Jump to content

Nikladz

Members
  • Posts

    244
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nikladz

  1. Saranoitten vaihto menossa, minkälaiset uppokantaruuvit tulee pois porattavien niittien tilalle? Löytyykö ihan rautakauppa tavarana?
  2. Vw kupla -67 ainakin sopiva käyttämätön jarrupääsylinteri sekä laakerit taakse. Sylinteri 20€ laakerit 10€ Postit suomeen 6,90€ Myydään mieluummin yhdessä. Raahe YV. tai raitamo61@gmail.com
  3. ..makaavalamppuiseen? 12volttisia. Onko olemassakaan?
  4. Olisi kiva kuulla kommentteja talviautoilusta kuplalla kuka sitä on harrastanutkaan.
  5. Taitaa olla nyt ostajat markkinat menossa, johtuen maailman tilasta. Mitä mieltä tästä ollaan noin yleisesti? Inflaatio laukkaa kovissa lukemissa eikä tulot kuitenkaan nouse suurimmalla osalla kansaa.
  6. Miksihän nämä ei ole sallittuja tieliikenteeseen? Ihan kummaa nipotusta.
  7. Nuo kaiutinliitännät luulisin olevan juuri kuten arvelitkin. Tuo Din-liitäntä on olemassa ilmeisesti mikrofonia varten, esim. busseissa on ollut matkaoppaan mahdollista puhua radion kautta matkustajille. Tuohon dinpaikkaanhan voi liittää esim. älypuhelimen kun hommaa siihen tarkoitetun piuhan.
  8. Milloin on muuttunut esim. etulokarit makaavalamppuisissa niin että vilkku on eri kohdassa suojaa, ja onko muita eroavaisuuksia?
  9. Jos koneessa pesee niin ehdottomasti hienopesuohjelma.
  10. Kuplan oven sisäkahvat oikea ja vasen 40€+toimitus. Nämä Raahen lähialueella. Yv. tai raitamo61@gmail.com
  11. Otsikon osien tarve Raahessa. Myös kunnostuskelpoiset kiinnostaa, saatan noutaa ellei ole älyttömän kaukana. raitamo61@gmail.com
  12. Sama? Esiintyi kotimaisessa elokuvassa Yö on pitkä vuodelta 1952
  13. Kiitos tyhjentävistä vastauksista 👍
  14. Onko pakko ottaa autoa liikenteeseen liikenteestäpoistosta kun käy katsastamassa? Siirtokilvethän pitää tietenkin olla. Kun ottaa liikenteeseen niin silloinhan alkaa tulla tuutin täydeltä kaikenmaailman vero + muuta kivaa maksua.
  15. Varta mulla ainakin oli ihan kuraa, onneksi sain rahat takas kun hajosi vuodessa.
×
×
  • Create New...