Jump to content

NikoEhru

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

About NikoEhru

Profile Information

 • Paikkakunta
  Sahalahti
 • Ajoneuvot
  T1-59 T1-64 T3-90

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0465927904

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja hinnasta toki saa oman näkemyksen kertoa mutta vain silloin jos ostamassa olet, turha nillittäminen jääköön pois. 🙂
 2. Vaihdossa voisi kiinnostaa toimiva polttomoottorikäyttöinen halkaisu/klapikone.
 3. Voi poistaa
 4. Käteishinta 3500€. Tähän hintaan ei ole kallis. Osien ja projektin ostohinnalla melkein. Jos on ostohousuissa rahat taskussa ja lupa vaimolta niin ota yhteyttä.
 5. Projektiin ei ole alkuperäisiä lokareita tai ovia. Vain kuvissa näkyvät ovet on. Vuosimalliin käypäiset etu ja takavalot löytyy. Makaavalamppuiset hyvät etulokarit ja yksi uusi takalokari löytyy.
 6. Hinta tarkastettu pitkän ja ankaran harkinnan jälkeen . 3800€ eikä piiruakaan alle.
 7. Ilmoituksessa ei tainnut lukea että pyydetään hinta arviota. On tämä kyllä uskomaton saitti. Mutta itkuahan maailmaan mahtuu.
 8. Kiitos tästä informaatiosta. Tässä kuplassa on ne alkuperäiset vinkkarit. Ei norsukorvia.
 9. Eli mukaan tulevat moottorit: -56 teollisuuskone, pyöreällä säätimellä (arpa) -57 teollisuuskone, täysin purettu osiin -59 kokonainen pyörivä (pyörii "liian" helposti) -63 kokonainen, jumissa
 10. Juu oli rattiputki/ratti vaihdettu uudemmasta ja laitettu c pilareihin krooniset todella "hienot" ilmanotot... Sisältäkin on täytynyt maalata kun kojelaudat ja kaikki on samaa keltaista. Toki pitkä elinkaarihan tällä jo on takana että voi olla että on sitten maalattu.
 11. Jännää on itsestänikin. En netistä ole löytänyt että olis saanu keltaisena. Luulen ainakin että tämä on tullut tehtaalta keltaisena kun joka paikka on keltaista. En usko että kukaan on täysin ylimaalannut tätä yksilöä.
×
×
 • Create New...