Jump to content

-AP-

Members
 • Posts

  2274
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Porvoo
 • Ajoneuvot
  Alltrack

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

-AP-'s Achievements

 1. Klassisia ilmajäähy-aiheisia postikortteja lasikehyksissä tulee tarjolle Karkkilan Swappiin tulevana lauantaina. Kortit käyttämättömiä. Vitosen kipale tai 30€ kaikki kahdeksan.
 2. Merkkiliike niitä (ainakin) aikoinaan jakeli.
 3. Noiden 'avaimenperien' tarina on sellainen, että valoin niitä menneellä vuosituhannella erän Kouvolan Muotoiluinstituutin kurssilla. Piti tulla messingistä, mutta joku oli rikkonut messinginsulatuskupin juuri vähän ennen ja piti käyttää alumiinia. Pullonavaajana alumiini ei kestä, avaimenperänä toimii kyllä. Suunnittelemiani liikelahjoja näistä ei sitten kuitenkaan tullut...
 4. Muutama 'koriste-esine' tulee tarjolle Karkkilan Swappiin tulevana lauantaina.
 5. Onko näitä myynnissä Karkkilan Swapissa?
 6. Jatkossa menee sitten aina vaan vaikeammaksi. Matkahuollon tiedotteen mukaan: "1.10.2022 alkaen vastaanottaja maksaa -maksuehto edellyttää, että vastaanottaja on sopimusasiakas. Maksajan sopimusasiakastunnus on aina ilmoitettava paketin sähköisissä lähetystiedoissa tai lähetyshetkellä Matkahuollon toimipisteestä lähetettäessä. Huomaathan, että jos haluat jatkossa maksaa lähetyksiä vastaanottajana, sinun on ilmoitettava lähettäjille sopimusasiakasnumerosi."
 7. Huosuja ja henskeleitä -> http://www.vanhasavotta.yrittaa.fi/perinnevaatteet
 8. Letkuja ei vaihdettu? Kaveri polkemaan jarrua ja tarkastus, ettei mihinkään letkuun synny paineessa 'pattia'?
 9. Putkivuoto jossain? Kato mattojen alle onko märkää. Katoaako nestettä säiliöstä?
 10. Näin uuden caravankauden alussa on hyvä aika katsoa vähän taaksepäin? Porvoossa, mielellään (hankalan pakattavuuden vuoksi) nouto.
 11. Peräkärryn rungonaihiolle tarvetta?
 12. Uusi caravankausi, uudet reissut. Tarvikkeita tarjolla Porvoossa!
 13. Caravankausi jälleen alussa, nyt aputelttaa kyytiin! Tai kotipihan grillin viereen, tai...
 14. Auton saa tuoda myös talvella katsastukseen kesärenkailla, kunhan matka katsastusasemalle ei ylitä yli 20 km. https://www.koivuhaanautokatsastus.fi/ennen-katsastusta/
 15. Vanhasta huterasta muistista heitettynä - RPB GT:ssä oli uretaanit. Muutenkin kovaäänisessä autossa melu ei ehkä lisääntynyt, mutta värinä ratissa lisääntyi niin, että sormet puutui jollain kierrosluvulla maantiellä. Myöhemmin oli Bugpackin pehmustetut raudat kytkinkopan ja itse lootan ympärillä - aika hyvä. Olisi vaan vielä vaatinut vaihteiston aisojen tuennan tai vahvistamisen, jotta pomppimisesta olisi päässyt eroon. MAC Kuplassa oli pakun stopparikumit, mutta oli siinä jousisauvatkin lähes joustamattomat ym.
×
×
 • Create New...