Jump to content

Nikladz

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1391 profile views
 1. Pitäis löytää yläkuolokohta hihnapyörästä, ongelma on se että hihnapyörässä on vain 7,5 ja 10 asteen merkkikolot. Onkohan paikka jonkun tietyn millin päässä esim. tuosta 7,5 asteen merkistä?
 2. Hei Mulla oli sama ongelma -67ssa, stefa ensinnäkin oli jotenkin vinossa ja vuosi sen kautta öljy. Sitten vielä paperitiiviste tahtoo lynttäytyä asennuksessa. Nuo kumirengastiivisteet saattaa olla myös luiskahtanut paikoiltaan.
 3. Päätin toistaiseksi unohtaa madalluksen, aika kovasti puottaa pelkät droppiolat. Kiitos vastauksista.
 4. Olis kiva kun jollain olis laittaa kuvaa miten paljon droppiolat pelkästään mataloittaa kuplaa.
 5. Kiitos vastauksista, selvensi tosi paljon.
 6. Raidetangonpääthän täytyy tietenkin vaihtaa lyhyempiin.
 7. Käykö normivanteet, normi renkailla? -67 kupla kyseessä.
 8. Jos laittaa pallonivelkeulaan droppiolat niin täytyykö olla myös kavennettu etuakseli?
 9. Oli isäntä kotona niin en viittiny käydä pyytään emäntää apuriksi, mutta sainhan tuon noinkin paikalleen. :)
 10. En tiennytkään että silikoni on melkeinpä happoon rinnastettava aine? No ei sitä paljon tullut lotrattua, eikä ole teollisuussilikonia :-)
 11. Tällä tavalla sain lasin yksinään asennettua, eli pienellä taljalla sopivasti pitämään lasin paikallaan ei sovi kiristää kuitenkaan liikaa ettei napsahda lasi rikki eikä kromilista mene lommolle. Silikonia vähän korin ja tiivisteen väliin niin onnistuu. Sopivan vahvuisella johdolla saa näppärästi vedettyä tiivisteen huulen sisäpuolelta kohdalleen, välillä voi koputella kämmenellä ulkopuolelta että tiiviste ei karkaa takaisin.
 12. Uudessa lasissa tiiviste jo paikoillaan, vanhan lasin irroitus edessä kohta. Onnistuuko uuden asennus yksinään vai tarviiko pyytää naapurin nuori rouva apuriksi?
×
×
 • Create New...