Jump to content

Sami P.

Members
 • Posts

  98
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Siilinjärvi
 • Ajoneuvot
  VAG x n

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405478157

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sami P.'s Achievements

 1. No kyllä. Ei sen releen läpi kulje kuin solenoidin ottama virta. Luokkaa muutama ampeeri.
 2. Oho. Ihan vahingossa meni koordinaatit väärin ;) Osa järjestävästä tahostakin on vielä klo.16 saakka 500km päässä, mutta onneksi meillä on avulias Ylä-savon jaos. Tänäkin vuonna. Taitanee tapahtumapaikalla olla saunanlämmitys jo pikkuhiljaa käynnistymässä.
 3. Luovuta Puavo navigointivastuu Tipille. Wanha (auto)suunnistajahan vainuaa supat ja löytänee perille ilman karttaakin :D https://www.google.fi/maps/place/63°16'52.6"N+28°11'31.7"E Kiitos Pihlikselle kuvista!
 4. Jäärataa on tarjoitus ajaa Palonurmella ei Tahkonlahdella niinkuin joinakin aiempina vuosina. Ratamestarin mukaan rataa on aurattu ja sillä ajettu viimeksi viime viikonloppuna, jolloin radalle on kertynyt vettä noin 10cm. Jos kylmää on tarpeeksi ja ei sada lunta, pääsemme kyllä kurvailemaan. Eipä voi muuta kuin seurata tilannetta. Ensi viikolla tarkentamattomana päivämääränä käy keppeineen paikalla riittävien tunnustelutaitojen omaava wanhemman polven harrastaja joka antanee porukalle siirtymäkäskyn. Jos antaa. Tervetuloa savoon!
 5. No huh! :D Onnittelut löydöstä.
 6. Täytynyt olla maksettu kilpi :D Eipä parempaa kilpeä voisi moiselle Ugly Duckille olla!
 7. Koneen osia löytyy multa aikalailla, jos joku uusikin harrastaja näistä innostuu.
 8. Ilimannin neliovinelkku makailee yhä savossa, kukapa näistä luopuisi :). Eipä tuota ole juurikaan osiksi paloiteltu. Seisoo mäntyjen katveessa jotakuinkin samannäköisenä kuin tuossa traikkukuvassakin. Yhteensä poppoostamme löytyy 412:ta kolme kappaletta: yks neliovi, kaks kaksovista. Niin. Se siisti, Lofootin vihree kaksovinen alkaa olla jo aika huolella pilattu ;) Toivottavasti ens kesänä ajossa.
 9. Mitäs jos bulvaani rekisteröis auton johonki muuhun EU-maahan kuin Suomeen ja tuodaan auto sit sieltä kotimaan kamaralle. Brazilia kyllä ihmetytti keväällä itseänikin:
 10. Vähähkönlaisesti alkaa nelkkuja olla. Raatojakin. Kyllä nelkut kovasti kiinnostais täällä savossakin ja hautausmaan olen kaavoittanut tontilleni :D
 11. Kyllä on hienoja sekä Kuopion että Iisalmen wanhojen partojen vehkeet!
 12. Joo. Kulmat oli kyllä välistä ihan kohillaan, etenkin päätymutkissa :)
 13. Matkalla oli jo joku kipsikäsi tien poskessa. Niin mutkanen tiekin, näköjään. Hädissään huuteli apuja. Väistelkee kulukiissanne...
×
×
 • Create New...