Jump to content

Untzikks

Members
 • Posts

  119
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  tornio
 • Ajoneuvot
  Kupla -67 Fiat 600 -?? Rönttä

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0440131842

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Untzikks's Achievements

 1. näyttäs vanhan mallin scanian tartin pääty pelliltä nimimerkillä vasta semmoseen hiilet vaihtanut :D
 2. Mielenkiintosia projekteja on porukalla, eiku lisää vaan tähän ketjuun :)
 3. No enpä juuri muulle kun mersulle mutta kun oli sopeva keulapala nii pitihän se hyödyntää :)
 4. Pitihän se itsekkin avata tämä grilli kausi :)
 5. Siistiltä näyttää kuten tuo koko projekti :)
 6. Mukava nähdä että palstalaiset harrastaa muutakin kun ilmavolkkaria kun välillä kun lukee tätä palstaa niin kukaan ei harrasta kun pussihousuilua :D
 7. Elikkäs tämmönen kysymys onko palstalaisilla muita projekteja kuin pelkkä ilma vw. Kiinostais kysellä onko kaikki palstalaiset vannoutuneita ilma volkkaristeja? Itse allekirjoittaneena harrastan muitakin kulkuvälineitä kun pelkkää vwtä elikkäs löytyy mm. Kupla tietenki Scania 75 -61 Mb w123 300D -81 Ja näidenkin lisäksi löytyy vielä Fiat 600 sekä peogeot 404 joista ei ole kuvaa Eli jos on kiinostusta jakaa muidenkin palstalaisten kanssa mitä muuta harrastaa niin tässä on kohtalainen alku :D Tietankin jos tämä ei tänne sovi niin voi tämän topicin poistaakkin.
 8. Kupla -67 Kilometrit: noin 4 km Tapahtumat: omapiha Ilot: Viimein toimii, uusi kone ja paljon muuta Surut: Leima menny aikaa sitten kylmäksi Parannukset kaudelle 2015: Leimalle ja säätö akseli alle + kovaa ajoa :)
 9. kiinostaako? Vaihossa kelpaa 5x112 jakoset vanteet 17 ylöspäin...
 10. vielä löyty yksi purettu 1500cc kone lisää tuohon kasaan .. osia on kutakuin paku+ 7 puolikas kärry
 11. torniossa löytys kuplaan paljolti osia kuten pystärin melko hyvät ovet, penkki sarja, verhoiltava takapenkki kokonaisuus + eteen ooppelin puolikuppi rekarot kuplan kiskoilla sopivuutta en tiiä, pari lokaria eteet tais olla pystärin, sekalaisia osia iso puu laatikko, moottoreita yksi 1500cc ei ainakaan purettaessa käynyt kaikilla, yksi 1300cc ehjillä kaks reikä kansilla puoliksi purettu ja yksi 1200cc moottori kokonainen arpa kone kaikki mieluiten kerralla pois kuleksimasta ja kaksi eeberiä toinen 6v ja toinen 12v kunnosta ei tietoa... kuvia en ala jakelemaan mutta jos tosi ostaja löytyy nii voin laittaa sille kuvia..
×
×
 • Create New...