Jump to content

KimmoH

Members
 • Content Count

  1772
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En jaksanut odotella pakoputken loppua Kiinasta, kun toimituspäivä vain venyi ja venyi. Kävin hakemassa Motonetistä putken ja vedin sen nyt kokeeksi tuohon tunkinkorvakkeen kupeeseen. Sitten kurvasin pihalle testailemaan. Tällä 2kW mallilla pärjää kyllä Suomen kesässä. Taitaa tämäkin olla vähän overkilliä, kun minimi teholla pöhistellen nousee lämmöt lähemmäs kahtakymmentä vaikka ulkona on muutama pakkasaste.
 2. Mistäs tuo takalokari ? Tuollainen pitäisi talvimopoon löytää eikä nepparin orggis kaukalot nappaisi.
 3. Oisko kellään jäänyt nurkkiin pyörimään edullista 123 tune jakajaa ? YV tavoittaa
 4. KimmoH

  Typ 1 1963

  Laita tuohon aitoon Boschiin kärjettömän sisuskalut, jos alipainekello ja jouset on muuten OK. Ne uudet HALVAT tarvikejakajat on china paskaa 😉
 5. Mää ymmärsin että prässillä vaan vanha pois ja uus tilalle oikeaan asentoon. Ei mahtanut olla ensimmäinen VW nivel mitä vaihtoivat. Mulla olis nyt kyllä tiedossa yks järeä prässi millä meinasin harjoitella ja prässäillä kaikki vintiltä löytyvät tukivarret auki ennen hiekkapuhallusta. Minkäsmoisen holkin siihen tarvitsee, löytysköhän mittoja jostain ?
 6. Vähän grillille vaihtelua. Rasvakourat puhdistuu parhaiten taikinaa vaivaten joten tein läjän naanleipiä ja kyytipojaksi kookos-curry-ananas-kanaa + riisiä.
 7. Mää tein tän syksyllä niin, että alatukivarsi irti, tukivarsi peräkonttiin. Työmatkalla tipautin koneistamon tiskille uuden nivelen kanssa. Iltapäiväkkä kotia ajellessa nappasin tukivarren uuden nivelen kanssa kyytiin ja illalla auto oli taas kasassa 😄
 8. Kun on -10 astetta pakkasta, niin kyljys tykkää olla rillissä 😉 Taiskin olla tän vuoden ekat rillailut.
 9. Pikkuisen ehti taas bussiakin rassaamaan. Postilaatikosta löytyi mieluisempi käyttöpaneeli lämppärille ja tuo alkuperäinen "videopeli" lensi mäkeen. Tämä mahtuu piiloon käyttämättömän mukitelineen pohjalle ja matkaradio sai pitää edelleen vakiopaikkansa.
 10. KimmoH

  Sini -66

  Pelasko Biltsun rundari OK ? Vuosia sitten tuli silloista myynnissä ollutta mallia kokeiltua ja jos en nyt väärin muista niin pelasi osassa autoista ja osassa ei värähtänytkään. Sitten hommasin jonkun käytetyn 80-luvulta olevan mittarin ja se on toiminut tähän päivään saakka. Nyt pitäisi koekäyttöpenkkiin joku halpis taas löytää joten uskaltaisikohan kokeilla Biltemaa uudemman kerran.
 11. Täh, siihenkö tulikin tullit väliin ?!? Eikö ne just uutisissa toitottaneet sopimuksen synnyttyä että tavaraliikenne jatkuu ennallaan eikä tulleja välille tule. Noh, jatkossa VW osat metsästetään siis EU alueelta.
 12. Otan osaa 😄 Kuulemma sillä tulee ihan OK kamaa mutta eihän se oikeaa rasvaa voita.
 13. Tallin nurkasta löytyi vielä yksi kurpitsa somisteeksi 😄Kinkku köllötteli satasessa 12h ja ribsit 6h.
 14. Koskaan ei ole liian kylmä pallolle 😉 Mitä kylmempi ulkolämpötila, niin sitä kuumemmaksi tää muuttuu. Kunnon kuivalla pakkaskelillä meinaa koko pska sulaa käsiin, kun vetää niin hyvin 😄
 15. Näin lauantain aattona grilliin päätyi perinteisen possun ja kanan kaveriksi kenguru. Lisukkeina vähän juustoskägää, chiliä ja paahdettuja perunoita chilikermaviilillä. Ei huono! Nyt kun ei sattunut olemaan kaurista rinnalla, niin tätä voisi kyllä syöttää jengille ihan täysin kauriina tai toisin päin 😄 Loisto keli grillata. Pallukka vetää vetää hyvin ja olut pysyy kylmänä hangessa.
×
×
 • Create New...