Jump to content

mmz

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mmz's Achievements

  1. Peltien tarkasta vuosimallista ei tietoa, mutta sopii ainakin 66-malliseen. Kunto kohtuullinen, eli väittäisin hyvinkin käyttökelpoisiksi. Tavoitehinta voisi olla vaikka 100€, mutta omia ajatuksia voi esittää. Sijaitsevat Turussa ja kyselyt 0405331156
  2. Haussa käyttökelpoiset alkuperäiset lokasuojat (koko sarja) 66-Kuplaprojektiin. Tarjoa! 0405331156
  3. Löytyykö nykyään jostain -66 Kuplaan sopivia muovisia sisälokasuojia? Jollain pitäisi suojata lokasuojien sisäpuolista maalipintaa kiveniskuilta ja tiikerimassan tms. levittäminen ei oikein nappaa.
  4. Palaan vielä aiheeseen alkuperäisen ongelman kanssa, eli ilmeisesti nuo tarvikelokarit ovat profiililtaan erilaiset kuin alkuperäiset 66-malliset. Tämä johtaa siihen, että noitten em. ohjeitten mukaan asemoiden vilkku asentuu hivenen kallelleen auton keskelle päin. Jos vilkun haluaa vaakasuoraan sivusuunnassa ja kohtisuoraan eteenpäin, pitää sitä hivuttaa runsaat pari senttiä ulospäin ajovalon keskiviivalta. Kumpi on pahempi, vinossa oleva vai pois keskiviivalta oleva vilkku?
  5. Tuollaisen kuvan löysin, ja sillä saadaan asemointi aika hyvin kohdilleen. Näissä loksuissa vaan tuo valaisimen keskilinja ei tunnu antavan ihan sellaista paikkaa, että vilkku olisi sivusuunnassa vatupassissa. Jos tuon etäisyyden valaisimesta pitää kohdallaan, niin vilkkua pitäisi siirtää selvästi ulospäin, ettei se olisi edestä katsoen kenollaan sisäänpäin. Välimatka koriin nähden kasvaa siis isommaksi kuin yleensä on ohjeistettu.
  6. Kuplaan mallia 66 asennettiin tarvikelokasuojat ilman reikiä etuvilkuille. Nyt olisi tarvis laittaa ne, mutta netistä löytyvien ohjeitten mukaan toimittaessa vilkut asentuisivat hiukan kenolleen auton keskiviivaan päin. Ilmeisesti nämä tarvikelokarit eivät ole ihan vuosimalli- tai mittatarkkoja, joten miten olette määritelleet näitten kanssa vilkuille oikean paikan? Pyrkimys kuitenkin olisi päätyä aika lailla oikealta näyttävään ratkaisuun.
  7. Toki noita on haettu, mutta tuo vanha ohje englanniksi kuvin ei vaan ole sattunut silmiin, ja vanhoissa topiceissa oleva pdf.linkki ei enää aukea. Saksaa en osaa.
  8. Vaijerikikka tietty ensin, mutta tuo sisäkautta veto lienee ratkaisu. Ihan tommoseen reittiin en ole ennen törmännyt, mutta lienee lähinnä oikeaa. Osaa muuten vanha bensa olla tuimaa tavaraa. Tumman ruskeaa ja haju tallissa säilynee sukupolvia.
  9. Tunnelissa menevä putki on näköjään tukossa 30 vuoden seisotuksen jälkeen. Oikea tapa olisi uusia putki tunneliin, mutta vaikuttaa työläältä eikä aikaakaan oikein olisi. Erilaisia kevyempiä tapoja on netissä esitetty, jopa arveluttavia tapoja, mutta mikä mahtaa oikeasti olla seuraavaksi "oikein" tapa tehdä tuo hiukan kevyemmin?
×
×
  • Create New...