Jump to content

Perttipee

Members
 • Posts

  432
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  Kasten -69 Type3 FB -73 Kapo Camper -90

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0449820036

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Perttipee's Achievements

 1. Kiitos kaikille osallistujille, teitte tästä hienon tapahtuman. Grilli ja savustin sekä telttasauna pysyivät lämpimänä koko päivän. Autoja oli paikan päällä liki kaks kymmentä, kaikenkaikkiaan kävijöitä oli neljättäkymmentä autoa, eli väkeä riitti pihan täydeltä. Ensi vuonna uusiksi, paikka saattaa vaihtua. Kesäkausi on näin ollen avattu.
 2. Viimeinen kuulutus mahdollisuudesta löytää itsensä kesäkautta aloittelemaan. Aikataulu on avoin, voi saapua paikalle milloin tuntuu, vaikka jo perjantaina, niinkuin osa tekee. Grilli on lämpimänä päivällä ja telttasauna illalla. Osallistujien kesken pienet arpajaiset, tyyliin melkein jokainen arpa voittaa, ettei tuu paha mieli kenelläkään🤣 Tervetuloa!
 3. Tää on IRSsillä, takana on nyt etupään yläkumit, eli matalat, mutta makaa melkolailla niiden varassa, eli on tökkivä peräpää🙂
 4. Pariin otteeseen aurausta säädetty, vaikeimman kautta tämän auton kohdalla tietenkin ja eri ilmanpaineita kokeiltu, jospa se siitä mallautuisi. Lähellä nyt kyllä niin hyvää kun näillä joustoilla voi olla🙂
 5. Jousitus joka nurkasta väännelty. Takaa kaks ulkohammasta ja edestä kolme. Jarruosat sudittu mustaksi. Fuchs-kopioihin väänsin eteen 4,5 tuuman vanteelle 165/50x15 kumin ja taakse 6 tuumaselle vanteelle 185/55x15 kumin. Edessä siis levy 5x130 jaolla ja takana 4x130->5x130 20mm muutoslätty. Takakaarien sisäreunoista piti pikkusiivu sipaista että kumi mahtuu. Taakse tuli kokopunaiset valot ja eteen kirkkaat etuvilkut joihin laitoin"äärivalot".
 6. Käänsin varsia kolme pykälää🙂
 7. Alustajumppa ja pulttijakomuutos työn alla. Etupään tukivarsia käännetty booreilla ja pohjaanlyöntikumien varret sahattu irti. Pre-71 Porsche-jaollinen levy sovitettu keulaan. Tarvi pikkuisen sorvata satulan kiinnityspintaa niin offsetti levyssä sopi. Huomenna jatketaan.
 8. Pari päivää ajeltu ja säädelty, nyt alkaa kulkemaan suht kivasti. Uusien takaiskarien alaholkit ihan kauhean horot, kuuluu kauhea kopina. Pitää alustahommissa tutkia asiaa, jospa viikonloppuna ehtis taas työstämään.
 9. Välietappi tavoitettu, seuraavaksi alustan kimppuun🙂
 10. SSP:n tekele aiheesta, minun silmäänkin tosi jees, vähän niinku "GT:ssä" kuuluukin🙂
 11. Ratinnapaan tein putkesta spacerit, nyt ei ota kiinni viiksi puolaan. Keskiöön sain vielä harrastajatoverilta tyytin rinkulan joten äänimerkkikin toimii. Ja jos joku auto on vastustanut, niin tämä. Pissapojan säiliön täytin ja laitoin paineen, niin hytti oli täynnä vaaleanpunaisesta lasinpesunesteestä syntynyttä vaahtoa, kun letku oli poikki, tosin paikattu jollakin avaruusteipillä. Nyt kuitenkin letku vaihdettu kun kävin päällään polkimien välissä. Tankilta lähtevän bensaletku kulkureitin muutin vielä eri lailla, niin se ei osu koskaan mihinkään. Lyhyiden ja pitkien valojen liittimet vaihdoin että toimivat oikein. Lopuksi pesin ikkunat, joten voi käydä leimaa kokeilemassa.
 12. Tänään sisusta kasattu loppuun, ei tosin ilman ongelmia. Uuden ratin puolat otti kiinni pyyhkijän viikseen, pitää tutkia onko vika kenties keskiössä vai missä🤔
×
×
 • Create New...