Jump to content

-tipi-

Members
 • Content Count

  5107
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -tipi-

 1. Kun museo Karmannin saa parilla kympillä, saa aika tiukalla budjetilla tehdä, jos meinaa tuosta 4,5k€:n raadosta halvemmalla selvitä. Ja aikaakin menee ihan helvetisti. Mikä lie kun parin päivän välein pitää tuosta raadosta uusi ilmo Neppisautoon tehdä, ja sit poistaa myynnistä. https://www.nettiauto.com/volkswagen/karmann-ghia/12046426 https://www.nettiauto.com/volkswagen/karmann-ghia/12058333 https://www.nettiauto.com/volkswagen/karmann-ghia/12032155 Tämäkin näyttää samalta autolta, mutta lienee edellinen myyjä: https://www.nettiauto.com/volkswagen/karmann-ghia/11749968
 2. Instaa kun vilkasee, niin onhan tuota tullu viimesen puolenkintoista vuoden aikana harrastettua tallissakin vaikka ja mitä. Kai se on tämäkin projekti edistynyt, vaikka aina ei siltä tunnukaan. Tällä hetkellä voi kattoo, kun korjaillaan kattoo.
 3. Nää iltapäivälehtien jutut kantsii tälleen copy/pasteta, jos niiden linkki muuttuu, niin voidaan ihmetellä tätä touhua vielä kymmenen vuodenkin päästä Volkaripalstalta 😜
 4. Taitaa olla Barnista, 55-67 Bussista ei ainakaan ole.
 5. Saranoiden kiinnitys on sama, ainakin 4-pultin osalta. Joissain varhaisissa luukuissa on 6 pulttia (kolme puolellaan), mutta nämäkin menee nelipulttisiin. VW-merkin alla on nuoremmissa pyöreä pokkaus, joka ovaalista puuttuu.
 6. Jos tulee otsikon mukainen RS, niin moiset bitumilisäpainot kuuluu roskikseen.
 7. Koneessa vikana vesi, laske jäähdytysnesteet pois ja eikun kovaa ajoa! Ja koita tavata vielä tämä sivu kertaalleen. 😃
 8. https://vaahtomuovi.net/tuote/798/keinonahka%2C-punainen-(fr07v)
 9. Tähän näyttää tulevan originelli jäähdytyssysteemi, kun originaalipellit on laikattu.
 10. No eipä noissa hyvä häviä, kun on "yllättäen" murjottu kiinnitysruuvilla muovi halki.
 11. Mikäs se 100kW sääntö on, joka astuu 1.3 voimaan. Miten sitä sovelletaan. Voisko joku suomentaa?
 12. Ei ainakaan sen 1970 411 Variantin takatukivarren sisällä uretaania ollu, joka katkes mulla ajossa. Eikä siinä tukivarressa millä mätä korvattiin. Veden valumareikä oli kyllä pohjassa.
 13. Ei kai, mut ei se vielä ennen ens kuuta oo 😁
 14. Ostaisin kromatut spinnerit vanteen keskelle. Mieluiten tälläiset kolmisiipiset. Jos sattuis jollain olemaan joutavana. Tarve Joensuussa. YV tai O5O 375 O855
 15. -tipi-

  YBA-8

  Eikö tuo jarrunestesäiliö ole hieman epäkäytännöllinen sitten kun kori on paikallaan?
 16. Eipä tuosta mitään ytimekästä referaattia taida saada. Vaan kohta mitä muutat pitää tsekata määräyksestä. Mataloittamalla pilaamista ainakin helpotettu, eli ei enää rajoitusta 50mm maksimi madalluksesta. 80mm maavara kuormaamattomana riittää. Myös raideleveyden muutokset sallittu.
 17. https://www.finlex.fi/fi/viranomaiset/normi/454001/46612
 18. -tipi-

  YBA-8

  '67:t on perimätiedon mukaan tapana rakentaa Vaasassa 67 päivään.
 19. -tipi-

  VW 1300 -72

  Automaattinen öljynvaihto / 5000km. Ei ole kone ihan kunnossa.
 20. Onhan tuossa tosiaan ovet ja ratti/rattiputkikin vaihdettu ja messevästi pakkelia kyljessä, niin miksipä ei olisi maalattukin.
 21. Ei sinne moni muukaan oo saanu peltiä leikkelemättä ujutettua kuin nämä Ramflo-putsarit. Vaikka muita putsareita mainostettaisiinkin sopiviksi.
 22. Oisko vain pultin hahlon kulmassa on eroa. Saa toimimaan kyllä Kuplan vermeillä. Samaa osaa myy jotkut osakauppiaat lähes kaikkiin ilmajäähyihin.
 23. Body number = korinumero Chassis number = runkonumero = valmistenumero Junisten runkonumerolista löytyy ensimmäisen postaukseni linkistä.
×
×
 • Create New...