Jump to content

Mitä maksaa juniksen maalaus ?


Guest campingwagen 64

Recommended Posts

Eli kaivataan kokemuksia ja hintatietoutta juniksen maalauksen kustannuksista. Jokainen tapaus on erilainen, mutta missä hintaluokassa mennään edes suurin piirtein, jos joutuu teettämään (pelleiltään puhtaaksi hiotulle) pohjatyöt, pohjamaalauksen ja ylimaalauksen kahdella värillä. Mikä on alan yleinen hinnoitteluperiaate ?

 

T: Kosma

 

kosma@edu.lahti.fi

Link to comment

Ns pikkumaalaamo voi vetästä +/-1000€ kun taas pääsääntöisesti vakuutusyhtiön kukkarosta tulot saavat maalaamot joko kieltäytyy tai hinnoittelee 2-4t€ välille.

 

Hinnan lisäksi toki kannattaa kysyä mitä aineita laittavat ja miten monta kerrosta/litraa niin jää jonkinlainen perustuntuma pyrkiikö maalaamo maalaamaan nippanappapeitolla vai riittävällä peitolla pinnan/pinnat.

Link to comment

Tonnilla jos joku maalaa juniksen pohjineen niin en enää ikinä koske pakkelilastaan itse :)... Veikkaisin että kakkosella alkaa pienemmänkin maalaamon tarjous ja isommat ei koske siihen pitkällä tikullakaan.

Link to comment
Guest Jussinbussi

Mulla meni pelkkiin tarvikkeisiin jo ihan sikana rahaa kun ite maalattiin.

Eka setti oli kai jonkun vajaan tonnin ja sen jälkeen sitä purkkia ja purnukkaa sai hakea jatkuvasti. No menihän siinä moni asia vituiksi ja maalattiin uudestaan mutta kuitenkin. Joskus laskin että jos kaikki neste litramäärät laskettiin mitä autoon meni niin se oli 35 litran luokkaa..

Maalikaupassa kyselivät että maalataanko me linja autoa? ;)

No, eipähän jää ainakaan maalikerroksesta kiinni..

Mutta jos joku pohjineen peltivalmiin kopan maalaa alle 4 tonnin niin suosittelen!

Link to comment

Kiitoksia äijät - nyt tiedän vähän paremmin missä hintaluokassa mennään. Ei oo elämä halpaa, mutta projekti on kohta (tammikuun lopulla) maalauskunnossa, joten maalauskin olisi parempi suorittaa helmi-maaliskuussa. Ei muuta kun puurokattila esiin ja säästämään - muu perhe varmaan kysyy kohta, miksi me syödään nykyään vaan puuroa ja pelkkiä perunoita ;)

 

T: Kosma

Link to comment

Hintahaarukka voi olla isokin,, joku maalari voi heittää niin ison hinnan tiskiin ettei VARMASTI tarvii ottaa hommaa, ellei sitten osu vahingossa mistään tietämätön rahamies kohdalle ja sano että tehdään kaupat.

Näinkin on joskus jossain tapahtunut, kuulemma, muilla aloilla ainakin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...