Jump to content

jake1986

Members
 • Content Count

  195
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  Kupla -65, Vw kastenwagen -77

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kuvan mukainen ehjä ratti kuplaan, sopii ainakin - 72 ja 73 malliin. Ei ole halkeamia. Ratin oik. puolella pari pientä koloa mutta muuten näytti olevan hyväkuntoinen. Hinta 40€ Ratti löytyy Porista ja kuljetus onnistuu Vw weekend tapahtumaan jos nopeasti päätät niin nappaan sen mukaani mökiltä. Voidaan myös lähettääkin. Soita jos kysyttävää. 0443424731
 2. Ok. Mä voin ottaa ton ratin. Laitan yv:n.
 3. Paljonko maksaa jos ostan pelkän ratin?
 4. Myytkö ton ovaalin ratin erikseen? Jos se on ovaaliin? Onko ehjä?
 5. Itselläkin sama juttu kun niitä siinä joku päivä tutkailin että ulkopuolelta meni läpi mutta sisäpuolelta ei mennyt, ei millään haluis alkaa koko lämpökoteloo vaihtamaan jollei ihan pakko oo? Eli mahtaiskos ton ulkopuolen pellin vaan vaihtaa?
 6. Joo eiköhän tossa nyt oo jo hyviä vinkkejä. Kiitos.
 7. Imusarja ostettu, sitä en tarvitse enää. Nokkapeltiä saa edelleen tarjota. Ja lokasuojia myöskin.
 8. Joo mut kaikkea ei saa Virtaseltakaan vaikka kuinka haluis. Soitin hänelle tänään ja täytynee muutamia palikoita tilata muualta kun hänellä ei ollut, siksi täytyy löytää joku muu mesta mistä löytää loput mahdolliset osat mutta mistä??
 9. Yhdellä suomalaisella osa toimittajalla oli brasialaista korjaus peltiä myynnissä. Kannattaako kiertää kaukaa vai tilata semmoinen? Rehellisiä vastauksia kiitos.
 10. Mistäs kannattaa tilata -57 mallin ovaali kuplaan peltiosat? Siis semmoiset mitkä sopii paikoilleen hyvin eikä tarvi alkaa heti muokkaamaan uutta osaa siihen sopivaksi? Oon yrittänyt katsella netistä mutta en oikeen tiedä mistä kannattaisi tilailla osia? Toiset pyytää silkin tilkkuja pelti osista ja toiset peltiosat taas edullisia. En viitsisi ostaa mitään ihan täyttä paskaakaan vaan haluaisin semmoiset hyvin istuvat osat tilata mitkä sais laittaa paikoilleen ilman ÄRRÄ päitä!! =D En mielelläni kuitenkaan ala maksamaan ihan älyttömiä summia niistä vaan järkevään hintaa olis tarkoitus saada osat. Jos joku vois hieman kertoa mistä ja mihin hintaan sais osia joko ulkomailta taikka kotimaasta?? Mitä osia kuitenkin kannattaa välttää?? Esim.klokkerholm? Onko hyvä vai huono? Niitä näytettiin myyvän muutamalla sivulla kun katselin. Tarve olisi lähes koko etupään pellit tilata eli varapyörän kotelo, eteen etu ja takapelti sekä sivupellit ja tietty pohjapellit!! Lisäksi näytti olevan helmapellit/lämpökotelot mädäntyneet. Mistäs ne kannattaa tilailla??
 11. Ostaisin/vuokraisin korigrillin ovaali kuplan rakentamista varten. Jos joltain löytyy niin laita viestiä tai soita. Tarve olis Porissa joten mistään kovin kaukaa satojen kilometrien päästä en rupee sitä hakemaan. 044-3424731
×
×
 • Create New...