Jump to content

Tyhjäkäyntirele?!?


Guest Sirviö

Recommended Posts

Guest Sirviö

En nopeasti löytänyt vastaavaa topiccia niin laitan uuden. Miten tuo tyhjäkäynti rele kuuluisi toimia? Mulla se toimii nyt niin et kun virrat laittaa päälle se ei vetäydy sisään itsestään vaan hiukan kun avittaa menee sisälle. ja kun virrat laittaa pois se tulee takaisin ulos. Kuuluisiko se mennä sisää aina kun laittaa virrat päälle. Kaasari on Solex muistaakseni 34mm

Link to comment
Mistä noita mahtais saada?
Mullon noita irrallaan ainakin ohkasia. Onko tossa kaasarissa suurempi (paksuin kohta n 20mm) vai ohempi (paksuin kohtan 10-12mm)?

 

Sähkösesti noiden korjaaminen turhaa edes yrittää, mutta jos on mekaanisesti shittua täynä, niin putsaaminen voi palauttaa oikean toiminnan.

Link to comment
Guest Sirviö

Joo kyllä se toimii sittenkin kun laittoi kiinni kaasariin, mutta tyhjäkäynti ei siltikään pelaa... Purkasin koko kaasarin ja putsasin jokaisen kolon mut ei siltikään. Ryypyn kanssa pysyy käynnissä! Kuinka monta kierrosta suunnilleen pitäis olla tyhjäkäynti"säädin" auki? Mikä suutin pitäis suunnilleen olla kun on Solex 34 pict-3 ja 1600cc, jyrkempi nokka, kanavoita työstetty ja aika suorat putket? Voisi seuraavaksi vaihtaa tulpat nyt ainakin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...