Jump to content

-AP-

Members
 • Content Count

  2072
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Porvoo
 • Ajoneuvot
  Alltrack

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kun ei tuota postiakaan enää tule ... Ei vaan, tämä uutta vastaavassa kunnossa oleva punainen teräksinen BOBI Classic vaihtui parin kuukauden käytön jälkeen samanlaiseen numeroa suurempaan ja jäi ylimääräiseksi. Siis BOBI Classic, korkeus 50 cm, leveys 32 ja syvyys 21 cm. Luukun koko 4 x 26,5 cm. Priimakuntoinen lukittava, kolme avainta. Ei jalustaa. Hinta vain 85 €. Uuden nimikilven omalla nimellä saa tilattua netistä muutamalla eurolla, esim. https://www.leimasinkeskus.com/fi/bobi-postilaatikkokyltit-suoraan-sopimusvalmistajalta-/286-postilaatikkokilpi-bobi.html#/tekstimalli-1/bobi_kilven_mallit-a_kilpi_taralla Porvoossa. Lakkohäiriöiden vuoksi mielellään nouto. ari.pihlajasaari (at) hotpower.inet.fi
 2. Jarrukengät myös vaihdettu? Liimatuilla hihnoilla? Ettei olisi hihnan liimaus päässyt irti ja hihna jumittaisi liikkuessaan?
 3. Passatissa oli tuollaiset kesärenkaina, ihan ookoo, mutta kovat kulumaan.
 4. Projektikuntoisia 12V latureita löytyy useampia, kuten myös muutama käytetty öljynjäähdytin.
 5. -AP-

  RPB Historia

  Rekisteröinti- ja muutoskatsastusten papereita säilytettiin ennen Trafin uutta digitointi-aikakautta kullakin hyväksynnän tehneellä katsastuskonttorilla muutaman vuoden ajan (5 tai 10), niitä ei toimitettu mihinkään keskusarkistoon. Vuosien jälkeen mapit tuhottiin. Mahdollinen tyyppihyväksyntä ehkä eri asia, sellaisen arkistot (oli) aikoinaan ehkä nykyisen A-Katsastus Hakuninmaan hallussa?
 6. Eikö rosteripellistä saa kiillottamalla naarmut pois?
 7. Ei nyt kauheen kallis oilisi uusikaan ... https://www.paruzzi.com/fi/beetle/sahkoosat/sytytysjarjestelma/631/
 8. Kyllä tuo meni kaupaksi jo joskus taaannoin. Haetko nimenomaan virtalukkoa vai ohjauslukkoa? '72 1302 -rattiakseli kahdella viiksellä, ohjauslukolla ja virtalukolla ilman avainta löytyy, mutta ei sopine tarkoituksiisi.
 9. Heikki Naapurin kanssa (Imatra/Laikko) on ollut puhetta koukkujen valmistuksesta jo yli vuosikymmenen verran. Ei ole vaikea asia. Yhteiset ystävämme vinkannevat Heikille tarpeesta, MIGi kuumaksi vaan. Asiallista työtä, suosittelen!
 10. Mun oletettavasti alkuperäiseen ruåtsalaiseen RPB-koriin Corvetten lasi ei sopinut, piti leikata muistaakseni tuuman verran alareunasta pois.
 11. Myyntipalstalla K70-kirjallisuutta myynnissä ja veikkaampa, että myyjältä löytyy ammattitaitoa neuvoa myös yllä olevassa vauhtipyöräkysymyksessä!
 12. Humalistonkadun kellarissa joskus viime vuostuhannella opin sellaista, että se joka ei osaa virittää, laittaa tukankuivaajan putkeen ...?
 13. Huomio Tampere, oliko se HJL joka juuri tällaista matariaalia kaipaili? Ja varmaan voi vielä Ekulta kohteen remonttivinkit kysellä kaupan päälle!
 14. Kyllä vanhakorisen Kolmosen satulan kiinnitys on sama kuin Kuplassa, eli voi käyttää 'ristiin', männässä muistaakseni 2 mm ero. Kuplaanhan saa 'isommat jarrut' kohtuuhintaan Kolmosen satuloilla ja takajarruilla.
×
×
 • Create New...