Jump to content

öljy järjestelmän teko!


Guest PeKes

Recommended Posts

Guest PeKes

eli on vähän propleemaa että miten toteutan öljynkierron. alla olevissa kuvissa näkyy missä on lähtöjä öljyn kierrolle. ideoita otetaan mielenkiinnolla vastaan!

post-3311-13888363443127_thumb.jpg

post-3311-13888363443298_thumb.jpg

post-3311-1388836344343_thumb.jpg

Link to comment

Meikän laitteessa oli lähtö pumpulta ja paluu siinä lohkon päällä vasen etukulma,takaa katottuna. Sun kuvissas k.o.reikä ei ole auki. HYVIN toimi tällein.....

Link to comment
Guest PeKes

eli öljypumpulta suodattimelle je suodattimelta lohkoon? mites toi öljynlauhduttahan lähtö? olisko mitään järkee jos öljypumpulta suodattimelle ja suodattimesta lauhduttajalle ja tulpat lohkon reikiin?

Link to comment

Pumpun kansi -> suodatin -> alempi pystynuoli sun kuvassasi. Ylempi tulpataan. Näin on useimmissa toteutettu. Alempi ja ylempi "pystynuolireikä" kuvassa ovat suorassa yhteydessä toisiinsa joten voi syöttää jompaankumpaan.

 

Se jäähdytinhomma on kyllä maailmanlaajuinen ensiesitys minulle. Itse korvaisin sen uudella jäähdyttimellä. Ilmeisesti ei mikään vasta-alkajan rakentama kone (harvat hankkii ko kannet ensimmäiseen koneeseensa..).

Link to comment

Siis tarkoitatko alkuperäisen öljynjäähdyttimen reikiä(kanavia)?Tulpata niitä ei voi,jäähdyttimen tilalle voi kyllä laittaa korvauspalikan mutta mitään järkeä siinä ei ole,jäähdytys toimii parhaiten kun alkuperäinen jäähdytin on paikallaan,siis myös moottorin jäähdytys.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...