Jump to content

PETEP

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PETEP

  1. Kiihdytyspumppu tuotti 0,5ml/polkaisu. Sain säädettyä sen antamaan n.1,25ml/polkaisu, enempää ei säädöistä huolimatta tullut. Ensi testillä tuntui huomattavasti paremmalta, pieni hikka tuntui vielä, mutta voi jo ajaa. Ei siis kannata luottaa silmämääräiseen tulokseen vaan oikeasti mitata tuotto. Täytyy lähteä tekemään lisää testiajoa.
  2. Kliineriä suihkiessa tyhjäkäynnilla moottori meinaa sammua. Pässinsarvet pitäis olla kiinni, mutta tarkistetaan vielä. Käyn tarkistamassa samalla mitä kiihdytyspumppu tuottaa.
  3. Itse taistellut jokusen viikon samankaltaisen ongelman kanssa ja meinaa usko loppua, joten hyviä neuvoja otetaan täälläkin vastaan. Autona siis Kupla 1300 -73, tietääkseni vakio tekniikalla. Tyhjäkäyntiä käy nätisti, mutta kierroksia antaessa "puutuu" todella pahasti, korkeammilla kierroksilla taas toimii hienosti. Tähän mennessä tehty: -venttiilit säädetty -Uusi solex 31-3, alkuperäinen suutin oli 120, kokeiltu 122,5 ja nyt paikoilla 125. Kaasari putsattu useampaan otteeseen. -Testattu myös vanhalla kaasarilla, ei vaikutusta. -Uusi virranjakaja alipaine- ja keskipakoennakolla, kärkiväli säädetty. Kokeiltu myös vanhaa jakajaa. Kokeiltu eri ennakoilla. -Uudet tulpat, kokeiltu NGK ja nyt paikoilla Bosch. -Uudet halpis tulpanjohdot. Vanhat tais vahingossa lähteä kierrätykseen. -Kokeiltu uutta puolaa, jossa vastus oli 0ohm, nyt paikoilla vanha, jossa n.3ohm. Uusi puola kuumeni todella paljon. -Pässinsarvien ja imusarjan väliset kumitiivisteet vaihdettu. Edelleen vaikuttaa kierroksiin kun jarrukliineriä suihkuttaa näihin, varsinkin kuskin puoleiseen. Uudet kumit irroitettu ja hiottu putkien tiivistepinnat sileäksi ja yritetty tilkitä reunoja vulganoituvalla teipillä. Edelleen tuntuu vaikuttavan kierroksiin -hyyttyy tyhjäkäynnillä. Voiko siis olla imusarjassa edelleen vuoto jossain? Savukoneellakin testattu, mutta vuotoja ei havaittu. Millään näistä tehdyistä kokeiluista ei ole juuri muutosta tapahtunut, ainoa pieni muutos ehkä suuttimen vaihto kokoon 122,5 alkuperäisestä 120. Kaikki neuvot otetaan vastaan ja kiitän niistä jo etukäteen.
×
×
  • Create New...