Jump to content

KimmoH

Members
 • Posts

  2099
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KimmoH's Achievements

 1. KimmoH

  Baja

  Kuskilla olisi taas peltiä jalkojen alla.
 2. KimmoH

  Baja

  Eilen illalla jarrupolkimelle syntyi stoppari.
 3. KimmoH

  Baja

  Syvennyksen polkimille päädyin tekemään näin 😅 Olihan niitä tarjolla valmiilla montullakin kohtuu hintaan, lisäksi tämä klinkkerholmin tekele oli yllätyksekseni paksumpaakin (reilu millistä) kuin mun aikaisempi korjauspala ilman monttua polkimille. Se aikaisempi pala oli niin veltto/ohut että tuli jo tuumailtua muutenkin että mahtaakohan mennä tennari läpi... 15mm piti laikata päästä pois ja sehän sopi kuin nenä päähän.
 4. KimmoH

  Baja

  Paikka tai pari päivässä, jospa se siitä joskus valmistuu
 5. Leima tuli haettua taas pariksi vuodeksi. Samalla kun auton alla oltiin, niin todettiin että alapallot voisi vaikka vaihtaa tulevan talven aikana. Vintiltä löytyi muutama alatukivarsi ja hyllyssä sattui olemaan palloniveliä joten fiksasin tukivarret valmiiksi, niin ei talvella tarvitse kuin nypätä vanhat irti ja työntää uudet tilalle. Saakohan muuten näitä pallukan palloniveliä mistään rasvanippaversioina ?
 6. KimmoH

  Baja

  Iltapuhteiksi liimailin etunurkan kasaan. Vielä muutama sata kohdetta jäljellä 😅
 7. Omaan vedin epoksin, dinitrolin päälle maalattavan kiveniskumassan kauttaaltaan pohja/rengaskotelot ja sitten kiiltävä musta temadur päälle. Hyvin on kestänyt jo kahdeksan kesää.
 8. KimmoH

  Baja

  Etunurkan piiloon jäävät osat tuli virkattua kasaan. Seuraavaksi peltiä päälle ja iso reikä umpeen.
 9. Tämä on ilmeisesti siis pelkkä kytkin- ja jarrupolkimen stoppari ? Saako näitä irtona mistään vai virittelenkö vastaavan tuohon etuosan uustuotanto lattiapeltiin ? Samalla hoksasin että alkuperäisessä lattiapellissä oli syvennyspokkaus jotta kytkin- ja jarrupoljin mahtuvat liikkumaan. Korjauspellissäni ei tietenkään ko. poteroa ole joten onko näitä polkimia olemassa erimoisia eli sellaisia mitkä eivät poteroa kaipaa vai pitääkö tässä alkaa leikkelemään peltiä ja virittelemään siihen syvennystä vai mitä raati suosittelisi ?
 10. Sunnuntain pokaalikahvit ja perusteet nautittiin Tikkutehtaalla Teeleidin tiloissa. Paikalle saapui ilahduttavat 14 autokuntaa. Hyvä me! Muutama räpsy Tikkutehtaalta.
 11. KimmoH

  Baja

  Niin joo, etenihän tää kesällä kuitenkin sen verran että yhdellä reissulla bussin peräkärryyn nostettiin priimakuntoinen etuakselisto 😄
 12. Bussia on tullut pääasiassa vain tankattua vapun jälkeen. 5900 kilsaa kelattu jo tälle kaudelle mittariin. Desi öljyä tonnilla ja 9,4L/100km 95E10:iä keskikulutuksella menty. Ennen juhannusta vaihdoin vetarin suojakumit, kun olivat aivan tiensä päässä. Elokuun puolivälissä säädin takajarruja pari napsua piukemmalle kun tuntui ettei käppäri ottanut enää niin hyvin kuin voisi ottaa. Hyvä tuli pikku säädöllä. Pariin vuoteen ei ole tullutkaan jarruihin koskettua! Samalla kun auton alla makoilin, totesin että takarenkaat alkoivat olla semi sliksit. Joten perä ilmaan ja hakemaan uutta kumia alle. Eiköhän tässä kausi jatku vielä kuukauden tai pari. Tänään kävin hakemassa jo päästölapun, kun puolessa kuussa pitäisi käydä konttorilla hakemassa lisää ajoaikaa. On tuo vakio kone vain kova, menee päästöistä heittämällä läpi. Itseasiassa olisi mennyt kirkkaasti läpi jopa 1986 jälkeenkin valmistettujen päästöistä.
 13. KimmoH

  Baja

  Kesä meni pöristellessä ympäriinsä eri harrastepeleillä joten tallissa ei paljon ehtinyt aikaa viettämään. Tänään oli aika palata takaisin Bajan pariin ja jatkoin siitä mihin kesäkuussa jäätiin. Rälläkkä ja vinku lauloi aikansa ja etuosan lattia alkaisi pikkuhiljaa istua paikoilleen. Mikäs on varttuneempien harrastajien suositus polkimien kiinnityspisteen fiksaamiseen. Paskartelenko vain orggista vastaavan kiinnitysmutterin lattiapellin reikään vaiko jotain muuta ?
 14. Kesäriennot alkavat olla ohi joten laitetaampa kuukausitapaamiset taas käyntiin. Sunnuntaina 4.9. juhlistetaan vuoden jaos pokaalia vanhalla Tikkutehtaalla Vaajakoskella, klo 18:00-19:00 kahvi/tee + munkkitarjoilu osoitteessa Tikkutehtaantie 2 40800 Vaajakoski. Laitetaan Volkkarit riviin ja otetaan ryhmäkuva!
 15. FVWA Keski-Suomen VWenetsialaiset vietettiin lämpöisessä ja aurinkoisessa kelissä Häyrylänrannassa Konnevedellä. Viikonlopun aikana paikalla kävi reilu 30 volkkaria, tavattiin tuttuja ja tuntemattomia, saunottiin, uitiin, pelattiin pelejä, kisailtiin eri lajeissa, syötiin, juotiin, naurettiin paljon, katsottiin elokuvaa ja lauantai iltana VW väkeä tanssitti J. Vehkala & Louskuttajat. Ensi vuonna uudestaan! Kilpailujen voittajat: Bussihyppely lapset 1. Niilo 2. Emilia 3. Juho Erityispalkinto meni Ailalle (alle 1v), pomppi radan isosiskon avustamana Bussihyppely aikuiset 1. Markku 2. Hannu 3. Marko V Uimahyppykisa lapset 1. Emilia 2. Juho 3. Oiva Uimahyppykisa aikuiset 1. Marko V 2. Marko O Paras leirivalaistus kiertopalkinto siirtyi leiriin EKJ-83 Muutama räpsy tapahtumasta Erityiskiitokset yhteistyökumppaneille Jyväskylän Autotarvike, Lommox Vauriokorjaamo, Mierontie Oy Hotelli-Ravintola, Häyrylänranta - Konneveden Satama
×
×
 • Create New...