Jump to content

M-koodi 018?


Guest Tero Vesterinen

Recommended Posts

Guest Tero Vesterinen

Terveeks tietäjät. Onko kellään aavistusta mitä tuo 018 koodi mahtaa tarkoittaa? Ei tunnu löytyvän netistä mistään ja ois mukavaa viisastua. Auto on siis tuo 59 bussi. Huurteinen odottaa tietäjää, jos tilaisuus tulee. Kiitoksia ja kevättä.

Link to comment
Guest Tero Vesterinen

Joo, bussi on tosiaan FJ koodilla tullut suoraan Suomeen. Eli toi jarruvalo kuullostais paremmalta arvaukselta. Mikäs ton saitin osoite on? Kiitosta vaan ukot.

Link to comment
  • 7 months later...
Guest Tero Vesterinen

Palaan taas tähän aiheeseen. Drop Gatesista ei tullut vastaukseksi juuri muuta kuin vittuilua, mutta ei se mitään. Löytyi ruotsista toinen saman ikäinen bussi, sama 018-koodi ja muutenkin vastaava kattaus. Kaveri pohti josko vastaus olisi virtalukossa oleva starttinappula ( http://www.thesamba.com/vw/forum/album_page.php?pic_id=91917 ). Mulla ei sellaista ole enkä usko että tota mun lukkoa olisi vaihdettu, joten tokkopa on sekään. Etsintä jatkuu, jos jollain on vinkkiä aiheesta niin nyt on kaksi kiitollista harrastajaa kuuntelemassa.

Link to comment
Guest Tero Vesterinen

No niin, taas saman asian parissa. On vaan jäänyt vaivaamaan tuo koodi. Sain äsken ruotsista tämmösen tiedon, se on ongittu kuplan koodeista mutta kaverin mukaan jotkut koodit ovat olleet samoja. Englanniksi siis näin: M18 - Larger reflectors in the brake/indicator light. Onko aavistusta kellään tälläsestä hommasta? Jos tulkitsin oikein niin jarruvalon kuvun sisäpinnan heijastava osa ois isompi kuin yleensä. Tai sitten tulkitsin taas päin helvettiä?

Link to comment
Guest ritariässä

lisäänpä kuplahörhönä omaa luettua dataa. yhdestä kirjasta löytyi kuplien kohdalta tää sama maininta isosta jarruvaloheijastimesta. tarkennuksena mainittiin sweden only varusteeksi ja vm 62-67 ja sedaniin ja avoon.

Link to comment

Ruotsissa on vaadittu jossain vaiheessa tietyn kokoiset heijastimet perseessä. Esim. varhaisten kolkkien takaheijastimet on pitäny vaihtaa suurempiin. Ko. kilkuttimet on aika ruman näköiset. Lisäksi monissa viiskytluvun hurri kuplissa on puskurissa ylimääräset heijastimet. En kyl usko et typ2 M-koodi liittyis tuohon...

 

Typ3 ruottiheijastin:

http://photobucket.com/albums/d93/vihan ... 120021.jpg

 

Vakio:

http://photobucket.com/albums/d93/vihan ... ack035.jpg

Link to comment
Guest Tero Vesterinen

No voi bärsse. Ei tosiaan vaikuta siltä että toi ois mun bussin varuste. Kiitoksia tiedoista, etsintä siis jatkuu. Pitäis ilmeisesti ruveta järjestämään jotain bissepalkintoa oikean vastauksen keksineelle, sen verran hankala jäljitettävä toi koodi on. Taidanpa poistua baariin miettimään asiantilaa...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...