Jump to content

-AP-

Members
 • Content Count

  2202
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Porvoo
 • Ajoneuvot
  Alltrack

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hintapäivitys orastavan kevään tulon kunniaksi! Vanhat kannet nyt 50€ Porvoosta noudettuna, lähetettynä 70€ postikuluineen.
 2. Kannattaa soittaa lähikonttorille ja pyytää katsomaan Liikennetietojärjestelmästä auton tiedot, onko ruudussa 'vähäpäästöinen' rasti tai ei. Asia ei muuten kovin helposti selvinne, tuo merkintä (jonka tulostus otteelle loppui joskus kauan sitten) ratkaisee.
 3. Yksi olis vielä! (Nää on muuten ainakin Espanjassa jo aika hyvissä hinnoissa ...) https://heritagestocks.com/product/311301265e-transmission-mount-front/
 4. Tämä korkeusasia ei olekaan ihan yksinkertainen eikä yksiselitteinen. AKE:n ylitarkastajan, ystäväni VW (ym.) -harrastajan, kanssa asiaa tutkittiin aikoinaan pitkään ja hartaasti, mutta lopullisesti ei silloinkaan selvinnyt.
 5. Siis virtalukkoon tarve jollain tällaisella? https://www.paruzzi.com/fi/type-3/sahkoosat/sytytysjarjestelma/693/
 6. -AP-

  Värikoodi

  Samanikäistä oranssia oli muistaakseni ainakin kolmea vähän toisistaan eroavaa versiota vuosimallin mukaan, eli pientä hakemista asiassa voi olla. Toisaalta muutaman vuosikymmenen ikäinen maalaus ei ehkä ihan ole enää reseptinsä mukainen. Parhaan tuloksen saa kun menee hyvään automaaliliikkeeseen, joka mittaa laitteillaan juuri oikean sävyn vanhasta pinnasta ja sekoittaa värin sen mukaan. https://www.wolfsburgwest.com/colors/73super.htm
 7. Löytyy muutama käytetty saksalainen jäähdytin, Kuplasta ja Kolmosesta. Erohan noissa on se, että Kolmosessa on paineanturin paikka. Käytön jälkeen huuhtelemattomia, tietääkseni OVAT ehjiä, tietääkseni EIVÄT ole peräisin vauriokoneesta. Porvoossa, kympin kipale ja Postille 5,90€ tai 7,90€ paketin koosta riippuen?
 8. Näyttääkö tuo jo paksuuden perusteella Nelkun kennolta? Vai riittääkö Kuplan/Kolmosen?
 9. Vanhemmat ketjut myyty, 'nykymallit' vielä tarjolla!
 10. KÖNIG TL Magic. Ostettu caravan-Ducatoa varten, kuvassa rengassopivuudet. 'Kylmäharjoiteltu' asennusta kerran, ei ajeltu. 70€ (+ mahdolliset toimituskulut). Porvoossa. YV / ari . pihlajasaari (at) hotpower.inet.fi
 11. Jos nyt ihan lonkalta heitän vanhasta hatarasta muistista, niin noin '97 taisi tulla todistusvaatimus jarrujen ja ohjauslaitteiden e-hyväksynnästä, tai jotain sellaista. Eli paperi asiasta, jollaista brassilta ei ehkä ole tarkastettu? Vähäpäästöisyysvaatimus taisi olla joskus '94? Tähän ehkä löytyisi US-vastaavuus?
 12. Loiskelevyistä en tiedä, mutta 'unohduspellit' on paljon helpompi tuohon asentaa kuin omalle paikalleen kansien asennuksen jälkeen.
 13. Niinpä... Etenkin jos lähetettävänä on kevyehköjä isokokoisia paketteja.
×
×
 • Create New...