Jump to content

Pete Ghia

Members
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  vw Karmann ghia Convertible 1972

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358400208530

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pete Ghia's Achievements

 1. Pähkäilen tässä mitä pitäis tehdä. Purin vaidelaatikon melkein alkutekijöihinsä, että pääsin vaihtamaan kaikki tiivisteet. Kasatessa testasin että kaikki vaihtovalitsimet toimi Myöhemmin läimin lodjun kiinni runkoon ja kiinnitin vetarit. Nyt kun laitoin vaihdekepukan kiinni, huomasin että ilmeisesti kolmosvaihde on jossain välissä mennyt päälle, eikä laatikkoa saa vapaalle ollenkaan. Muut vaihteet saa valittua ja pois, mutta ei kolmosta. Nyt siis koko ajan vaihde päällä. koska autoa työntäessä laatikon akseli pyörii. Mietin että pitääkö tuo laatikko purkaa taas, vai onko jotain kevyempiä toimenpiteitä joilla tuon vaihteen saisi kytkettyä pois?
 2. Artzi pisti palikan postiin. Itse en uskaltanut tuota lähteä sorvaamaan. Varsinkaan kun tallissa ei ole edes sorvia. Tämä on kyllä mahtava palsta. Aina on löytynyt vastaus tyhmiinkin kysymyksiin, ja muutenkin apua.
 3. Tuo alempi varmaankin olis oikea, laitoin YV:n. En luota omiin sorvaustaitoihin, ja tuo tapin pituuskin vissiin on aika tarkka...
 4. Art_zi juurikin tuollaisesta ruuvasin tuon kannan irti ja jätin tuon tapin vanhaan sylinteriin, kun luulin että se oli siinä osana. Nyt kun aloin kasaamaan autoa uuden sylinterin kanssa, tajusin heittäneen tuon tapin menemään.
 5. Mokasin purkaessa vanhoja jarruja ja polkimia. Heitin vahingossa menemään polkimen tapin, kun luulin sen kuuluvan vanhaan sylinteriin. Olisko kellään myydä purkuosana 1972 kuplaan/Ghiaan sopivaa tappia? Suomen Volkkariliikkeistä sen löytänyt.
 6. Kiitoksia paljon. Ensi viikolla pääsee testaamaan, mitä kaikkea tuli ryssittyä...
 7. Rakentelin tuossa 1.6. moottorin uusiksi. Ajattelin että olis varmaan järkevää ensikäynnistää se irrallaan. Startti kun menee vaihdelaatikkoon, niin voiko lattiakäynnistyksessä jättää kytkinasetelman pois tässä vaiheessa?
 8. Kiitoksia! Käväisen Kk:lla. On muutakin asiaa sinne.
 9. Heippa tietäjät! Yhdestä kammesta on vähän korkannut pulttien jengat, niin ettei saa oikeaan kiristettyä momenttiin. Huomasin kun vaihdoin kampien laakereita. Ei varmaan kannata laittaa niitä takas vaikka se kiertokangessa pyöriikin nätisti. Mistä kannattaisi kysellä uusia/käytettyjä tilalle?
 10. Sanokaas kokeneemmat, kun ei äkkiseltään löytynyt varmaa tietoa googlaamalla suomeksi! Kampikammio tuli porauksesta ja pitäis alkaa kasaamaan konetta ensi viikolla... -Pitääkö uusiin laakereihin käyttää jotain mönjää, vai meneekö ihan öljyllä? -Uusi nokka ja nostajat tuli, nostonystyihin ja nostajien päätyihin varmaan sivellään nokan mukana tullutta assemblylubea, mutta miten nokan laakerit? -Kannattaako paineventtiilit ja niiden jouset uusia? Kyselen lisää tyhmiä, jahka saan tuon kampikammiosysteemin läjään....
 11. Mahtavaa, ja hyvin paljon kiitoksia. En taida kannattaa Helsingistä asti lähteä hakemaan. Onnaako jos pistän mobile paylla postin ja vähän vaivan palkkaa kun tiedät mitä lähetys maksaa, vai onko joku muu tapa mieluisampi?
 12. Voisin ostaa 1972 koppaan läpät vipuineen ja varsineen. Edellinen omistaja ilmeisesti oli päättänyt että pärjää ilmankin ja heittänyt ne jonkkaan.
 13. Willow on ollut alkuperäinen. Ajattelin aluksi vaihtaa sen ravennan vihreään, joka on todella Lime. Rouva ja maalari kauhistuivat kumpaakin vaihtoehtoa. Tällä hetkellä olisin vaihtamassa pacific blueksi. Saa nähdä, kun tässä on vielä kuukaisi ainakin pohjatöitä ennen kun pääsee vetämään väriä pintaan. Ravennan vihreä tuli 1972 syys-lokakuussa export cabrioletiin vaihtoehdoksi.
 14. Joulun alppireissu lusittu. Pääsi ihmettelemään puhallettua autoa ja tekemään suunnitelmaa missä järjestyksessä tuota alkaisi kursimaan kuntoon...
 15. Oli pakkelia laitettu aiemmin isolla pensselillä, ilmeisesti aina edellisten päälle suoraan. Parhaimmillaan 3 cm kakkuja. No nyt on kori paljaalla metallilla.
×
×
 • Create New...