Jump to content

vwagen

Members
 • Content Count

  1481
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaikki saksalaisten vuosimallien 76-79 tyyppi kakkosten laatikot ovat 091:siä riippumatta moottorista tai välityksistä.
 2. Vanteita löytyy,Kirkkonummelta,suoruuden saat tutkia itse.
 3. Mossen/Opelin vanne ainakin tuo toisen kuvan lähin vanne.
 4. Tuo on koko ajovalon numero,etsitkö sitä vai heijastinta(jota joskus umpioksi sanotaan).On kuplassa umpioitakin ollut mutta vain USA mallissa. Lähellä olevalla varaosanumerolla oleva voi olla vaihtokelpoinen tai sitten ei. Alkuperäisenä on ollut Hellaa ja Boschia,joiden osat tuonikäisissä valoissa ovat pitkälti vaihtokelpoisia keskenään,on hehkulampullista ja halogeeniä,vasemman ja oikeanpuoleiseen liikenteeseen tarkoitettuja ja niitä täysumpioita,ja näistä kaikista useita päivitysversioita,kaikkien varaosanumerot ovat lähellä toisiaan.
 5. Teollisuusmoottorien kampikammiot samanlaisia kuin vastaavanikäiset autonmoottorit,siis samat muutokset/vahvistukset samaan aikaan.
 6. Jos varaosanumero on tuo 171 C,niin sopivuus on vain V moottoriin(tai oikeammin sen alkuperäiseen äänenvaimentimeen),siis ainoastaan vuosimallin-69 411.
 7. Ilmeisesti paikallaan on vielä alkuperäinen painelaakeri,eli hiililaakeri,sen kanssa pitää käynnistää vaihde vapaalla ja kytkin ylhäällä,muuten ei jaksa pyörittää kunnolla vaikka kaikki olisi kunnossa.
 8. Kyllä niissä tuo kumiventtiili tehtaalta lähtiessä oli,mutta suomessa ne poistettiin yleensä heti uutena,jäätyi helposti talvella.Kesäkäytössä siitä ei tietysti ole haittaa.
 9. Muuten niinkuin Paksu-Tolppa kertoi,mutta kyse ei ole siitä minkä mallisiksi rekisteröity,kaikki vuosimallin-68 kuplat on vanhanmallisilla lämmitysaukoilla.Uudet aukot vuosimallin-69 alusta eli elokuusta-68.
 10. Tarkoittanee vaihteensiirtotangon asennusluukkua etuhelmassa(joka tuli vuosimalliin-68),johtunee siitä että VW:n virallisissa julkaisuissa väitettiin että se sisempi luukku olisi säilynyt koko tuotannonajan samana,reikä kyllä oli alusta asti mutta luukku lisättiin paljon myöhemmin. Vähän lähemäksi osuu se "virallinen" väite takaluukun tiivisteen kiinnityslistan suorat osat olisivat olleet samat 50 vuotta,profiili kyllä mutta niidenkin pituus muuttui jossain vaiheessa.
 11. Löytyy kaikki nuo osat,yksi sarja käyttämättömiä renkaitakin.
 12. Jos ei moottorikoolla ole väliä niin äkkiä laskien 6 erikokoista,isoin myöhäinen 1500/1600.
 13. -72 mallissa osista kootut ajovalot,jos löydät jostain vastaavat H4 heijastimet ja lasit niin et tarvitse muuta,mutta lokasuojiin sopii kyllä suoraan puoli tai täysumpiotkin säätökehyksineen +kromikehykset joissa on vain kiinnitysruuvin reikä.
 14. Onko simcan kaasuttimessa koneistettu tasauskanava kaasuläppien välissä? Jos on,niin sellainen pitäisi löytyä.
×
×
 • Create New...