Jump to content

Vilkkurele napsuu jatkuvasti


Recommended Posts

Alkaa taas vähitellen ahistamaan tämä rakentelu, joten kysytään nyt täältäkin jos joku viisas sattuisi ongelmaan ratkaisun tietämään. Ongelmana siis vilkkureleen jatkuva napsuminen n. 2x nopeudella silloin kun vilkut eivät ole päällä. Vilkut siis toimivat normaalisti ja ovat kirkkaat, mutta viiksen ollessa keskiasennossa (off) rele jatkaa ärsyttävää napsuntaansa maailman tappiin asti. Oletin heti aluksi maavikaa. Vilkuille tehty joka kulmaan uudet kunnolliset maadoitukset koriin (lasikuitulokasuojat), vilkkuviiksi on täysin uusi, kokeilin uutta relettä. Vaihdoin kaikki releen ja hätävilkkukatkaisijan maadoituksen vanhat liittimet eli alkaa pikkuhiljaa mahdolliset vikakohteet loppua. Hätävilkkukatkaisijakin toimii ja valo napissa palaa.

 

Voiko hätävilkkukatkaisija tms. kuitenkin vielä hukata jotenkin virtaa -> rele jatkaa eloaan? Se on ainoa vilkkuihin liittyvä vanha osa.

Link to comment

-74 kuplahan tuo. Vilkkuviiksi on pikaliittimillä olevaa mallia, joten siellä ainakaan ei kontaktit pitäisi olla yhdessä. Vilkut eivät poikkea vakioista kuin etuosan suhteen, jossa rossi-kehyksissä 21W polttimot. Pitääpä jatkaa liittimien uusimista ja puhdistamista.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Vika oli näköjään nopeusmittarin varoitusvalojen liitännöissä kun ensin ei laturin eikä öljynpaineen valot toimineet. Pienen tarkastelun jälkeen alkoi valot toimia ja kas kummaa katosi myös releongelma. Virtaa taisi siis karata tuota kautta maihin, jolloin rele jäi yksikseen napsumaan.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...