Jump to content

JiiPeL

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Hml

JiiPeL's Achievements

  1. Jos se olisi osannut sen kertoa ajanasaisesti, ei tarvitsisi täällä kysellä enää...
  2. Ensirekisteröity -72 ja lähellä mallia ähtäri. Oli silloin oikein hyvä jo ikäisekseen ja maalattu mersun värikartasta löytävällä vaalean sinisellä. Keskilortto ja kärmespesä. Myin -87 Hämeenlinnassa HPK:n jääkiekkolekenda Haappikselle, mut sitten ei haisuakaan... ZTE-17 oli silloin rekkari. 100A:n penkit, musta kojetaulun pehmuste. Lokarit ei ollu hitsattu koriin ja astinlaudat oli originaalit .. Puskimet ja reijät oli kyllä kadotetut
  3. Kun ostin juuri auto, jonka myyjä ( aikuinen ja luotettava mies) kertoi moottorin olevan joku yli 2 ltr. Oli itse laakeroinnut koneen n. 15 v sitten ja muisteli, että olisi ollu 92 mm sylinterit. Muisteli myös, että niissä sylintereissä olisi ollut jotkun rellun logoa muistuttavat logot. Mutta kysymykseen: saako tuolla halkaisijalla millään yli 2 ltr kuutiotilavuutta. Itse myyjälle tuota epäilin.
  4. No tämän paperit sain eilen, vaikka vko sitten auton hain noilta sijoltaan kotiin. Oli seissyt tuossa 8- vuotta. Kone on 92mm männillä, Virtasen nokalla, jollain isoilla venttiileillä, käärmeenpesä, weber, 009-jakaja jnejne. Ajettu vain vähän kadulla laakeroinnin jäljiltä, ennen seisomaan jäämistä. -71 1302S, alkuperäisellä kattoluukulla. :)
  5. Tämän erittäin ruostevapaan -73, 1300 koneella
  6. Aloitin virittämisen, eli vaihdoin mukana tulleen 30 mm kaasarin;). Ta mistäs siis saisin ehjän kohon tuohon alkuperäiseen 28 mm kaasariin??
  7. Halua kuntoon saattamiseksi oli edelleem, mutta ulkoisti sen ;)
  8. Ei ollu siellä, ainakaan vuoden 2010 jälkeen. Siitä asti säilössä Leppäkoskella ja sitä ennen viisi vuotta jossain taloyhtiön tallissa. 2005 viimeksi leimalla
  9. Tänään pääsee paremmin tutustumaan, mutta kyllä se hyvältä näyttää. Maalipintakin lähtenee myllyttämällä hyväksi. Harmi, että kun joskus vuosiavuosia sitten maalattu, niin lokarin tiivisteetkin maalattu. Akkukotelon pohjasta hitsattu ja vasemman helman takapäästä. Muuten on alkuperäinen ja hitsaamaton. Eikä tarvinne hitsatakkaan. Eberikin löytyy pellin alta :) Moottori on uusittu, mutta alkuperäinen kone tuli mukaan oli vaihdettu öljyvuotojen takia kuulemma. Alkuperäinen huolto- ja käyttöohjekirja tuli mukana. Auto on alkuperäisissä kilvissä ja rekisterissä, mutta katsastettu viimeksi -05. Ajettu tällä on vähän yli 100 tkm. Mun eka paksutolppa ja oikein tyytyväinen hankintaa. Valmistenumeron perusteella -62, kai.
  10. Tänään pääsee paremmin tutustumaan, mutta kyllä se hyvältä näyttää. Maalipintakin lähtenee myllyttämällä hyväksi. Harmi, että kun joskus vuosiavuosia sitten maalattu, niin lokarin tiivisteetkin maalattu. Akkukotelon pohjasta hitsattu ja vasemman helman takapäästä. Muuten on alkuperäinen ja hitsaamaton. Eikä tarvinne hitsatakkaan. Eberikin löytyy pellin alta :) Moottori on uusittu, mutta alkuperäinen kone tuli mukaan oli vaihdettu öljyvuotojen takia kuulemma. Alkuperäinen huolto- ja käyttöohjekirja tuli mukana. Auto on alkuperäisissä kilvissä ja rekisterissä, mutta katsastettu viimeksi -05. Ajettu tällä on vähän yli 100 tkm. Mun eka paksutolppa ja oikein tyytyväinen hankintaa. Valmistenumeron perusteella -62, kai.
×
×
  • Create New...