Jump to content

-AP-

Members
 • Content Count

  2064
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Porvoo
 • Ajoneuvot
  Alltrack

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. -AP-

  RPB Historia

  Rekisteröinti- ja muutoskatsastusten papereita säilytettiin ennen Trafin uutta digitointi-aikakautta kullakin hyväksynnän tehneellä katsastuskonttorilla muutaman vuoden ajan (5 tai 10), niitä ei toimitettu mihinkään keskusarkistoon. Vuosien jälkeen mapit tuhottiin. Mahdollinen tyyppihyväksyntä ehkä eri asia, sellaisen arkistot (oli) aikoinaan ehkä nykyisen A-Katsastus Hakuninmaan hallussa?
 2. Eikö rosteripellistä saa kiillottamalla naarmut pois?
 3. Ei nyt kauheen kallis oilisi uusikaan ... https://www.paruzzi.com/fi/beetle/sahkoosat/sytytysjarjestelma/631/
 4. Kyllä tuo meni kaupaksi jo joskus taaannoin. Haetko nimenomaan virtalukkoa vai ohjauslukkoa? '72 1302 -rattiakseli kahdella viiksellä, ohjauslukolla ja virtalukolla ilman avainta löytyy, mutta ei sopine tarkoituksiisi.
 5. Heikki Naapurin kanssa (Imatra/Laikko) on ollut puhetta koukkujen valmistuksesta jo yli vuosikymmenen verran. Ei ole vaikea asia. Yhteiset ystävämme vinkannevat Heikille tarpeesta, MIGi kuumaksi vaan. Asiallista työtä, suosittelen!
 6. Mun oletettavasti alkuperäiseen ruåtsalaiseen RPB-koriin Corvetten lasi ei sopinut, piti leikata muistaakseni tuuman verran alareunasta pois.
 7. Myyntipalstalla K70-kirjallisuutta myynnissä ja veikkaampa, että myyjältä löytyy ammattitaitoa neuvoa myös yllä olevassa vauhtipyöräkysymyksessä!
 8. Humalistonkadun kellarissa joskus viime vuostuhannella opin sellaista, että se joka ei osaa virittää, laittaa tukankuivaajan putkeen ...?
 9. Huomio Tampere, oliko se HJL joka juuri tällaista matariaalia kaipaili? Ja varmaan voi vielä Ekulta kohteen remonttivinkit kysellä kaupan päälle!
 10. Kyllä vanhakorisen Kolmosen satulan kiinnitys on sama kuin Kuplassa, eli voi käyttää 'ristiin', männässä muistaakseni 2 mm ero. Kuplaanhan saa 'isommat jarrut' kohtuuhintaan Kolmosen satuloilla ja takajarruilla.
 11. Joo tämä isompi satula, Typ 4 -autoista etsimään kunnostuskohteita jos omat ei aukea (kannattaa yrittää). Tiivistesarjoja? https://www.csp-shop.com/en/wheels-brakes/brake-calipers-type-3-72-73-and-411-69-72-615-105-311b-22728a.html
 12. Eikö '73 ole jo sillä 'isommalla kiinnityspulttijaolla' eli Nelkun satula?
 13. En enäämuista asiaa tarkkaan. Ostin auton 'valmiina' mutta remonttia varten purettuna '86 Turun Konela-autosta. Se kun oli kotipihassa Vaasassa niin ohi ajoi samanlainen, olisiko ollut viininpunainen, ja kurvasi pihaan. Kaveri oli pietarsaarelainen Vaasan Wärtsilän insinööri, joka kertoi tehneensä ko. koreja tehtaan lisenssillä ja korottaneensa kattoa muotissa lisätilan saamiseksi. Enollut hänen kanssaan yhteydessä kuin pari kertaa, en muista miksei enempää.
 14. Täytyy varmaan yrittää viritellä skanneria ...
×
×
 • Create New...