Jump to content

-tipi-

Members
 • Content Count

  4788
 • Joined

 • Last visited

About -tipi-

 • Rank
  Sherlock

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu
 • Ajoneuvot
  Typ1 1500 '67, Typ2 1500 '64, Typ3 1500S '64

Recent Profile Visitors

2731 profile views
 1. Hakusessa priimaa tai uudenveroista osaa: Kirkkaat etuvilkun linssit Punaiset ovi-/takasivupahvit Bergin 40% keppi vanhalla logolla Ikkunaveivit ja niiden mustat aluslevyt. Eli nämä on kuin vanhemmat, mutta mustalla kumisella nupilla one-year-only '67 osat. Näiden kohdalla sallin hieman patinaakin. Kokopunaiset takavalon linssit, ei huonosti istuvia kiinakopioita YV tai puhelinnumba tuossa vasemmalla
 2. Rahan hukkaa? 🙄 Aika helposti saa 60-80€ menemään turhempaankin tässä harrastuksessa...
 3. Pitää vaan olla tarkkana, jos vie pajalle säädettäväks, että osaavat säätää vanhoja autoja. Vianor Joensuu ei löytäny Notsin perästä säätöjä ilman opastusta.
 4. Tirehtöööri Urbaanokin unohtaa juhlia Kärpästen voittoa, kun pitää yksinpuhelua päivitellä.
 5. Joinsuukin kirotettu värin
 6. -tipi-

  -57 Ovaali

  Jos sytkä kohallaan ja pelittää, niin kovaa ajua vaan, ei kantsi alkaa akselia puljaamaan.
 7. Kolme tilausta tullut vuoden sisään Schofielsiltä, heidän omien peltien laatu on ollut erinomaista. Mutta kannattaa pitää mielessä että heillä olla myös muiden tuotteita kaupan.
 8. Tilasin 9XX:ltä
 9. Jos kuva on amerikan mallista niissä saattoi olla jotain aktiivihiilisuodattimia:
 10. M10x1 kierteinen rasvanippa vaan OEM satulaan letkun paikalle ja prässillä rasvaa sisään, niin lähtee männät liikkeelle. Pidä nipan puoleista mäntään paikallaan vaikka liimauspuristimella, jos se lähtee ensin. Pumppaa toinen mäntä ensin pois, sitten satula halki, väliin vaikka ohuet peltilätkät että saa kanavat toiselle puolen tukkoon, ja sitten pumppaa rasvalla nipan puoleisen männän ulos. Eikö varhaisempienkin kolkin satuloiden kiinnityspulttien reijät ole leveämmällä kuin Kuplassa? Eli Kuplan satula ei Kolkkiin kävisi laisinkaan. Muistelisin näin, kun olen vain '66-'69 Kolkin levyjarruja kunnostellut.
 11. Etuvilkkujen ja rekisterikilven valon perusteella enempi '64 😉
 12. Näkisin että toi Metaken ostama töksähtää kaivonkanteen huomattavasti vähemmän.
 13. Vaikka Sipilän hallitus pyysikin eroa, jatkaa se toimistusministeriönä voiden antaa valtioneuvoston asetuksia. Eli tämä asia voi edetä kevään mittaan.
×
×
 • Create New...