Jump to content

Tanhis

Members
 • Posts

  7890
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tanhis's Achievements

Fuck google, ask me!

Fuck google, ask me! (1/1)

 1. Mikäs siinä, no.... 22k€ kirppu https://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/12700422
 2. Melkovarmaa on että sähköautot tulee tuomaan omia kommervenkkejään tulevaisuudessa autotallimääräyksiin ja varsinkin sisätiloissa lataamisen osalta. Kenties täytyy olla sähköauton mentävä lipo pussi että saa ladata sisätiloissa. Ja ei sekään että sähköautot olisi ongelma mutta nämä kaikenmaailman potkulaudat ja sähköpyörät missä turvavaatimukset ja huollot ei välttämättä olekkaan niin ajantasalla kuin esim sähköautossa. BTW yhden puolitutun talo paloi aika pahasti kun oli ollut sähköpolkupyörä kuistilla latauksessa ja palo havaittiin siinävaiheessa kun katto oli liekeissä.
 3. Näinhän se on. Oma talli rekisteröity aikoinaan harrastetilaksi tai mikäsenyt olikaan paikallisten paloviranomaisten puolesta, vakuutusvaikutuskin joskus tarkastettiin mutta jokatapauksessa pitää aina pitää mielessä että aika pitkälti omillaan on jos jotain syttyy eli jälkivartiointi hyvinkin oleellista. Talli erillisenä siipenä omakotitalossa ja itse asuintilan ja tallin välissä betoni/tiili seinä mutta välikatolla ei palokatkoa (suunitelmissa rakentaa). Tallin seinillä ja katossa asbesti tai mitkälie 60-70 luvun vaihteessa yleisesti käytetyt levyt ja saumat pellitetty. Tallissa yksi iso jauhesammutin ja ulkona toinen koska paloviranomainen sanoi että mitäs niillä kahdella siellä tallissa teet jos itse olet ulkopuolella kun havaitset tulipalon. Ja näin sivumainintana voisi sanoa että en ole kertaakaan saanut harrasteautoa syttymään palamaan kun harrasteet yleensä ilman sisustaa ja muuta syttyvää mutta käyttisten kanssa niitä läheltäpiti tilanteita ollut yksi jos toinenkin kun joku lattiamatto tai massa kotelon sisällä syttynyt palamaan. Ja siksi käyttisten tai kavereiden tästä nopeesti vaan tohon pikkulappu korjaukset tehdään ulkona.
 4. Olen aikaisemminkin tiennyt että on tuollainen käkkylä iso auto mutta nyt oikein ajattelin laittaa sitä vähän perspektiiviin ja goolasin että kuinkapaljon tuo on VW SWB phaetonia isompi ja vastaus on melkein 60cm pidempi ja 12cm leveämpi :D
 5. Sitten vielä sellainen pikku juttu jos sulla on 63 juniksen kilpi niin siinähän työsylinteri on tarkoitettu kiinnitettäväksi niin että pulttautuu kilven läpi alennusvaihteeseen kiinni ja on näinollen tukeva kiinnitys. Jos sulla on nyt pelkkä kilpi spacerin kanssa kuplan akselissa kiinni niin oletko tukenut työsylinterin jotenkin muuten kuin pelkkään kilpeen. Tiedän että näinkin se toimii mutta tuo on vain paikka mikä pitää tiedostaa mahdolliseksi ongelmaksi ja yksi kyseisestä kohdasta pettänyt kilpi tullut itselle vastaan. Ja tietty jos ei rumpuja ole vielä hankittu niin eikös thingin rummut ole just eikä melkein sopivat tähän komboon. Ei ole omakohtaista kokemusta eli joku saa tarkentaa oliko ne tarkoitettu lyhyelle tai pitkälle spoorille.
 6. Tämä ei siis ole tieto vaan vahva mutu 15mm. Mutta tässä muutama vinkki miten asiaa pitää lähestyä. -Mittaa pakettiin kuuluvan rummun ja haluamasi uuden rummun sisäpuolen mitta laakeripintaan. Voi olla että sisäpuoleltakin fiksua sipaista muutama milli pois riippuu tietty kilvestä mitä meinaat käyttää. -Laita pakettiin sopiva rumpu paikalle esim kuplan nelipultti rumpu ja mittaa akselin pään ja rummun välinen mitta ja sitten toista uudella rummulla. Siittä saat tarvittavan pituuden ja tietenkin huomio tuo eka kohta kun rumpua kiikutat sorvarille. Ja sitten ihan sivumainintana, juniksen alennusvaihde kilvet ohuempia kuin kuplan kilvet eli tarkista myös tarvitsetko adapterirenkaat että saat laakerikannen tiivistettyä.
 7. Veikkaan jotain venkoilua tai sitten joku diili ostajan ja myyjän välillä kun ostaja tajunnut millaisesta pommista on kyse. Luultavasti se eka vaihtoehto.
 8. No se on sitten eri asia mutta on kyllä aika koominen tapaus. Kaksi kertaa huutokauppa päättyi ~samaan summaan johonkin 3500 paikkeille ja ei kelvannut kun siittä selkeesti pitää yli 5k saada. Miksi hitossa tätä pitää huutokaupalla kaupitella kun hinta on tiedossa.
 9. Noniin nyt alkaa hinta näyttämään siltä että on mahdollista että saa omansakin pois.
 10. Selittäisitkö vähän paremmin että mitä tarkoitat "jännitteensäätimessä on plussa kuoressa ja se menee runkoon" Siis jos sulla on plussajohto kuoressa ja jännitteensäädin rungossa kiinni niin silloin johdot on oikosulussa ja samoin akku eli joku ei nyt täsmää.
 11. "tulityöpaikalla ei saa olla työhön kuulumatonta materiaalia" Tämä on se lause mikä yleensä estää kotitallihitsailut.
 12. Laita viestiä jos olet tuosta laturista luopumassa 0405464097
 13. Siellähän se on nyt nettiautossa 6500€ saatesanoilla "1.sylinterillä heikot puristukset" . https://www.nettiauto.com/volkswagen/1600/12769800
 14. Noniin. Tees nyt niin että säädän kaikki venttiilit. Käytä auto lämpimäksi ja uusi puristuspainemittaus. Ja tämä on oikein malliesimerkki jos ei asioita tarkista tai tee oikeassa järjestyksessä niin lopputulos on yleensä samaa laatua.
×
×
 • Create New...