Jump to content

Kurre

Members
 • Posts

  1112
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  Husse ja Polle

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405108289

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kurre's Achievements

 1. Itse jos edes harkitsisin, katsoisin ko. liittimelle tulevien johtojen paksuudet ja miettisin asian järkevyyttä. Tosin, jos niitä käyttäisi vain releiden ohjaukseen, saisi varmaan toimivan.
 2. Etelähelsingistä löyty tällänen https://www.ak24.fi/fi/tavarat/lumiketjut-renkaiden-vanteen-keskikupit-ja-tarrat sekavat sivut, mutta sieltä löytyy aika monta kokoa. Tilaus tehty. Saa nähdä mitä tulee ja milloin.
 3. Juu ei löytynyt vanteista, eli edellinen omistaja ilmeisesti synyt välipalaksi. Keskireikä 60 mm ja tilaa maks. 75 mm lätkälle. Voi myös vinkata mistä näitä löytyy. Tarve 4 kpl
 4. Mihinkäs se Urbantoy pulttaa kiinni etu- ja taka-akselin? ;-)
 5. Tätäkö? https://www.heater.fi/fi/ilmaletku-pap-75mm.html
 6. Mun korvaan "puhallettu ja maalattu" kuulostaa aika epämääräiseltä. Oman ehjän pohjalevyn myin satasella
 7. Vapaata keskustelua, kunhan se liittyy ilmajäähyinin, kiakonpeluusee tai tai johonki mut ei missään nimessä vesivolkkareihin ;-) Täällä ollaan vesikauhuista sakkia.
 8. Kenelläs oli se punanen möhkökupla norsunjalkatakavaloilla, jossa oli pätkän takalokaria kiinnitetty konepeltiin? Eli kun luukun avas tuli mukana pätkät takalokareita. Hurja laite joskus 80-90 luvulla...
 9. Tuo ilmoituskin on niin hienosti laadittu.
 10. No etsivä löytää https://www.puzzlemania.fi/vw-cool-faces-1000-pieces-eurographics
 11. Siinähän se o Pattijoen vieressä ;-)
 12. Tässä kuvassa on nyt jotain mitä mä en ymmärrä.
 13. Kuin tehtaanlinjalta juuri ulosajettu kupla!! milläköhän linjalla moinen on tehty ;-) "Poikahan on hullu tai huumeissa!"
 14. Pekka on vanhanliiton miehiä vanhan kunnon volkkarimiehen tunnistaa siitä, että omastaan saa pyytää hunajaa ja mansikoita, mutta 20 pennin - siis sitä vanhaa hyvää rahaa - säästämiseen voidaan helposti ajaa 100 km suuntaan ja tingitään paikanpäällä ainakin pullakahvit päälle.
 15. http://parts.volkswouter.nl/bosch-voltage-regulators/
×
×
 • Create New...