Jump to content

zamuli

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rovaniemi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jatkanpa tähän samaan ketjuun. Bensapumpun kans ongelmia täälläkin. Auto on -73 type3 ruiskukoneella. Alkuperäinen sähköinen bensapumppu nyt alkoi reistaan. Aluperäistä boshia on/on ollut tarjolla hintaan n.600€ :-) Eli korvaavaa ratkaisua haetaan. Kyselisinkin olisiko kenelläkään tietoa/kokemusta mitä laittais tilalle? -Samuli-
 2. Variant -73 (alkuperäinen lasi? vanha ainakin) korkeus keskeltä 49,6 pituus alanurkista n.133cm. (irrallaan mitattuna) Vaihtolasina tullut oli liian suora, joutui hiomaan päätyistä reilusti mittaa pois ja muotoileen kulmat uusiksi. Ei istu täydellisesti... Lasi tuli Raumalta tai jostain.
 3. Eikös tuolla huutonetissä ole sellainen toimiva systeemi, että huuto sulkeutuu määräaikana tai viis minuuttia viimeisen huudon jälkeen? Olis ainakin myyjän kannalta edullinen systeemi. Ja varmasti sais huudettua haluamansa kohteen, jos perse kestää nostaa loputtomiin hintaa. Ei varmaan olis vaikea soveltaa näissäkin huutokaupoissa. Toisaalta kiva se on näitä kinasteluja seurata :-)
 4. zamuli

  huumoria

  http://www.riemurasia.net/jylppy/media. ... 51485&c=11 Tämä vielä puuttu :-)
 5. just joo... ihan kännissä kotona taas.... päässä kiertää ihan vitusti ettei uskalla laittaa ees makuulle......
 6. Noissa kantikkaissa rodeissa näkee monesti tuollaisia "kangasluukkuja" katoissa. Ovatkohan nuo edes aukaistavissa vai vaatiiko se aina räikän käyttöä? http://www.1motormart.com/glosimgs/hotrod.jpg
 7. HE! Tuossa oikeesti kolmosen umpio. http://www.evolutionimport.com/PhotoGal ... 08+187+8D1
 8. Kerätty useampiakin variaatioita kuplasta saman linkin taakse. Muitakin mielenkiintoisia juttuja tuolla sivustolla. http://thrillingwonder.blogspot.com/200 ... eetle.html
 9. http://www.collectablediecast.com/index ... tegory=246 Tuolta noita jadatoysseja (1/24) joskus pari vuotta sitten olen tilannut. Hintaa tuli muistaakseni kaikkineen 16,90/kpl kun tilasin neljä kpl kerralla. Tähän ei sisälly tullimaksuja joita olisi pitänyt oikeasti maksaa. Katsoivat paketin päällä olevan postimaksun paketin ostohinnaksi :-) Noi fastbackit näyttäis olevan vielä "coming soon" malleja tuolla jadan sivuilla.
 10. Täällähän on innokasta porukkaa ;-) Eli tuo mun auto on -71 eli uudempaa mallia. Koneen alkuperäisyydellä ei ole niin väliä, kun tuo korikaan ei sellaiseksi enään muutu (ähtäri) :-) Tavaratilan joutunee uhraamaan jos tuonne jotain alkuperäisestä poikkeavaa laittaa, ei haitanne kesäkruisailuissa. Kunhan toimivan koneen sais perään ja kesäksi ajoon.
 11. Jep, eli ensimmäinen kosketus ilmavolkkariin on saatu, kun käsiini ajautui type3 ilman konetta. Mistään en mitään tiedä, mutta täältä varmaan saa vinkkiä moneen ongelmaan. Kannattaako tuohon edes hakea alkuperäistä konetta? Mitä muita koneita tuohon on helposti sovitettavissa. Tavaratila ei ole tärkeä :-) Niin ja se on fastback jos sillä on merkitystä.
×
×
 • Create New...