Jump to content

tyhjäkäynti kateissa


Guest miksu

Recommended Posts

Guest miksu

moro. elikkäs aikaisemmin kuplassa oli tuplat paikallaan ja kyyti oli nykivää ja käynnisty huonosti eli sai liikaa. kulutus oli myös jotain tähtitieteellistä. siispä orkkis solex paikalleen kyyti tasaista ja käynnistyy hyvin ainoa pikku ongelma on tyhjäkäynti, kaasun kun löysää niin sammuu heti. auto siis kupla -70 porattu 1500 takomännillä kireemmillä nokilla ja käärmeenpesällä. virta puoli pitäis olla kondiksessa käret sytkät tulpat tarkastettu. eli jos joku kaasari guru lukee tätä niin vinkkejä kaivataan. lomat lähestyy ja ois kiva päästä harrastamaan.

Link to comment
Guest miksu

ok. eli korjauskirjan mukaan ohitusventtiili? johon tulee virta? oli äskettäin kaasari auki ja ei muuta näkyvää löytynyt kuin bensapinta oli 43mm kuin korjauskirjan mukaan 19,5 eihän tossa riitä ees säätövarat. mites toi venttiili kuuluis toimia? johon kuin tökkää kiinni niin kuuluu naksaus eli mielestäni toimii. kuuluuko tohon kaasarin toisellepuolelle myös tulla virta jossa liitin ja lukee 12v? nyt on virta kytketty myös siihen. tuleeko kaasariin alipainetta mihinkään? nyt kaikki reiät tulpattu edellisen omistajan toimesta. alan itse epäillä imusarjan vuotoa kumit vähän heikon näköiset ja äsken kesti joten kuten tyhjäkäynnillä kun käänti ruuvista keikat 2000 ja piti kättä inmanputsarin paikalla peittäen imuaukon melkein kokonaan. oho tulipas paljon kysymyksiä mut kiitos jos joku kehtaa vastailla, että pitääkin olla näin kädetön näissäkin jutuissa.

Link to comment
Guest miksu

imusarjan kumit vaihdettu + muuta hienosäätöä, nyt käy tyhjää kun kone kunnolla lämmin ja kiekat säädetty n.1500. kylmänä sammuu ja nykii. imukurkusta sisäpinnoite aika huonon näköinen pakoputki käyny joskus aika kuumana kun pinnoite kärsinyt ja ruosteessa vaikuttaa varmaan tohon käyntiin? vinkkejä kaivataan edelleen

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...