Jump to content

JTG

Members
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Raisio
 • Ajoneuvot
  Kupla -64

Recent Profile Visitors

1275 profile views
 1. JTG

  Maavaraa...

  Kuppeli on nyt pukeilla, mutta laitan sitten kun on taas pyörillään.
 2. JTG

  Maavaraa...

  Aircooledilta tällainen: https://aircooled.fi/tuote/1858/kaarmeenpesa-gt-yksinkertaisilla-esilammityksilla-t1-13001600cc Hitsailtu siihen tällaiset: https://www.motonet.fi/fi/tuote/136080/Pakoputken-jatke-o4868mm-155mm-suora
 3. Vannepajalla SISÄÄNpäin levitetyt vakiovanteet, 2kpl, 1,5" levitys, ET:n laskin olevan n. 52. (vakioissa n. 33) Nämä ovat olleet -64 Kuplassa 2" kavennetussa säädettävässä olkatappiakselissa droppiolilla. Eivät ottaneet kiinni todella matalillakaan asetuksilla. Vanteet levityksen jälkeen hiekkapuhallettu ja maalattu 2k-valkoisella, punainen raita on helposti poistettavissa (Motonetin kylkiteippiä). Renkaat Yokohama BluEarth 145/65 R15, paistoleima 40/14, ostettu kuitenkin uutena tänä kesänä ja ajettu max. 1000km. Myydään yhdessä pakettina, Raisiosta löytyy. Hp. 150 euroa (levitys maksoi pelkästään 110 euroa). Myynnissä koska autoa nostettu ja laitettu isommat eturenkaat. janigr(at)dnainternet.net O 4 O - 59 59 499 YV
 4. JTG

  Maavaraa...

  Alkoi kyllästyttää noiden teiden kunto varsinkin vähimmillään 4cm:n maavaralla ajaessa. Hyväkuntoisella tiellä ei ongelmaa. Nostin sitten kunnolla, nyt on n. 20cm. Kiitos Art_Zille alkuperäisistä olka-akseleista, niillä camberkulmat kohdallaan verrattuna halpoihin droppeihin samoilla shimmauksilla. Mennään välillä näin... Yritän silti välttää pussihousuja, autossa levipellit edessä ja takana vieläkin.
 5. -64 kuplan olkatappiakseliin siis haussa vakio olka-akselit. janigr(at)dnainternet.net O 4 O - 59 59 499 YV
 6. Tuli kehiteltyä tuollainen yksinkertainen osa lattaraudasta, jos vaikka tarvitsee lisäjäähdytystä matkalla. Kiinnittyy yhdellä m6 pultilla ja konepellin salpa toimii normaalisti.
 7. Loman aikana mm. tehty uusi kattoteline. Edellinen omatekele myyty. Vanteita tuunattu ja asennettu Veglia Borletti merkkinen kierroslukumittari.
 8. Onko vaihdevälinlyhennintä korokepalalla? On voinut siirtyä paikaltaan. Itselläni Empin lyhennin oli tosi hankala saada kohtaan, jossa kaikki vaihteet menee pykäliin. Tunnelissa olevan etummaisen puslan kiinnitysrauta on myös voinut antautua. Nämä kannattanee ensin tsekata.
 9. Mulla olisi toimivana irroitettu Boschin 6V puola, jäi virattomaksi kun muutin kuplan 12 volttiseksi. Laitan kuvat näin julkisesti kun YV:llä kuvien laittaminen on mutkikkaampaa.
 10. JTG

  -58

  Hieno Volkkari! 👌 Jos kerkiät ja viitsit niin voitko laittaa specsejä, kiitos. - Vanteiden leveys ja ET - Renkaiden koko - Lyhyet vai pitkät vetarit (ilmeisesti lyhyet...) - Etuakseli kavennettu, dropit, säätö? Itsekin olen ajatellut jos välillä laittais jotain muuta kuin nuo levipellit...
 11. Katso ekaks onko akunnavat kunnolla kiinni. 😉 T: Pohjautuu omaan kokemukseen
 12. JTG

  Droppiolat

  Vannepajan volkkarimestari kalvasi, pitäisi olla suoraan työstetyt.
 13. JTG

  Droppiolat

  Uusi laadukas säätöakseli paikallaan, sama juttu oli vanhalla alkuperäiselläkin akselilla.
 14. JTG

  Droppiolat

  -64 Kuplassani on camber-kulma oikeassa etupyörässä yli 1 astetta positiivisella ja vasemmalla nollassa. Välyksiä ei ole, shimmit on oikein ja tukivarret eivät ole vääntyneet, joten ainoaksi syypääksi osoittautuu halvat droppiolat, joissa ilmeisesti on "pientä" toleranssia valmistuksessa. Minkä merkkiset uskaltaisi tilata, jotka olisivat laadukkaammat? Tällaiset? https://www.limebug.com/product/view/2392/t1-1950-65-beetle-ghia-cb-link-pin-drum-25-dropped-spindles#temp
 15. Voikohan olla vain niin, että öljypohjan pohjalla öljy on viileämpää. Itselläni oli ensin öljynlämpöanturi haarapalalla paineanturin vieressä ja näytti n. 80-90 astetta, nyt sama anturi on öljypohjassa ja näyttää n. 50-60 astetta vaikka ajaisi pitempään lämpimälläkin kelillä.
×
×
 • Create New...