Jump to content

-tipi-

Members
 • Posts

  5343
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  DWL Joensuu
 • Ajoneuvot
  Edellisen postauksen quottaaminennnn

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  O5O 375O855

Recent Profile Visitors

5607 profile views

-tipi-'s Achievements

 1. 12V muutos on monesti kelvannut liikenneturvallisuutta parantavana muutoksena (paremmat valot). Mutta turha näitä on netissä ihmetellä, yhteys oman alueen museotarkastajaan, niin asiat selviää. Sarjanumerot nyt tuskin haittaa, mutta jos on Kuplan 1600 kaksreikäkansilla alkuperäisen 1500 yksreikäkantisen koneen tilalla, niin se voi olla jollekin tarkastajalle liikaa.
 2. Kumimatoillehan nuo nepparit onkin. Low lightessa ei tainnut kangasmattoja olla ollenkaan ja Kuplissa kangasta oli vaan runkotunnelissa, lämpökoteloissa ja tulipellissä.
 3. No nythän se Liiga avautuu kaudelle 2025-2026, niin pääsee pikkuseurat tekemään hissiliikkeellä konkursseja, kuten Joensuun Kiekko-pojat/Kiekkokarhut/Jokipojat 80-90-luvuilla.
 4. Eihän tuohon kovin vaikea ole Prisman parkissa hameen helmaa työntää.
 5. Tai sit vaan rälläkällä mutteri palasiksi ja uudet tilaukseen.
 6. -tipi-

  Baja

  Tämmösillä sais kaik valot saman kehyksen sisään. Edit: Pari vaihtoehtoa: Eka Toka
 7. On virikansia pidemmillä ja ohuemmilla tulpan kierteillä.
 8. Olikohan kolkin 5-p ja 66-67 Kuplan kapseleissa eroa, mihin suuntaan VW-logo oli prässätty
 9. Väitätkö ettei pyörivän vauhtipyörän ja paikallaan olevan laakerin välissä pyörivät kolme shimmiä käytössä kuluta ollenkaan toisiaan tai laakeria? Että kaikki käytön aikainen päittäisvälys hakkautuu paikallaan olevien laakerin ja lohkon välille.
 10. Hieno auto, onnea myyntiin. Voihan tuo kaapisto jostain Ikean ambulanssista olla, mut Volkkarin Krankenwagenin kanssa sillä ei oo mitään tekemistä.
 11. Ja Marko varmaan määrittelee kohtuullisen rahamäärän, jolla se 150-200 Kuplan koneesta irtoaa. Pelkään pahoin ettei se minun kukkarolle ole kohtuullinen.
 12. Sitten on tietty Westyn ratkaisut: 1965 SO 34/35 tai 1966 SO42 sekä voihan sitä Pallis Westystäkin inspiraatiota hakea. Ellei vedä all in: https://fueltank.cc/blog/snail-camper
 13. Tää riippuu niin paljon siun omista tarpeista, monelle tarvitset istumapaikat? Montako nukkumapaikkaa tarvitset aikuiset/lapset? Lähtökohta kuitenkin pedille on tehdä takapenkistä vuoteeksi kääntyvä joko alkuperäisellä penkillä Z-saranoilla, valmiista Rock&roll-pedistä tai vanerista Westyfaliatyyppisin rock&roll-saranoin. Tarvitsetko täysleveän pedin vai haluatko kaapistoja toiselle sivulle. Tarviitko kiinteetä keittiötä jääkaappeineen, vai kokkailetko leirintäalueiden keittiöissä tai nuotiopaikoilla. Arvostatko läpikäveltävää ohjaamoa, että pääse sujuvasti kuskinpaikalle. Kuvissa muutamia suomalaisia retkeilyjuniksia:
×
×
 • Create New...