Jump to content

-tipi-

Members
 • Posts

  5247
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -tipi-

 1. Etsin kuvan mukaisia Hellan valoja, mieluummin tuo upotettu malli. Kaiken kuntoiset huomioidaan. Linssien väreillä ei väliä. Ei tarviis olla hinnan kiroissa, koska tulee muutaman satasen peräkärriprojektiin, ettei budjetti tuplaantuis takavaloilla. Vinkit tervetulleita. P.O50 375 O855
 2. Kever Club Nederlandin arvoisa raati arvosti mataloittamalla pilattua Top20 maininnalla. Säälistä vissiin antovat, kun tultiin juniksella niin kaukaa. Suurin osa keski-eurooppalaisista muuten luuli suomalaisia mustia kilpiä luxenburgilaisiksi.
 3. Ei ole kyselyjä ollut, niin tuotiin Naton pääkonttorin kupeeseen markkinointikiertueelle 🤑 1641cc, Bitch 34, 123-jakaja, 4,125 perä, ei alennusvaihteita, kuljettanut 80-90km/h maantienopeuksilla 7,6-8,8l/100km kulutuksella.
 4. Neljä suomalaista autokuntaa VW Weekend Wanroijssa matkalla HO22.
 5. Ei barneissa mitään USA-valoja ollut, jarruvalo oli ainoastaan keskellä luukkua. Karin lanssiin kun tein vinkkareiden rinnalle vilkut eteen ja taakse, siten että takana on kolme jarruvaloa, ja vilkku vilkuttaa samaa lankaa takavaloissa, niin siihen tarvis 5-relettä.
 6. Oliko niin että pystäreissä rattiputki on kiinnitetty tehtaalla niillä vittumaisilla katkeavilla pulteilla? Eli pitää porata irti?
 7. Suomesta ainakin 14 autoa ja 20+ henkilöä lähdössä, HO22 Volkaristit Whatsapp ryhmän mukaan. Ps.Sirkus Finlantin T-paidat tais jäädä painamatta?
 8. Oon antanutkin palaa ja kunnolla! 😁 Ihan liian monta sataa metriä on junikseen palanut lankaa ja n-määrä rälläkänlaikkoja pölyisessä autotallissa, jossa on palavia nesteitä, pahvia, kangasta, muovia yms. Tulityökortista taisi loppua virta joskus milleniumin paikkeilla. Sen uusiminen tuskin sammuttaa paloa, jos roihahtaa. Tärkeää on tiedostaa että "artisti maksaa", jos kipinä osuu tuulettimeen. Joten tunti-pari nenänkaivuuta tallissa aina tilapäisten tulitöiden jälkeen. Vakuutusehdoissa sanotaan myös että avotulen teko 30m lähempänä rakennusta on kielletty, eli pallogrilliäkään ei saa käyttää meidän tontilla. Kaasugrilli ei taida olla pelastusmielessä avotuli, joten sillä onneksi saa pihvit ja makkarat mustiksi "turvallisesti". Sahanpuruhan on muuten ihan ok eriste, kun runkokin on palavaa puuta. Mutta se tuppaa valumaan, eli seinän yläosassa on monesti eristeenä pelkkä ilmatila. Joten ilman höyrysulkua voi lämpöhukkaa tai kosteutta muodostua.
 9. Eli tuskin nuo pätee yksityisten vakuutuksiin.
 10. Vakuutusyhtiöhän se päättää säännöt, jos meinaat että vakuutus jotain korvaisi. Yleensä autotallissa ei saa edes kuumailmapuhallinta käyttää, saatika muita 'oikeita' tulitöitä. Mutta jos tiedostat että omalla vastuulla hitsailet ja rälläköit, niin tuo tupla kipsitys sisäpuolelta lienee ok. ratkaisu. Jos meinaat vakuutussuojaa saada hitsailulle, pitänee tilan olla joku harrastetila, verstas tms. ja sitten peltiä seiniin, paloverhoja, 12kg sammuttimia, palopeittoja jne. Minäkään nykyisistä rakennusmääräyksistä mitään tiedä. Mutta vajaa 20 vuotta sitten kun itse rakensin, niin niiden ohjeiden perusteella ei nuo elementit aivan optimiratkaisuilta vaikuta. Esim. kosteussulku taitaa uupua kokonaan? Eiköhän noista ihan hyvä tallin silti tee.
 11. Hyvä! STP on ryssä ja Kärkkäinen Natsi.
 12. "It's more fun to drive a slow car fast, than run a fast car slow." -joku viisas 😉
 13. Nyt on jo kaasukahvankin tuppi paikallaan, kuviin verrattuna. Ja ajettukin on. Kaasarin säätöä sitten vaan. Käy hyvin tyhjää, booaa alakierroksilla, käy yläkierroksilla, ja puutuu täyskaasulla...
 14. 80-sarjalaisissa minkäänlaisia mutka-ajo-ominaisuuksia ole, hiekkatiepalloja.
 15. Melkein äärilaidasta toiseen menee 145/65 vaihto 155/80. Itse olen havainnut 165/65 olevan paras kompromissi eteen 5,5" vanteelle.
 16. Sit vielä konvertoit Chademon tilalle CCS:n
 17. Voimalinjassa on kyllä ruutia Pakun liikuttamiseen ihan tarpeeksi. OEM Leaf kiihtyy 0-100 alle 7sek, ja tuskin paku on paljoa painavampi. Toivottavasti ei tarvitse käyttää enää orkkis lootaa välissä.
 18. Sama ongelma siinä mäntysaippuassa on kuin tiskiaineessakin, siitä on suurin osa vettä, joka ruostuttaa. Eikä kumpikaan tiivisteen ja pellin välissä pääse kuivamaan.
 19. Hiekalla kun puhaltaa, niin se on ainakin varma että kaikki kotelot (sekä sisustakin vaikka kuinka suojaat) on täynnä hiekkaa, ja se kostuu ja ruostuttaa palkit ja kotelot sisältä päin.
 20. Sepin tarrat kestää ulkokäyttöä auton lasissa ihan eri tyyliin kuin esim. Mätänetin hupitarrat, jotka lehahtaa lepikkoon jo vuoden uv-altistuksen jälkeen.
 21. Juuri nyt Oulussa: Kärppien entinen toimitusjohtaja Juha Junno, kestäähän Raksilan jää sitten huomenna varmasti? - Kyllä kestää. Kiitos haastattelusta! - Eipä kestä.
 22. Jo ketjun eka vastaus on juuri tätä.
 23. Miekään en meinannut saada Timmy!n jarruja ilmattua levyjarrumuunnoksen jälkeen, monta iltaa alipainesysteemilla ja perinteisellä kahden miehen paine!/kiinni!-huutelulla yritettiin. Mutta jarrusäiliön korkkiin polkupyörän prestaventtiili ja 1,2Bar painetta niin jo löytyi jarrut. Se ilmevä paineilmalaite on miun mielestä käypänen vaan nesteenvaihtoon, ei ilmaukseen.
×
×
 • Create New...