Jump to content

-tipi-

Members
 • Content Count

  4984
 • Joined

 • Last visited

About -tipi-

 • Rank
  Sherlock

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu
 • Ajoneuvot
  VW 1500 '67 Typ1, VW 1500 '64 Typ2 x2, VW 1500S '64 Typ3

Recent Profile Visitors

3299 profile views
 1. Ja nyt onkin hyvä aika ostella konkurssikypsien firmojen lippuja 😁 Mut onneks veronmaksajat pelastaa.
 2. Entä jos otat mukaan katsojat, median edustajat, järjestelyhenkilökunnan? Tuleekin jo monikymmenkertainen joukko. Juurihan oli esimerkiksi uutisissa, että majoitukseen rakennettuja taloja olisi myyty luksusasunnoiksi heti Olympialaisten jälkeen. Mitä maksaa seisottaa taloja tyhjillään vuoden, vai rakennetaanko uudet? Entä kaikki Tokio 2020 materiaali? Pitääkö ostajan itse tussata kisalippiksestään vuosiluku yli ja kirjottaa 2021 tilalle? Vai tehdäänkö kenties krääsät uusiksi?
 3. Valas kuntoon ja baanalle, tääl on helppo pitää 2m välit.
 4. Onkos nuo päätökset jotain salaisuuksia, eikö Trafin pitäs julkasta mitä ovat hyväksyneet.
 5. Aikamoiselta byrokratian mielivallalta kuulostaa mahdollisuus, että toinen saisi luvat samoilla hakemuksilla ja toinen ei.
 6. Löytyskö täältä: https://www.volkswagenag.com/en/group/history.html Jos ei, niin sitten vierailulle em. linkin Corporate archivesiin. Tuossa sama tarina Braunschweigista: https://de.hoffmann-speedster.com/blog/ben-pon-der-urvater-des-bulli-die-spannende-entstehungsgeschichte-des-transporters-vw-typ-2
 7. Itse sain käsärin pelastettua sahaamalla käsijarrukahvan akselitapin poikki kahesta kohtaa, ja poraamalla jämät pois. Käsärikahva voi olla metsästettävä käytettynä, mutta muita osia kyllä saa kaupankin hyllystä: https://www.customandcommercial.com/vw-split_screen/splitscreen_interior_parts/splitscreen_gearstick_gearlinkage--and--handbrake_parts/#22
 8. Menny kyllä toi jääkendo aika järjettömäksi, ei riitä enää että kepillä hakataan toisilta ranteet poikki. Vajaassa parissa viikossa puolen tusinaa ukkoa pahoinpidelty sairastuvalle. Vapaaottelussa sentään eivät yritä toistensa tajuttomaksi hakkaamisen välillä keskittyä vippailemaan kumista makkarasiivua, joten pystyy edes yrittämään puolustautumista. Mut jääkiako on kuulemma aina ollu kamppailulaji.
 9. Tuo lukon niitin väsyminen on tyyppivika muissakin kuuskytluvun kolkeissa.
 10. Eipä se kelloa virittävä solenoidi taida ottaa itseensä 12 voltistakaan.
 11. Orkkiksesta poiketen maalattuja osia on ainakin laturi ja laturin panta, ilmanoton klemmarit ja bensatankinkorkki. Myös puhallinkotelo näyttää maalatulta, joka on alunperin pinnoittamatonta kevytmetallivalua. Noihin sähköteippivirityksiin viittasin, onko siinä joku konkka tms. lisätty? Myös ne nipusiteellä roikkuvat kerät eivät ole orkkiksen tyyppisillä liittimillä, et onko radiolle tms. lisätty piuhoja, vai korvattu alkuperäsiä?
 12. Kannattaa ainakin ottaa päätykoppa irti ja varmistaa että sen yläreunassa oleva huohotuskäytävä ja reikä on auki, ettei kerää painetta lämmetessään ja puske sen takia öljyjä pihalle. Samalla oheiset tiivisteet uusiksi. Vetoakselin kumit vaihtaisin tämmösiin saumattomiin. Mutta tämä vain minun mielipiteeni. https://aircooled.fi/tuote/863/vetoakselin-suojakumi-saumaton-t13-1247479
 13. Tarkoitatko sisustaltaan räpeltämätön? Koska kyllähän tuolla on taiteellisia vapauksia otettu maalailemalla sinkittyjä osia ja sähköissä.
 14. Ainiin tuo muovikuppi pitäis kyllä lähteä vaan vetämällä, voi olla öljyllä kiinni tuossa pallo muodossa. Eli koitas kiertämällä irrottaa tai liuota öljyt pois bräkleenillä. Edit: syncrojahan sinne pitää varmasti uusia.
×
×
 • Create New...