Jump to content

-tipi-

Members
 • Content Count

  5088
 • Joined

 • Last visited

About -tipi-

 • Rank
  Sherlock

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  DWL Joensuu
 • Ajoneuvot
  Sherlokkikin ymmärtää miksi

Recent Profile Visitors

3718 profile views
 1. -tipi-

  VW 1300 -72

  Automaattinen öljynvaihto / 5000km. Ei ole kone ihan kunnossa.
 2. Onhan tuossa tosiaan ovet ja ratti/rattiputkikin vaihdettu ja messevästi pakkelia kyljessä, niin miksipä ei olisi maalattukin.
 3. Ei sinne moni muukaan oo saanu peltiä leikkelemättä ujutettua kuin nämä Ramflo-putsarit. Vaikka muita putsareita mainostettaisiinkin sopiviksi.
 4. Oisko vain pultin hahlon kulmassa on eroa. Saa toimimaan kyllä Kuplan vermeillä. Samaa osaa myy jotkut osakauppiaat lähes kaikkiin ilmajäähyihin.
 5. Body number = korinumero Chassis number = runkonumero = valmistenumero Junisten runkonumerolista löytyy ensimmäisen postaukseni linkistä.
 6. Väliseinän numero on tämän lähteen mukaan korinumero, jolla ei tee mitään. Tässä kuvassa näkyy mistä löytyy tyyppikilpi ja runkonumero konetilasta:
 7. Ei ole alkuperäinen bussi, vaan umpparista puhkottu, kuten Harrastaja0070 yllä mainitsi. Kombeissa ja Kleinareissa ei ole noita takatilan tuuletusritilöitä, eivätkä ikkunat ole pintapellin tasalla, vaan omissa upotuksissaan. Kuvassa näkyviä alumiinisisennyksiä on näkynyt kuuskytluvulla puhkotuissa raadoissa. Runkonumero on konehuoneessa oikealla, jossa pitäisi olla tyyppikilpikin. Ei siitä tyyppikilvestä hirveästi kyllä selviä, yleensä valmistusajankohtaa ei ole siihen meistetty. Tämän ikäsessä ei ole vielä M-koodikilpeä väliseinässä pelkääjänpenkin takana. Näyttäisi olevan kesäkuun 1955 viimeisinä päivinä tehty.
 8. Oisko jotain tään tapaista: https://www.classiccult.com/vw-beetle-schoenek-mudflaps-nos.html
 9. Miten lie toimivat nämä Brosolin Solex PDSIT-kopiot?
 10. Eiköhän Trafi ole oikea instanssi kysellä näitä. Etenkin kasikytluvulla alkoi olla jo niin paljon vaatimuksia, joita ei välttämättä Brassipallikset täytä.
 11. https://www.thesamba.com/vw/archives/info/paintcodest3.php Vaalean sininen löytyy kyllä tuon ikäisen Kolkin värikartoista, mutta ei kullanväriä?
 12. Paitsi Sand Scorcherissa on etuvalot keskipalassa, ei lokareissa. Aika paljon jalostamista niiden muutos vaatisi.
 13. Monessakaan lootassa ei ole tuota kirjainkoodia meistettynä löytynyt. Tänä syksynä oli kolme lootaa työn alla, eikä yhdessäkään ollu kirjainkoodia. Nämä oli kaikki neljän pultin pinionakselin laakerin kiinnityksellä, eli varhaisempaa kuin se myöhempi yksi iso kiinnitysmutteri-versio. Tuolta kun kattelee loota numeroita, niin tuo yheksän ja puolen miljoonan kieppeillä oleva numero osuu syksylle 1966, eli olis oikeaa aikakautta '67 1500 kuplaan.
×
×
 • Create New...