Jump to content

JTG

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Raisio
 • Ajoneuvot
  Kupla -64

Recent Profile Visitors

1338 profile views
 1. Päivitetty konehuonetta. Nurkkakaasaria ym.
 2. Käyköhän tämä kaasarisetti CSP Bellcrank vivustolla ongelmitta 36hp tuuletinkopan kanssa, jossa on lämpöputket? Pitääkö hommata esim. 009-jakaja? Nyt on kärjetön alipaineella paikallaan.
 3. Motonet ei lähetä myymälöiden välillä alle 100 euron outlet-tuotteita. Ainakin nettisivujen mukaan... No mennään vielä noilla kun ovat jo kaksi kesää kestänyt mulla ja olivat jo autossa silloin kun sen ostin. Moottorikin on vaihtunut, tulpat siirtyivät siihen. Tuntuu olevan vaan aika hyvät.
 4. Onko vinkkiä, mistä näitä saisi? Tuntuu olevan tällä hetkellä lopussa joka puolelta... https://aircooled.fi/tuote/4747/sytytystulppa-wr78g-4karki-14mm-lyhyt-kierre-bosch
 5. JTG

  Maavaraa...

  Otin pari kuvaa ulkona, eteen tulossa pian hiukan leveämmät vanteet...
 6. JTG

  Maavaraa...

  Vakioihin verrattuna kyllä, mutta aika sivistyneen kuuloinen kuitenkin. En katkaissut putkia juuresta asti, niihin jäi villat sisään.
 7. JTG

  Maavaraa...

  Kuppeli on nyt pukeilla, mutta laitan sitten kun on taas pyörillään.
 8. JTG

  Maavaraa...

  Aircooledilta tällainen: https://aircooled.fi/tuote/1858/kaarmeenpesa-gt-yksinkertaisilla-esilammityksilla-t1-13001600cc Hitsailtu siihen tällaiset: https://www.motonet.fi/fi/tuote/136080/Pakoputken-jatke-o4868mm-155mm-suora
 9. Vannepajalla SISÄÄNpäin levitetyt vakiovanteet, 2kpl, 1,5" levitys, ET:n laskin olevan n. 52. (vakioissa n. 33) Nämä ovat olleet -64 Kuplassa 2" kavennetussa säädettävässä olkatappiakselissa droppiolilla. Eivät ottaneet kiinni todella matalillakaan asetuksilla. Vanteet levityksen jälkeen hiekkapuhallettu ja maalattu 2k-valkoisella, punainen raita on helposti poistettavissa (Motonetin kylkiteippiä). Renkaat Yokohama BluEarth 145/65 R15, paistoleima 40/14, ostettu kuitenkin uutena tänä kesänä ja ajettu max. 1000km. Myydään yhdessä pakettina, Raisiosta löytyy. Hp. 150 euroa (levitys maksoi pelkästään 110 euroa). Myynnissä koska autoa nostettu ja laitettu isommat eturenkaat. janigr(at)dnainternet.net O 4 O - 59 59 499 YV
 10. JTG

  Maavaraa...

  Alkoi kyllästyttää noiden teiden kunto varsinkin vähimmillään 4cm:n maavaralla ajaessa. Hyväkuntoisella tiellä ei ongelmaa. Nostin sitten kunnolla, nyt on n. 20cm. Kiitos Art_Zille alkuperäisistä olka-akseleista, niillä camberkulmat kohdallaan verrattuna halpoihin droppeihin samoilla shimmauksilla. Mennään välillä näin... Yritän silti välttää pussihousuja, autossa levipellit edessä ja takana vieläkin.
 11. -64 kuplan olkatappiakseliin siis haussa vakio olka-akselit. janigr(at)dnainternet.net O 4 O - 59 59 499 YV
 12. Tuli kehiteltyä tuollainen yksinkertainen osa lattaraudasta, jos vaikka tarvitsee lisäjäähdytystä matkalla. Kiinnittyy yhdellä m6 pultilla ja konepellin salpa toimii normaalisti.
 13. Loman aikana mm. tehty uusi kattoteline. Edellinen omatekele myyty. Vanteita tuunattu ja asennettu Veglia Borletti merkkinen kierroslukumittari.
 14. Onko vaihdevälinlyhennintä korokepalalla? On voinut siirtyä paikaltaan. Itselläni Empin lyhennin oli tosi hankala saada kohtaan, jossa kaikki vaihteet menee pykäliin. Tunnelissa olevan etummaisen puslan kiinnitysrauta on myös voinut antautua. Nämä kannattanee ensin tsekata.
 15. Mulla olisi toimivana irroitettu Boschin 6V puola, jäi virattomaksi kun muutin kuplan 12 volttiseksi. Laitan kuvat näin julkisesti kun YV:llä kuvien laittaminen on mutkikkaampaa.
×
×
 • Create New...