Jump to content

Timppa

Members
 • Content Count

  795
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Ajoneuvot
  varios projektos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kuvauksen mukainen laite, ostetaan tai vuokrataan. o44o 959 911
 2. Nyt kannattaa urbantoyn mennä vaikka paikalliselle kirpparille bongailemaan splitti osia, ja siis joo, voin toki lähettääkin, lähetysmaksu 100€ tai jos tulee ininää 200€ Ja myös, jos ei oo muuta tekemistä kuin kommentoida toisten menoja, voi vaikka tehdä sen suomi24 palstalla. Tää osa on vain nouto. Ja jos ei kiinnostusta, niin sitten osoite on ö-mappi. UGH.
 3. Otsikon mukainen tuote lohjalla, nouto en lähetä. 10€ O44O 959911
 4. Jooo, onhan tuossa miettiminen ja mittailu ollut päivän sana rakentaessa. alla näkyvä häkkyrä, on periaatteessa jigi, joka hitsailtu ehjän alla, pultattuna nyt kiinni torsioputkeen ja etukiinnikkeisiin. oikeastaan kaikki välykset (karmit/pilarit jne.) oon tarkistanut kaverin suorasta sc:stä, loput mitat kattelin tehtaan mittalapuista. Tosin tuo oli sen verta paha, että joutunut tekemään pientä kompromissia, tulee kuitenkin ihan asiallinen, eikä mikään paskakasa😉
 5. Hyvännäköstä jälkee tulee hebsteriltäkin👍👌
 6. Joo, ikä ei aina tuo viisautta, ei passaa luovuttaa 😁
 7. Ehjät, jonkunlaiset renkaat päällä 7J x 16 ET 40 takana 6 J X 16 ET 50 edessä 200€ Lohjalla 044O959911
 8. Joo, muistaakseni pitivät tärkeänä että voit todistaa tehtaalta (speedster clinic) että kyseinen kori on suunniteltu toimimaan vw pohjalevyn päällä, yksityiskohtaisesti kiinnitykset ym. Tuolta varmasti osaavat sellaiset laput toimittaa mitkä käyvät lupahakemuksessa.
 9. Kanta-auto tarkastukset ollut jo historiaa vaikka kuinka kauan. Onnistuu varmasti, älä huoli, kokemusta on omakohtaisesti. Nimenomaan speedsteristä.
 10. Harmi kun ei ole kuvia laittaa, kori oli mooonta vuotta metsässä. välillä otettiin palanen ja ovet jne. Kunnes lopulta joku harrastaja kävi hakemassa sen vielä talteen, oli jo aikamoinen rojekti, mutta eipä sitä koskaan tiedä, eikös ne sano että vanhat volkkarit ei koskaan kuole. :)
 11. Kokeillaan kepillä jäätä, Olisi tarjolla siennan valmistama kuitukori, eli varmasti paras replica mitä on markkinoilla, mitat täsmää 1:1 alkuperäisen kanssa. Löytyy kaikki korin osat ja lamborghinin alkuperäinen uusi tuulilasi + kaikkea muuta tarpeellista. Tämä tarviisi vielä kunnon tekniikan ja putkirungon alleen. 3990€ / vaihto samanhintaiseen harrastepeliin 0440959911
×
×
 • Create New...