Jump to content

Kurre

Members
 • Content Count

  969
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  Husse ja Polle

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405108289

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kurre

  Typ 1 1963

  Yeah! Mulla oli R75/5 mut sit se 'pakko-ostettiin' multa. Se oli toaster-tankilla, joka sopis tohon sun laitteeseenkin tosi hyvin. Mun mielestä.
 2. Kurre

  Typ 1 1963

  Mikäs toi 2-pyöränen on?
 3. Kukakohan Raumalla niitä myy? Jos vaikka tarttis toisen
 4. Yks vaihtoehto https://www.suomenakut.fi/akut-ja-paristot/optima-akku-redtop-rt-s-21-6v-50ah-255x90x210----(810-355)/p/4016987113516/?gclid=Cj0KCQjwub-HBhCyARIsAPctr7wr3FQ9gE-beSfvMKW3pKKWOmBI3Rkj6m9AbMdkfrwji73QrlMxvTAaAhCJEALw_wcB
 5. Originellit ratkaisut saattavat myöhemmin harmittaa ja ovat usein isotöisiä muuttaa takaisin originaaliksi. Originaalin voi pilata myöhemminkin.
 6. Jos raparperiä on eikä muuta käyttöä keksi niin hyvän chutneyn siitä saa myös. Raparperiä, inkivääriä, ja chiliä pilkottuna pieneksi. Keitetään hetki liemessä jossa omenasiideriviinietikkaa, hieman suolaa, vettä ja valkopippuria. Kun raparperi ja muut on pehmenneet lisää hillosokeri ja kiehauta. Purkita ja anna olla jääkaapissa pari viikkoa. Säilyy hyvin.
 7. Kesän hitti löytynyt. Raparperi ! Kuoritaan, sokeroidaan kunnolla ja kiedotaan pekoniin. Tulee hyvää.
 8. Mun kuplassa laturille tuli ruskea piuha ympyröidyn ruuvin alle.
 9. Oikeestaan ostin aiemmin ja tuli eilen Vähä ois rengasjumppaa tiedossa. Kukakohan tekis halpalla?
 10. Onko sulla lasitalossa lämmitintä missään vaiheessa kevättä? Hyvältä näyttää.
 11. Mä oon ostanut monestakin eri paikasta. Fatalii on yks hyvä paikka ostaa siemeniä. Sieltä saa myös vinkkejä. Chilistä voi kerätä siemenet ja kylvää ja mikäli kyseessä ei ole hybridi saa samanlaisia myös sadoksi. Kunhan muistaa, ettei tule ristipölytystä. Siis jos leikkii pörriäistä, käyttää samaa pumpulipuikkoa vain saman lajin kasveihin. Netti on pullollaan tietoa ja suomeksikin löytyy paljon. Etsi vaikka chilivaari. Mullakin on joitakin siemeniä ja voin niitä postitella jos kiinnostusta on. Toistakymmentä lajia oon kasvattanut ja montaa eri siementä on tallessa. Niille en kyllä anna mitään itävyys takuuta. Tälle kesälle en kyllä uskalla luvata, että kerkee satoa saamaan jos nyt kylvää. Oho tulipa pitkää tajunnan virtaa. Kysyä saa, vastaan ja neuvon jos osaan.
 12. Torstaina oli hyvä päivä leikkiä ruoka-aineilla Kannattako harrastusta jatkaa? Mikä olis raadin suositus jatkokäsittelyyn?
×
×
 • Create New...