Jump to content

Kurre

Members
 • Posts

  1203
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vihti
 • Ajoneuvot
  Avant 220

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405108289

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kurre's Achievements

 1. Lämpöä, litkua ja lekaa. Litkuna voi käyttää mitä tahansa ruosteeseen purevaa irroitusainetta. Omasta 76 palliksesta aikoinaan vipua oli 2m ja lekana 2,5 kg, jolla iskua vääntimen päähän. Kaksi ukkoa. Toinen roikkuu varren päässä ja toinen antaa isän kädestä lekalla. Silloin ei ollu lyöntiavainta saatavilla, joten sen toimivuus jäi testaamatta. Jos iskevällä mutterisorvilla yrittää, kannattaa aloittaa suoraan raskaan kaluston puolelta. Lämmitykseen esim. https://www.puuilo.fi/kemper-kaasupoltin-mini-sailio-600ml?gclid=CjwKCAjwgsqoBhBNEiwAwe5w0-GObrnMznmMLNNNOq-NjFfmG4vvSF79XWTVWZJN61BtGPZucDbGKRoCIqQQAvD_BwE tai joku vastaava. Tälläistä https://www.ikh.fi/fi/momentinkertoja-1-1-68-meg75?gclid=CjwKCAjwgsqoBhBNEiwAwe5w0-QXO-GQQwASvYV18CGx1r9Jz1WjC19PmjLdyWN1AMIlv6r331STxRoCvEcQAvD_BwE voisi ehkä harkita. En tiedä toimisiko juuri tuohon.
 2. Eipäs sitte ollutkaan vanteissa klipsuja, vaikka niin muistelin. Jos nyt jollain on hyvät vanteet, joissa klipsit paikoillaan voi tarjota ennenkuin tilaan uudet. Jos on valmiiksi mustat, vielä parempi. 4,5 vanteelle ei taida nykykumi oikein istua, joten niitä en kaipaa. Projektit ja "pienellä laitolla" voi myös tarjota muualle. -Kurre
 3. Äännentoistoa miettiessä tuli ajatus. Versio 1.0 asennettuna Tuosta voi alkaa hahmottelemaan sitä lopullista versiota. Ei vielä ole toi kaavojen teko ja ompelukoneen käyttö oikein hanskassa.
 4. Hyllyä soviteltu paikoilleen. Osaako joku kertoa miten se oikeaoppisesti tulisi asentaa? Ei oikein avaudu miten noita koukkuja ja kuminauhaa hyödynnetään.
 5. No en oikeestaan tänään vaan jo viikonloppuna, mutta nyt vasta sain soviteltua sitä paikoilleen. Kai se noille paikkeille tulee.
 6. Ainakaan pakkilukko ei toimi kuten pitää.
 7. "Hei kattokaa! Melkeen ehjä roiskeläppä. Mäpä teen tosta auton." ottaa lakin päästä ihan vaan kunnioituksesta.
 8. jatketaas vielä vähän keskustelua pölykapseleista. Milloin oli käytössä ne "melkeen puolipallot" kuplissa ja pakuissa? Oliko niitä koskaan kolkeissa? Joskus jossain, oisku ollu vanhassa pölhölassä, oli melko kattava sepustus eri kapseleista ja vanteista, mutta en sitä nyt löydä mistään. nimim. pitäisköhän etsiä jostain maalatut kapselit?
 9. Itse olen löytänyt erikoisempia multteja ja puttereita http://www.balticbolt.fi/index.html kysymällä selviää onko ja saako tilaamalla
 10. 2. Paruzzi, Hot Cars, Kuplapaja...onhan noita +ulkomailla vaikka mitä. Neo Retro toimii yhden miehen yrityksenä, joten koskus voi kestää vastausten saaminen, mutta puhelimella saa varmaan parhaiten kiinni. 3. Ilmanputsarin sisäpinnalla pitäisi olla punainen viiva, joka kertoo oikean määrän. 4. Kuplassa sama.
 11. No se on kyllä liikan mun tapauksessa. Toisaalta esim. oli taas hinnaltaan ihan sopiva harrastukseen.
 12. Toi pikkukaveri on ihan ku peilikuva Jerestä
 13. "Harrastatko sä volkkareita?" -kysymykseen joskus törmänneenä olen miettinyt, että mitä se harrastaminen on? Perinteisesti harrastamiseen menee kaikki ylimääräinen raha ja aika. - Itsellä on jäänyt vielä muihinkin turhuuksiin. Volkkariharrastaja tekee kaiken itse. - itse osaan tankata tai ainakin kuvittelen osaavani. Joskus jotain pientä näpertelen, mutta mitään projektia en enää ota. Volkkariharrastaja on merkkiuskollinen. Kaikki on volkkareita ja niitä on monta. - Itsellä on kyllä ollut ja tulee olemaan muitakin. Todellinen volkkariharrastaja harrastaa vaan ilmajäähyjä. - no tästä ollaan jo pääsemässä eroon mikä "lajin" jatkuvuuden kannalta on vain hyvä asia. Tämän kun summaa, voi vain todeta, että en voi lopettaa volkkariharrastusta, koska en edes harrasta volkkareita.
×
×
 • Create New...