Jump to content

-AP-

Members
 • Content Count

  2058
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Porvoo
 • Ajoneuvot
  Alltrack

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mun oletettavasti alkuperäiseen ruåtsalaiseen RPB-koriin Corvetten lasi ei sopinut, piti leikata muistaakseni tuuman verran alareunasta pois.
 2. Myyntipalstalla K70-kirjallisuutta myynnissä ja veikkaampa, että myyjältä löytyy ammattitaitoa neuvoa myös yllä olevassa vauhtipyöräkysymyksessä!
 3. Humalistonkadun kellarissa joskus viime vuostuhannella opin sellaista, että se joka ei osaa virittää, laittaa tukankuivaajan putkeen ...?
 4. Huomio Tampere, oliko se HJL joka juuri tällaista matariaalia kaipaili? Ja varmaan voi vielä Ekulta kohteen remonttivinkit kysellä kaupan päälle!
 5. Kyllä vanhakorisen Kolmosen satulan kiinnitys on sama kuin Kuplassa, eli voi käyttää 'ristiin', männässä muistaakseni 2 mm ero. Kuplaanhan saa 'isommat jarrut' kohtuuhintaan Kolmosen satuloilla ja takajarruilla.
 6. Joo tämä isompi satula, Typ 4 -autoista etsimään kunnostuskohteita jos omat ei aukea (kannattaa yrittää). Tiivistesarjoja? https://www.csp-shop.com/en/wheels-brakes/brake-calipers-type-3-72-73-and-411-69-72-615-105-311b-22728a.html
 7. Eikö '73 ole jo sillä 'isommalla kiinnityspulttijaolla' eli Nelkun satula?
 8. En enäämuista asiaa tarkkaan. Ostin auton 'valmiina' mutta remonttia varten purettuna '86 Turun Konela-autosta. Se kun oli kotipihassa Vaasassa niin ohi ajoi samanlainen, olisiko ollut viininpunainen, ja kurvasi pihaan. Kaveri oli pietarsaarelainen Vaasan Wärtsilän insinööri, joka kertoi tehneensä ko. koreja tehtaan lisenssillä ja korottaneensa kattoa muotissa lisätilan saamiseksi. Enollut hänen kanssaan yhteydessä kuin pari kertaa, en muista miksei enempää.
 9. Täytyy varmaan yrittää viritellä skanneria ...
 10. -AP-

  RPB Historia

  Oliko tää 'Ferrari III' myös samaa sukua vai vähän erilainen oma korinsa?
 11. Mielenkiintoista historiaa. Hieman erilainen oli tarina, jonka kuulin noin '85, kertojana mies joka itse oli ollut kyseistä historia tekemässä. Mulla on (paperi)kuvia ehkä puolesta tusinasta suomalaisia GT:itä, täytyypi kaivella esiin. TTX-196 oli mun auto, '63 alustalla, alunperin sinapinkeltainen, myöhemmin VW Tornado Rot.
 12. Sama juttu, mun auto oli aito matalakattoinen ruåtsalainen. Juttelin kauan sitten sen pietarsaarelaisen laivainsinöörin kanssa, jolla oli lisenssit Ruotsista tehdä koreja täällä. Hän korotti kattoa, oli sen verran iso mies. Euralaiset ei sitten paljon lisenssien perään kyselleet, kun aloittivat korienleipomisen.
 13. Ei välttämättä mahdoton asia olisi varmaan ilmaputkien veto takakyljen aukoista moottoritlan reunoja pitkin taakse ja rakentaa niistä yhteys sitten moottorin jäähdytysilmanottoon Kolmosen tyyliin?
 14. Onkos meillä vapun tienoilla taas swappia tuloillaan...?
×
×
 • Create New...