ajokaudesta. -kaasaripäivitys onnistui hyvin,moottoriin tuli ihan uutta puhtia ja oli pitkästä aikaa kiva ajella. - ainoo mikä aiheutti ongelmia oli koneen huohotus. Pitemmillä matkoilla filtteri hönki öljysumua konehuoneeseen. Pitää varmaan asentaa jonkinlainen huohotussäiliö...niin ja tallin kynnykseen peruuttaessa osunut ja hieman vääntynyt pakosarja kolisti koriin,joten sitä pitää hieman fiksata. - katsastinko tän kesällä? En,mutta 650 km tuli silti ajettua ja nautiskeltua kesän aikana.
  15. Matalien kierrosten mittari. -66 leimalla,kirpparilta parilla eurolla. en mä tätä mihinkään tarvitse, mutta kun oli halpa 😄
×
×
  • Create New...