Jump to content

Topi

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Ajoneuvot
    Pallo 76 & pallo 73

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Topi's Achievements

  1. Tota 73:sta vääntelin irssitankoa eri asentoihin reikien väljyyden rajoissa ja yritin hahmottaa, paljonko heittää renkaan ulkokehällä camper. En sit tiiä kääntyykö oikeasti niin paljon. Tolla -75lla oon päästelly noilla renkailla joku 14tkm ja ei äkkiseltään oo kulunu paljoa ylipäätään, mutta ei myöskään epätasasesti. En keksiny äkkiseltään tapaa mitata yksin camperia ja ero on jokatapauksessa niin pieni, että ois hukkunu mittavirheisiin.😂 Ainoat erot mitä oon löytäny, säätölatta on inan paksumpi kun orkkislatta ja 75sessa oleva tarvikerumpu on pari milliä paksumpi navan kohdalta, kun 73ssa oleva orkkis. Mut kai tästä pitää tehdä se johtopäätös, että toi 73 projekti pitää tehdä ajoon, että saa gasburnerit alle.🙃
  2. Korjauspalat, mutta ovat samanlaiset, kun toisessa, jossa orkkiskaaret. Mittasin myös rungosta kaareen, on kahden millin sisään sama molemmissa autoissa.
  3. Kokeilin vanteita toiseen pallikseen (-73) ja ne mahtu. Mittailussa totesin, että molemmissa autoissa on sama mitta jousilatasta napaan. Eli tässä viestiketjun autossa (-75) on pakko olla camperia just sen verran, että ei mahdu. Camperia kai saa säädettyä vähän kääntelemällä sitä irssitankoa suhteessa lattaan. Voiko se olla siitä vaan kiinni?
  4. Täytyy tutkia tarkemmin, mistä se noin sentin ero tulee. Äkkiseltään se ei voi olla kun navan ja laakerin välissä.
  5. Ymmärsinkö oikein, eli juniksen kilvellä viedä jarruromuja sisemmäs ja laakerien välistä holkkia lyhentämällä napaa perässä?
  6. Mitä temppuja pitää tehdä, että saa repro gasburnerit mahtumaan myöhäispallon takakaaren sisään? Näitä vanteita näkee paljon asennetun. Mun vanteet on tälläset: Pulttijako: 5 x 112 mm Koko: 5.5 x 15 inch ET: +20 mm Käsittääkseni tuo on ainut et, mitä noita myynnissä tolla jaolla? Autossa on säätölatat, muuten vakio perä. Vanteet reuna on mulla millin päässä kaaresta.
  7. Sanoisin, että tuo on jonnekki 71 vuoden korville ja sitä aikaisempi. 69 kolkissa on samanlainen. Puuttuu virtalukon päälle semmonen lipare ja vilkkuviiksi. Vilkkuviiksen osanro 311953513B
  8. Hakusessa palloon yhden istuttava hantin penkki. O5O3681105 topi
×
×
  • Create New...