Jump to content

Tanhis

Members
 • Posts

  7963
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tanhis's Achievements

Fuck google, ask me!

Fuck google, ask me! (1/1)

 1. Ei tuossa nyt mitään ihmeteltävää runko on metallia ja maadoittuu laturin kanssa koneeseen. Kuvassa näkyvä liitin on eristetty rungosta latausreleen pohjan kuitulevyllä. Liittimessä on + ja väänsit releen runkoa sen verran että liitin otti kiinni runkoon ja silloin lopputuloksena on kipinöitä ja pahimmassa tapauksessa sulaneita johtoja.
 2. Riippuu vahvasti siittä mitä kaikkea teet samalla. Jos tarkoituksena vaihtaa vain laakeri niin metaken linkittämä sarja helpottaa elämää aika vahvasti. Jos taasen otat koko lootan ulos ja vaihdat samalla laatikon pään suojaputken tiivisteet niin silloin laakeri tulee helposti suojaputkea apuna käyttäen ulos. Tai jos tiukassa niin ihan normaalilla ulkoa kiinni ottavalla ulosvetäjällä pärjää putken ulosotto tapauksessa.
 3. 92 löytyy myös paksuseinäisillä putkilla, mutta tämä varmaan jo olikin tiedossa. Mutta tietty ei mene samaan reikään.
 4. Mielenkiintoinen kilpi, onko poliisella ollut jotkut omat tunnukset aikoinaan käytössä.
 5. Tämäkin taitaa olla ajankohtaista jälleen
 6. Mitä tipi siis koettaa sanoa on että kuplan jako on 4x130
 7. Vinkkinä että noita oli aika montaa eri kuosia, eli onko kuosilla jotain väliä tai onko hakusessa pelkästään ehjä runko.
 8. Mä voin koettaa kurkata löytyisikö ylimääräistä, noita puolikuntoisia hazetteja tuli muutama joskus haettua.
 9. Eiköhän helpoin olisi kysyä konttirahtien hintoja, voi olla hiljasta löytää Suomi-Ranska autonkuljetusta. Travemyndeen sen taasen saisi helpolla jos auto ajokuntoinen, jos puolivälin vaihtaria etsii.
 10. Ei kait ne jatkuvassa noususuhdanteessa ole mutta syklisyyttä niissä on. T34 hinnat on tasaisesti kohonnut tässä jonkin aikaa mikä on hyvinkin ymmärrettävää kun ne olivat pitkään T14 ghiaan verrattuna alhaisia. Nyt taasen kun T14 ghia löytyy sieltä täältä ja tuolta keräiliöiltä ja harrastajilta niin katse on siirtynyt johonkin harvinaisempaan ja erikoisempaan mitä muilta ei löydykkään. Tietty kaikki edellä mainittu on ihan vain lämpimikseen höpöttämistä kun loppupeleissä se toteutunut kauppahinta sen myyntihinnan määrittää ja kauppahintaan taasen vaikuttaa kysyntä/tarjonta.
 11. Minkä ikäiseen kun näitä taitaa olla ainakin neljää erilaista.
 12. Lues se ilmo uusiksi, siihen rahaan saa kaksi. Ja nuohan on Saksassa myynnissä. Tosiaan harvinaisia siksi kun kyseiset sisustan värivaihtoehdot oli tarjolla vain '66 mallivuonna mustaan ja valkoiseen autoon. Vielä näitä harvinaisempi olisi azure mutta sininen vaihtoehto ei päässyt varaosa kataloogeja pidemmälle.
 13. Ja teak, loppupeleissä aikamoinen diili vaikka noissa isoja ongelmia alkuperäisyyden kanssa onkin.
 14. Hokasin että ilmanputsari unohtui puhalluskasasta, no tuli putsattua ns. vanhalla tyylillä. Muutama hitsitäppä piti myös laittaa kun oli reikiä pohjassa.
×
×
 • Create New...