Jump to content

-tipi-

Members
 • Content Count

  4855
 • Joined

 • Last visited

About -tipi-

 • Rank
  Sherlock

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu
 • Ajoneuvot
  VW 1500 '67 Typ1, VW 1500 '64 Typ2 x2, VW 1500S '64 Typ3

Recent Profile Visitors

2925 profile views
 1. Löytyy kans jotain noita putkia ylimääräsenä, ja tarvitsitkos sitä ohjaamon sohvapenkkiä? Semmonen aihiokin löytyy.
 2. Jos oletetaan että teoriasi liikkumattomuusta pitää paikkansa, olisiko pyöreys jätetty isomman pyörähdysliikkeen mahdollistamiseksi? Ei kuulosta järkevältä suunnittelulta että elastomeeriin jäisi isoja sisäisiä jännityksiä, joka asennuksen ja auton painon jousituksen varaan laskemisella aiheutuu. Mutta tekihän ne muinoin Miniin kumiset jousetkin, toki nekin väsyy ja ovat kuluvina osina helposti vaihdettavissa.
 3. No miksei sisäkehällä sitten ole pykäliä?
 4. Mitkä on kumin mahdollisuudet joustaa lattaa vasten tulevalla pinnalla, kun se puristetaan tiukasti sitä vasten? Etenkin ulkokehällä hampaallisessa versiossa. Liekö viiskytluvulla ollut joka korjaamolla saatavissa kumille kelpaavia voiteluaineita? Muuta kuin talkkia. Nykyään on helposti saatavilla silikoniöljyjä ja autonrenkaan asennusrasvaa.
 5. https://www.nettiauto.com/volkswagen/kleinbus/10702929 Onkohan Tampellalla ollut oikeasti umppari ambulanssina? Eikö rahat oo riittäny kuin ambun väliseinään 😆 Vai onko paperit ja väliseinä vaihtunu jossain vaiheessa toiseen koppaan...
 6. Alkaen 7000€ voi Joensuustakin hakea ½ hitsatun Junisprojektin 😀 https://www.instagram.com/tipis_vw_camper/
 7. If you take power from the battery, it's the same cable length to have the relay by the battery. This way it's safe from all dust and dirt underneath.
 8. Its en ole huomannut ongelma takasin asennuksessa, irroituksessa ennemminkin. Muistaa vain merkata sen lähtötilanteen molemmista päistä, ennen irroitusta, että pääsee takas lähtötilanteeseen. Jos semmosta kaipaa, kun yleensähän nää on kuskin puolelta matalammalla.
 9. Itse oletan että paskaa ei ole '50/'60-luvuilla VW:n tehtaalta päästetty ulos sitä tahtia kuin näinä päivinä. Ota huomioon myös että ne lukituspuikot voi olla kuluneet aikojen saatossa rajustikin.
 10. Ite jouduin passailemaan noita mustinpeltien sivuoven sisähelmojen lukituspuikkojen reikiä 5-10mm, että ovet istuu nätisti.
 11. Indonesiasta sais halvalla hienon valmiiks rakennetun.
 12. Rele vaikuttaa mielestäni silti turhalta. Parkkipiirihän pätkii joka tapauksessa virtaa, joten sen voi pitää kuumana vanhallekin moottorille, kun autossa on virrat ja moottori maadoitettu. Tarvitsee vain minkä tahansa kolmiasentoisen kytkimen (0-1-2) kahdelle nopeudelle. Niin olen itse tehnyt sen useampaan autoon.
 13. Avaatko jrasi vähän enemmän mihin ratin vaihdossa tuota vaihtavaa relettä tarvitaan tai vanhan mallista pyyhkijän moottoria?
 14. Nykyäähän ei tarvitse olla henkilöautossa jokaisella penkkirivillä hätäpoistumistietä, kuten menneiden aikojen puhkotuissa pakuissa. Joten miksipä ei voisi umppari-Kupla ilman väliseinää säilyä myös 2+3 henkilöautona.
×
×
 • Create New...