Jump to content

Kurre

Members
 • Posts

  1112
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kurre

 1. Itse jos edes harkitsisin, katsoisin ko. liittimelle tulevien johtojen paksuudet ja miettisin asian järkevyyttä. Tosin, jos niitä käyttäisi vain releiden ohjaukseen, saisi varmaan toimivan.
 2. Etelähelsingistä löyty tällänen https://www.ak24.fi/fi/tavarat/lumiketjut-renkaiden-vanteen-keskikupit-ja-tarrat sekavat sivut, mutta sieltä löytyy aika monta kokoa. Tilaus tehty. Saa nähdä mitä tulee ja milloin.
 3. Juu ei löytynyt vanteista, eli edellinen omistaja ilmeisesti synyt välipalaksi. Keskireikä 60 mm ja tilaa maks. 75 mm lätkälle. Voi myös vinkata mistä näitä löytyy. Tarve 4 kpl
 4. Mihinkäs se Urbantoy pulttaa kiinni etu- ja taka-akselin? ;-)
 5. Tätäkö? https://www.heater.fi/fi/ilmaletku-pap-75mm.html
 6. Mun korvaan "puhallettu ja maalattu" kuulostaa aika epämääräiseltä. Oman ehjän pohjalevyn myin satasella
 7. Vapaata keskustelua, kunhan se liittyy ilmajäähyinin, kiakonpeluusee tai tai johonki mut ei missään nimessä vesivolkkareihin ;-) Täällä ollaan vesikauhuista sakkia.
 8. Kenelläs oli se punanen möhkökupla norsunjalkatakavaloilla, jossa oli pätkän takalokaria kiinnitetty konepeltiin? Eli kun luukun avas tuli mukana pätkät takalokareita. Hurja laite joskus 80-90 luvulla...
 9. Tuo ilmoituskin on niin hienosti laadittu.
 10. No etsivä löytää https://www.puzzlemania.fi/vw-cool-faces-1000-pieces-eurographics
 11. Siinähän se o Pattijoen vieressä ;-)
 12. Tässä kuvassa on nyt jotain mitä mä en ymmärrä.
 13. Kuin tehtaanlinjalta juuri ulosajettu kupla!! milläköhän linjalla moinen on tehty ;-) "Poikahan on hullu tai huumeissa!"
 14. Pekka on vanhanliiton miehiä vanhan kunnon volkkarimiehen tunnistaa siitä, että omastaan saa pyytää hunajaa ja mansikoita, mutta 20 pennin - siis sitä vanhaa hyvää rahaa - säästämiseen voidaan helposti ajaa 100 km suuntaan ja tingitään paikanpäällä ainakin pullakahvit päälle.
 15. http://parts.volkswouter.nl/bosch-voltage-regulators/
 16. ...tai oikeestaa eilen. On se komee.
 17. Ei kai se vaa tää oo? https://www.justkampers.com/321837581a-heavy-duty-window-winder-handle-vw-beetle-1968-on-vw-t2-bay-1967-1979-vw-t25-1979-1992.html voi helpottaa etsimistä
 18. "Uuden" käyttiksen. Josko sillä vuoden pärjäis.
 19. No vaikka se on aiemminkin sanottu, niin onhan se maadoitus rungosta moottoriin kunnossa? Toinen syyllinen saattaa olla ne solenoidin kosketuspinnat. Toimii hetken puhdistuksen jälkeen, mutta ei hyvin silloinkaan.
 20. Se o krijotusvihru mut tarkoittaa sanaa housu
 21. No nyt tuli sit tarve noillekin. Mallia LL eli lyhyt ja lihava. Viisaimmat arvaa syyn. 😁
 22. Ymmärrän kysymyksen, mutten ongelmaa. Mitä tarkoitetaan kunnollisella?
 23. Lyhyesti. Mikko tontitti huolella. Mun mielestä vähän liikaa ja liian radikaalisti. Saa itse kertoa, jos haluaa. nimim. viaton kuljettaja sorvarille ja osille
 24. Tulipa käytyä. "Tämä arpa ei voita" osui kohdalle, mutta muuten tapahtumaa riitti. Omalta kantilta katsottuna shöystä vastasi yllätysesiintyjät ryhmä "Saari Tampereelta" (nimi muutettu) ja siinä leirissä tapahtui. Jo ennen paikalle saapumista he olivat aloittaneet huolelliset valmistelut, että seurattavaa oli koko perjantaiksi ja lauantaiksi. Saunat oli omaan makuun hieman liian viileät, mutta muuten oikein hyvä tapahtuma. Sääkin suosi.
 25. Mikäköhän toi verhoilu on VW:n koodilla? Taitaa olla aika vähän tehty.
×
×
 • Create New...