Jump to content

puuhapete

Members
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by puuhapete


 1. Tutkin kattoa ja näyttäs että myytävät korjauspalat riittää. Semmosia saa tarjota jos jollekulle on niitä jäänyt ylimääräiseks. Myös luukkujen välinen vinopeltikin saisi olla mielellään uusi. Kiitti Tanhis tarjouksesta ja mäpäs vinkkaan jos mieli/tarve muuttuu näiltäosin. 👌 Eli saa tarjota. Ja pitänee tehdä tilaus jos ei muuten löydy.


 2. Oisko jollekkin jäänyt nurkkiin (mielellään hyviä) peltiosia? Potilas ois vm.-62/63. Tarvelistalla tällähetkellä ois:

   

  - etupenkin kääntöalusta tulisi ns. kapteenin penkki

  - rock&roll saranat takapenkin tekoon

  - etummaisen parioven alalaita (pintapellin taakse)

  - moottoriluukun/takaluukun välisen pellin takana oleva vinopelti

  - matkustamon lattiapellit

   

  Hommattu:

  - takanurkat (ei tarvetta enää)

  - katon takanurkat (ei tarvetta enää)

  - vaihteiston nokkakappale (ei tarvetta enää)

   

  Nämä nyt äkkisistään tuli mieleen...voip olla muutakin kunhan tarkemmin kattelee. 

   

  Petteri/Tupos nol44-5588370


 3. Mitäs suuttimia porukka käyttäny näissä? Ajattelin josko täältä löytys  arvalla käypäset suutinkoot ni ei tartteis useita tilata. Meikällä juniksessa tämmöiset jo muutaman vuoden ollu ja vaihdoin pienemmät tyhjäkäyntisuuttimet ostaessa(en vaan muista minkä kokosen) ja nyt kun ajattelee ni tyhjäkäynnillä tuntus bensa haisevan. Potilas on siis vakio 1.6 kaksreikäkansilla. Vai tilaanko summassa samat setit mitkä -ST-:llä? 


 4. Eipä löytyny meikältäkään letkuja varastosta. Aikoinaan jouduin marssimaan malli mukana varaosaliikkeeseen ku junikseen etsiskelin vähän lyhempiä etujarruletkuja. Löytyihän ne sieltä mutta en millään muista minkä mallin ne mahtoi olla...oliskohan joku vw crafterin takajarruletkut? Uskosin että mallin kanssa saat käypäset letkut mukaan jostain putkasta.

×
×
 • Create New...