Jump to content

KimmoH

Members
  • Posts

    2448
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Profile Information

  • Paikkakunta
    Jyväskylä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KimmoH's Achievements

  1. Joo niin taitaakin olla. Heritagen malli taasen luvataan käyvän 71-79. Kolmeasataa ei kyllä kehtaisi tuosta kankaanpalasta maksaa... https://www.heritagepartscentre.com/eu/111867501e-headliner-for-1200-model-in-off-white-vinyl.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADuXhqhRqdooWXo5j_y2QZs0fDva0&gclid=EAIaIQobChMIyJvQr_evhwMVNxCiAx2h1wkpEAQYBSABEgIyUPD_BwE
  2. Rautaa nää bussin orggis imusarjat on, magneetti tarttuu. Lasilla puhallettu niin näyttää köykämiiniltä.
  3. KimmoH

    Baja

    Bitumimatot olis nyt rullailtu paikoilleen.
  4. Pulttijako on pirullisen lähellä toisiaan. Imusarjassa on reunoilla sen verran vähän tavaraa että reunoille ei jääne kuin pierunkuoret, jos tuosta suoraan kairaisi reiät läpi. Jos olisi enemmän erillään toisistaan, niin sitten tuohon adapterin senkkikantaisella pultilla tökkäisi kiinni mutta nyt se ei onnistu. Jos tekis 10mm laipan, hitsais kiinni ja sitten uudet pinnapultit reunoille kaasarille.
  5. kakkonen näyttäisi olevan eli alkuvuodesta 72. Mitähän tuo 135cm tuossa stanun kattoverhoilun mitassa mahtaa tarkoittaa, ei kyllä omaan kattoon natsaa mihinkään.
  6. Mitäs raati sanoo, mahtaako tulla sutta ja sekundaa jos migillä yrittäisi tuohon nelkun imusarjan päähän hitsata laipan ? Pitäisi saada isommalla pulttijaolla olevat kaasarit kiinni. Vai yrittäisikö askarrella alumiinista adapterin mikä tulisi alapuolelta pulteilla kiinni imusarjaan ja kaasari sitten yläpuolelle adapterin pinnapultteihin.
  7. Mecatechnicin listoilla on kahta eri pituutta tarjolla 135cm ja 138cm. Tuo pidempi on 8/72 -> Pitänee mittailla vielä omaa kattoa kun en ole vielä päässyt selvyyteen että onko tämä kumpaa 72 vuoden mallia.
  8. Löytyhän näitä kun jaksoi taas aikansa kaivella https://www.mecatechnic.com/en-GB/white-vinyl-headliner-for-volkswagen-beetle-standard-08-1971-135-cm_VB28753.htm?queryID=undefined&objectID=VB28753&index=mecatechnic_en&queryString=head liner
  9. Mahtaakohan katto-osa olla mitoiltaan sama 60-luvun alussa kuin 72 ?
  10. Mikähän valmis kattoverhoilu mahtaisi olla lähinnä sitä sellaista 1200 standard verhoilua eli tulisi vain kattopeltiin ja reunat jäisivät paljaalle pellille ? Löytyykö mitään valmiita "halpismalleja" vai pitäneekö askarrella itse metritavarasta ? Ovien yläpuolelta tuli korista jossain vaiheessa projektia sheivattua loputkin kattoverhoilun kiinnikkejämät pois joten nämä peltien päälle tulevat kattoverhoilut lienevät jokatapauksessa poissa laskuista.
  11. KimmoH

    Baja

    Löytyhän ne huoranportaatkin takalasiin. Siistiä! Sopii kuin nenä päähän. James Bondillakin oli eilen illalla nelosella Lotuksessa rappuset takalasissa 😁
  12. KimmoH

    Baja

    Muuten hyvä mutta kun ei niin ei. 412:sen vivustossa tuleekin tuolta päästä vielä yli tavaraa eli ei mahdu tämäkään. Pitää vaihtaa bussin pitkät imusarjat takaisin ja alkaa väsäämään niihin 36-40 Solexeille adaptereja.
  13. Edelleen on huoranportaat/ritilä hakuhassa.
  14. Mitenkäs väki on kiinnittänyt jarruputket taka-akselin puolella, irs muutoksen jälkeen ? Eilen hoksasin että nyt kun perä on irssisetty niin jarruputkien yhdyskappaleet pitäisi saada kiinni tukivarsien kiinnikkeisiin mutta eihän mulla irs muutoskilkkeissä ollut reikiä tätä varten ja nyt tuonne väliin on hieman hankala enää mennä reikiäkään porailemaan.
  15. KimmoH

    Baja

    Sattuipa miljoonalaatikosta vastaan tällaiset tupla Solexien vivuston päädyt. Villi veikkaus on että tällaisia olisi ollut 411/412/vanhemmissa palliksissa nelkun kanssa. Nää mahtuis paikoilleen mutta nyt tartteis vivuston mikä natsaa näihin päätyihin. Mahtaisko kenenkään miljoonalaatikosta löytymään aihioksi vivustoa ?
×
×
  • Create New...