Jump to content

KimmoH

Members
 • Content Count

  1560
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuossahan tuo aski on helppo testata. Ei muuta kuin pyörimään ja kokeilemaan vaihteet läpi ja vähän korvalla kuuntelee. Kaikki ne vanhat muutaman satasen lootat on arpoja 😉 Jos vaihteet menee päälle eikä pahemmin äännä, niin pesu ja siistiminen vain. Mulla on bussissa ollut jo useamman kesän yks arpaloota testissä, vaihdoin vain tiivisteet ja sillä on ajettu jo useampi kymppitonni. Vasemman puolen laakeroinnissa oli karvan verran välystä mutta aikani asiasta lueskeltuani totetesin että mennään vielä toleransseissa ja hyvin se on kestänyt.
 2. Tätä mekaanista https://www.heritagepartscentre.com/eu/021109021CB-mechanical-camshaft-1700-2000cc-standard.html ja tätä hytikka nokkaa https://www.heritagepartscentre.com/eu/071109021CB-hydraulic-camshaft-1700-2000cc-standard.html ja tätä scatin nokkaa https://www.heritagepartscentre.com/eu/AC10920086-scat-c25-camshaft-1700-2000cc.html on tullut type 4 bussimoottoreihin laitettua. Scat on hyvä ajossa mutta jos pitää päästöt mitata, niin siinä on sen verran overlappia että päästötesteistä läpi pääsy on hieman haasteellista. Vakionokilla menee heittämällä päästöistä läpi. EDIT: niin ja mainitaan nyt vielä että nuo "standard" mallit ovat ainakin tähän saakka olleet yksi yhteen orggis bussinokan kanssa.
 3. FVWAKS kesän 2020 tapahtumakalenteri. Huhtikuun kuukausitapaamista ei ABC:llä järjestetä mutta muuten seuraamme tilannetta ja pyrimme pitämään katseen tulevassa. Mahdollisista muutoksista ilmoittelemme hyvissä ajoin.
 4. Näitä pitää aina olla vähän jemmassa 😉 Old Skool tankoja, voi pussihousuilla aikakauden mukaisella tinalla projektit kasaan.
 5. 7h sai possu lämmitellä 105 asteessa ja itse napotin olutta. Kaikki neljä katos alta aikayksikön. Nyt kahvia kitusiin ja sit tartteekin sitä vessapaperia 😄
 6. Aina on ribbs kelit, huomenna valmistuu taas 😉
 7. Rajansa kaikella mutta tiettyyn rajaan saakka mullakin ymmärtystä riittää. Jos mää meidän talouteen ostaisin vain yhden pikku paketin paskapaperia, niin parin päivän päästä pitäisi taas juosta kauppaan sitä hakemaan. Kyllä viikko tai pari pitää pystyä kotona olevilla matskuilla selviämään. Nytkin on sen verran paskapaperia, possua, grillihiiliä, kaasua, bensaa, olutta, rommia ja keskeneräisiä projekteja että 5 henkeä selviää vaikka kuukauden olisi oman tontinrajat kiinni 😄
 8. Tuota "lyijyllistä" Beran koritinaa saa vielä ns. oikeista automaalikaupoista ja hintakin on edullisempi kuin IKH:n. Tai ainakin oli edullisempaa vielä viime keväänä. Tätäkin isot pojat tässä taannoin kehui https://www.ikh.fi/fi/koritinan-korvaaja-175ml-2-k-teroson-ep-5010-tr-hk5010 , itse vetäisin ennemmin tällä kuin tuolla lyijyttömällä jos ei olisi lyijyllistä tinaa saatavilla.
 9. Ettei aika kävisi pitkäksi, lisää ilmalla jäähtyvää askarreltavaa tontille 😉
 10. KimmoH

  The Hulk

  Kiitos! Tuolla on lokareille optio eli kiinnityspisteet löytyy mutta itse olen pikku pennusta saakka karsastanut lokareita, niin neli- kuin kaksipyöräisissäkin 😄
 11. KimmoH

  The Hulk

  Taidan pitää tänään harjakaiset. Se olisi teknisesti ottaen valmis! Kroonisesti kuukausi etuajassa ;)
 12. KimmoH

  The Hulk

  Savustetaan ja sotketaan vasta kun on kevään näyttelyt kierretty. Saa vähän kelitkin lämmitä ennenkuin kehtaa alkaa ulkona tätä säätämään. Ryypyille vetelin sähköt. Vanhasta bussin johtosarjasta purin liittimiä, näyttää paremmalle kuin perus abikot kutistesukalla ;)
 13. Puuöljy ois muuten jees mutta kun sitten pitäisi hioa rimat lakasta puhtaaksi. Pitää käydä hakemassa joku purkki venelakkaa ja sutaista sillä. Selviää taas yhden kesän eteenpäin, jos sitä sitten vaihtaisi rimat kokonaan toisenmoisiin.
 14. Bussin kattotelineen puuosista alkoi viime kesänä lakka hilseillä yläpuolelta pois, ilmeisesti pari hellekesää oli sille liikaa. Meinasin irtoavat lakat hieraista pois mutta mitä lakkaa tuohon kannattaisi päälle sutaista ? Quick & Dirty menetelmällä meinasin mennä eli en pura kattotelinettä vaan sipaisen uuden lakan vain puuosien yläpuolelle.
 15. Ei oo kumia. Pellissä on ihan rehellinen reikä ja listan takana metallinen klipsu mikä sitten lukittuu listaan/reikään kun sen sinne painaa. Väliin sipaisin silloin tosiaan ensin maalin ja sitten kotelosuojaa klipsuihin ja reikään. Hyvin on kestänyt aikaa. 1965 Dodge Dart GT on tämä "ameriikan lada" 😉
×
×
 • Create New...