Jump to content

-AP-

Members
 • Posts

  2229
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Porvoo
 • Ajoneuvot
  Alltrack

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

-AP-'s Achievements

 1. Minulla ei ole yhteystietoja. Joku tuossa yllä mainitsi sairaudesta, siinä ehkä syy asiaan. Selvinnee kyllä.
 2. Tässä on vähän samaa makua kuin maan hallituksen ministereiden (ja poliitikkojen yleensäkin) keskustelussa keskenään median kautta. Kannattaiusikohan jonkun nyt ottaa oikein puhelin käteen ja selvittää asia?
 3. Pääosa nippeleistä kävi kaupaksi tänään Karkkilassa, kiitos kaunis asiakkaille ja järjestäjälle! Harrastus jatkuu jollain aikataululla tällä mainiolla foorumilla ja toivon mukaan jo keväällä Karkkilan erinomaisella Swap-areenalla. Kiitos!
 4. Ajattelin laittaa huomenna Karkkilassa tarjolle muutaman merkin. Kuplan merkit euron kipale. Juniksen merkkiin uudet kiinnitysnippelit mukaan. 'Vanhaa varastoa' Wolfsburg Westiä löytyy edelleen jonkin verran, myös Juniksen nippeleitä. Virranjakajia, bensapumppuja, kaasareita ym. vitosella. Käyttöohjekirjoja, esitteitä, lehtiä pieni erä. Joitain pieniä Kolmostyypin nippeleitä, ehkä jotain Nelkkuakin. Tule vilkaisemaan aamulla!
 5. OK. Kolmosen vanteita oli runsaasti kauan sitten, ei enää. Nyt nää joutais pois.
 6. Jos tarkoitat tuota 'reikävannetta', niin eikö se ole '66-'67 1200-1300 Typ 1? Nyt täytyy kyllä sanoa, että olen ollut jo luvattoman monta vuotta 'ulkona skenestä', joten voin muistaa väärinkin...
 7. Kasa vanhoja Kuplan ja Pallokeulan vanteita ja renkaita syyssiivoushintaan: Pallokeulan nastarenkaat vanteineen, pintaa silmämääräisesti 3-4 mm, vanhat ja kovat. Hinta paketti Juhla Mokkaa ja pullapitko. Sekalainen erä Kuplan 5- ja 4-pulttisia vanteita ja renkaita, osa ihan siistejäkin. Hinta paketti Juhla Mokkaa per kappale. Muutama Pallon/Tölkin vanne, kahvipaketti per kappale. Nouto Porvoosta, ensimmäiset noutajat saa valita parhaat päältä. YV / ari . pihlajasaari (at) hotpower.inet.fi
 8. Espoon Swap tapahtunee ulkotiloissa?
 9. Näemmä tarve on muuttunut, mielestäni kaksipistevöitä tässä haettiin alunperin. No, toivottavasti löytyy sitä mitä tarvitaan.
 10. Alunperin tankki oli peräisin muistaakseni Rellu Kasista tai Kympistä. itse jouduin hankkimaan varapyöränvanteeksi 13" rakennelman jokkismiehiltä, 15" kapeallakaan renkaalla ei mahtunut.
 11. Kärrynrunko jäljellä, tästä mönkkäriin peräkärry, puutaravakärry, tms.
 12. Kaupat alustavasti sovittu koko erästä.
 13. Uudet karavaanarimatkan odottavat. Peilejä vielä tarjolla! Tarjouksia?
 14. Uusi kesä, uudet reissut. Telttaa edelleen tarjolla!
×
×
 • Create New...