Jump to content

vwagen

Members
 • Content Count

  1461
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Miksi?samaa tavaraa pääosin myyvät,ja aivan yhtä virheelliset ovat VW-osakauppiaidenkin tiedostot.
 2. 73 ja uudempien perusvarusvarusteisten heiluriakselikuplien käsijarruvaijerin pituus on 1723 mm. 1759 mm on ruotsin malliin(automaattisäätöiset takajarrut). 1770 mm on joku tarvikevalmistajien keksintö,mikään alkuperäinen ei ole lähelläkään sitä.
 3. Näyttäisi olevan viimeisiä Brasilialaisia.
 4. Ne muutamat numeroimattomat 25 hv kampikammiot jotka olen nähnyt ovat olleet myöhemmin 50 luvulla tehtyjä varaosia,eli eli 30 hv muoteilla valettuja mutta 25 hv mittoihin koneistettuja. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä ettei 25 hv valmistusaikana olisi myyty numeroimattomia varaosakampikammioita,mutta melko harvinaisia ne ovat.
 5. ei siinä vauhtipyörässä ole yhtään enempää massaa kuin se kytkinkopan jatke vaatii,tilatarpeesta siinä on kysymys. Meksikolaiset ratkaisivat sen ongelman eritavalla,käänsivät moottori/vaihteistopaketin toisin päin.
 6. Alkuperäiset keinuvipuakselin mutterit on kuparoituja teräsmuttereita,ne ovat kovempia kuin normaalit M 8 mutterit ja kuparoituja siksi että erottuvat helpommin normaaleista. Noihin kansiin kuuluu O-renkaat,niiden terkoitus on estää öljyn tihkuminen kierteiden kautta ulkopuolelle,tosin se on tiukka kierre jonka välistä öljy ei ihan helposti karkaa. Venttiilikopan sisälle jäävät kannenmutterit ja niiden prikat olisi kannattanut tiivistää. Paperitiivisteet on tarkoitettu tiettyjen kampikammion muttereiden alle,öljynjäähdyttimen kiinnitykseen niitä ei kuulu.
 7. Onko alkuperäinen pumppu merkittävästi kulunut? Yleensä käytetty alkuperäinen on parempi kuin nuo nykytarvikeet uutena.
 8. Pakoputkiston osat harmaita,puolikiiltäviä. Moottorin pellit alunperin kiiltävän mustia.
 9. Kyllä noihin vanhempiinkin sellaista letkua sai,alkuperäisenä lisävarusteena ja niissä oli se venttiili keskellä.
 10. Nuo ovat kolmostyypin kahdella kaasuttimella varustettuun moottoriin jossa kaasuttimet ovat peilikuvat toisistaan,siksi siis ryypytkin erikätisiä,
 11. Vanne on Mossen/Opelin,hintapyyntö siihen nähden korkeahko.
 12. Sellainen siellä on ollut alunperinkin,tai siis nuo pienet suorat tarvikesuodattimet ovat kopioita alkuperäisestä VW suodattimesta..
 13. Tehtaalla jakaja/kaasutinyhdistelmät on suunniteltu mahdollisimman hyvin toimiviksi,mutta ei se sitä käytännössä tarkoita ettei muistakin yhdistelmistä voisi saada toimivia. Rohkeasti vaan kokeilemaan.
 14. Ja alkuperäisiä lokasuojia kolmea eri leveyttä.
×
×
 • Create New...