Jump to content

TeemuM

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Turku
  • Ajoneuvot
    Typ 34 - 66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TeemuM's Achievements

  1. Näköjään tunkki on poikittain vararenkaan edessä ja jarrunestesäiliö näyttäisi olevan tuolla yläkulmassa. Tämä -66 ohjekirjasta. Tämä on -69:n manuaalista, niin siinä jarrunestesäiliö on taas siirtynyt.
  2. Tuleekos näissä uudemmissa tuo tunkki jotenkin eri tavalla kiinni, kun mulla on toi klipsuosa kiinni keulapellissä? Että onko tuota tunkin pohjan peltiä sitten näissä uudemmissa? Mulla oli toi jarrunestesäiliö tuolla ylhäällä ja tuo vararengasta tukeva tanko taaempana/alempana. Ja tuo tanko näytti olevan ihan alkuperäisesti kiinni. Tuo jarrunestesäiliön kannake ei ole alkuperäinen, mut voisiko olla että tässä kuuluu tuo säiliö olla tuolla ylhäällä?
  3. Hyvä huomio, täytyykin varmistaa tuliko laitettua. Jouduin tekemään lukkopellistä puolet uusiksi ja se pelti taisikin olla just siinä osassa minkä tein. Mikä muuten tähän peltiin tulee? Tuo multa ainakin puuttuu.
  4. Joo kyllä ajatus olisi että siihen saisi tiivisteen. Ja vaikka vetäisikin sen raon vaan massalla umpeen, niin jos liimaa siihen massan päälle sitten kulmatiivisteen vaan näöksi. Mikäs siinä on ajatuksena että se tiiviste ei mene alas asti? Katselinkin just eilen noita kuvia kun kävin sun autosta ottamassa ja tajusin että vielä puuttuu pesurinsäiliön kiinnikkeet tosta pystypellistä.
  5. Taas vähän jotain. Etupään pellit alkaisi vihdoinkin olla kasassa. Meinas jo epätoivo iskeä kun yritin tehdä tota varapyöräkotelon reunusta itse, mut sit löysin kehyksen alareunaan korjauspalan. Nyt on ainakin yritetty tehdä alkuperäisen näköistä. Myös kummatkin sivupellit piti tehdä uusiksi. Kuskinpuolen ovipelti tuli myös vaihdettua pokkauksesta asti. Tulevia vanteitakin piti sovitella. Vielä olisi takapäässä vähän hitsattavaa, mut jospa se tän talven jälkeen olisi siinä kunnossa että ei enää tartte uutta peltiä.
  6. Ok kiitos. Ajattelin että voisin tehdä tähän kuitenkin tuen. Tuossa korissa on tuo palkki, niin siinä varmaan on tarpeeksi tukeva paikka korvakkeelle johon saa sitten kiinnitettyä vaihteiston kannatuksen. Oon katsonut kuvista että tuossa vihreällä ympyröidyssä kohdassa on alunperin vaakatasossa oleva pelti ja tästä se on laikattu pois. Mikä sen pellin tarkoitus on alunperin? Toisella puolella se on vielä jäljellä.
  7. Tässä oli se type 4 paikallaan kun tuli mulle ja siinä oli silloin vaan muokattu sitä type4 moottorinkannaketta niin että se tuli puskurin kiinnityksiin. Mutta silloin oli tosiaan se vaihteiston keskikannatin vielä. Nyt kun mulla menee ne takapään pellit melko lailla uusiksi kun olivat sen verran ruosteessa, niin yritän käyttää ajatusta sen takapään vahvistamiseksi, että siellä olisi tukevampi kiinnitys paikka. Mutta siihen puskurin kiinnityksen yhteyteen ajattelin sen kuitenkin tehdä. Katselin että melko helpolla tuolle vaihteistolle saisi tehtyä yläpuolisen kannatuksen, niin sen puolesta haluaisin käyttää tuota irs apurunkoa niin on sitten ainakin pyörät oikeassa kulmassa. Mutta onko siis niin että alunperin tuollaisen irs apurungon kanssa vaihteisto ei ole keskeltä tuettu?
  8. Oon noita IRS osia tähän haalinut. Mulla tulee Typ3 IRS apurunko ja siinä kun ei ole niitä sarvia johon vaihteiston kannake tulee, niin onko niissä sitten ollut keskikannatusta ollenkaan? Koneena mulla on type4, niin siinä on etupäässä kannatus jokatapauksessa. Mut kannattaako tehdä vielä lisäkannatus keskelle?
  9. Oho jäikin lukematta otsikosta tuo "ei" museoautoille. Eli eipä sitten mitään.
  10. Omassa museo-Datsunissa liikennevakuutus 39€ ja kasko 20te korvaussummalla 180e. Pohjolassa vakuutukset.
  11. Lähinnä vaan sitä, että jos sinne jää kuitenkin huokoisia paikkoja vaikka olenkin yrittänyt hitsata umpeen, niin ei sitten ime kosteutta pakkelin alle. Mutta olipa nuo aiempien korjausten päällekkäisten peltien saumat pakkeloitu, vaikka ei ollut edes yritetty hitsata umpeen ja tervettä peltiä siellä pakkelin alla oli. No ehkä otan testiksi yhden ja vedän sillä ainakin syvempiä paikkoja.
  12. Oliko kokemusta näistä koritinan korvikkeista? Tässä kun on aika paljon hitsaussaumaa käsiteltävänä niin onko tuolle jotain kustannustehokkaampaa korviketta? Ajatus oli, että tuo paljaalle pellille, sitten epoksipohjamaali ympäri autoa ja sen päälle pakkeli. https://www.etra.fi/fi/teroson-ep-5010-koritinan-korvike-e34251213
  13. Joo tein aukon ensin muualta oikean kokoiseksi ja jätin clecoille pienet lirpakkeet jotta peltiä sai helposti edestakas sovituksen aikana. Sitten lopuksi lirpakkeet pois ja hitsatessa magneeteilla ja käsillä pidin peltiä oikealla paikalla. Noi clecot kyllä helpottaa tosi paljon.
  14. Nyt on toivottavasti toimivat linkit.
  15. Reilu vuosi näköjään mennyt edellisestä päivityksestä, mutta on tässä sentään jotain tapahtunut. Aika paljon enemmän hommaa tässä on mitä alkuun ajattelin mut onpahan puuhastelemista kun ei tässä mikään kiire ole saada kuntoon. Aika paljon on pieniä paikkoja mitkä on korjattu jo aiemmin miten sattuu ja joutunut tekemään uudestaan. Tässä vuoden aikaansaannoksia, ei missään järjestyksessä. Helmat ja lokasuojan jatkeet paikallaan. Lokasuojan jatkeet oli tosiaan noita valmiita osia, mut niitä piti jonkin verran parannella, kun istuvuus oli mitä sattuu. Helmat pokkailin itse. Oveen piti tehdä pintapelti pokkauksesta alaspäin. Jäi ebayn halvimmasta englanninpyörästä vähän jälkiä, mut ei oo todellisuudessa syviä. Peräpelti on joskus vaihdettu ja sovitus oli mitä sattuu. Sama homma kylkien sovituksessa, että oli vedetty vaan peltiä pellin päälle ja paksu kerros pakkelia päälle. Takaluukun etureuna oli monta senttiä montulla. Toisella puolella on hommat vielä kesken, ja sit ois vielä etu ja takapää. Ja riittää sisälläkin vielä hommaa, että eiköhän näitä peltihommia saa vielä tehdä ens talvenakin. Aika murheelliselta näyttää mut kai se tästä.
×
×
  • Create New...