Jump to content

vwagen

Members
 • Content Count

  1502
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vw 676,vastaava kuin Pasilla mutta yhdellä pyörällä.
 2. Kottikärrynpyörätkin toimii vain jos niiden välissä on akseli.Heiluriakselimallin jousivarret(siis ne joita latoiksi haukutaan) ovat niin taipuisat että pyörät taittuvat alle jos välissä ei ole akselia. Järkevin olisi varmaan yksi kääntyvä pyörä keskelle,piirrustukset löytyy varmaan esimerkiksi Sambalta,alkuperäisistä VW korjaamotyökaluista,itsevalmistettavat.
 3. Ero on vain siinä etupäässä,voi lyhentää ja muotolla sopivaksi.
 4. Ei ole sama,1302/1303 kotelo on etupäästään lyhyempi,noin 30 mm.
 5. Myös alkupään-67 1500 kupla,kapselin malli vaihtui kesken vuosimallin,myös kolmostyypissä.
 6. Ovi on sama muissakin samanikäisissä Kuplissa.
 7. On oma säädin. Toimii ne jollain tavalla ristiinkin,joku enemmän sähköihin perehtynyt voisi selittää miten se vaikuttaa.
 8. Otappa vaihdekeppi irti,paina keppiä alaspäin irrotuksen ajan,nosta muut osat ylöspäin ja katso onko kepin alapää pesässään.
 9. Ohjaus"iskunvaimentimen" tehtävä on nimenomaan estää tuo vapina.
 10. Jenkkien nimityksiä tuokin,sille ei vaan ole lyhyttä suomenkielistä nimitystä. Käytettiin tyyppi 2:ssa noin vuoden verran 59-60,teho 30 hv,erillinen laturinjalka,34 hv moottorin"esisarja", susi syntyessään,tuona lyhyenä aikana tehtiin paljon muutoksia ja lisää kun otettiin tuotantoon 34 hv moottorina.
 11. Kyllä se"Bastard"on 34 hv perusmitoituksella.
 12. Eihän se noilla tiedolla voi olla mikään muu kuin 30 hv(tai vanhempi),selkeintä tuntomerkkiä(eli kiinteää laturinjalkaa) et kyllä maininnut. Eikä siitä kyllä AS21 silloin löytyisi.
 13. vwagen

  T1 -58

  Niikuin Tutkija totesi,täysin loppuun ajettu hiililaakeri josta johtuen myös asetelman vastinrengas on kulunut pilalle samoin kuin nuo haarukan päät. Irrotinakselin(haarukan)vaihdon takia ei tarvitse laatikkoa muuten purkaa.Akseleita,ainakin ehjiä käytettyjä ja varmaan uusiakin löytyy vaikka minulta.
 14. Löytyy pultti,prikka ja tiivisteitä.
 15. Onhan ne Klassicfabin pellit parempia kuin esimerkiksi Klokkerholmit yleensä,eivät kuitenkaan läheskään niin hyviä kuin nettiä lukemalla luulisi.
×
×
 • Create New...