Jump to content

Passatti sammuilee!


Guest juurakko

Recommended Posts

Guest juurakko

Mulla on 1.9 TDI Passat variant vm 1996 ajettu 170t

 

Ongelma on se että auto on alkanut yhtäkkiä sammuilemaan kesken ajon. Tämä tapahtuu auton ollessa norm. lämpöisenä. Auto käynnistyy kun virrat käyttää pois päältä ja matka jatkuu normaalisti. Autoon on vaihdettu tämän takia virtalukonpohja, mutta ongelmat alkoivat uudelleen. Tämä ongelma siis alkoi nyt keväällä. Akaisemmin auto teki samantyylisen vian, mutta sillä erotuksella että kun auton sammutti lämpösenä se ei lähtenytkään heti käyntiin vaan minuutin odottelun jälkeen se taas lähti käytiin ja pelasi normaalisti useita kuukausia! Vein auton merkkiliikkeeseen tarkistettavaksi näkysikö vikakoodia ja mistä mahd. ongelma voisi johtua mutta ei siellä mitään vikaa näkynyt!

 

Onko kellään kokekemusta moisesta viasta ja mitä pitäisi tehdä?

Link to comment
Guest Mikko

Mulla on Passat vm 1998 mut vaan bensakoneella ja teki samaa ja vika löyty siitä anturista, joka "haistelee" veden lämpötilaa. Ja ei muuten kans näkyny vikakoodissa...

Link to comment

Tuohon TDI:n ongelmaan vois viaksi ehdottaa vaikkapa ruiskutuspumpun sammutussolenoidia tai moottoriohjauselektroniikan päärelettä (rele 109). Etenkin tuo rele on vika-altis, voispa jopa sanoa tyyppiviaksi. Siitä kannattaa lähteä liikkeelle.

Link to comment
Guest juurakko

Missä sijaitsee ja onko miten kallis!

Tuli mieleen kun käytin yhdellä korjaamolla kerran se korjaaja puhui kyllä jostain releestä ja se kyllä sanoi että sen releen alla oli jokin johto ollut hapettunut! En tidä mikä rele kyseessä oli, mutta josko vika vain löytyisi! On nimittäin ikävä kun auto kesken matkan sammuu ja kun se sammuu siinä on piilopaikoista puute! Oli toiset autoilijat ajaa perään, mutta onneksi oli linja-autopysäkki just kohdalla. Kerkesin ajaa sinne!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...