Jump to content

jake1986

Members
 • Posts

  313
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  Kupla -65, Vw kastenwagen -77 ja -57 ovaali projekti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jake1986's Achievements

 1. Nämäkin lojuu edelleen käyttämättömänä. Soita ja tuu hakee ovet pois.
 2. Ulkoreunassa oli neulalaakerit mutta onko akseliston sisällä vielä jotkut laakerit? Miten ne saa pois?
 3. Autossa siis säätö akseli paikoillaan. Ei kuitenkaan kavennettu akseli.
 4. Kuplaan - 74 tarvis vaihtaa etuakseliin uretaanipuslat. Purin vasemmalta puolelta tukivarret pois jotta pääsin poistamaan laakereita ja laittamaan puslia paikoilleen. Laakerit sain pois puoli väkisin ylhäältä ja alhaalta mutta nyt kysymys kuuluukin että miten noi puslat kuuluu sinne laittaa? Alemman puslan sain paikoilleen mutta ylempi ei mennytkään niin vaan heittämällä. Elikkäs akseliputken sisällä on jokin laakerilta muistuttava pyöreä rauta simpukan kohdilla joka estää että kuvan pitempi pusla ei mene tarpeeksi pitkälle joten oletteko leikannut puslista pituudesta pois jotta menis paikoilleen vai miten kuuluis laittaa paikoilleen? Lisäksi puslasarjassa tuli 6kpl puslia mukana mutta en tiedä mihin ne 2 puslaa pistetään, kuvassa vasemmalla alempana, toiselle puolelle löytyy vastaavat samanlaiset osat. Osaako kukaan kertoa?
 5. Vieläkin löytyis nää ovet. Voidaan tuoda Karkkilaan swappiin lauantaina mikäli on tarve oville. Ilmoita hyvissä ajoin jotta ehdin hakea ovet kyytiin.
 6. Nää löytyis vieläkin. Soita ja hae pois.
 7. Ostetaan junakeula volkkari. Tarjoa mielellään ajokuntoista jossa ei älyttömästi ole puhdetta leimalle mikäli ei ole jo leimattu. Pienet viat ei ole kaupan este jos hyvä menopeli löytyy. Volkkari harrastaja kyselee ja on menossa ns. hyvään kotiin eikä olla myymässä ulkomaille tms. sitä pois. Tarjoa noin 0-20000€ väliltä. 044-3424731
 8. Minultakin petti kyseinen ratas joskus joten taitaa olla heikko kohta noissa moottoreissa tuo osa. Toivottavasti löydät osan.
 9. Nyt 100euroa/kpl eli 200eurolla molemmat. Tästä ei hinta enää tipu!!! Paas ny kuule soittaen mul ja tuu ny hakee nää poies nurkist. 044-3424731
 10. Löytyy edelleen. Nyt ostohousut jalkaan ja ostamaan. =D
 11. Itse menisin toiselle asemalle kysymään asiaa että miten kuuluu tehdä? Jos ei kukaan osaa sanoa ja sinulla on alkuperäinen valmistenumero tallella niin etsisin sopivat meistit ja hakkaisin numerot peltiin ja menisin leimalle.😄 Toki kannattaa harjoitella johonkin kappaleeseen ensin että minkälainen tulee ettei heti ala niitä numeroita siihen autoon hakkaamaan.
 12. Ostin - 74 kuplan. Saas nähdä mitä siitä tulee joskus?
 13. Vielä löytyy nämäkin. Tarjouksia tulemaan.
 14. Nyt äkkiä hakemaan ovet pois eli vielä löytyy. Tarjouksia myös kuunnellaan.
 15. Nämäkin löytyvät vielä. Soittamalla lisätietoa.
×
×
 • Create New...