Jump to content

-tipi-

Members
 • Content Count

  5145
 • Joined

 • Last visited

About -tipi-

 • Rank
  Sherlock

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  DWL Joensuu
 • Ajoneuvot
  Edellisen postauksen quottaaminennnn

Recent Profile Visitors

3995 profile views
 1. Käsärivaijerien ja vaihteensiirtotangon putket menee lattian alla olevien poikkipalkkien läpi. Ovat suoria. Muut (kaasu-, lämppäri-, kytkinvaijerien) menee niiden alapuolella keskellä. Itellä aihio myös vm.64. Tein käsäriputket (muistaakseni) Ø10mm rosteriputkesta. Laakerikuulalla löin vähän etupään suulle hakua. Toisessa kuvassa näkyy myös lisäämäni ylimääräinen putki johtosarjaa varten, kun tuli nuo sonderin pohjavahvikkeet hitsattua paikalleen.
 2. No ei kyllä saa, ellei sulla ole virusta limakalvoilla.
 3. https://www.werk34.de/en/air-cooled/beetlebug/body-parts/metal-repair-panels-fender-door-rear-panel-hood-body-parts/rear-side-panel-for-sedan/
 4. Miten Kirpun hakeminen liittyy virusperäiseen infektioon?
 5. Mahtaako katti olla pitkäikäinen kaasarivehkeessä, jossa seokset on vähän mitä sattuu.
 6. Eiköhän se ole siellä äänieristeenä, ettei moottorin melu ja käryt kantaudu C-pilareita pitkin kabiiniin. Vanhemmissahan sinne on survottu jotain kangastyynyjä tms.
 7. Sidepulttien holkkeja ei tarvii rotsata, vaan ovat "press-on". Olkatapin holkit rotsataan, koska kaksi holkkia ei välttämättä ole samassa linjassa. Edit: Ja vielä sen verran että linkittämässäsi setissä näkyy olevan neulalaakerit, että niitä ei paljoa rotsailla 😆 Alkuperäiseen keskusteluun viitaten, kyllä sieltä nipun noita lätkiä ja kumeja joutuu flipatessa pois jättämään. Eli rasvailua kannattaa harrastaa alkuperäistä ahkerammin. Tai sitten sorvailee tiivisteitä jostain PURista tms. kuten eräs turkulainen pakuharrastaja.
 8. Ilimajäähyn rengas/vannesetin kuljetukselle Riihimäki-Joensuu ois tarvista.
 9. Heinäkuun 1956 viimeinen valmistunut Kupla on runkonumerolla 124 6318, joten tuo 1264466 sijoittuu elokuun lopulle, eli auto on '57 vuosimallia. Toki 56 ja 57 välillä ei isoja eroja ole.
 10. Muistaakseni ensimmäisten Audi 100 automaattilootat on samoilla sisuksilla, jos tartee osia alkaa metsästämään. Taannoin oli tämmösellä automaagilootalla 1600 TL mulla. SIinähän on joku alipainekello ohjaamassa toimintaa, kannattaa tarkastella sille tulevat letkut.
 11. Paksu johto latausreleen B+ napaan, eli siihen mikä sylkee n.14V moottorin käydessä. Ohut, eli solenoidin virta, pitäisi tulla virtalukolta silloin, kun se on starttausasennossa. Miksi sinne tulee kaksi piuhaa, en tiedä. Täällä on näitä kytkentäkaavioita.
 12. Leveys, kunto ja viimeistely varmaan vaikuttaa arvoon. Mielestäni ovat nostaneet arvoansa ajan mittaan aika lailla. Käytettynä manner-Euroopassa. Uutena saa ainakin Hoffmann Speedsteriltä:
 13. Trafilta tai kansallisarkistolta tilaten paperit ja uutta peltiä pohjaan.
 14. Itselle et ole koskaan tullut vastaan tuota putkimallia, vaikka Kuplia on ollu toistakymmentä viisnelosesta seitenkolmoseen. Miun '60:kin oli hammassysteemi. Putkimallistakin löytyy kyllä YT-video.
 15. Jos olet FB:ssä, aktiivisia T4 ryhmiä ovat: https://www.facebook.com/groups/1561845284102934/ https://www.facebook.com/groups/191056747928712/ Jos taas karsastat Zukkerbergin vakoilusivustoa: https://www.tolkkifoorumi.com/phpBB3/index.php
×
×
 • Create New...