Jump to content

Pete Ghia

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  vw Karmann ghia Convertible 1972

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358400208530

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitoksia paljon. Ensi viikolla pääsee testaamaan, mitä kaikkea tuli ryssittyä...
 2. Rakentelin tuossa 1.6. moottorin uusiksi. Ajattelin että olis varmaan järkevää ensikäynnistää se irrallaan. Startti kun menee vaihdelaatikkoon, niin voiko lattiakäynnistyksessä jättää kytkinasetelman pois tässä vaiheessa?
 3. Kiitoksia! Käväisen Kk:lla. On muutakin asiaa sinne.
 4. Heippa tietäjät! Yhdestä kammesta on vähän korkannut pulttien jengat, niin ettei saa oikeaan kiristettyä momenttiin. Huomasin kun vaihdoin kampien laakereita. Ei varmaan kannata laittaa niitä takas vaikka se kiertokangessa pyöriikin nätisti. Mistä kannattaisi kysellä uusia/käytettyjä tilalle?
 5. Sanokaas kokeneemmat, kun ei äkkiseltään löytynyt varmaa tietoa googlaamalla suomeksi! Kampikammio tuli porauksesta ja pitäis alkaa kasaamaan konetta ensi viikolla... -Pitääkö uusiin laakereihin käyttää jotain mönjää, vai meneekö ihan öljyllä? -Uusi nokka ja nostajat tuli, nostonystyihin ja nostajien päätyihin varmaan sivellään nokan mukana tullutta assemblylubea, mutta miten nokan laakerit? -Kannattaako paineventtiilit ja niiden jouset uusia? Kyselen lisää tyhmiä, jahka saan tuon kampikammiosysteemin läjään....
 6. Mahtavaa, ja hyvin paljon kiitoksia. En taida kannattaa Helsingistä asti lähteä hakemaan. Onnaako jos pistän mobile paylla postin ja vähän vaivan palkkaa kun tiedät mitä lähetys maksaa, vai onko joku muu tapa mieluisampi?
 7. Voisin ostaa 1972 koppaan läpät vipuineen ja varsineen. Edellinen omistaja ilmeisesti oli päättänyt että pärjää ilmankin ja heittänyt ne jonkkaan.
 8. Willow on ollut alkuperäinen. Ajattelin aluksi vaihtaa sen ravennan vihreään, joka on todella Lime. Rouva ja maalari kauhistuivat kumpaakin vaihtoehtoa. Tällä hetkellä olisin vaihtamassa pacific blueksi. Saa nähdä, kun tässä on vielä kuukaisi ainakin pohjatöitä ennen kun pääsee vetämään väriä pintaan. Ravennan vihreä tuli 1972 syys-lokakuussa export cabrioletiin vaihtoehdoksi.
 9. Joulun alppireissu lusittu. Pääsi ihmettelemään puhallettua autoa ja tekemään suunnitelmaa missä järjestyksessä tuota alkaisi kursimaan kuntoon...
 10. Oli pakkelia laitettu aiemmin isolla pensselillä, ilmeisesti aina edellisten päälle suoraan. Parhaimmillaan 3 cm kakkuja. No nyt on kori paljaalla metallilla.
 11. Mulla pitäis olla tuo rätti joutilaana. En vaan muista hetiseltään, mihin varastoon oon sen tyrkännyt. Vuoden vaihteessa meen käymään maalla, se on todennäköisesti siellä ullakolla. Jos sulla ei ole asian kanssa hengen hätä, voisin hyvin luopua omastani. Kunto oli kuin pakasta vedetty...
 12. Tuskin tulee kauheasti lämä tiskissä ajeltua. Nimenomaan alakierrosten vääntöä olisi hakusessa. Eipä tarvitse turhaan availla noita sitten uudestaan. Luin vaan suosituksia Solexien säätöihin yms. netistä, niin sattui tuollainen kokotaulukko silmään.
 13. Siinä kaikki yhden kaasarin palikat pestynä. Uudet paffit vaihdoin samalla. Nyt kaasarit taas kasassa, kun tuppaa aina jokin palikka häviävän, jos noita pitää kauemman aikaa palasina. Purkaessa kävi ilmi, että toinen kiihdytys pumpun kuula oli totaalisen jumissa, ja toinen puuttui kokonaan. Ei ihme, että kone pyki voimakkaammassa kiihdytyksessä. Laakeriliikkeestä sai melkein oikean kokoiset tilalle. 0,03 mm ero alkuperäiseen tuskin haittaa paljon ajetussa kaasarissa. Kasatessa huomasin, että tuo sisäkurkku oli 28 mm. Olis vissiin tarpeen laittaa isompi kurkku ja pääsuutin, kun on 1.8 kone. Osaako joku neuvoa, saako Suomesta jostain Kadroniin Solexin tai Empin 30mm sisäkurkkua, vai pitääkö tilata ulkomailta?
 14. Auto palaa vasta ensi viikolla puhalluksesta. Aloitin putsaamaan kaasareita uä-laitteella ja sitruunahapolla odotellessa.
 15. Nyt lähti kori ja runko puhallukseen. Edellinen diy-mies oli päättänyt hitsata etulokarit pohjalevyyn kiinni. Vähän aikaa meni, ennen kun kekkas hitsisaumat massan alta. Ihmettelin, kun etupää kinnas vastaan koria nostaessa.
×
×
 • Create New...