Jump to content

Timppa

Members
 • Content Count

  791
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Ajoneuvot
  varios projektos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jooo, onhan tuossa miettiminen ja mittailu ollut päivän sana rakentaessa. alla näkyvä häkkyrä, on periaatteessa jigi, joka hitsailtu ehjän alla, pultattuna nyt kiinni torsioputkeen ja etukiinnikkeisiin. oikeastaan kaikki välykset (karmit/pilarit jne.) oon tarkistanut kaverin suorasta sc:stä, loput mitat kattelin tehtaan mittalapuista. Tosin tuo oli sen verta paha, että joutunut tekemään pientä kompromissia, tulee kuitenkin ihan asiallinen, eikä mikään paskakasa😉
 2. Hyvännäköstä jälkee tulee hebsteriltäkin👍👌
 3. Joo, ikä ei aina tuo viisautta, ei passaa luovuttaa 😁
 4. Ehjät, jonkunlaiset renkaat päällä 7J x 16 ET 40 takana 6 J X 16 ET 50 edessä 200€ Lohjalla 044O959911
 5. Joo, muistaakseni pitivät tärkeänä että voit todistaa tehtaalta (speedster clinic) että kyseinen kori on suunniteltu toimimaan vw pohjalevyn päällä, yksityiskohtaisesti kiinnitykset ym. Tuolta varmasti osaavat sellaiset laput toimittaa mitkä käyvät lupahakemuksessa.
 6. Kanta-auto tarkastukset ollut jo historiaa vaikka kuinka kauan. Onnistuu varmasti, älä huoli, kokemusta on omakohtaisesti. Nimenomaan speedsteristä.
 7. Harmi kun ei ole kuvia laittaa, kori oli mooonta vuotta metsässä. välillä otettiin palanen ja ovet jne. Kunnes lopulta joku harrastaja kävi hakemassa sen vielä talteen, oli jo aikamoinen rojekti, mutta eipä sitä koskaan tiedä, eikös ne sano että vanhat volkkarit ei koskaan kuole. :)
 8. Kokeillaan kepillä jäätä, Olisi tarjolla siennan valmistama kuitukori, eli varmasti paras replica mitä on markkinoilla, mitat täsmää 1:1 alkuperäisen kanssa. Löytyy kaikki korin osat ja lamborghinin alkuperäinen uusi tuulilasi + kaikkea muuta tarpeellista. Tämä tarviisi vielä kunnon tekniikan ja putkirungon alleen. 3990€ / vaihto samanhintaiseen harrastepeliin 0440959911
 9. Jaaa,,? Väitinkö jossain muuta? Eikös tuo ollut alusta alkaen kaiken perusta?
 10. Osaltaa se että ei aika riitä niin kuin Ketsa sanoikin, osaltaa myös se että turva varusteet ja vaatimukset autoille kasvoi aikoinaan lähes kilpaluokan vaatimuksiksi. Toki tämä oli ihan syystäkin. Moni olisi tullut ns. ajelemaan rataa vähän piristetyllä autolla, vastuu kysymykset taisi vaan langeta ajopäivien järjestäjälle, ja siitä syystä turvallisuus nousi isoon osaan. Luulisin että tulioita voisi olla edelleen enemmänkin, jos turvallisuus kysymyksistä ja vastuista päästäisiin hyvään sopuun. Turvallisuudesta tinkiminen rata-ajossa toki, en tiedä onko se kaikista fiksuinta.
×
×
 • Create New...