Jump to content

jake1986

Members
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  Kupla -65, Vw kastenwagen -77 ja -57 ovaali projekti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko kellään ylimääräisenä -57 kuplan astinlautoja eli sillä leveämmällä listalla olevat, viimeiset leveällä listalla tais olla -65? Tarve olis pian. Ilmoittele jos löytyy ja mielellään ehjät. Puh.044-3424731 Ja olis kiva jos ne löytyis Satakunnan alueelta.
 2. Hyvä juttu että ei ollut ketään sairastunut. Onko tapahtumasta kuvia jossain ja mitkä autot palkittiin tapahtumassa?
 3. VW West Fest #16 järjestetään Porin Reposaaren Siikarannan leirintäalueella 7-9.8.2020. Tapahtuma alkaa perjantaina noin klo.14.00 ja loppuu sunnuntaina noin klo.12.00. Tapahtumassa muunmuassa myynnissä ruokaa lauantaina, arpajaiset, kilinäkisaa, kruisinkia, kilpailuja, saunomista niin tavallisessa saunassa kuin myös hienossa Volkkarin pallissaunassa. Myös musiikkia on luvassa ainakin perjantaina ja bändinä on tänä vuonna The Themes. Myynnissä on myös tapahtuma t-paitojakin sekä arpoja. Tervetuloa kaikki Siikarantaan Vw west festiin elokuussa. Tapahtumasta löydät lisää tietoja netistä www.fvwapori.fi tai facebookista Fvwa Pori hakusanalla. Yhteystiedot: Hanna Tervo 044-0669876 Tapahtuman osoite: Siikarannan leirintäalue Reposaaren maantie 1073 Reposaari, Pori Leirintäalueelta kannattaa kysyä mökkejä jos vielä vapaana. Leirintäalueen tiedot löytyvät osoitteesta. https://siikarantacamping.fi/
 4. Ei oo jousta enää. Kai se on ajan saatossa tippunut. Erikoista sinänsä että vw varaosamyyjä myyjä myi puslan vaikka semmoista ei siellä edes ole. No täytyy ihmetellä lisää mikä voi olla vaihteissa kun ei kaikkii pykälii löydy hyvin.
 5. Kuuluuko ovaalin vaihdetangossa olla puslaa ollenkaan heti vaihdekepin ja käsijarru kahvan välissä runkotunnelissa? Otin tangon pois kun kaikkia vaihteita ei meinannut löytyä? Tilasin uuden puslan mutta eihän siellä mitään puslaa ollut minkä olis ottanut ees pois ni sen takia kyselen.
 6. Se kiristys klemmari on halki mikä kiristää ton pyöreän tapin tiukkaan ettei se pääse heilumaan millai vaan. Nyt kiristys osa tiukassa ja toi rengas on kokonaan auki ylemmän kuvan mukaan.
 7. Siinä pari kuvaa. Jos joku tietää varmasti mihin kohtaan toi laitetaan ni pistä viestiä. Itse laittasin keskimmäisen kuvan mukaisesti. Hieman auki puhallin kopasta. Vai tarviskos olla ihan kiinni?
 8. Kysyin taannoin muualla netissä ovaali kuplan moottorin puhallin kopan takana olevasta osasta että voiko ottaa pois kun muissa kuplissa semmoista en oo nähnyt. Päätin osan jättää paikoilleen mutta osan kiristys systeemi on rikki ja siihen pitäisi keksiä jokin keino millä saa sen pysymään paikoillaan, joku meinas et hitsaa paikoilleen mut nyt kysymys kuuluukin että jos hitsaan paikoilleen niin mihin kohtaan se pitää hitsata. Termostaatti kuitenkin pitäis osaa liikuttaa kun moottori lämpeää. Kai toi pelti on joku moottorin lämpeämiseen liittyvä? Laitan kuvaa osasta mitä tarkoitan.
 9. Olis yks kysymys mihin haluaisin vastauksen eli onko kuplan lämpökotelon etuosassa 2peltiä päällekkäin juurikin tuossa kuvan nuolien alapuolella siihen asti mihin kiinnittyy lämpökotelon alapelti ja tarvineeko olla? Onko huono jos 2peltiä päällekkäin koska kosteus voi jäädä peltien väliin?? Kyseinen kohta mädäntynyt pahoin joten ei oo mihin vertaisin. Eli mietein että hitsaanko ensin lämpökotelon etuosan korjauspalan ja sen jälkeen sen päälle vielä tuon etusisälokasuojan takaosan korjauspellin vai riittääkö esim. pelkkä lämpökotelon etuosan pelti tuohon sillä siinähän tulee toi pokkaus alas asti mihin saa kyllä jo lämpökotelon alapellin kiinnitettyä. Miten te ootte tuon kohdan tehneet ja ratkaissut?? Nämä osat minulta löytyy. https://www.neoretro.fi/tuotteet.html?id=87/375 Etusisälokasuojan takaosa https://www.neoretro.fi/tuotteet.html?id=87/1127 Lämpökotelon etuosa
 10. Ootteko irrottanut tämän alapuolisen osan miten? Tuntui olevan piukassa. Todennäköisesti hitsattu kiinni? Pitäis päästä hitsaamaan peltiä sinne alle joten sen takia kyselen. Poraanko pistehitsit auki vai rälläkkä käymään ja leikkaa osan pois?
 11. Niin onko tossa simpukan täyttämisessä jokin ohje eli paljonko täytetään vai laitetaanko niin paljon että valuu ylimääräiset pois alareunaan saakka? En löytänyt mitään ohjetta sille vaikka yritin sitä katsoa.
 12. Eli pitää sit hakee tota GL-4 vaihteistoöljyy kun se on ilmeisesti parempaa... 😉
 13. Tommosta löytyis myöskin itseltä hyllystä mut näyttää olevan GL-5, onks tää huonoa kuplan vaihteistoon vai pitääkö olla just GL-4??? https://m.motonet.fi/fi/tuote/598091/Mobilube-HD-80W-90-GL-5-1l
 14. Täytyypi huomenna käydä paikallisessa varaosa liikkeessä kysymässä mitä heillä on tarjota tohon simpukkaan? Onko jollain heittää varmaa tietoa että paljonko tuota öljy/rasva seosta tonne kuuluu siis kaataa?? Kaadanko niin paljon että on täyttö reiän alapinnassa ja hieman tihkuu ulos vai onko jollain tarkempia tietoja määrästä??
 15. Tommoseen siis öljy ennemmin kuin rasva vai? Mut eiks juokseva rasva olis parempi kuin öljy? Rasva oletettavasti pysyy paremmin sisällä???
×
×
 • Create New...