Jump to content

NikoEhru

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Sahalahti
 • Ajoneuvot
  T1-59 T1-64 T3-90

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0465927904

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja hinnasta toki saa oman näkemyksen kertoa mutta vain silloin jos ostamassa olet, turha nillittäminen jääköön pois. 🙂
 2. Käteishinta 3500€. Tähän hintaan ei ole kallis. Osien ja projektin ostohinnalla melkein. Jos on ostohousuissa rahat taskussa ja lupa vaimolta niin ota yhteyttä.
 3. Projektiin ei ole alkuperäisiä lokareita tai ovia. Vain kuvissa näkyvät ovet on. Vuosimalliin käypäiset etu ja takavalot löytyy. Makaavalamppuiset hyvät etulokarit ja yksi uusi takalokari löytyy.
 4. Ilmoituksessa ei tainnut lukea että pyydetään hinta arviota. On tämä kyllä uskomaton saitti. Mutta itkuahan maailmaan mahtuu.
 5. Kiitos tästä informaatiosta. Tässä kuplassa on ne alkuperäiset vinkkarit. Ei norsukorvia.
 6. Eli mukaan tulevat moottorit: -56 teollisuuskone, pyöreällä säätimellä (arpa) -57 teollisuuskone, täysin purettu osiin -59 kokonainen pyörivä (pyörii "liian" helposti) -63 kokonainen, jumissa
 7. Juu oli rattiputki/ratti vaihdettu uudemmasta ja laitettu c pilareihin krooniset todella "hienot" ilmanotot... Sisältäkin on täytynyt maalata kun kojelaudat ja kaikki on samaa keltaista. Toki pitkä elinkaarihan tällä jo on takana että voi olla että on sitten maalattu.
 8. Jännää on itsestänikin. En netistä ole löytänyt että olis saanu keltaisena. Luulen ainakin että tämä on tullut tehtaalta keltaisena kun joka paikka on keltaista. En usko että kukaan on täysin ylimaalannut tätä yksilöä.
 9. Elämäntilanteen muutoksen vuoksi -59 kupla projekti myyntiin. Korissa on tekemistä ja korityöt aloittamatta. Koriin jonkinverran uusia peltiosia mukaan. Pohjalevy uusittu (lattiapellit ja keulapala), hiekkapuhallettu ja maalattu hammerite vasaralakalla ja ulkopuoli massattu. Pohjalevyyn tarvittavat osat ostettu ja osilla arvoa tuhansia, tarkkaa summaa en ole laskenut. Kolme tai neljä eri kiinteäjalkaista moottoria tulee mukaan. -59kone kokonainen/purkamaton (kunto arpa), -56 teollisuuskone purettu osiin ja siitä oli tarkoitus ajokone tehdä tähän. Ja ne kaksi muuta konetta vuosimalleja en muista (tarkastan kun hallilla käyn). Vaihdelaatikko (halkaistava) avattu, laakeroitu ja kunnostettu sisä ja ulkopuolisesti. Kori on keltainen ja se on alkuperäisväri luultavasti joten olisi harvinainen -59 vuosimallissa. Myös paljon muuta kuplan osaa tulee mukaan, nm hallintyhjennys. Hinta: 5000€/tarjous Tästä oikeasti kiinnostunut ota puhelimella yhteyttä niin kerron lisää ja laitan kuvia yksityiskohtaisesti. Auto on suuri projekti joten myydään sen ymmärtävälle. VWolksBrothers Niko 0465927904 36420/Sahalahti/Pirkanmaa
 10. Luultavasti alkoholin vaikutuksen tekemät aiheettomat syytökset ja mustamaalaukset... Ja se että ei oikaista asiaa vaikka on jo periaatteessa myönnetty vääräksi.
 11. Osia ei ole varastettu Parkanosta. On ostettu postauksen tehneeltä Jukka Niemeltä Parkanosta. Minä ostin ne. Ja minulta osat meni Henrille.
 12. Kiitokset kaikille osallistuneille tapahtumaan menneenä viikonloppuna. Hieno oli tavata tuttuja ja uusia kasvoja. Nyt on aika hengähtää tapahtumien osalta, ja itse ainakin rupean projekteja valmistelemaan ensivuoden tapahtumia silmälläpitäen.
×
×
 • Create New...