Jump to content

jake1986

Members
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  Kupla -65, Vw kastenwagen -77 ja -57 ovaali projekti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tommonen vasemman puolinen löytyy. Hp.70euroa. Löytyy Porista. Tarvittaessa tuodaan huomenna Karkkilan Swappiin jos ilmoitat ajoissa että ehdin lokasuojan hakea säilytyspaikasta muuten haku Porista. 0443424731
 2. Tossa toi makaavalamppuisen vasemman puolen lokasuojan kuva. Hp. 70euroa/tarjous.
 3. Vielä löytyy. Soita tai laita txt. Tuodaan Karkkilan Swappiin kiinnostuneille muuten nouto Porista tai ostajan piikkiin voin lähettää.
 4. Mul olis kohtuu hyvä mustan värinen etupelti. Löytyy Porista. Laita vaikka yv:tä ni keskustellaan enempi jos pelti kiinnostaa.
 5. Äläs nyt Jaska, kyl mä ainakin ostin omani ihan sopuhintaan niinkuin muistat varmaan. 😉 Ja nimenomaan lehti-ilmoituksen perusteella joku papparainen otti yhteyttä ja kaupat tehtiin seuraavana päivänä. 😎Kaikki kun eivät katso nettiä. 😲 Itse oon ostanut lähes kaikki menopelit lehti ilmoituksen tai ostoilmoituksen perusteella mikä ollut netissä. 😉
 6. Myydään splitti kuplasta irrotettu Oikea takalokasuoja mutta on luultavasti uudemmasta mallista? Pientä sanomista löytyy mutta kohtuu kuntoinen olettaen että 50luvun autosta lähtöisin. Tee tarjous. Hyvän tarjouksen tehneelle voidaan tuoda Karkkilan swappiin sovittaessa. Lokasuoja löytyy nyt Porista. 044-3424731 Ps. Löytyy lisäksi vasemman puoleinen makaavalamppuisen etulokasuoja. Hp.70euroa/tarjous. Kuva alempana. Myös mustan värinen etuluukku - 67mallista irrotettu. 100Euroa/tarjous. Kysy jos kiinnostaa.
 7. No niin huomenna aukeaa virallisesti tämän vuoden west fest. Keskiviikkona käytiin viemässä Pallis-sauna paikoilleen niin olihan siellä jo muutama harrastaja leiriytynyt alueelle. Tervetuloa kaikille! Ps. Olemme hommanneet kortinlukijan maksuvälineeksi joten voit ostaa kortilla t-paitoja, arpoja, lippiksiä, sytkäreitä ja jne. Myös käteinen rahakin käy hyvin.
 8. Tämäkin lähestyy kovaa vauhtia. Noin viikon verran niin alkaa taas tapahtua. Tervetuloa mukaan Vw west festiin.
 9. Onhan se ehjä ja kuiva ainakin vielä. Mietein että olisin sen kastellut mutta voi olla että menee huonoksi?
 10. Voiko tota suojusta puhdistaa mitenkään? Auto seisonut monta kymmentä vuotta ni olis hyvä puhdistaa toi osa mut millai?? Ootteko puhdistaneet mitenkään? Auto kupla -57 ovaali.
 11. Hyvä juttu että ei ollut ketään sairastunut. Onko tapahtumasta kuvia jossain ja mitkä autot palkittiin tapahtumassa?
 12. VW West Fest #16 järjestetään Porin Reposaaren Siikarannan leirintäalueella 7-9.8.2020. Tapahtuma alkaa perjantaina noin klo.15.00 ja loppuu sunnuntaina noin klo.12.00. Tapahtumassa muunmuassa myynnissä ruokaa perjantai illalla ja lauantaina päivällä (Kiärtävä köökki), arpajaiset, kilinäkisaa, kruisinkia, kilpailuja, saunomista niin tavallisessa saunassa kuin myös hienossa Volkkarin pallissaunassa. Myös musiikkia on luvassa perjantaina ja bändinä on tänä vuonna The Themes. Myynnissä on myös tapahtuma t-paitojakin sekä arpoja. Tervetuloa kaikki Siikarantaan Vw west festiin elokuussa. Tapahtumasta löydät lisää tietoja netistä www.fvwapori.fi tai facebookista Fvwa Pori hakusanalla. Yhteystiedot: Hanna Tervo 044-0669876 Tapahtuman osoite: Siikarannan leirintäalue Reposaaren maantie 1073 Reposaari, Pori Leirintäalueelta kannattaa kysyä mökkejä jos vielä vapaana. Leirintäalueen tiedot löytyvät osoitteesta. https://siikarantacamping.fi/
 13. Ei oo jousta enää. Kai se on ajan saatossa tippunut. Erikoista sinänsä että vw varaosamyyjä myyjä myi puslan vaikka semmoista ei siellä edes ole. No täytyy ihmetellä lisää mikä voi olla vaihteissa kun ei kaikkii pykälii löydy hyvin.
×
×
 • Create New...