Jump to content

Katsastuskonttori


Guest Chrisse

Recommended Posts

Guest Chrisse

20 vuotta pois liikenteestä ja nyt pitäisi kokeilla onnea. Käynti konttorilla näyttämässä kuplaa silloin vuosia sitten, kun ainoa viritys oli 5,5" vanteet ja 175 leveet renkaat oli tuskaa. Kertokaa, vieläkö se on samanlaista vai onko olemassa joku "kupla-friendly" katsastusasema täällä SuurHelsingin alueella jossa ei niuhoiteta liikaa vai onko ne edelleen kaikki samanlaisia.

Link to comment
Guest Forsbacka

Itse olen jo pitkään ollut siinä uskossa, että konttoreilla saa jopa palvelua ja meno on muutenkin inhimillisempää, mutta mutta... Perjantaina erehdyin menemään hakuninmaan "valtionkonttoriin". Herranjumala. Siirtokilpiä olisin vain ollut vailla. Kyllä sai taas kansalainen tuntea paikkansa, kun kehtasi tulla arvon virastorouvien iltapäivää häiritsemään. "mitä? Siirtokilpiä? Sä olet kuule nyt pahasti myöhässä! Kellohan on jo 15 vaille (sulkemisaika)"

Kyllä pysyttelen jatkossakin konalan yksityisen asiakkaana.

Link to comment

Ainoa paikka missä Kuopiossa kulkineet koputeltavina käyvät on Sorsasalossa. Tuolla palvelu sekä tiskillä että hallin puolella miellyttävää ja vanhoihin ajoneuvoihinkin näköjään suhtaudutaan kunnioituksella; Nuoremman inssin tehdessä työtään toinen vanhempi inssi tuli seuraamaan tapahtumaa kiireettömästi seinään nojaillen ja muisteli et "tämmönen se oli minullakin 1. autona, tuli sillä kyllä useat tanssireissut tehtyä aiai..." :)

 

Leima tuli, vaikka etujarruletkut ja pallonivelten suojakumit ei ollu ihan tiptop. Mut muuten tietysti glymit pinnassa kiiluen aurinkoisena kevätpäivänä ;)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...