Jump to content

KimmoH

Members
 • Content Count

  1876
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eilen tuli jostain yllätysmotivaatio ja ruuvasin koneesen lämmönvaihtimet ja putken kiinni. Tänään ottaa päräytin ekat savut, kun sain bensaa ja toimivan akun tontille. Laakista käyntiin, nokka ajettu sisään ja aika hyvältä vaikuttaisi. Tulee liikuttamaan bajaa ihan kivasti 😜 Seuraavaksi takempaa askartelua kaasareiden ja sytkän kanssa. Tuli tässä samalla testattua tuo talvella rempattu kärjellinen jakajakin, näyttäisi toimivan sekin. Speksit lyhyesti: Type 4 2000cc, cheater nokka, 1800 isovena kannet reilusti avarretuilla pakokanavilla, 1700:sen keinut Thorsten Pieperin swivel foot säätöruuveilla, isommiksi modatut orggis Solexit Youtubessa liikkuvaa kuvaa ja kuuluvaa ääntä
 2. Ostetaan kuplaan IRS jigit ja mahdollisesti myös kiinnityskorvakkeet. Myös vinkkejä otetaan vastaan kun tarjontaa ja hintahajontaa tuntuu olevan kun maailmalta hilppeitä katselin. Onko väliä mikä malli/kenen tekemä vai kannattaako jotain tuotteita vältellä ? Kuvissa kaikki näyttää lähes samalta.... YV tavoittaa.
 3. KimmoH

  Baja

  Eilen askartelin tuolla toisessa threadissa suositellun VW 676 työkalun ja tässä samalla taisi kirkastua jatkosuunnitelmatkin. Jos sitä ensin irssittäisi perän ja vasta sitten kiikuttaisi koko läjän puhallukseen. Nätisti liikkuu koppa tallissa ja perä on niin kevyt että sen jaksaa yksinkin nostaa käsivoimin ilmaan.
 4. KimmoH

  Baja

  Eka sadepäivä koko kesälle joten nyt ehti kaksien päiväunien välissä tätäkin edistämään. Iskarit pois edestä ja takaa huudon/rälläkän/kaasun avulla. Ohjausakselin rälläköin pois. Täytynee askarrella parempi tilalle joskus aikanaan.
 5. Kuukauden ensimmäinen sunnuntai lähestyy. Kokoonnutaan sunnuntaina 1.8. klo 18:00 potkimaan renkaita ja kahvittelemaan Palokan ABC:lle.
 6. Pääsihän sitä vähän harrastamaan rassaamistakin. Totesin että mittasissa on jo reilu 5100 kilsaa ja nyt oli hyvä hetki vaihtaa öljyt ennen seuraavia reissuja, vielä pitäisi puoli suomea käydä läpi seuraavien parin viikon aikana. Tuumasin että aamusta on sen verran vilpoista, että homma hoituu pikaisesti tallin pihassa. Varjossa +29 ja tuossa tallin edessä +39, vähän meinas hikeä pukata reinoissa 🤣
 7. Viime viikolla pääsi maistelemaan. Starflamessa (keltainen) oli potkua ihan kivasti ja maistui hyvälle. Tuli tuo yksi pötkö syötyä jauhelihapihvin kaverina. Pelkiltään pukkasi hikeä mutta muun sapuskan kanssa meni tuosta vain. Apache (punainen) oli lähempänä normi paprikaa muttei maistunut oikeastaan miltään.
 8. Kaveri heiluttelemaan rattia ja itse auton alle roikkumaan joka nivelessä ja tangossa. Kyllä se väljä sillä löytyy. Pallo kulkee kuin juna kun kaikki on kunnossa 😄
 9. Onhan tuo L-vipu varmasti piukassa tuossa tapissaan ja rasvaa tapilla ? Ei tartte olla paljonkaan löysää, niin johan ohjaus nuljuaa. Jos on piukassa ja pystytapissa on väljää akselin/puslien suhteen, niin sitten tuo korjaussarja tuo avun ongelmaan.
 10. Motonetistä esim. löytyy magneetti kiinnitteistä tuulilasinsuojaa, 5,99€ kappale. Leikkaa keskeltä kahtia ja ompelee saumat, niin yhdestä riittää kahteen ikkunaan. Nurkkiin on valmiiksi ommeltu magneetit ja protoversiot napsin sitten muista nurkista ja keskeltä pienillä neodymimagneeteilla kiinni. Ei ommeltu kankaan sisään enempää magneetteja, niin on helpompi paketoida pussukkaan. Pienet neodyymimagneetit taasen kulkee nätisti pötkönä mukana ja siitä voi tarpeen mukaan napsia sitten lisäkiinnitystä.
 11. Lisälämppärille ei ole ollut vielä tarvetta 🤣 Thermomattojen kanssa meni lopullisesti hermot. Hiki valuu kun niitä ikkunoihin virittelee ja samalla pitäisi yrittää nuoleskella imukuppeja pitäviksi. Lisäksi tuo mattojen säkki vie aivan liikaa tilaa. Paskarreltiin sitten kokeeksi rouvan kanssa tuulilasin magneettikiinnikeisistä suojista uudet. Heittämällä ikkunoihin ulkopuolelle, ajaa saman asian mitä nuo alkuperäisetkin matot mutta mahtuvat kulkemaan vaikka povitaskussa. Vieressä "orggis" termomatot ja kädessä uudet protot. Näillä on nyt vedetty parit yö reissut ja toimivat hienosti. Auto on unikunnossa noin 10 minuutissa ja purku yhtä nopeasti eikä tule hiki eikä tarvitse kiroilla. Auto pysyy viileänä auringossa eikä ikkunat huurru tai muutenkaan kostu yön aikana. Kilometrejä taitaa olla kohta tullut jo viitisen tuhatta tälle kesää ja ajamisen lisäksi ei ole tarvinnut harrastaa muuten kuin tankata ja lisätä öljyä pari desiä koko kevään aikana.
 12. Viime perjantaina bussireissulla leirissä askarreltiin pallogrillin kanssa evästä ja jälkkäriksi yhtä tähteä ❤️
 13. Kuukauden ensimmäinen lähestyy jälleen. Kokoonnutaan sunnuntaina 4.7. klo 18:00 Naissaareen Vaajakoskelle. Ohjelmassa perinteistä renkaanpotkintaa ja kahviosta pitäisi löytyä kahvia, kakkua ja jäätelöä ilta kahdeksaan saakka.
 14. Perjantaina peiteltiin maakuoppaan pari kiloa nautaa, pari kiloa possua ja juureksia. 10h annettiin muhia ja sitten ylös. Huippu hyvää!
 15. Swingi perä/loota on allekirjoittaneelle uusi tuttavuus. Pitäisi ottaa vaihteisto pois kuplasta mutta pitää silti koppa/alusta rullaavana. Onnistuuko homma niin että puran lootan akseleineen ensin pois ja sitten nappaan navat akseleineen irti askista ja tyrkkään navat akseleineen takaisin jousilattoihin ?
×
×
 • Create New...