Jump to content

Ginkaze

Members
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  VW 1300

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405538127

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ginkaze's Achievements

 1. Kupla -66 tarvii ruosteettoman ja ehjän oven, värillä ei väliä koska menossa maalaukseen. Nolneljänol5538127.
 2. Itse pääsin kuplieni kanssa tuosta eteenpäin kun puristelin ihan käsin etujarrujen työsylinterien yläpuolisten mäntien alle jäävän ilman ensin pois ilmausruuvin kautta ja sitten rummut paikalleen ja normaali ilmaus.
 3. Kysellään täältäkin, kupla tarvitsisi takavalojen ehjät ja alkuperäiset rungot. Auto on -66 joten valojen muoto on se soikea. 040-5538127 /Vesa
 4. Nii, kaikkihan tietysti muistaa, että auto pitää siirtää se renkaan puoli kierrosta ja ottaa verrokkimitta siitä samasta kohtaa josta ensimmäinenkin mittaus. Näin ne pyörien omat heitot ei sisälly aurauksen/harituksen mittaan.
 5. Ostan vuosimalliltaan -67 tai vanhemman, makaavalamppuisen kuplan. Auton pitää olla toimiva ja mielellään osiltaan alkuperäinen. Museoaarteet tai kalliit ei kiinnosta. Hintahaarukka 0-3000€.
 6. Kaasarikin meni jo, mielellään hideout yhdessä niin ei jää nurkiin pyörimään.
 7. VW-osia kaupan: Seuraavat vielä tallissa, saa ostaa. ​ Vähänajettu käärmeenpesä, 80€. Hide Out änkkäri, 80€. J-putket, 25€. Osat Lappeenrannassa o4o-5538127/Vesa
 8. Kuplan kansiin tarvitsisin koneistusjelppiä. Seetit huonossa kunnossa. Lpr:n seudulla ei hyvää moot. koneistamoa ole.
 9. Ratkesi tämäkin ongelma ajan kanssa. Kun kaikki tekemäni tarkastukset näytti osoittavan yhteen kohteeseen, eli kaasuttimeen. Otin kaasarin pöydälle ja avasin sen ajatuksella ja vikaa alkoi löytyä vähän samaan tapaan kuin tästä koko koneesta. Ostin koneen keväällä ja sen piti olla suoraan ajoon. Jouduin purkamaan koneen ja kasaamaan ehjättynä. Kaasari oli suuttimista päätellen ollut aikaisemmin parina eikä tuonkaan johdosta toiminut keskikaasarina, lisäksi ilmasuutin puuttui kokonaan?? Isommat suuttimet kaasariin ja bensapinnan säätö, nyt toimii. Turhan pitkään oli kupla tallissa, mutta aina ei työn päälle jaksa asentaa.
 10. Niin, tuosta ei ole tietoa. Tämä sama kaasari on toiminut menestyksellä tässä samassa koneessa silloinkin ilman esilämmitystä. Taidan kokeilla tuonkin vaihtoehdon. Itsekin ajattelin, että yrittääkö kurkut ( 27mm) jäätyä. Kokeilin myös lorauttaa bensaa tuossa kuoleman kohdassa ja heräsi hetkeksi. Tästä päättelin, ettei polttoainetta ole tarpeeksi käyntiin.
 11. Kiitos kaikille ehdotuksille, mutta ei ole vielä ratkennut ongelma. Tullut vietettyä useampi tunti koneen vieressä. Alkaa lievästi pelottaa jos vaikka joutuu paloittelemaan koko konee. Tuolla pikku video: https://www.youtube.com/watch?v=Hx1Bi-w0sKw
 12. Kyllä ne sytkät on ihan oikein. En ole vielä koskaan saanut noita sotkettua. Poissuljettu asioita yksi kerrallaan, eli kipinää tulee ja oikeaan aikaan ykkosen ollessa työtahdissa juurikin siihen johtoon joka tämän sylkyn tulpaan kytketty. Polttoaine kanava on auki, eikä suodatin kerää roskia. Pumppu siirtää hyvin, paineesta ei tietoa. Kaasarista en ole löytänyt mitään kummallista. Ihmettä on tämä, miksi kone kuolee vaikka bensaa on ja kipinää myös.
×
×
 • Create New...