Jump to content

NikoEhru

Members
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Sahalahti
  • Ajoneuvot
    T1-59 T1-64 T3-90

Contact Methods

  • Puhelinnumero
    0465927904

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NikoEhru's Achievements

  1. Luultavasti alkoholin vaikutuksen tekemät aiheettomat syytökset ja mustamaalaukset... Ja se että ei oikaista asiaa vaikka on jo periaatteessa myönnetty vääräksi.
  2. Osia ei ole varastettu Parkanosta. On ostettu postauksen tehneeltä Jukka Niemeltä Parkanosta. Minä ostin ne. Ja minulta osat meni Henrille.
  3. Kiitokset kaikille osallistuneille tapahtumaan menneenä viikonloppuna. Hieno oli tavata tuttuja ja uusia kasvoja. Nyt on aika hengähtää tapahtumien osalta, ja itse ainakin rupean projekteja valmistelemaan ensivuoden tapahtumia silmälläpitäen.
  4. Syyskauden avaus #3 järjestetäänkin 9.-11.10.2020. Paikka vielä avoinna.
  5. Aivwan mahtava paikka biffille 👌 oli kyllä taas mukavaa. Vuoden päästä uudestaan 🙂
  6. Aikas pehmeä projekti. Paperit löytyy. Myydään tämänhetkisten projektien alta. Ajoneuvo sijaitsee Pohjois-Karjalassa. Osta ja ihastu. Hinta 700€ VwolksBrothers 0465927904
  7. Pirkanmaan Volkkariharrastajat ry kiittää tapahtumaan osallistuneita ja yhteistyökumppaneita 🙂
  8. Juu niinhän tais olla 🤣 kyllä täällä on kymmeniä mitä hienompia vwolkkareita ympäri Suomea 😊 välillä aurinko paistaa kesäisesti ja välillä sadekuuroja.
  9. Onko näin, että eriste on irtonainen? Varmaan kätevä käytössä... Kyllä se irtonainen on. Väljä jopa voi olla.
  10. Tuo "yks" kikkare on lämpöeriste kaasuttimen ja virtaussuuttimen väliin... Ei pitäis estää kaasun tuloa. Tuo hitsausjälki ei kyllä kaasusta johdu.
  11. Niin kyllä itsekkin olen kokenut ilmoituksen poiston olevan helpoin tapa päästä nuista ilkkujista. Omien ilmoitusten "ilkkujat" on hallilla paperilla ylhäällä jotta tiedän että kenen kanssa en tee mitään yhteistyötä.
×
×
  • Create New...