Jump to content

Timppa

Members
 • Content Count

  830
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

Profile Information

 • Ajoneuvot
  varios projektos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Täälähän olikin aika "värikkäät" keskustelut.. Locost Alfan 2.0 8v twinsparkki koneessa kilpakäytössä ollut siniset jouset, hyvin on meno maistunut.
 2. Liekillä toki voi pohjustus aineen lämmittää, mutta itse tinatäyttö puhaltimella. Ihan tyytyväisiä ollut työnantaja ja asiakkaat työnjälkeen, ainakin toistaiseksi.
 3. Tinatanko sulaa myös kuumailmapuhaltimella, ei tartte olla välttämättä lännennopein kun on lämmön kanssa pelivaraa aika paljo enempi😘 Ammattilaiset vetelee nykyään metallikitillä, jotain vanhanliiton jyriä ketkä vielä tinan kanssa turaa, ja jos on yli 2,5mm rakoa, miettisin vielä peltitöiden jatkamista,,
 4. Kromi puhallinkoppa /uusi käyttämätön 80€ Lohjalla O44o 959 911
 5. Itseasiassa tuli illanmittaan tietoa runkonumeron perusteella, että olisi Risto Einton ajamana ollut 71-72. Kuvia vanhoista formuloista ym. (kyseisestä projektista hakusanalla Risto Einto) https://meze.kuvat.fi/
 6. Ei oo vielä selvinnyt, noita ilmeisesti tehtiin 69-71
 7. Joo, itte aattelin vanhasta jarruttomasta kärrystä askarrella kuljetuskärryn. Menee painot sopivasti, ja voi henkilöautolla vetää. Raideleveyshän on sama kuin perus kuplassa.
 8. Nyt selvitetty sen verran että kuusen alus löytö mk4 veemax. Nykyaikaisilla turvakaarilla pitäisi olla ihan ok laite. Näitähän vois tehdä uusiakin jos jotain kiinnostaa.
 9. Jos formulalla saa tulla ajelemaan, voi laskea mut mukaan.
 10. Palstalaisilla löytyy varmaan tietoa mistäpäin suomea löytyis alumiini levyä ja leikkausta edullisesti, 5mm 5052
 11. Tuli hommattua talveks pientä projektia
 12. mitäs näille kuuluu? eikö tehtäis muutama, ja käytäis ajelmassa ihan omaksi iloksi? oikeastaan vaan modernit katteet tarviisi, muut osathan voi säveltää itte.
 13. jos jäänyt tarpeettomaksi, täällä olisi tarve. Haussa sellaiset joissa kiinnitys laatikon takaa ja edestä. tarjoa O44O 959 911
 14. Pitää harjotella peltitöitäkin ettei pääse taidot ruostumaan.
 15. Ei taida wankkelia saada kilpiin kuplassa, mutta mitenkäs toi 1.3 polosta/derbystä/audista menee tehojen suhteen, entäs paino?
×
×
 • Create New...