Jump to content

Late

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 1. Vanhahkoon aiheeseen lisäkysymystä... Mulla on tallissa nyt aikanaan hitsaamalla pohjaansa naitettu -64 kupla irroitettuna pohjalevystä. Molemmat menee vaihtoon, sekä lämpökanavat että pohjalevy. Olenko vallan hakoteillä ja ajatuksen kanssa hukassa, mikäli ajattelin tehdä vaihdon seuraavasti: * pohjalevyjen vaihto mitoittaen seuraavan kuvan mukaan: http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/uploads/monthly_03_2009/post-187-13888360876117.png * Lämpökanavat suht kohdalleen muutamalla pultilla * kopan tiputus päälle ja lämpökanavien heppaus paikalleen. * muut peltityöt... vai miten olisi fiksumpien mielestä parasta edetä?
 2. eikö niitä pidä sillon olla enemmän kun yksi? Toinen maisteluun ja toinen jemmaan? Enhän minä, mutta muut... nimiä mainitsematta ettei Juha hermostu...
 3. Selosta pois vaan, täällä taustalla muutkin noviisit lukee ja koittaa saada vinkkiä omiin koitoksiin.
 4. Late

  Ahistaako?

  niin... no josko tuossa joskus ehtis vilkaseen josko ne sopis olemassaolevaan... ;)
 5. Late

  Ahistaako?

  no ei vituttanut mutta nyt "harmittaa"... Ittellä MWS:n 5-spoket laatikossa tallissa... mitäjos niissäkin jako aivan päin...
 6. ei muuta Pälkäneelle ens vuonna niin kehtaa rumemmallakin lähteä lähemmäs... "Jäpä" houkutteli kovasti jo tänä vuonna, mutta vielä ei kantti piisannu... ensivuonna uudet kujeet.
 7. Mites onko virtalukko kunnossa? Pikkuisen avainta takaisinpäin kääntämällä itselläni ainakin pyöritti vaikka "pohjaan asti" kääntämällä ei sanonut mitään.
×
×
 • Create New...