Jump to content

KimmoH

Members
 • Posts

  2171
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KimmoH's Achievements

 1. Okei, nyt ollaan kärryillä. Pitääpä hakea tukilaikka testiin. Kivetkin selkis, nuita tuli joskus kauan sitten käytettyä pelkästään mutta kun 10 vuotta sitten löysin lamelilaikat, niin kivilaikkojen käyttö loppui kokonaan.
 2. tuollaisesta "kivestäkin" olisi kiva saada kuva mulle ei termistä tule mitään muuta mieleen kuin nuo pihalla olevat kivet 😅
 3. Pistäppäs kuva minkä näköisestä aluslaikasta on kyse ? Pitääkö tässä alkaa itsekkin testailemaan uusia vaihtoehtoja.
 4. KimmoH

  Baja

  Kojelauta kaipaa hieman siistimistä. Edellisen sepän pellitykset pois ja vedetään puhtailla linjoilla. Kaikki reiät umpeen ja pelkästään nopeusmittari + hanskalokero saa jäädä.
 5. KimmoH

  Baja

  Tuo täyttö luukun läpi on tässä pyörinyt kyllä jo pidempään mielessä mutta pitää ensin saada tankki tontille että voisi sitä vaihtoehtoa tarkemmin tuumailla ja mittailla.
 6. KimmoH

  Baja

  Onhan nää kivan näköiset mutta aika helvetin epäkäytännölliset jos pitää joka tankkauksella olla nypläämässä auki/kiinni. Annetaan ajatuksen hautua, eiköhän se siitä kirkastu jossain vaiheessa....
 7. Oho, nelikymppiset laikat mulla joskus käyttäytyi nuin että murua lensi näpeille mutta nää kasikymppiset on kestäneet ihan hyvin eikä ole ollut valittamista. Tosin en tästä viimeisimmästä erästä ole kokeillut vielä yhtään kun vanhojakin on vielä käytössä, joten voihan näidenkin laadussa olla eroja.
 8. Hakusassa tällainen tai vastaava "iso" tankki kuplaan. Tilavuutta saisi olla vähintään tuo 60 litraa ja täyttö etuluukun sisäpuolella. YV tavoittaa
 9. Oli muuten Puuilossa alkanut taas tarjoukset. 80 ja 120 lamelilaikat oli euron kipale. Näillä pärjää kesään saakka ;)
 10. Maltilliset noin 3,5" tiputettu. Edessä säätöpalat, niin hitsattuna että kuvassa näkyy se korkein asento. Takana hevosenkengät ja pieni notsaus runkopalkeissa ettei vetarit kolise. Ilman notsausta vetarit hipoi täydellä kuormalla isompiin töyssyihin työntäessä. Renkaat on Hankook Vantra LT RA18 175/70R14C, tää on isoin koko mitä saa taakse lopsahtamaan rummun ja takakaaren välistä. Ei raavi mihinkään edessä eikä takana, vaikka on kuinka kuormaa. Edessä jotkut lyhyet EMPI:n iskarit ja takana jotain vakio mittaista takaiskaria, valmistajasta ei mitään hajua. Tulivat projektin mukana joskus 10 vuotta sitten ja maalasin mustaksi. Erinomainen ajettava. Ainut miinuspuoli on että kallistuksenvakaaja ui aika matalalla. Jos on oikein kupera soratie, niin pikkukivet kolisee vakaajaan eli kerta vuoteen saa maalata vakaajan uusiksi 😅 Mutta muualle ei vakaajakaan ota kiinni. Tällaiset hevosenkengät, joskus vuonna miekka ja kirves ostin Briteistä.
 11. KimmoH

  Baja

  Jos sitä sittenkin laittaisi lämppärin tuonne keulalle. Siellä olisi turhaa tilaa käytettävissä. Alkuun meinasin kuskin penkin taakse kyljelleen mutta sen tilan voisi kyllä käyttää fiksummin...
 12. Puuilosta itsekkin olen ostellut lamellilaikat, euron kappale niitä on aina tarjouksesta saanut. Kestävyyden suhteen en osaa moittia kun parempiakaan en ole nähnyt. 40 ja 60 karkeudella olevat tuntuvat kuluvan tosi nopeasti mutta 80:llä on sitten saanut laulattaa huomattavasti pidemmälle. Euro on mulla kipuraja laikoissa, jos maksaa enemmän niin jätän mieluummin kaupan hyllyyn. Mirkan (Latelan nimellä oli viimeksi laatikko) milliset katkaisulaikat ovat olleet hyviä.
 13. KimmoH

  Baja

  Briteistä ja viikossa tipahti ihan omaan postilaatikkoon https://www.ebay.co.uk/itm/124311883846
 14. KimmoH

  Baja

  Oikean puolen sisähelmakin olisi nyt siistitty. Seuraavaksi pitäisi varmaan alkaa siistimään tuota kojelautaa.
×
×
 • Create New...