Jump to content

Dalton

Members
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Toivakka
 • Ajoneuvot
  Panel Van -60

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Täällähän on keskustelu lähtenyt rullaamaan mukavasti 😊👍🏻 Mulla on jotenkin semmoinen tunne, että tuskin tuo Twingon haitari on renaultin valmistama? Eikös vastaavan ikäluokan autoissa ole muissakin saman oloisia rättejä? Webasto valmistaa vielä tälläkin hetkellä rättikattoluukkua, jonka malli on Hollandia 400 https://www.webasto-comfort.com/en-uk/product-overview/product/show/hollandia-400/ Panelvania ei ole rättikatolla koskaan valmistettu, joten teen niin tai näin, ähtäröin alkuperäisestä poikkeavan lopputuloksen. Itsellä on koko ajan ollut visio umpiautosta, jossa nyt pienenä matkustajien mukavuutta lisäävänä kompromissina bussin ovet apukuskin puolella. Tanhiksen esittämä katto Samba ikkunoilla ei siis tule kysymykseen. Rätillä saisi retkeilykäyttöön mukavasti ilmavuutta ja mustakattoisessa autossa katto kiinni ulkoasu olis mukavan kliini.
 2. Mitoiltaan Twingon katto istuis hyvin junikseen, onko tietoa onko kukaan näitä junikseen asentanut, en ite löytänyt vaikka useampi päivä tullut surffailtua. Uskoisin myös että tuo Twingon luukku olis varmasti tiivis ja käytössä toimiva. Mikä olis vaihtoehto jos haluais alkuperäistä kunnioittaa? Jenkeistä löysin jotakin rättejä, minkälainen tuommonen olis asentaa? Ja mistä alkuperäistä rättiä kannattais lähteä metsästämään?
 3. Tämmöinen käynyt mielessä. Kommentoikaas, jatkoon vai ei?
 4. Tuommosille olis tarvetta, tarjoa jos nurkista löytyy ylimääräisenä. Voisin ostaa kaksi jos ovat samaa sarjaa. nolnelnolnol571478
 5. Lähdössä ollaan. Onko muut menossa Helsingistä vai Turusta lautalla yli?
 6. Näyttäis että nuo Konit on joka paikasta loppu.
 7. TheSambasta löysin mittatietoa Konin iskareista. Onko sulla non-hippy nuo 68-69 etuiskarit, malli 80-1966? Mitä kautta tämmöiset saisi kätevimmin Suomeen?
 8. Pitäis löytää junikseen vähän nykyistä pidemmät takaiskarit. Nykyiset on 390/250mm. Kaikista paras olis, jos kasaan painaessa mitta olisi tuo sama 250mm tai 270mm ja ulos venyessään 410mm tai enemmän.
 9. Olikos kellään kokemuksia noista FAJS läppärungoista?
 10. Kiitokset kaikille kommenteista tähän mennessä! Mitäs tuplakaasareita suosittelisitte? Uusista kiinalaisista olen kuullut paljon parjausta ja vanhoja laatuvehkeitä ei taideta enää valmistaa?🤔 Nurkkakaasareilla /läppärungoilla tulis ulkonäöstä katu uskottavampi 😊 Uudempi lohko on kyseessä.
 11. Ruiskun puolelle itselläkin ajatukset kääntymässä. Onko kokemuksia näistä läppärungoista? http://tt-motors.com/kauppa/product_info.php/cPath/56_64/products_id/134
 12. Junikseen olis tarkoitus talven aikana rakennella 2.1 wesiboxerin lohkosta luotettava moottori kesän reissuja silmällä pitäen. Ajatuksena olisi rakentaa alkuperäisen 2.1WBX tyyppinen vääntäjä ja maltillisesti viritetty luotettava moottori. Matalalla juniksella ei muutenkaan tulla mitään nopeusennätyksiä rikkomaan 😊 Moottoriin on nyt hankittuna CB:n Panchito 94mm 61cc kannet. Muuta osaa in hankittuna kiertokanget, sekä tiivisteitä ja laakereita. Ajatuksena olisi tehdä kone hydraulisilla nostajilla. Öljynkierto tullaan toteuttamaan moottorin vasemmalle puolelle pyörän taakse asennettavalla lauhduttimella ja flektillä. Mietinnässä on tällä hetkellä, että tulisiko moottori toteutettavaksi nurkkakaasareilla vai läppärungoilla ja ruiskulla. Perustin tämän projektikertomukse sillä ajatuksella, että täällä voisi heitellä kysymyksiä ja kysellä kokeneemmilta rakentajalta kokemuksia millä osilla kannattaisi edetä eteenpäin. Lisäilen tekstiä tänne uusilla silmillä lisää. Liitteenä kuvaa lohkon tilanteesta tällä hetkellä. Heittäkääs näin aluksi ajatuksia siitä, kannattaisko moottoria lähteä toteuttamaan kaasari vai ruisku ratkaisulla?
 13. 60-62 vaihteensiirtäjän etummainen tanko. Hiekkapuhallettu ja pulverimaalattu mustaksi. Vastaava tuote kuin kuvassa. Hinta 40€. Vaihdekeppi 63-67. Hiekkapuhallettu ja pulverimaalattu RAL1015 sävyyn (helppo maalata myös muun väriseksi). Vastaava tuote kuin kuvassa, sisältää myös alkuperäisen suojakumin ja jousen. Hinta 60€. Kuvat lainattu C&C:lta. jani.oikarinen@gmail.com tai O4OO571478 Tuotteet Jyväskylän kupeessa Toivakassa ja posti tai matkahuolto kuljettaa ostajan piikkiin.
 14. Uudet paketissa olevat kapselit. Hinta 60€, toimitus ostajan piikkiin. nolnelnolnom571478 jani.oikarinen@gmail.com Jyväskylän kupeesta Toivakasta löytyy.
 15. Paikkakunta tosiaan lisätty, tuolta profiilin alta löytyi aikaisemminkin. Jatketaas kuitenkin osien kauppausta ja unohdetaan epäoleellinen. Laittelen tarvittaessa lisäkuvia halukkaille.
×
×
 • Create New...