Jump to content

Tanhis

Members
 • Posts

  8089
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tanhis's Achievements

Fuck google, ask me!

Fuck google, ask me! (1/1)

 1. Sitten päästäänkin keskustelussa aiheeseen mikä rasva turvottaa kumia.
 2. Ainakin jää selkeemmät jäljet kosketuskohtaan jos ei muuta.
 3. Lokarithan eivät ole simppelisti irroitettavissa eli fiksuinta mennä korjaupanelein jollein nyt aivat hirveät ole. Tällähetkellä laadultaan paras valikoima korjauspeltejä taitaa löytyä täältä ja tietty saksan ebay aika kova. https://www.facebook.com/profile.php?id=100089429438427 Jotain siedettäväkuntoisia puskurinosia löytyy itseltänikin, mutta suosittelisin jälkituotanto rosterisia, laatultaan ihan tyydyttäviä ja hintakaan ei ihan mahdoton jos rupeaa miettimään mitä kromaus ja kromattavassa kunnossa olevien ostamista ennen kromausta.
 4. Ettei nyt toisen ilmoitusta kauheasti sotkettaisi niin jatketaan täällä. Onhan sen nyt tosiaan valitettavaa että tietyt autot uivat Suomesta ulos rahakkaammille vesille. Mutta kuten aikaisemminkin olen sanonun niin kyllä sitä tulee myös toiseen suuntaan. Aikausein se ei ole kauhea meriittii että auto on alkuperäinen suomiauto. Täällä kun tiet, autojen kunnossapito ja säilytys ollut aikoinaan mitä sattuu niin oikeat huippukuplat ovat kyllä todellinen harvinaisuus täällä. Ja nyt ei siis tarkoiteta sitä että huippukupla olisi sellainen missä ruosteen ja parin sentin pakkelikerroksen päälle olisi saatu kiiltävä maalipinta. Ettei nyt joku vedä hernettä nenään niin onhan myynnissä oleva auto hyvä lähtökohta mutta huippukuntoon saattamiseksi tuo kyllä ottaa vielä tonnin jos toisenkin. Myös tämä suomessa pitäminen on oikeasti ongelmallista, voi kyllä tehdä vaikka mitä vannon-kautta-kiven-ja-kannon-tai-mörökölli-minut-syököön sopimuksia, mutta se että rupeat jotain 10k€ perimään oikeusteitse takaisin alkaa olemaan rapakon takana harrastettavaa toimintaa. Ei täällä ensinnäkään edes ruveta jotain tuollaista ihan helposti käräjillä puimaan ja vaikka ruvettaisiinkin niin vaatii kyllä tietynsorttista periaatteista kiinnipitämistä että on valmis ottamaan melkein samanlaisen summan takkiin oikeudenkäyntikuluja varsinkin tapauksessa että auton ostanut bulvaani joka sitten järjestää kaupat jonkun muun kanssa. Lähtökohtaisesti ethän voi omata määräntävaltaa johonkin minkä olet jo myynyt ja rahat vastaanottanut, tietty tämä on sopimuksin hoidettavissa mutta jos käyvän kauppasumman maksat niin miksi sellaiseen sopimukseen nimen laittaisit alle. Tietty jos asian oikeasti haluaisi ratkaista niin ettei ketään pystyisi sitä ulkomaille myymään niin itse ehkä koettaisin lähestyä asiaa museoviraston kautta niin että autolle leimattaisiin kultuurihistoriallisesti tärkeän kulkuneuvo status.
 5. Näitä meni viimeksi, itse tykkään laitta makeita väliin. https://www.lidl.fi/p/kesavalikoimassa/grillimaisteri-amerikkalainen-viipalekurkku/p53567
 6. Pekonin grillaus on aina yhtä jännäämistä kuin ison rasvapalon saa aikaiseksi. Eräällä mantorpin reissulla aikoinaan meinas palaa vähän muutakin kuin grilli pekonin kanssa. Tämä kuva kylläkin tältä illalta. Grillipalon jälkeen naudanburgeripihvit grilliin, perään cheddarisiivut ja paketti lidlin tuoreiden sämpylöiden väliin. Vähän majoneesia ja suolakurkkua väliin ja kevään ekat grilliburgerit valmiit. Nam nam.
 7. Laita varaosanumero, noita on neljää eri mallia. Itsellä joitain noita kikkareita niin koetan kurkata jos löytyisi.
 8. Nyt kun kerran Mäen välijäähdytin on volkkaripalstan kuumin keskustelunaihe niin miksi ei jättäisi flektin kokonaan pois ja rakentaisi tilalle vesi-ilma jäähdyttimen ja jäätankin kun eiköhän tällä ole tarkoitus päästä nopeasti pisteesta a pisteeseen b 402m välimatka. Esim https://www.ahtoja.com/product/179/vesi-ilma-valijaahdytin-250x150x115
 9. Sit pitää kysyä tarkemtavia kysymyksiä, oletko suuttimia ihmetellyt ja toinen mikä ainakin itselläni oli ongelmana oli kaasuläpän perussäätö kun sitä ei tuossa ohjeessakaan mainita.
 10. En tiedä onko 35pdit edes sinnepäin mitä pienempi serkkunsa mutta tuossa aika simppeli ohjeistus 32pdsit säätöön. https://www.thesamba.com/vw/archives/manuals/t3dualcarbtuning/index.php
 11. Onhan siinä yleensä syynsä miksi tehdas on akselin sellaiseksi tehnyt mitä on eli ei se alkuperäinen kostruktio ainakaan huono ole. Ja itse en ainakaan POMmia parannuksena näe. Ja akselin saa kivasti tyhjäksi suurimmista rasvoista kun laittaa vatiin pystyyn ja jos ulkona aurinkoinen lämmin päivä niin rasvat valuu itsestään ulos. Tietty lämmitin kaveriksi niin sitten ainakin holahtaa rasvat ulos.
 12. Kenties voisi olla fiksua vaihtaa koko jakaja. Ja oliskohan tollanen https://www.ignitioncarparts.co.uk/PartDetails.aspx?s_pc=PM00160&s_vid=
 13. No.... isommalle alueelle sen vahingon saa aikaiseksi kun rupeaa vesipaperilla pattia turaamaan. Mutta tuo kontaktimuovivinkki on ihan hyvä. Ja tosiaan ei sillä partaterällä ole tarkoitus viiltää vain höylätä.
 14. Jos se oikein selkeä valuma on niin partaterällä siittä kannattaa ensin suurimmat rapsuttaa pois ja sitten vasta hiomaan. Esim. Partaterän kulmat voi teipata ettei saa ylimääräisiä naarmuja vanhingossa.
 15. Eka tietty olis hyvä mainita mistä autosta kyse.
×
×
 • Create New...