Jump to content

jake1986

Members
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  Kupla -65, Vw kastenwagen -77 ja -57 ovaali projekti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Auto juuri myllytetty ja vahattu joten nyt siisti ja puhdas auto ajoon. Auto nähtävillä West fest tapahtumassa Porin Siikarannassa 6-8.8.2021. Ota yhteyttä jos kiinnostaa.
 2. Nyt alennettuun hintaan 8500€. Soita ja kysy lisää. Myös tarjouksiakin kuunnellaan.
 3. Tämäkin löytynee vielä. Puhelimella tavoittaa paremmin. Myös tarjouksia kuunnellaan.
 4. Löytyy edelleen. Nyt ostohousut jalkaan ja ostamaan. =D
 5. Nyt olisi hyväkuntoinen ja hieno madallettu HUTU kuplani myynnissä. En olisi kuvitellutkaan ikinä että laitan tämän auton myyntiin joten haikeana kirjoitan tätä ilmoitusta nyt koska autoja on liikaa ja ei kaikilla ehdi kunnolla ajamaan ja lisäksi säilytyspaikkaakaan ei ole (paitsi talvella) joten sen takia myynnissä. Olen auton omistanut vuodesta 2007 ja se on pelannut kuin ihmisen mieli. Olen autoon tehnyt tämän 14 vuoden aikana kaikenlaista. Tässä jotain mitä tuli mieleen. Autoon on vaihdettu 4/2009 tirheämpi 1600moottori jolla ajettu noin 21tkm. Silloin uusittu sylinterit, männät ja sylinterikannet jossa pidemmät ja paremmat tulpan kierteet. Autoon on vaihdettu 12v. sähköt. Madallettu etupäästä madaltavilla droppiolilla ja takaa napsu taikka kaksi alaspäin. Lisäksi takana levitetyt peltivanteet ja kaikissa renkaissa irto valkosivut. Etupäähän saatavilla alkuperäiset osat mukaan mikäli haluaa takaisin normi korkeuteen laittaa? Vaihdevälin lyhentäjä asennettu jotta vaihteiden vaihdot ovat miellyttävämpiä käyttää. Autoon vaihdettu myös nahkaiset penkkien verhoilut ja uudet pehmusteet. Entinen omistaja uusinut jossain vaiheessa lattiaverhoilut ja asentanut bitumimattoa lattiaan jotta saatu ajoääniä hiljemmäksi. Laitettu myös uudet etu ja takapuskurit sekä hiljattain paremmat astinlaudat molemmin puolin. Autossa myös koko punaiset takavalot ja kirkkaat etuvilkut missä hopean väriset vilkkupolttimot. Vilkuttaa silti oranssia kun laittaa päälle. Saa jos haluaa alkuperäiset takavalot ja etuvilkut mukaan. Etuvaloissa luomet ja etuluukun kahvan alla kromisuojus. Lisäksi perushuollot tehty aina keväisin ja perus kuluvat osat vaihdettu mitä on tarvinnut. Leimaa jäljellä 10/2022 saakka joten ei tarvi heti mennä katsastamaan uudestaan. Tämä auto avaimesta käyntiin ja vetoja. Nyt toivoisinkin että vanha autoni menisi hyvään ja arvostavaan kotiin ja toivon mukaan jäisi Suomeen eikä lipuisi pois Suomesta. Myydään siis vain Suomen kielellä. Sold only to Finnish speakers. Tosi ostajat ottaa puhelimen käteen ja soittaa! Ei kannata vaivautua mikäli et ole aikeissa ostaa! Mielellään vaihto rahaan, autoja on liikaa ja jostain pitää luopua kun kaikilla ei kerkeä ajamaan. Voidaan vaihtaa ainoastaan Junakeulaan. Hp.8500€ tai järkevä tarjous 044-3424731 Auto Porissa.
 6. Itse menisin toiselle asemalle kysymään asiaa että miten kuuluu tehdä? Jos ei kukaan osaa sanoa ja sinulla on alkuperäinen valmistenumero tallella niin etsisin sopivat meistit ja hakkaisin numerot peltiin ja menisin leimalle.😄 Toki kannattaa harjoitella johonkin kappaleeseen ensin että minkälainen tulee ettei heti ala niitä numeroita siihen autoon hakkaamaan.
 7. Ostin - 74 kuplan. Saas nähdä mitä siitä tulee joskus?
 8. Vielä löytyy nämäkin. Tarjouksia tulemaan.
 9. Tämäkin lojuu varastossa tarpeettomana. Nyt hakemaan luukku pois. Soita ja tarjouksiakin kuunnellaan.
 10. Nyt äkkiä hakemaan ovet pois eli vielä löytyy. Tarjouksia myös kuunnellaan.
 11. Nämäkin löytyvät vielä. Soittamalla lisätietoa.
×
×
 • Create New...