Jump to content

-tipi-

Members
 • Posts

  5335
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -tipi-

 1. On virikansia pidemmillä ja ohuemmilla tulpan kierteillä.
 2. Olikohan kolkin 5-p ja 66-67 Kuplan kapseleissa eroa, mihin suuntaan VW-logo oli prässätty
 3. Väitätkö ettei pyörivän vauhtipyörän ja paikallaan olevan laakerin välissä pyörivät kolme shimmiä käytössä kuluta ollenkaan toisiaan tai laakeria? Että kaikki käytön aikainen päittäisvälys hakkautuu paikallaan olevien laakerin ja lohkon välille.
 4. Hieno auto, onnea myyntiin. Voihan tuo kaapisto jostain Ikean ambulanssista olla, mut Volkkarin Krankenwagenin kanssa sillä ei oo mitään tekemistä.
 5. Ja Marko varmaan määrittelee kohtuullisen rahamäärän, jolla se 150-200 Kuplan koneesta irtoaa. Pelkään pahoin ettei se minun kukkarolle ole kohtuullinen.
 6. Sitten on tietty Westyn ratkaisut: 1965 SO 34/35 tai 1966 SO42 sekä voihan sitä Pallis Westystäkin inspiraatiota hakea. Ellei vedä all in: https://fueltank.cc/blog/snail-camper
 7. Tää riippuu niin paljon siun omista tarpeista, monelle tarvitset istumapaikat? Montako nukkumapaikkaa tarvitset aikuiset/lapset? Lähtökohta kuitenkin pedille on tehdä takapenkistä vuoteeksi kääntyvä joko alkuperäisellä penkillä Z-saranoilla, valmiista Rock&roll-pedistä tai vanerista Westyfaliatyyppisin rock&roll-saranoin. Tarvitsetko täysleveän pedin vai haluatko kaapistoja toiselle sivulle. Tarviitko kiinteetä keittiötä jääkaappeineen, vai kokkailetko leirintäalueiden keittiöissä tai nuotiopaikoilla. Arvostatko läpikäveltävää ohjaamoa, että pääse sujuvasti kuskinpaikalle. Kuvissa muutamia suomalaisia retkeilyjuniksia:
 8. Kyllä tuo Brassibussilta Kombilta haiskahtaa vielä tulipalonkin jälkeen. Ilmaritilät sisäänpäin, korkeat sivuoven saranat, kulmaikkunat '64:ssa jne jne. Ja mittarissakin hienoinen vinkki: Edit: ja runkonumerokin alkaa B:llä.
 9. Mulla oli kutistuslaikka, en oppinut käyttämään. Myin pois.
 10. Kulmaikkunat löytyi Mllksin avustuksella saksalaisesta verkkokaupasta, tulivat jopa ehjänä perille. Kiitos siitä Mikolle.
 11. Laitoinkin jo Tompalle kyselyä onko tulossa tuota 55-62 mallia tarjolle.
 12. Ja väliprojekti viekin ½ vuotta. No se on nyt kilvitetty, ja voi ajaa ulos tallista, joten jatketaan omaa bussia. Mitähän kautta saisi Suomeen juniksen kuskipuolen kylkipellin? Aloitin itse pintapeltien teon tuosta kyljestä, ja siihen alkuperäinen yläpuoliskokin on hieman puhalluksessa vedellyt, joten tuskin saan siitä pakkeloimalla edes välttävää, joten vaikka vaihto isotöinen onkin, luulen sen olevan järkevin vaihtoehto.
 13. Kilpiin BJU-7 saatiin jo keskiviikkona, ettei jääny tulokkuus ees viime tinkaan. Konekin sisäänajettiin jo maanantaina.
 14. Meillä on 036 ja oliko '77 vai '78 ensirekisteröity. Liekö kellään tietoa missä järjestyksessä niitä on kasailtu tai saatu myytyä ja kilvitettyä. Käsittääkseni Teijon tehtaalta ei näistä jäänyt kovinkaan tarkkaa kirjanpitoa.
 15. Jani Nieminen FB:n Teijo-ryhmässä kirjottaa kytkinvaijerin rakentamisesta IKH:n osista näin: Kytkinvaijerin kokoonpanon osat. Kuva on kytkinpolkimen päästä moottoritilasta. Vaihdelaatikon päähän vaijeri sopii ilman lisäosia. Osat alhaalta alkaen: 1. Holkki. Jostain putkesta sahattu. En saa mitattua. 2. JARRUVAIJERI WAP 1665/1955MM. tuotenumero PV339041A. 3. Jatkomutteri M6 4. Mutteri M6 5. Kierretanko M6 pitkä noin 200 6. Mutteri M6 7. JARRUVAIJERIN SOVITIN WAP. tuotenumero PV339087.
 16. Ei tuo kyllä siltä näytä, että kone tulis etupyörän kääntymisen tielle, vaikka se olis sen 5cm taaempana.
 17. Tämmönen löyty joskus jostain, kiitos tekijälle.
 18. Etulaakeri 411501283 A - FAG 521425 - SKF 330757 C/QCL7CVA606
 19. Teijo-dokumentteja verkossa, mukaan lukien varaosakirja.
 20. Ite pingottaisin mieluummin esim. farkku tms. paksuhkon kankaan tuohon heinän alle, ettei jouset poraudu siitä läpi. Joku ohut t-paita tai lakanakangas sit päälle TMI:n asennusta helpottamaan.
 21. Osta TL Vaihdossa kiinnostaa vain viispulttinen Variantti.
×
×
 • Create New...