Jump to content

Tanhis

Members
 • Content Count

  7081
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja poraruuvit myös tankista läpi 😉
 2. Tanhis

  Ahistaako?

  Juu ovat tosiaan korjanneet tämän lapun.
 3. Tanhis

  Ahistaako?

  Itse sain kyllä paperilapun, mutta ei tosiaan ollut sanallakaan mainintaa kyseisestä maksusta. Sikses rupesin myös miettimään että jos joku muutaman euron kiinatilaus jää tulliin ja sen sieltä vapauttaa alle 22€ pakettina niin joutuuko niistäkin maksamaan tämän 2,90€
 4. Tanhis

  Ahistaako?

  Käsittelymaksu tulliselvitettäville lähetyksille Maksu koskee EU-alueen ulkopuolelta tai EU:n valmiste- ja arvonlisäveroalueen erityisalueilta saapuvia tavaralähetyksiä, jotka tarvitsevat tullausta. Käsittelymaksun hinta 2,90 € yksittäiseltä lähetykseltä. Mulla ollut paketti jumissa tullissa melkein kaksi viikkoa kun eihän tälläisestä maksusta nyt tarvitse saapumisilmoituksessa mainita. Oletuksena on että asiakas ottaa asiasta itse selvää ja tajuaa maksaa kyseisen maksun ihan oma-aloitteisesti tullin lisäksi. Eli jos olet saanut paketin 31.1.2020 tai sen jälkeen on hyvin todennäköistä että se seisoo tullissa kyseisen 2,90€ maskun takia. Jota muuten ei pysty maksamaan verkkopankin kautta kun tarvitsee pankki/luottokortin maksuun.
 5. Ja uudemmissa kolkeissa on vielä ihan kunnolliset esilämmönvaihtimet.
 6. Itse sain vinkin että ennen lattian maalausta kannattaa toholla lämmittää betoni että vanha öljy yms paska hikoilisi ja palaisi pois. Tämä oli vallan toimiva menetelmä mutta suojalasit kannattaa olla päässä nimittäin muutamasta kohtaa oli ilmeisesti jotain kosteutta tai muuta betonin alle kun betoni pomppasi aika kovaa ylös. Ja en laittanut epoksia vain betolux tai mikälie se olikaan.
 7. Mut ilmeisesti omistaja kuunnellut vittuilua kun huutonettiin ilmestynyt suuntaa antava hinta 1300€, propsit tälle. Sitten kun vielä tietäisi vähän paremmin auton kunnosta, tosiaan muutama parempi myyntikuva voisi tehdä hyvää. Vaikka itselläni on variantin osto kovasti mielessä niin tämä vain on valitettavasti vuoden liian uusi.
 8. Julkaiset yhden kuvan ilmoituksen autosta missä ruosteiset peltivanteet alla. Et anna mitään tarkempaa tietoa mitä autosta on kesken tai koneen kunnosta tai oikeastaan mistään muustakaan. Kyselet hintaa ja kun ei annetut tyydytä niin laitat yli tuplat siihen mitä ehdotettiin katsastettuna. Ja lopuksi vedät herneen nenään kun ei vastauksen tyydytä. Oma mielipide autosta on se että tuossa kunnossa 2000€ alkaa olemaan jo aika hyvä hinta. Tietty jos kori ollut irti pohjalevystä ja ruosteet korjattu asianmukaisesti 100% kone, loota ja jarrut rempattu ja CSP kärmes niin silloin voidaan puhua isommista summista.
 9. Itse olen yhden auton ostanut toisen ostajan ohi. Silloin myyjä oli ottanut yhteyttä ns ekaksi tarjouksen tehneeseen ja kysynt onko asia ok. Asia oli ollut ok ja sain auton ostettua. Mutta tässä ihan tolkutonta että auton ostanut/nykyinen omistaja oli se ensimmäinen ostaja ja täysin syytön asiassa (tai näin ainakin jutusta sai ymmärtää). Mutta jokatapauksessa saa olla tarkkana mitä kirjoittaa ilmoitukseen jos huutokaupan tekee. Ilmeisesti kaikelta oltaisiin vältytty jos palstan huutokauppasäännöissä olisi maininta että huutokaupan aloittaja pidättää oikeuden hylätä tehdyn tarjouksen.
 10. Varmaan ihan aiheellista on myös kysyä että meneekö kone seuraavaksi purkuun, tai onko tarkoitus laittaa takaisin ajoon.
 11. Tämä on vaan minun mielipide tippalistojen poistosta. Eli miettisin asiaa vielä uudestaan, varsinkin kun joudut kumminkin ratkaisemaan jotenkin ovenpäältä vedenpoiston.
 12. En tiedä onko asbestia, mutta vahva epäillys asiasta kyllä on. Kuplassa ei vastaavia ole alunperin ollut eli ei ne siellä varsinkaan kesäautossa pakollisia ole. Ja nehän on siellä vain hyviä ruostuttamaan lämmönvaihtimen ulkopintaa kun vesi ja pöly pääsee muhimaan siellä välissä.
 13. Juu ja nämä on yleensä niitä kavereita joiden auto lähtee liikkeelle vain kauniina aurinkoisina ja sateettomina kesäpäivinä (huom ei siis aamuina tai iltoina)
 14. Siis varmaan voisi olla halukkuutta ajoihin. Mutta ihan vain ratamaksun huomioiden se pitäisi varmaankin laajentaa vw ratapäiväksi ja sitten kylkeen pitäisi saada luotua joku tapahtuma että siinä olisi edes jotenkinpäin jotain järkeä. Ja lisäksi vielä se että kaikki ensikesän viikonloput on aikavarmasti jo varattuja eli tapahtuma olisi varmaankin vasta 2021 tai sitten joku syksyn vkl missä pitää miettiä että sataako lunta ja onko pakkasta.
 15. Jos lähtökohta anturi on edes jotenkuten kunnossa niin ei ne nyt niin vaikeita ole kunnostaa. Mutta jos en nyt väärin muista niin juniksen/palliksen anturia saa uutena helposti, mutta tämä lyhkäsempi type 3 anturi oli ainakin silloin kuin itse etsin sellainen outolintu mitä ei saanut mistään. Itse taisin suolestaa yhden juniksen mittarin josta sain tarpeeksi oikeanlaista vastuslankaa että sain oman mittarin kunnostettua. Tietty kait sitä olisi kaupastakin saanut...mutta helpompi oli varastaa juniksen mittarista mikä oli valmiiksi hyllyssä. Ja juu on amppari, siinä ollut vakiovarusteena mutta pointti oli siinä että kyllä sellaisen on saanut tilattua tehtaalta mihin tahansa junikseen. Tietty aikamoni on ajatellut että aivan turha varuste jos tankissa varatankkivipu.
×
×
 • Create New...