Jump to content

Pete Ghia

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  vw Karmann ghia Convertible 1972

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358400208530

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Willow on ollut alkuperäinen. Ajattelin aluksi vaihtaa sen ravennan vihreään, joka on todella Lime. Rouva ja maalari kauhistuivat kumpaakin vaihtoehtoa. Tällä hetkellä olisin vaihtamassa pacific blueksi. Saa nähdä, kun tässä on vielä kuukaisi ainakin pohjatöitä ennen kun pääsee vetämään väriä pintaan. Ravennan vihreä tuli 1972 syys-lokakuussa export cabrioletiin vaihtoehdoksi.
 2. Joulun alppireissu lusittu. Pääsi ihmettelemään puhallettua autoa ja tekemään suunnitelmaa missä järjestyksessä tuota alkaisi kursimaan kuntoon...
 3. Oli pakkelia laitettu aiemmin isolla pensselillä, ilmeisesti aina edellisten päälle suoraan. Parhaimmillaan 3 cm kakkuja. No nyt on kori paljaalla metallilla.
 4. Mulla pitäis olla tuo rätti joutilaana. En vaan muista hetiseltään, mihin varastoon oon sen tyrkännyt. Vuoden vaihteessa meen käymään maalla, se on todennäköisesti siellä ullakolla. Jos sulla ei ole asian kanssa hengen hätä, voisin hyvin luopua omastani. Kunto oli kuin pakasta vedetty...
 5. Tuskin tulee kauheasti lämä tiskissä ajeltua. Nimenomaan alakierrosten vääntöä olisi hakusessa. Eipä tarvitse turhaan availla noita sitten uudestaan. Luin vaan suosituksia Solexien säätöihin yms. netistä, niin sattui tuollainen kokotaulukko silmään.
 6. Siinä kaikki yhden kaasarin palikat pestynä. Uudet paffit vaihdoin samalla. Nyt kaasarit taas kasassa, kun tuppaa aina jokin palikka häviävän, jos noita pitää kauemman aikaa palasina. Purkaessa kävi ilmi, että toinen kiihdytys pumpun kuula oli totaalisen jumissa, ja toinen puuttui kokonaan. Ei ihme, että kone pyki voimakkaammassa kiihdytyksessä. Laakeriliikkeestä sai melkein oikean kokoiset tilalle. 0,03 mm ero alkuperäiseen tuskin haittaa paljon ajetussa kaasarissa. Kasatessa huomasin, että tuo sisäkurkku oli 28 mm. Olis vissiin tarpeen laittaa isompi kurkku ja pääsuutin, kun on 1.8 kone. Osaako joku neuvoa, saako Suomesta jostain Kadroniin Solexin tai Empin 30mm sisäkurkkua, vai pitääkö tilata ulkomailta?
 7. Auto palaa vasta ensi viikolla puhalluksesta. Aloitin putsaamaan kaasareita uä-laitteella ja sitruunahapolla odotellessa.
 8. Nyt lähti kori ja runko puhallukseen. Edellinen diy-mies oli päättänyt hitsata etulokarit pohjalevyyn kiinni. Vähän aikaa meni, ennen kun kekkas hitsisaumat massan alta. Ihmettelin, kun etupää kinnas vastaan koria nostaessa.
 9. Tuossa tavarahyllyn pellissä kiteytyi se, miten pienillä säästöillä (ostamatta jätetty takaikkunan tiiviste n. 30 dollaria,) on saatu aikaan helvetinmoiset tuhot, kun ikkuna on pissinyt tuonne hyllylle vuosia sadevesiä.
 10. Soittelin tuossa eilen puhaltajalle, se ehdotti samaa, joten paras unohtaa soodat.
 11. Purkuhommat alkaa olemaan loppusuoralla ja tukiraudat väsätty oviin. Löytyi sitä rapeatakin, kun purki takapenkin tukipellt. Vaidan varmaan koko tavaratilapellin. Kuplan osa menee tuohon aika pienellä modaamisella.
 12. Mikähän tämä mahtaa olla? Siihen tullut letku oli katkaistu.
 13. Jotta ei menis liian äijäilyksi, käyn samaan aikaan ompelemassa penkin päällisiä tuleviin istuimiin diy-verstaalla.
 14. Nyt alkaa olemaan kojelauta tyhjänä. Ovet on myös purettu palasiksi ja vanhat istuimet heitetty jonkkaan. Onko vinkkiä mistä saa 1973 jälkeiseen kuplan istuimeen takakiskot? Etukolmioita tuntuu löytyvän kyllä...
 15. Sähköt on menossa kauttaaltaan uusiksi. Saa nähdä saisko vähän nätimmin laitettua kuin tuo nykyinen johtoviidakko...
×
×
 • Create New...