Jump to content

Tanhis

Members
 • Content Count

  6799
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Suodatin löytyy tankin sisältä. Suodattimeen pääsee käsiksi irroittamalla tankin alla olevan letkulähdön muttereineen. Mä tekisin homman niin että ottaisin tankin kokonaan irti ja vaihtaisin suotimen pöydällä niin auton alla könyäminen jäisi minimiin. Täällä havainnollistavia kuvia. http://vwblvd.com/?p=845
 2. Nyt haussa ei ilmeisesti ole millin pellistä väännetty teline missä 70mm reikä.
 3. Miksi sitä kiilloitettua kunnolla vahattua pintaa pitäisi varoa jotenkin eritavalla kuin pesunaarmuista. Ja edelleenkin puhutaan samasta autosta.
 4. Tälleen hotrod ohjelmia seuranneena niin eikös valmiin tuulilasin silpominen ole aika perussettiä jos vain muodot täsmää muuten.
 5. Uusien neulaventtiilien kanssa bensanpaine on helposti liian suuri ja koska uudet eivät yleensä vastaa mitoituksiltaan alkuperäisiä niin neulaventtiilin korkeus / bensapinnan korkeus on aina säädettävä uudestaan.
 6. Eiköhän noita 50 vuotta plus vähän hiekkasella sienellä ja fairyllä pestyjä mattapintasia harrasteautoja nyt jo ole Mäet (pun intended) täynnä.
 7. Voihan siellä katsastuksessa sitten todeta jos rupeaa valittamaan että otetaan sitten pois ja heittää päälle lisäkysymyksen että kumpi vaihtoehto on parempi. Ja voithan ne myös myydä vaikkapa kuormansidontaan tarkoitettuina liinoina jos katsuri ei niitä turvavöiksi tunnista.
 8. Komiahan se on. Näyttää vaan kuvissa (ei siis pelkästään tässä kuvassa) niin mattapintaselta että kantsisko sijoittaa ammattimiehen myllytykseen muutama satku. Autossa kun ei muuten ole mitään prameaa niin erottuisi kiiltävällä maalipinnallaan.
 9. Eiköhän nyt tässä tapauksessa olisi fiksuinta etsiä se omasta mielestä paras kampikammio ja kampura yhdistelmä ja viedä jollekkin ketä osaa oikeasti katsoa mikä on ok ja tarvittaessa voisi myös tehdä koneistukset.
 10. Siis ei sinkitys vaan näitä ruosteen ja maalinpoistodippauksia mitä isonmaailman auto-ohjelmissa näkee.
 11. Tekeekö kukaan tässämaassa auto-kokoluokan dippauksia.
 12. Mieluummin ottaisin vähän tätä budjettipään tajontaa pois markkinoilta että saisi edes jotenkuten toimivaa ja alkuperäistä muistuttavaa varaosaa tilalle.
 13. Älä nyt onhan siinä kallis tekniikka ja red9 etuakselikin. Ja on tosiaan uniikki ei tuu toista.....tai no ainakaan montaa possu koneista junista vastaan. Piti oikein käydä katsomassa millaisen porschen tuolla 125k€ saisi saksasta. Tässä yksi esimerkki. Edellisvuoden malli 911 carrera GTS cabriolet 15 tkm ajettu. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=277021780&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=20100&minFirstRegistrationDate=2018&minPrice=90000&pageNumber=47&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=38ce5a14-8964-44bd-280d-7bc579439821
 14. Onhan tuo siisti, mutta tuohon hintaan voisi ehkä olettaa että esim kattoverhoilu olisi asennettuna.
 15. Joku paksumpi vanha vaijeri porakoneeseen kiinni ja sillä koettamaan putsaamista. Edit: Niin siis ongelma ei tainnutkaan olla runkotunnelissa menevässä metalliputkessa.
×
×
 • Create New...