Jump to content

jake1986

Members
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  Kupla -65, Vw kastenwagen -77

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itselläkin sama juttu kun niitä siinä joku päivä tutkailin että ulkopuolelta meni läpi mutta sisäpuolelta ei mennyt, ei millään haluis alkaa koko lämpökoteloo vaihtamaan jollei ihan pakko oo? Eli mahtaiskos ton ulkopuolen pellin vaan vaihtaa?
 2. Joo eiköhän tossa nyt oo jo hyviä vinkkejä. Kiitos.
 3. Imusarja ostettu, sitä en tarvitse enää. Nokkapeltiä saa edelleen tarjota. Ja lokasuojia myöskin.
 4. Joo mut kaikkea ei saa Virtaseltakaan vaikka kuinka haluis. Soitin hänelle tänään ja täytynee muutamia palikoita tilata muualta kun hänellä ei ollut, siksi täytyy löytää joku muu mesta mistä löytää loput mahdolliset osat mutta mistä??
 5. Yhdellä suomalaisella osa toimittajalla oli brasialaista korjaus peltiä myynnissä. Kannattaako kiertää kaukaa vai tilata semmoinen? Rehellisiä vastauksia kiitos.
 6. Mistäs kannattaa tilata -57 mallin ovaali kuplaan peltiosat? Siis semmoiset mitkä sopii paikoilleen hyvin eikä tarvi alkaa heti muokkaamaan uutta osaa siihen sopivaksi? Oon yrittänyt katsella netistä mutta en oikeen tiedä mistä kannattaisi tilailla osia? Toiset pyytää silkin tilkkuja pelti osista ja toiset peltiosat taas edullisia. En viitsisi ostaa mitään ihan täyttä paskaakaan vaan haluaisin semmoiset hyvin istuvat osat tilata mitkä sais laittaa paikoilleen ilman ÄRRÄ päitä!! =D En mielelläni kuitenkaan ala maksamaan ihan älyttömiä summia niistä vaan järkevään hintaa olis tarkoitus saada osat. Jos joku vois hieman kertoa mistä ja mihin hintaan sais osia joko ulkomailta taikka kotimaasta?? Mitä osia kuitenkin kannattaa välttää?? Esim.klokkerholm? Onko hyvä vai huono? Niitä näytettiin myyvän muutamalla sivulla kun katselin. Tarve olisi lähes koko etupään pellit tilata eli varapyörän kotelo, eteen etu ja takapelti sekä sivupellit ja tietty pohjapellit!! Lisäksi näytti olevan helmapellit/lämpökotelot mädäntyneet. Mistäs ne kannattaa tilailla??
 7. Ostaisin/vuokraisin korigrillin ovaali kuplan rakentamista varten. Jos joltain löytyy niin laita viestiä tai soita. Tarve olis Porissa joten mistään kovin kaukaa satojen kilometrien päästä en rupee sitä hakemaan. 044-3424731
 8. Hakusessa ovaali kuplaan - 57 suora ja suht hyväkuntoinen nokkapelti. Jos löytyy niin harmaan värinen olis kiva mut ei välttämätön. Varapyörän kotelon peltejäkin saa tarjota jos jollain ylimääräisenä. Myös ehjiä lokasuojia saa tarjota. Lisäksi ehjä imusarjakin kiinnostaa. Kone alkuperäinen kiinteällä laturin jalalla oleva. Tarjoa ja myös kuvakin olis ihan kiva. 044-3424731 Haetaan Porista max. 100km säteellä. Ja jos kaukana niin posti ja matkahuolto tuovat.
 9. Ostin -57 ovaalin mikä näki yli 30vuoden jälkeen taas päivänvalon. 😃
 10. Onko mitään sivustoa mistä näkisi vuosimallin kuplasta pelkän alustanumeron perusteella? Tarvis tietää vuosimalli autosta ni sen takia kyselen.
 11. Auto saatu tänään käyntiin, kaasarista tsekattu vielä neulaventtiilin kunto/toiminta, kohon kunto, myös kaasarin seos ruuveja säädetty. Tulpat myöskin tsekattu/puhdistettu, uusittu kärjet ja kondensaattori. Auto lähti lähes ensi yrittämällä käyntiin. Jossain noissa oli sitten vikaa kun auto lähti käyntiin. =) Kiitos vinkeistä.
 12. Noin 2Viikkoa sitten ajoin autolla viimeksi ja toimi hyvin. Seisoi muutaman päivän ja piti aamusti lähteä töihin mutta ei lähtenyt käyntiin. Kiihdytyspumpun Akseli oli kulunut melkein poikki. Tästä syystä otin kaasarin pois ja puhdistin sen ja korjasin tapin ja kasasin sen. Myös säädin samalla kaasarin seos sekä tyhjäkäynti ruuvia mutta ei vaikutusta. Täytyypä yrittää perjantaina jos lähtisi käymään p valtosen kaasarin säätöohjeilla. Kiitos.
 13. Autoni ei lähtenyt käymään viikko sitten. Yritin säätää kaasaria mutta turhaan. Purin ja puhdistin kaasarin ja kasasin mutta ei tunnu lähtevän käymään. Bensaa tulee kaasariin ja myös kipinä tulee tulpille ja kärjille. Nyt tarvisin hyviä neuvoja!! Onko kellään mitään ohjetta tms. millais kuuluis säätää kyseinen kaasari, autossa kuplan kone? Kaasarina solex 34pict 3.
 14. Mihinkäs päin Suomea junis lähti vai lähtikö ulkomaille? Joskus itsekin vielä ostan tuollaisen juniksen kunhan osuu kohdalle sopiva ja sopivan hintainen!!! =D
 15. Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille ja tapahtumaa tukeneille henkilöille ja yrityksille. Tapahtumassa kävi yli 100 autoa mutta vieraskirjassa oli nimiä vain 98kpl. Kruisingissa oli mukana noin 62 autoa. Tavataan taas ensi vuonna west festissä elokuussa. Saunabussikin saatiin myytyä huutokaupalla 465€ ja se jäi Poriin. =)
×
×
 • Create New...