Jump to content

Stidi

Members
 • Content Count

  484
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Porvoo
 • Ajoneuvot
  -63 ja -65 kuplat

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0407312706

Recent Profile Visitors

3388 profile views
 1. Ostetaan mahdollisemman hyväkuntoinen sea blau värinen kuplan hanskalokeron kansi. Tarjoa yv:llä
 2. Stidi

  Kattokaas mikä on myynnissä....

  Kirkkovene etuikkunassa-arvostan 😉
 3. FVWA Uusimaa ja FVWA Itä-Uusimaa järjestävät nyt jo toisen kerran yhdessä 19.5.2019 klo 13.00 meet and greet tyylisen päivätapahtuman. Tule tapaamaan tuttuja, syömään maukkaita burgereita, tutustumaan uusiin ihmisiin ja näkemään kaiken kattavaa vw kalustoa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja se on tarkoitettu niin ilmajäähdytteisille kuin vesijäähdytteisille volkkareille, ikään ja kuntoon katsomatta. Box Café & grill:n piha-alueella on hyvin pysäköintitilaa ja sisältä löytyy pientä syötävää, ja juotavaa suurempaankin nälkään omakustanteisesti. Ohjelma, jos sellaista keksitään, tulee tarkentumaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Seuraa ilmoittelua tällä sivulla, ja kerro kavereillekin! Tapahtuman ja Sipoon box café & grill osoite on uusi porvoontie 1545.
 4. Stidi

  Mitä ostit tänään?

  Tuli Sulo Wilen hetki, ja ostin pois kuljeksimasta, kun halvalla sai.
 5. Empin tai jonkun muun valmistajan 5 spoke vanteet 5x205 pulttijaolla. Värillä ei väliä kunhan ei ole kromatut. tarjoa yv tai 0407312706
 6. Eipä tietoa miksi tämä nimitys. Sambasta tuon nimen sille olen oppinut. Mulla on se sininen hevoskärry, sen saa vaikka vaihdossa jos haluaa.
 7. Saattaa olla long shot, mutta hakusessa kuvan kaltainen töötin nappi empi vdm coach wheeliin. Vinkitkin, mistä saattaisi löytyä otetaan mielellään vastaan. tarjoa yv tai 0407312706
 8. Mittaripaneeli mulle. Pistän yv
 9. Otsikko kertookin kaiken. Tarjoa jos yv:llä hyllyssä ylimääräinen.
 10. Stidi

  Paikkamaalauksen poisto

  Vähän tinneriä, vähän vesihiontaa 2000 ja 3000,spray pohjamaali, auton väriin sävytetty spraymaali ja rätillä vähän taputtelemalla häivytys. Vedän fareclalla vielä parin päivän päästä kun on varmasti kuiva. Ei se täydellinen ole, mutta kun muu maalikin on sen 50 vuotta vanhaa niin ei huomaa.
 11. Stidi

  Paikkamaalauksen poisto

  Tämä hoidettu. Kiitos neuvoista.
 12. Tällä löytyi jo korjaaja :)
 13. Stidi

  Paikkamaalauksen poisto

  Korjausmaalaus ei ongelma. Tuo pyöreä muoto nyt vaan pomppaa niin rajusti silmille tuolta, että asialle pakko tehdä jotain. Briteissä patinapojat ovat käyttäneet jotain uuninpesuaineita saadakseen vanhan ylimaalauksen pois. Niin koviin aineihin en taida ryhtyä.
×