Jump to content

Jallu

Members
 • Content Count

  361
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  imatra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Narvi myyty. Kuvien mustat kiukaat vielä kaupan, 8 ja 11kw. Sekä 6.4kw perusmalleja Kuljetus onnistuu 3.6 imatra-hki-turku välille sovitusti tai paluu 5.6 sama reitti.
 2. Myytyjä taas poistettu. Kuljetusta tarjolla !!! Kiitos palautteesta Petteri, 3x16A riittää 11kw. Samanlainen menossa itselle, vielä tallissa :(
 3. Päivitystä tietoihin ja hintoihin.
 4. Myydään UUSIA sähkökiukaita, merkki HyväSauna Kuvien seinäkiukaat molemmat 8kw. Kysy pienempiä (6.4kw, RST/musta, malli sama kuin kuvan musta peruskiuas) Hinnat: 6.4kw 95e 8 kw 130e (sis. varavastukset) Kuvan pallokiuas-paketti 11kw 300e. (1kpl) Runko RST maalattu Paketti sisältää kaksi erilaista päätä, pallo ja avopää, voi vaihtaa, ruuvikiinnitys. Kiinteät säätimet, säätöjalat Toinen vastaava pilarikiuas 11kw, avopää, korkeus n.120cm Uusista löytyy ohjeet ja tekniset tiedot Kuvassa oleva Narvi 8kw elektronisella ohjauksella, omasta käytöstä, todella vähällä käytöllä meillä ollut, isomman tieltä pois. H.120e Imatralta/Kuusankoskelta löytyy Toimitus onnistuu Imatra-Tampere välille 13.11 .. Tai Imatra - Turku välille 5.12 Kyselyt mieluiten puhelimitse p. 040-5801540
 5. Tarpeettomana tuollainen Volkkaristin perusreppu. Oisko kerran käytetty. H. 10e + pk Kulkeutuu välille Imatra-Hki-Imatra la 18.1 Imatra. Yv tai O4O 580154O
 6. Kyseinen laite siis hakusessa, kaiken kuntoiset kiinnostaa. Tarjoukset -> Yv tai soittamalla O44O_57OO93
 7. Jallu

  Ahistaako?

  Juu, kyllä se maikkarin kiekkolähetys on ainakin minun putkesta kaapelin kautta katsottuna suttua. Tämä tuli todettua jo vuosi sitten, kun kisat siirtyivät maikkarille ja tuskin johtuu pelkästään vanhenevista silmistä. Ei ole mielikuvaa singnaalin tasosta noin yleisellä tasolla, mutta epäilisin kyllä että tasot on ajettu tarkoituksella alas maksukanavien myynnin edistämiseksi. Kaikki urheilut menee pilalle mitkä siirtyy Yleltä Mtv lle.... Niin ralli kuin tuo kiakkokin...pelkkiä mainoksia Mulkkuaavat koko ajan kanavapaketteja että pitäis koko ajan vaihtaa ja maksaa lisää.. Onneksi sentään voi juoda kaliaa..
 8. Motivaation keräystä parin tallissa seisotun vuoden jälkeen.. Eilen saatu säätöihin "tv:stä tutulla" Martikaisella.. Takapyörätehoiksi 100.6 hv ja 169.6Nm http://www.amwdynoservice.com/ Osasyynä röpötyksiin oli umpitukkoinen vasemman? puoleinen kaasari joka ei auennut edes UÄ-pesussa, paukutti vaan tasaisella kaasulla jossain 3000-4000rpm Pääsuutin nyt 150 ja tyhjäkäynti 60. Tarkennellaan speksit kun muisti palautuu,,pätkittäin..
 9. Jallu

  Ahistaako?

  Ei ollu tosissaan kirjotettu tuo vitutus.. Talvi ahistaa aina.. Surkeeta putous-sketsiä vaikken edes seurannu.
 10. Jallu

  Ahistaako?

  Voi V**un vi**u.. rupee ahistaa tuo brassailu kun joutuu kököttää suomen lumessa koko talven.. Pitäs kai perustaa joku barssailu-palsta näille terminaali-hoidossa oleville jetlagia poteville Micra-kuskeille Parin viikon päästä syntyy tosin uusi harrastaja perheeseen... :)
 11. Jallu

  Junis 61

  Kokeilkaas rullata kuvat pikana alas niin aina silmä löytää kuvista tölkin/pullon mitä kummallisimmista paikoista mutta tasaisin välein on muistettu huuhtoa pölyjä kuitenkin. Jotkut ne jaksaa ahertaa !!
 12. Sama täällä, leima tuli, eikä tarvinnu tällä kertaa edes auttaa kun nosturin tunkki otti öljypohjaan kiinni. :)
×
×
 • Create New...