Jump to content

vwagen

Members
 • Posts

  1533
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vwagen's Achievements

 1. Katto löytyy myös Kirkkonummelta,ehkä oviakin.
 2. Isologoiset kapselit vain -48 kuplassa tai- 47 lopulta -49 alkuun,siitä eteenpäin normaalit paitsi suomessa jossa viisikymmentä luvun alussa logottomat. Ja tuohon alkuperäiseen kuvaan viitaten normaali matala kapseli, kuplassa ja kolmos ja tyypissä-67 loppuvuodesta tuotannon loppuun saakka,nelostyypissä kokotuotannon ajan ja kakkostyypissä -71-79,korkea kapseli vain t 3 transporterissa.
 3. Se sokkatappi ei mene akselin läpi,akselin tyvessä on ura,siis ympäri akselin.
 4. Vaihtomoottoreissa ja vaihtorunkomoottoreissa oli 70-luvulla moottorin tunnuskirjain/kirjaimet valmiiksi meistettynä. Vaihtokampikammioissa ei ollut kirjaintakaan,niihinhän oli mahdollista koota erilaisia moottoreita,eli eli tunnuskirjain ja numero olisi pitänyt meistää kun moottori oli koottu. Tuo moottori on koottu vaihtokampikammioon joka kuitenkin on ollut uusi. Vaihto-osaohjelman mukaisesti piti olla tarjolla tietyt vaihto-osat,jos kunnostuskelpoisia osia ei palautunut riittävästi,myytiin uusia osia vaihto-osaleimalla varustettuna.
 5. Onko ne uudet neulaventtiilit aidot Solexit vai jotkut epämääräiset tarvikkeet?Nykytarvikkeet usein täysin kelvottomia.
 6. Porauksen STD mitta on 126,1 mm,pinnasta jota vasten jakajan kiinnityspanta tulee pintaan jota vasten välilevyt tulevat. Välilevyjä on yleisen 0,6:mm lisäksi 1,25 mm,3,0 mm ja 6,3 mm paksuisia. Akseleita yleisen 80,3 mm lisäksi myös 85,3 pituisia. Ja niitä porauksia STD:lisäksi 126,8 mm,131,1 mm ja 133,5 mm.
 7. O tarkoittaa ylikokoista runkolinjaa ja P plaanattua kampikammiota. Tehdas koneisti runkolinjan koneistuksen yhteydessä aina myös hihnapyörän reijän ylikokoon. Muut kampikammion koneistukset,nokkalinja,öljynpaineventtiilien poraukset,virranjakajan käyttöakselin porauksen syvyys ja sylinterien tasot selviävät vain mittaamalla.
 8. Teollisuusmoottorin latureita erityisen pölyisiin olosuhteisiin.
 9. 82 alkuiset varaosanumerot ovat ensimmäisen polven Audi 80:nen,siten myös ensimmäisissä Passateissa on ollut samat veivit.
 10. Kuten valmistenumerosta näkyy,vuosimalli on-67,katso kolmas numero.
 11. Eipä todellakaan ollut mitään suomi säästömallia.Varaosavanteet kokomustia. Sinulle oikeat vanteen värit,keskiö L 393 königsblau ja kehä L 392 nebelgrau.
 12. 1600 45 hv.Matalapuristeinen,siis monttupäämännillä,ja vauhtipyörä tietysti omanlaisensa,muuten normaali 1600.
×
×
 • Create New...