Jump to content

NikoEhru

Members
 • Posts

  120
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NikoEhru

 1. Luultavasti alkoholin vaikutuksen tekemät aiheettomat syytökset ja mustamaalaukset... Ja se että ei oikaista asiaa vaikka on jo periaatteessa myönnetty vääräksi.
 2. Osia ei ole varastettu Parkanosta. On ostettu postauksen tehneeltä Jukka Niemeltä Parkanosta. Minä ostin ne. Ja minulta osat meni Henrille.
 3. Kiitokset kaikille osallistuneille tapahtumaan menneenä viikonloppuna. Hieno oli tavata tuttuja ja uusia kasvoja. Nyt on aika hengähtää tapahtumien osalta, ja itse ainakin rupean projekteja valmistelemaan ensivuoden tapahtumia silmälläpitäen.
 4. Syyskauden avaus #3 järjestetäänkin 9.-11.10.2020. Paikka vielä avoinna.
 5. Aivwan mahtava paikka biffille 👌 oli kyllä taas mukavaa. Vuoden päästä uudestaan 🙂
 6. Tänään sain käyntiin ja testattua. Uusi kaasutin vaihdettu. Pikku fiksillä hyvä mopedi.
 7. Vaihdossa käy ajokuntoinen vw
 8. Myydään Pappatunturi. Mukaan myös peräkärry projekti. Hinta 850€ Kangasala/Sahalahti/36420 Vain Soitot. VWolksBrothers Suomi-Finland Niko 0465927904
 9. Aikas pehmeä projekti. Paperit löytyy. Myydään tämänhetkisten projektien alta. Ajoneuvo sijaitsee Pohjois-Karjalassa. Osta ja ihastu. Hinta 700€ VwolksBrothers 0465927904
 10. Pirkanmaan Volkkariharrastajat ry kiittää tapahtumaan osallistuneita ja yhteistyökumppaneita 🙂
 11. Juu niinhän tais olla 🤣 kyllä täällä on kymmeniä mitä hienompia vwolkkareita ympäri Suomea 😊 välillä aurinko paistaa kesäisesti ja välillä sadekuuroja.
 12. Onko näin, että eriste on irtonainen? Varmaan kätevä käytössä... Kyllä se irtonainen on. Väljä jopa voi olla.
 13. Tuo "yks" kikkare on lämpöeriste kaasuttimen ja virtaussuuttimen väliin... Ei pitäis estää kaasun tuloa. Tuo hitsausjälki ei kyllä kaasusta johdu.
 14. Niin kyllä itsekkin olen kokenut ilmoituksen poiston olevan helpoin tapa päästä nuista ilkkujista. Omien ilmoitusten "ilkkujat" on hallilla paperilla ylhäällä jotta tiedän että kenen kanssa en tee mitään yhteistyötä.
 15. Eli 2017 syksyllä sen Pälkäneen metsästä raahasimme. Alkuperäiset lavanlaidat uupuu, vaneriset paikallaan. Myyjän kanssa tein luovarit, kansallisarkistosta metsästin oikean rekisteriomistajan ja sen kanssa tein oikean luovarin. Vaihdoin tuon jokkiskuplaan, joka oli hairahdus. Tein tuon nykyisen myyjän kanssa luovarit. Pahimmat mätäkohdat runkopalkeissa lavan alla. Tuossa ei ole moottoria. Laatikko oli ainakin silloin paikallaan. Sivuoven hommasin oulunseudulta. Tottakai pyöränkaarissa ja etulattiassa hitsaamista.
 16. Eteläsuomesta löytyy minun vanha doppel projekti. Paperit on. 1975 vuosimalli. Mätätöitä riittää. Voisi saada edukkaasti. On siinä ainakin pyynti alle tonnin. Tori.fissä on myynnissä.
 17. 450€. Osta vaikka varaosiksi tai kukkapenkiksi.
 18. Vaihdossa voi tyrkyttää esim -59 kuplaan käypäistä säädettävää etuakselia... Mutta pidetään silti mielessä että uuden akselin saa alle viidensadan 🙂
×
×
 • Create New...