Jump to content

TfP-Motors

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suonenjoki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kisat alkaa huomenna, auto varmaan jo valmis?
 2. Kiitoksia tapahtuman järjestäjille, erittäin hieno henki tapahtumassa. Kalusto oli nopeaa ja näyttävää. Itse valutin jäähdytysvettä sinne oikealle radalle, nyt sen tietää millainen vitutus siitä itselle tulee kun kun valitettavasti onnistuu pilaamaan myös muiden päivän. joten kivittäkää vaikka ensikerran kun kohdataan :)
 3. Jos haluaisi muun merkkisellä autolla tulla kiihdyttämään, niin selviääkö siitä rahalla ja minkäköhän suuruisella? t. Tomi
 4. Quaifet sun muut Suomi-Finlandit tuntui niin arvokkailta joten perehtymällä vähän asiaa löytyi "halvempi lukkoperä".... Sovitettu Opel A-Omegan murikasta, poskilaakereiden paikat meni uusiksi, siirtää, päältä pois jotta lautaspyörä mahtuu ja sitten hiukan venyttää lautaspyörän kiinitysreikiä. Vetarien "tumpit" tuli tehtyä irs:n perän kahdesta pidemmästä "tumpista" jotka on lämpösovitteella ja hitsillä vedetty tasauspyörästön rattaiden sisään. Boorit ois paras vaihtoehto mutta aika kovaa koneistettavaa nuo "tumpit". Jos vetarien sisämurrokset vaihtaa ja poski stefat samoin, voi käyttää omegan "tumppeja"... Hinta; Omegan perä 50e, sorvaukset ja jyrsinnät ulkopuolisella 100e.
 5. Tossa on yksi bongattu hyvä idea vierasmoottorivälilaipan keskitykseen. http://kuvablogi.com/nayta/1592404/
 6. tommonen bongattu http://www.finsquirt.net/forum/viewtopic.php?t=6924 paljonkos fgronlun teidän rullat painaa?
 7. Ainakin pari eri tapaa miten tuon kakkosen saa pesään jäämään, eli "hockey stick", "virkkuukoukku", you name it, on hypännyt pois kolostaan, tai sitten kytkentärengas on mennyt "yli" ja "kiilat" pyrkivät pystyyn. 1-2 siirtäjä näkyy öljyn lisäys propusta, ja sen "voi" saada mahdollisesti vipattua vapaaksi, jos tapaus on tämä jälkimmäinen. ensimmäinen tapaus vaatii nokkakappaleen irrotuksen. E: täällä on näköjään nopeampiakin :)
 8. Jep, tuli purettua ja kasattua, perä oli 10/39 (farmari), akseliväli kuplan/411 lootassa heittää pari milliä. Synkrot ovat 3/4 sisähalk n.48mm, 1/2 n. 59mm, eli voi olla että kuplan 3/4 synkro käy. 2-vaihteella meikäläisen näkemyksen mukaan tuplasynkronointi?
 9. Kuva lainattu käyttäjältä Kalpio; Onko tuollaisen laatikon sisälmyksiin tutustuneita, tai välityksistä tietoisia? Itse aukaisin öljypohjan, ja oma tulkintani on että laatikossa olisi suora nelosvaihde, sekä noin 3.8-4 perä. Ja käykö perinteisen kuplan laatikosta osia, esim synkrot tai onko laatikoissa sama "akseliväli"? t. Tomi
 10. Lisämittarit ja digitaali kasettisoitin. ei se voi vuosimalli olla, koska...http://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/2320503
 11. No joo, veivien yläsilmät on jo "venäytetty" ovaaleiksi, ja männät odottavat että saan rahukat kasaan ja tilattua tuolta Italiasta veivitkin :/ Kone on Fiatin, karvan yli litranen. Kymppi se on ollut koneen kierroksissa mielessä, mutta ei ole otettu vielä kuin 8500... ja teho on laskenut jo paljon ennen sitä, vaatinee muutoksia muihin komponetteihin jotta puhuu paremmin myös yläpäässä.
 12. Mulle ainakin maksoi postikuluineen noin 800e/4. Ja korusta makunsa kullakin, mutta ei ole moittimista ollut... Mitoitus otettiin riskihkö 200hp/litra + ilokaasuvarmistus, ehkä huomaa vähän tapistakin.
 13. Noissa on ominaisuus että oven täytyy olla kiinni että lukkonupikka liikkuu, eihä ollut noin helppo vika?
 14. hämmennän minäkin, takana 265/65/15, vakiovanteella, onko se nyt 4 vai jopa 4½, edessä sit jo leveempää vannetta ja 215R15 (täyden profiilin miehiä)
 15. Tommoset avot maksaa 125e/ iskari ja 39e/jousi. Saa sopivat kiinnitykset kuplaan, ja haluamallaan pituudella, samaan hintaan. Yksi säätö joka vaikuttaa molempiin suuntii. KLIK
×
×
 • Create New...