Jump to content

KimmoH

Members
 • Content Count

  1440
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KimmoH

  The Hulk

  Biltsusta hain pikkulaturin. Pahvimallilla liikkeelle, jos tuohon sais kiinnitysraudat askarreltua.
 2. Ei oo Klokkerholmia tai ainakaan ykskään niistä mitä mitä omaan bussiin liimasin. Klokkereita oli mulla eka muutamia mutta ainakin ne yksilöt oli kauheaa paskaa verrattuna JK:n omatuotantoon ja laitoin kiertoon samantien. JK:n omatuotanto on paksua tavaraa ja oikeasti istui paikoilleen just eikä melkein.
 3. Virallinen nimikin taitaa olla taivutettava vaneri, luulisi löytyvän mistä vaan puutavaraa myyvästä putkasta. Omaan tein katon verhoilut 5mm tavarasta ja liimasin pintaan verhoilukankaan bison tixillä.
 4. Just Kampersin myymiä peltejä uskallan palloon suositella. Ei pahaa sanottavaa, kaikki sopi kuin nenä päähän.
 5. Kannattaa muuten sit käyttää sitä oikeasti taivutettavaa vaneria normi vanerin sijaan. On aivan loisto matskua käsitellä ja muotoilla bussin kattoon. Kahdella palalla saa tehtyä koko takaosaston ja verhoilumatsku pysyy liimalla hienosti kiinni. Mittanauhalla vain bussin kaarista mitat ja saa sellaiset kuin haluaa.
 6. KimmoH

  The Hulk

  Tekniikka alkais olla pääpiirteittäin kasassa. Vaihteistokin meni bolt-on tyylillä koneen perään, ei tarvinnut yhtään kiroilla tai tapella \o/ Vielä huutaa alumiinivenakoppia, öljyjäähyä ja vihreää jakajan kantta 😉 Ainut "vastoinkäyminen" on toistaiseksi tuo uusi kytkimenkäyttövipu. Muuten hyvä mutta valettu väärään asentoon ja vipu ei osu painelaakerin liukusäätimen hahloon. Tuon jos taivuttaa väkisin hahloon, niin sitten vipu hinkkaa kardaanin kumilimppuun. Pitää hommata muutama "uusi" vipu eripuolilta maailmaa ja toivoa, että sopiva löytyy tuurilla. Seuraavaksi rungon kimppuun ja rakentamaan maalamoa...
 7. KimmoH

  The Hulk

  Neljä eteen, yksi taakse. Aski olis valmis! Sisälle sujahti suora nelosen välitys, länsilaakerit ja miliisiperälle sopiva vispilä rattaineen, jos vaikka nopeusmittari näyttäisi suurinpiirtein oikein 😉 Käynnistyspolustinkin vaihtui hieman erilaisemmaksi mitä näissä askeissa yleensä näkee.
 8. KimmoH

  The Hulk

  Heh heh, nyt tuli sellainen tunne, että näin on käynyt ennenkin. Paketteja kun auoin, niin tuo uusi stefarangashan oli tottakai pitkää mallia 😄 Vanha on ihan OK joten sillä laitan kasaan.
 9. KimmoH

  The Hulk

  Sadepäivä, ehti pesemään vaihteiston osat. Jos tuon alkuviikosta ehtisi niputtamaan kasaan.
 10. KimmoH

  The Hulk

  Ihan kuranttia kamaa sieltä valaanrasvoista paljastui 😉 Ehdin jopa niputtamaan kokeeksi koko paketin paikoilleen. Sinne ne sujahti ilman kiroilua! Millähän tuota nyt kokeilis, ei sormin jaksa painaa kytkintä kasaan. Pitää varmaan kasata vaihteisto seuraavaksi, jotta voi testata vapauttaako kytkin kahvasta.
 11. KimmoH

  The Hulk

  Jospa se taas nytkähtäisi palan matkaa eteenpäin. Kytkinrojut olis nyt kasassa. Jotain uutta, jotain vanhaa... Uusi Uralin EU laatuinen levy, samoin uudet Uralin priimat EU jouset. Alin levy vanhaa varastoa, toinen 5mm kytkinlevy jotain uustuotantoa (toivottavasti ei ole ihan pahvia). Saa nähdä millainen ylin levy tuolta voipaperin ja valaanrasvojen alta paljastuu :D Askiin tuli myös suora nelonen, vinoilla hampailla kun suoria ei ollut saatavilla. Vielä kun ehtis kasaamaan....
 12. Sattuisko keneltäkään löytymään ehjää myöhäispalliksen rungon takaosaa, jousiputkesta taakse saakka (esim. pätkän matkaa runkoa ennen jousiputkea, jousiputki, latat, tukivarret, vaihteistokiinnikkeet ja runkopalkit perään saakka) ? Tuumailen syvään päähän hyppäämistä 😄 YV tavoittaa
 13. KimmoH

  -57 Ovaali

  Mää ajoin yhden kesän ihan tyytyväisenä bussilla missä oli edessä tollaset peräkärryiskarit 😉
 14. Vielä 10 päivää, eikös tän pitänyt astua voimaan 20.5. jos kaikki planeetat on kohdallaan 😄
 15. Onkos pelipaikoilla pisu/pesupaikkoja tarjolla, jos sinne perjantaina sattuu eksymään ? Googlemäpsiä kun katselin, niin tää on jossain teollisuusalueella. Kyselee ujo kainuulaispoika
×
×
 • Create New...