Jump to content

Tanhis

Members
 • Content Count

  7551
 • Joined

 • Last visited

About Tanhis

 • Rank
  Fuck google, ask me!

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jotenkin jäänyt sellainen mielikuva mieleen että luukku olisi ulkoisilta mitoiltaan sama mutta eroja on kahvoissa ja aukipitotangoissa. Tietty siittä ei ole varmuutta että onko saranatkin erilaiset varsinkin myöhäispalloissa kun koneluukunkin saranat muuttui jossainvaiheessa. Myös schofieldin saranan vastakappaleen myyntiteksti tukisi tätä teoriaa kun myy pallikseen juniksen palaa maininnalla sopii pienillä modauksilla.
 2. Jonkun 80-luvun japsipakun 2,5 istuttava penkki olisi huokeasti raumalla.
 3. Kappas kävi kyllä mielessä mutta aattelin että kait suomiautossa on silti swingi. Mun moka eli tosiaa tässä tapauksessa ei oikein ole oikotietä onneen.
 4. Tuolla toisessa topikissa jo vastasinkin että koeta jos asiaa auttaisi kytkimen säätö tai sitten voisit kurkata takapenkin alla olevasta luukusta että saako sen käsin roplattua pois päältä niin että joku painaa samalla kytkintä jos vika olisikin vaihdevivustossa.
 5. Jos pakki tulee ulos kun auton sammuttaa niin lähtisin melkein kurkkimaan kytkimen säätöjä ja vaihdevivuston toimintaa.
 6. Niin joo eli noinpäin. Tässä nyt anyway lyhkäsen ja pitkän ero.
 7. Lyhkäsillä vetareilla saat takarenkaat kaaren sisälle.
 8. Siellä paikallinen kultaseppä takoi harmaantuneen puupenkin päällä pyttyä takaisin muotoonsa ja seuraavana päivänä näytti ihan ok kuntoiselta. Mitä nyt toinen kiekkoilija oli pytystä kadonnut ekan haverin jälkeen. https://www.facebook.com/291081235081289/posts/893121304877276/
 9. Mites se oli torilla tavataan
 10. Juu normimeiningillä mennään. Itse olen valmentamassa jalkapalloa melkein koko pelin ajan eli siinä se on samanmoinen arkipäivä missä muutkin. Mut talvilomaa viettäessä ei se haittaisi jos illalla muutama olunenkin tulisi otettua.
 11. Tässä rupee jo itsekkin uskomaan että huomenna voisi olla se hetki kun jotkut lopettaa mm 95 juhlimisen Raumallakin jos mestaruus plakaati saadaan äijänsuon katossa päivitettyä.
 12. Tuollaiset ylimääräiset johodot ja itse tehdyt viritykset nostaa aina niskakarvat pystyyn, Eli kannattaa tarkistaa yllä olevasta kaaviosta että sähköt menisi edes oikeiden sulakkeiden kautta, varsinkin ajovaloille. Vilkkujen kanssa lähtisin maavikaan myös etsimään. Joskus uudelleen maalatut lokarit ja valot aiheuttamneet päänvaivaa tälläisissä asioissa. Tietty vikaa etsiessä ei olisi paha rasti verää erilliset maajohdot jokaiselle valolle jotka voi sitten purkaa pois kun ongelmakohde on löytynyt.
 13. Näin paljaalla silmällä kameran ja tietokoneen näytön takaa muistuttaisi kovasti L553 henna red väriä.
 14. Jos ostit jonkun halvan säätöakselin niin valmistustoleranssit voi olla jo sen verran pielessä että ei sen takia saa säätöihin.
×
×
 • Create New...