Jump to content

Kurre

Members
 • Content Count

  912
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  Husse ja Polle

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405108289

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos nyt on oireita alkavasta kuumeesta, ei siis mitään tavallista, vaan sellaseen vähä sporttisempaan penkkiin, niin mitenköhän tuo tauti saataisiin talttumaan? Ei tartte olla leimoja. Ei tuu oikeeseen kisakäyttöön. Ei tartte olla uudet, mutta ehjät pitää olla. Onko vinkkejä a) miten tää tauti parannetaan? b) mistä löytyy kuvailtuja perspulkkia? c) onko sulla tai sun kaverilla tallin ylisillä turhaan tilaa viemässä moisia? Ostohousuja sovittelen jalkaan, vaikka rahakaan ei ryhtivikaan asti taskussa paina, eikä ole vaimonkaan lupaa, mutta eihän se näistä ymmärrä muutenkaan.
 2. Ilmeisesti tämä https://www.paruzzi.com/fi/baywindowbus/moottori//22222/
 3. No ny se myrkyn lykkäs. Rakas vaimoni sai päähänsä, että nyt grillataan vähemmällä rasvalla ja kuulemma AirFryer ois tulossa tähän talouteen. Onko arvon raadilla kokemuksia moisista pelsebuubin keksinnöistä? nimim. rasvaa ja valkosipulia ei voi olla liikaa
 4. Huomenna kinkunpaistoon. Uus mittari tuli just sopivasti
 5. tohon sopis oikeen hyvin https://www.4x4parts.fi/fi/kumilevikkeet/9431-universal-flare-25-2400000036876.html vai mitä?
 6. Mä näin tuplapaarit ekaa kertaa livenä. En ollu nähny kuvissa. 😉
 7. Asiaa hetken tuumattuani tästähän vois kehittyä pienimuotoinen skaba. Kellä parhaat ribsit, wingsit, brisketit tai mitä nyt kategoriaan laitetaan. Paras chili? Alkupreppaukset jokainen sais tehdä kuten lystää ja missä haluaa, mutta loppuvalmistus paikanpäällä samalla/samanlaisella laitteella. Arvoisa raati pisteyttää ja huimat palkinnot voittajalle. Kuka uskaltaa tarttua kauhanvarteen?
 8. Must tuntuu, et polttomoottorit kielletään kokonaan ennenku toi soppa on saatu päätökseen. Luultavasti en oo näkemässä.
 9. Brasiliassa tykkäävät tästä palasta lihaa. Ja onhan se pirun hyvää.
 10. Täällä ollaan vaan tylsiä ja tapetaan silakoita häkään
 11. Kurre

  YBA-8

  Sormimerkeistä päätellen asenne on kova.
 12. Nyt tarttee kysyy viisaammilta. Mikäs ero on noilla 4S ja 4T malleilla? Onks toi Inkbird ihan ylivoimainen, vai onko muita hyviä vaihtoehtoja? Hintavertailussa voi käydä köpelösti, jos pikku säästöllä tilaa EU:n ulkopuolelta. -Kurre
 13. Ei saatana. Nyt siltä o lähteny vähäisinkin järki. Enkä nyt puhu Sedusta.
 14. Taidetaan puhua samanlaisesta laitteesta. Koitin etsiä kuvaa, mut enhän mä sitä löytäny.
×
×
 • Create New...