Jump to content

Dalton

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Toivakka
 • Ajoneuvot
  Panel Van -60

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moi Mikä on oikea määrä shimmejä olka-akseliin ja kuinka monta pyörän ja akselin puolelle. Huomasin että mulla on juniksessa pieni välys apukuskin puolella ylhäällä, joka ei häviä epärealistinen kiristämällä. Kokeilemalla toki selviää, mutta kokeilen jos täältä löytyis tietoa. Kyseessä siis tuo osa 20.
 2. Myydään levyjarrupäivityksessä yli jäänyt 20mm pääsylinteri ja custom made rosteri jarrunestesäiliö. Tällä päivität juniksen yksipiirijarrut tähän päivään. Pääsylinteri oikeaa kokoa, kun on rummut edessä ja takana. Jarrunestesäiliö istuu nätisti lattian orkkis täyttöaukkoon. Hintapyynti 100€. nolnelnolnol571478
 3. Suunnitelmat hahmottuneet. Kävin Vesterisen Akin tallilla mittailemassa että lämmitin mahtuu pohjalevyjen väliin. Tästä puhallus ohjaamoon alkuperäistä ilmalinjaa pitkin. Mulla on tässä päällä kaappi, jonka kautta saan ritilällä puhallettua lämpöistä takaosaan. Sähköt webastolle hupiakulta ohjaamon penkin alta. Kovasti kiinnostaisi Webasto AT 2000 bensaversiona, jolloin ylimääräistä polttoainetankkia ei tartteis asennella. Alettava säästämään rahaa tähän. Heittäkääs ideoita mistä tänne saisi raittiin ilman johdettua järkevästi?
 4. Vastaus omaan kysymykseen, varmistin asian CSP:ltä. CSP levyt edessä, rummut takana 22mm pääsylinteri. CSP levyt edessä ja takana 24mm pääsylinteri.
 5. Tuo Webasto AT2000 olis kyllä hyvä. Mihin paikkaan tämä on sulla asennettu?
 6. Onko faktaa että Diesel lämmitin toimii valopetroolilla? Onko kukaan asentanut vastaavaa bensa lämmitintä? Tässä olis etuna se, ettei tartteis useampien polttoaineiden kanssa touhuta.
 7. Nyt kun on mietinnässä tuo takajarrujen päivitys CSP:n levyihin, niin siinä yhteydessä pääsylinterin oikea koko taas muuttuu, eikö näin? Minkähän kokoinen pääsylinteri sopisi tuohon setuppiin?
 8. Mikäs pääsylinteri sulla tällähetkellä on?
 9. No näin sitä viisastuu, kiitos tästä. Eli minulla on edessä CSP:n 499 263 5205L14, jonka kanssa CSP suosittelee kaveriksi tätä pääsylinteriä https://www.csp-shop.com/en/wheels-brakes/master-cylinder-611-021-211-14-22005a.html
 10. Jatketaas keskustelua levyjarruaiheesta. Mikä pääsylinteri teillä on levyjarrujen kanssa? Mulla on tällä hetkellä tämä ja tuntuu jarrut tehottomalta. https://aircooled.fi/tuote/2724/paajarrusylinteri-t2-870779-2064mm-ei-tehostinta Onko liian pieni sylinteri? Jarrut tosiaan muutettu kaksipiiriseksi. Edessä nyt CSP:n levyt ja takana T3 63-65 rummut.
 11. Ostetaan isolla VW logolla olevat pölykapselit. Tarjoukset yv.
 12. Onko porukalla kokemuksia levyjarruista juniksessa takana. Onko rumpujen vaihto levyihin parantanut jarrutuntumaa? Mitä eri toteutusvaihroehtoja teiltä löytyy. Haulla hain äsken juttuja, mutta ihan tuoretta keskustelua en aiheesta löytänyt. Sana vapaa, heittäköön kokemuksia ja ajatuksia.
 13. Täällähän on keskustelu lähtenyt rullaamaan mukavasti 😊👍🏻 Mulla on jotenkin semmoinen tunne, että tuskin tuo Twingon haitari on renaultin valmistama? Eikös vastaavan ikäluokan autoissa ole muissakin saman oloisia rättejä? Webasto valmistaa vielä tälläkin hetkellä rättikattoluukkua, jonka malli on Hollandia 400 https://www.webasto-comfort.com/en-uk/product-overview/product/show/hollandia-400/ Panelvania ei ole rättikatolla koskaan valmistettu, joten teen niin tai näin, ähtäröin alkuperäisestä poikkeavan lopputuloksen. Itsellä on koko ajan ollut visio umpiautosta, jossa nyt pienenä matkustajien mukavuutta lisäävänä kompromissina bussin ovet apukuskin puolella. Tanhiksen esittämä katto Samba ikkunoilla ei siis tule kysymykseen. Rätillä saisi retkeilykäyttöön mukavasti ilmavuutta ja mustakattoisessa autossa katto kiinni ulkoasu olis mukavan kliini.
 14. Mitoiltaan Twingon katto istuis hyvin junikseen, onko tietoa onko kukaan näitä junikseen asentanut, en ite löytänyt vaikka useampi päivä tullut surffailtua. Uskoisin myös että tuo Twingon luukku olis varmasti tiivis ja käytössä toimiva. Mikä olis vaihtoehto jos haluais alkuperäistä kunnioittaa? Jenkeistä löysin jotakin rättejä, minkälainen tuommonen olis asentaa? Ja mistä alkuperäistä rättiä kannattais lähteä metsästämään?
 15. Tämmöinen käynyt mielessä. Kommentoikaas, jatkoon vai ei?
×
×
 • Create New...