Jump to content

Timppa

Members
 • Posts

  839
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

Profile Information

 • Ajoneuvot
  varios projektos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Timppa's Achievements

 1. Jos olisi mahdollisuus pitää alkuperäinen pelti, niin en lähtis leikkimään tällasilla...
 2. Tänään juttelin erään pitkänlinjan harrastajan kanssa, ja hän oli sitä mieltä että kannattaa suoraan laminoida päälle, kuvan kaltaisella matolla. Eiköhän se siiitttä.
 3. Suojaiskohan, jos laittaisi kunnon kerroksen muottivahaa alle?
 4. Mutta ei taida ihan yks tai kaksi kerrosta riittää, ja paljonka maksaa nipullinen mattoa ja hartsia reilusti. Rupee sataset paukkumaan. Vertauksena uretaani pullo maksaako 5€ kpl? Ja kun siitä ei tosiaan tarviisi saada kuin se yksi kappale otettua. Taidanpa vittuillakseni koittaa, eipä tuossa paljoa häviä.
 5. Joo, kipsistä oon jossain mielestäni nähnyt tehtävän, paperista ja liisteristä ei käsitystä. Uretaani tuntuis kuitenkin vielä parhaalta, halpaa ja nopea levittää jne.
 6. Kattelin jotta perus kuitu muotin pojat teki?
 7. Tarkoitus oli ottaa muoto jo olevasta kappaleesta. Eli tehdä muotti, joka saattaisi olla helpompaa ja halvempaa jos saisi tehtyä uretaanivaahdosta. Jostain toisaalta luin että ilmastointiteippiin ei tarttuisi urtsi, eli joku tällainen pohjalle, ja tursotukset päälle.
 8. Kilpuriin kylkiä ja keulan palasia, eli ei mitään tarkkuustyötä tarviisi olla. Dzusseilla kiinni jne.
 9. Oli mielessä että tekisi kertakäyttömuotit uretaanista, onko kukaan kokeillut?
 10. Täälähän olikin aika "värikkäät" keskustelut.. Locost Alfan 2.0 8v twinsparkki koneessa kilpakäytössä ollut siniset jouset, hyvin on meno maistunut.
 11. Liekillä toki voi pohjustus aineen lämmittää, mutta itse tinatäyttö puhaltimella. Ihan tyytyväisiä ollut työnantaja ja asiakkaat työnjälkeen, ainakin toistaiseksi.
 12. Tinatanko sulaa myös kuumailmapuhaltimella, ei tartte olla välttämättä lännennopein kun on lämmön kanssa pelivaraa aika paljo enempi😘 Ammattilaiset vetelee nykyään metallikitillä, jotain vanhanliiton jyriä ketkä vielä tinan kanssa turaa, ja jos on yli 2,5mm rakoa, miettisin vielä peltitöiden jatkamista,,
 13. Kromi puhallinkoppa /uusi käyttämätön 80€ Lohjalla O44o 959 911
 14. Itseasiassa tuli illanmittaan tietoa runkonumeron perusteella, että olisi Risto Einton ajamana ollut 71-72. Kuvia vanhoista formuloista ym. (kyseisestä projektista hakusanalla Risto Einto) https://meze.kuvat.fi/
 15. Ei oo vielä selvinnyt, noita ilmeisesti tehtiin 69-71
×
×
 • Create New...