Jump to content

Tanhis

Members
 • Content Count

  7341
 • Joined

 • Last visited

About Tanhis

 • Rank
  Fuck google, ask me!

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Näin niinkuin sähköisen teorian kannalta ajateltuna niin kunhan maalaa vain ulkopuoliset osat ja jättää alareunan ja johtojen reikien kumin jälkeen tulevan sisäosan maalaamatta niin en näe mitään syytä miksi maali aiheuttaisi ongelmia. Jos taasen maalaa sähköä johtavalla maalilla yltäpäältä niin silloin voi tilanne olla vähän eri ja ei mitään hajua että johtaako maalit yleisesti sähköä mutta sanoisin että suurinosa tuskin johtaa jotkut alumiinipinnoitteet varmaan on oma tarinansa.
 2. En mä nyt viittis käydä hakemassa keltasta ihan vaan ton takia testiin.
 3. Vieraskone sisään missä valmiiksi 12V systeemi turvallisuutta parantamaan. Ja samalla kun turvallisuutta lähdetään parantamaan niin xenonin keulalle ja kuppipenkit sisään 5-piste vöiden kanssa, tietenkin turvallisuuden nimissä. Ja ei saa tietenkään unohtaa nelimäntäisiä bremboja jokanurkkaan reijitetyillä levyillä ja kun nämä ei sopinut vakiovanteen sisään niin 17" vossenit alle, tietenkin turvallisuuden nimissä. Tämä on siis minun näkemys nykyisestä museokatsastajan ajatusmaailmasta.
 4. Nyt kyllä taisi mennä värit sekaisin. Lainattu optiman sivuilta. "For example, if you have a Ford Expedition with an aftermarket alarm system and you drive the vehicle every day, the OPTIMA REDTOP would be the correct choice since the amperage drain will be nominal and the battery would be recharged daily. However, if you store the vehicle for long periods with the alarm system engaged without maintaining the battery, you should use an OPTIMA YELLOWTOP since the amperage drain over several weeks would damage a REDTOP and reduce its life."
 5. Jotenkin tuntuu että sinne käy lähestulkoon mitä tahansa nykyään.
 6. Kyllä se optima on avain onneen. Ja jos en nyt väärin muista niin keltahattunen kesti syväpurkua ja punahattunen oli ns starttiakku. Itse muutamaan otteeseen syväpurkanut punasen ja kyllä se tuolla vieläkin porskuttaa. 6v optimalle kannattaa kysyä päivän hinta https://www.lonsinakku.fi/ tällä mestalla siis jonkunsortin maahantuontisoppari jonka takia hinnat kilpailukykyisiä.
 7. Tää tuli kylläkin ihan feissarimokissa vastaan jokunen vuosi sitten ja jäänyt kummittelemaan mieleen. Jotenkin tuli myös mieleen että volkkariporukan fanaattinen sitoutuminen tiettyihin asioihin voisi tukea vastaavaa toimintaa.
 8. Ai niinkuin hevosmiehen panohanskat http://hevostellenn.blogspot.com/2015/06/panohanskat.html
 9. Juu empin sarjasta kuullut kyllä paljon huonoa tyyliin että sarja ei edes paketista ole käyttökelpoinen ja osat eivät sovi edes keskenään yhteen. Lähinnä laiton vaihtoehdon esille vain hintansa puolesta. CSP etulevysetti tuolla omassakin varastossa odotteleen muun auton valmistumista ja tässä miettinyt että pitää varmaan vain laittaa kättä syvemmälle taskuun ja ostaa CSP myös takapäähän.
 10. Junis kuplan irs tai straight axlen kanssa setti olisi kohtuu helppo toteuttaa lähinnä siis ainut osa kun ei sopisi suoraan olisi käsijarruvaijerit ja jarruletkut. Ja melkovarma että jarrutusteho ei ainakaan huononnu juniksen rumpuihin verrattuna ja laillisuuteen en sen enempää ota kantaa.
 11. Ei ne muidenkaan setit välttämättä niin halpoja ole. 890$+110$ (5x205 jako)+tulli+rahti+alv. https://www.airkewld.com/Classic-VW-Bus-Rear-Disc-Brake-Conversion-Kit-4745-p/4745.htm Ja tässä näyttäisi olevan pellistä kanttailtu satulanpidin kun csp:llä koneistettu. Ja csp setissä taitaa aikapalon maksaa tuo TUV lappu että käy myös saksassa katsastettaviin autoihin. Mutta taasen jos katsoo empin valikoimaa niin suomalaiselta toimittajalta saa vähän päälle 600€ takalevyjarrusarja kuplaan 5x205 jaolla niin silloin tuo 1700 alkaa olemaa aika hyvän hintainen vaikka varmasti onkin laadukkaampi.
 12. Aattelin että tämä ei varmasti tonnia ylitä. Olin väärässä.
 13. KCW pojat väsäsi tuollaiseen säätöakseliston jossainvaiheessa.
 14. Jos toinen puoli vilkuttaa nopeammin niin tarkista että polttimot ovat samanlaisia molemmilla puolilla.
 15. Ilmeisesti sellainen setti ettei lattiaa tarvitse muokata.
×
×
 • Create New...