Jump to content

Tanhis

Members
 • Content Count

  7058
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eiköhän nykyaikana tuo kuvan lisääminen houkuttele potenttiaalisia ostajia paremmin kuin muutaman sanan myyntipuhe.
 2. Muistaakseni yksi täydellinen torni pitäisi löytyä, mutta voi olla aika piilossa eli en uskalla luvata. Laita muistutusta 0405464097 niin koetan käydä hallilta penkomassa seuraavaksi kun sinne on asiaa.
 3. Ja eikös siellä ole ennen tätäkin vaadittu tietyissä osavaltioissa hätävilkut, vai oliko niin että ne on pitänyt vanhoihinkin ajoneuvoihin asentaa jälkikäteen.
 4. Ei olisi puolikuu karannut asennusvaiheessa tai jotain muuta mielenkiintoista. Testasitteko laatikon toimintaa mitenkään ennen asennusta. Oliko vetarit ja suojaputket irti. Ennen laatikon purkua tarkistaisin nyt ainakin nämä. Onko jäkismaila (vaihteensiirtotanko laatikon edessä) lovissaan ja vain yksi vaihde päällä. Pyöriikö laatikko käsin kytkinakselista ja meneekö vaihteet silmään.
 5. Tulee se 400 halvemmaksi kuin purkaa kone kokonaan pöydälle tulpata öljykanava, kierteyttää/avata toinen kanava ja kun kerran kone on pöydällä nälkä kasvaa ja yhtäkkiä on vähän iideeäffää ja isompaa sylinteriä ja parempaa kantta myös odottamassa asennusta.
 6. Mulla on jossainpäin hallia Raumalla myöhäsemmän etuarparummut. laitetaan nyt sit 40€ hinnaksi ja 0405464097 en rupea paketoimaan.
 7. Itse ajatellut että olisikohan tämä CSP:n uusi pallikseen suunniteltu öljypumppu/kansi helpommin sovellettavissa kolkkiin kuin ns. perinteinen fullflow pumpun kansi+paluu kanavaan. Onko kellään vielä kokemuksia. https://www.csp-shop.com/en/engine/oil-pump-easyflow-with-pressure-valve-csp-115-260-238k-30862a.html
 8. Ne kumit on melkein kuin kumiputkesta leikattu eli ei mitkään ihmeelliset. Ja vielä tuohon kaasari asiaan niin kiihdytyspumpun ulosanti kannattaa myös mitata. Nimittäin voi vaihdella aika reilusti jos ei ole säädetty, varsinkin repro kalvoilla.
 9. Pelkäätkö siis että paineet tunkee tiivisteen ulos. Tai että tiiviste ei kestä bensaa.
 10. No sittenhän se on vielä helpompi piilottaa.
 11. Rakenna sinne vain ne neulalaakerit tai sitten sorvauta laakeripronssista tarvitsemasti.
 12. Eikait sille oikein muita fiksuja paikkoja ole kuin takapenkin alla oleva potkupahvi. Jos sinne penkin alle tekisi telineen kytkimelle niin ainut mikä jäisi näkyviiin sisustaan olisi ~10mm reikä. Ja tappokytkimen varren voisi tehdä uudestaan metallista ja reijälle voisi tehdä vaikka kauluksen pahviin niin näyttäisi periaatteessa täysin samalta kuin ZAR hana. Ja muutaman 6V lyijyakun kokeneena voin kyllä vahvasti suositella 6V optimaa. Ja jos puhutaan vielä ns periodi oikeasta pikikantisesta akusta niin luotettavuuden voi ainakin unohtaa.
 13. Hienolta näyttää. Vakiokaasarien vivustot kannattaa tarkistaa että ovat tiftit samoin kun kaasarin läpät, muuten sitä on aika painajaismainen säätää toimimaan hyvin.
 14. Kannattaa vielä se apusimpukan pusla tarkistaa ennen kesäkelejä jos ei auto kovin syvällä säilössä ole.
×
×
 • Create New...