Jump to content

vwagen

Members
 • Content Count

  1488
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onhan ne Klassicfabin pellit parempia kuin esimerkiksi Klokkerholmit yleensä,eivät kuitenkaan läheskään niin hyviä kuin nettiä lukemalla luulisi.
 2. Valintaautomaattikuplan vetolevy on kolmella pultilla kiinni turbiinissa(saxomaatissahan ei vetolevyä,eikä turbiinia ole). Tarviset kolmostyypin vetolevyn.
 3. Kyllä vanhanmallisessa lämmityksessäkin lämmönvaihtimet on,tosin vain pelkkä J-putki peltikotelon sisällä,30 hv moottorissa vain putken käyrä osuus on kotelon sisällä,34 hv mallissa lähes koko putki.
 4. Onko moottoriin siis vaihdettu uudempi koppa ja porattu siihen reikä öljynjäähdyttimen yläkiinnitykselle?Vai jotain muuta?En nyt oikein ymmärrä. Tavallisia 30 hv koppia mulla on useita,Kirkkonummella.
 5. Mulla on puhallinkoppia ja kaikkia muitakin osia joita muutokseen tarvitsee.
 6. Noihin aikoihin kokeiltiin öljynjäähdytintä joka oli tuettu yläpäästään puhallinkoteloon,8 mm pultti öljynjäähdyttimen yläpään kohdalla puhallinkopan etupuolella. Vw teollisuusmoottoreissa on samat nokka-akselit kuin vastaavissa autonmottoreissa.
 7. Ensimmäiseksi pitäisi varmaan tietäää kummat ne kaasuttimet on,32 vai 34?Siis läpän koko.
 8. Kaikki saksalaisten vuosimallien 76-79 tyyppi kakkosten laatikot ovat 091:siä riippumatta moottorista tai välityksistä.
 9. Mossen/Opelin vanne ainakin tuo toisen kuvan lähin vanne.
 10. Tuo on koko ajovalon numero,etsitkö sitä vai heijastinta(jota joskus umpioksi sanotaan).On kuplassa umpioitakin ollut mutta vain USA mallissa. Lähellä olevalla varaosanumerolla oleva voi olla vaihtokelpoinen tai sitten ei. Alkuperäisenä on ollut Hellaa ja Boschia,joiden osat tuonikäisissä valoissa ovat pitkälti vaihtokelpoisia keskenään,on hehkulampullista ja halogeeniä,vasemman ja oikeanpuoleiseen liikenteeseen tarkoitettuja ja niitä täysumpioita,ja näistä kaikista useita päivitysversioita,kaikkien varaosanumerot ovat lähellä toisiaan.
 11. Teollisuusmoottorien kampikammiot samanlaisia kuin vastaavanikäiset autonmoottorit,siis samat muutokset/vahvistukset samaan aikaan.
 12. Jos varaosanumero on tuo 171 C,niin sopivuus on vain V moottoriin(tai oikeammin sen alkuperäiseen äänenvaimentimeen),siis ainoastaan vuosimallin-69 411.
 13. Ilmeisesti paikallaan on vielä alkuperäinen painelaakeri,eli hiililaakeri,sen kanssa pitää käynnistää vaihde vapaalla ja kytkin ylhäällä,muuten ei jaksa pyörittää kunnolla vaikka kaikki olisi kunnossa.
 14. Kyllä niissä tuo kumiventtiili tehtaalta lähtiessä oli,mutta suomessa ne poistettiin yleensä heti uutena,jäätyi helposti talvella.Kesäkäytössä siitä ei tietysti ole haittaa.
 15. Muuten niinkuin Paksu-Tolppa kertoi,mutta kyse ei ole siitä minkä mallisiksi rekisteröity,kaikki vuosimallin-68 kuplat on vanhanmallisilla lämmitysaukoilla.Uudet aukot vuosimallin-69 alusta eli elokuusta-68.
×
×
 • Create New...