Jump to content

Teem085

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Raahe

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0407356775

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mitään muuta hälyttävää en tulpissa nähnyt kuin sen että,oikean puoleiset olivat öljyiset ja vasemmat ei. Väri oli jokaisessa sama.
 2. Typ3 jumiutuneen koneen löysäys? Onko muuta keinoa kuin polttoöljyä kone täyteen?
 3. Minkälaista osaa niiden johtojen välissä pitäisi. Pun.johto jossa teippiä päässä tulee akulta,muut johdot tulevat paksummasta nipusta.
 4. Joo ei nuita tosiaan liian helpolla löydä. Mistähän mallista voisi osat sopia helpoiten? Garmann ghia? Kupla? Lähinnä lattiapellit ja etulamppujen ympäristöt hakusessa.
 5. 67 malliin. Olisi projekti tiedossa,johon uskon että tarvitsee pisteosia,ja ainakin peltiosat.
 6. Löysin nuista valmiista linkeistä yhden sivuston josta sai jotain osia. Mieluummin eurooppalainen toimittaja.
 7. Täältähän löytyi paljon apuja! Orkkiskuntoista yrittänytkin katsella,merkistä riippumatta tahtoo olla nuo toisten tekemät korjaukset vähän mitä sattuu. Parhaimmassa tapauksessa pahennettu vain tilannetta... Oma talli on missä laittaa+työpaikalta löytyy nosturit ettei niistä ainakaan jää kiinni. Tuo 10v seissyt kiinnostaa lähinnä olinpaikkansa perusteella kun on niin paljon lähempänä.
 8. Ensimmäistä kuplaa etsimässä ja tarvitsisin hieman apua. https://m.tori.fi/vi/59520570.htm https://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/10835189 Molemmissa sama hintapyyntö,toinen vain seissyt 10 vuotta ja toinen ajokuntoinen. Mitä olisitte itse valmiita maksamaan kyseisistä tuotteista? Olen kyllä ensisijaisesti katsellut halvempia katsastettuja koska tarkoituksena olisi ajaa myös talvella. Mutta halvalla ei taida saada hyvää tässäkään tapauksessa...
×
×
 • Create New...