Jump to content

Tanhis

Members
 • Content Count

  6929
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juu oli näköjään inbox livahtanut täyteen. Koetan illalla kotosalla ottaa muutaman räpsyn.
 2. Myös jumissa oleva öljynpaineventtiili voi oireilla näin.
 3. Multa löytyisi tehtävissä oleva etuakselin ylittävä ja saattaa löytyä keulalle se eka pätkäkin.
 4. Jos jostain satut löytämään niin mä voisin ostaa sulta tuon vanhan kuleksimasta.
 5. Saat ne pellit istumaan samoin kuin vastaavassa kuplan koneessa. Öljyjäähyn kumminkin joudut vaihtamaan kuplan tyyppiseen ja öljypaineanturille joudut keksimään eripaikan koska kolkissa se on jäähdyttimen jalassa.
 6. Omastani lakkasi lopuksi toimimasta kaikki muut vaihteet paitsi nelonen. Lootaa en sen enempää avannut, mutta sen huomasin että jääkiekkomaila oli tullut ylenpalttisen ulos.
 7. Type3 koneeseen menee kuplan jäähypellit aikalailla bolt on hommana. Ainuastaan öljytikulle pitää ostaa adapteri.
 8. Kannataa varmaan tehdä projektikertomus tuonne projektit osastolle etyä saa kaikki ongelmat saman ketjun alle. Ja tosiaan ei ole mikään mahdoton temppu kaasareihin asentaa korjaussarjaa. Se että saa ne kaasarit säätöihin on hankalempaa.
 9. https://www.nettiauto.com/volkswagen/kleinbus/10704588 Tätä autoa SCVC facebookissa britit kommentoivat että onpas halpa ja pitäisikö lähteä hakemaan. Kommentoin perään että sitä saa mitä maksaa. Kommentoin myös että ilmoituksessa lukee suomeksi runko poikki mikä luutavasti viittaa myös siihen että koko takatilan lattia on häipynyt. Siihen paikkaan loppu brittien hehkutus halvasta hinnasta.
 10. Parisen vuotta sitten Suomessa tuli julkiseen myyntiin vain muutama reissukuntoinen junis per kesä. Ja nämä meni aika nopeasti kaupaksi jos hinta oli kohdallaan. Nyt suurin hintakupla tuntuu puhjenneen niin myyntiin tulee aika hyviäkin juniksia ja kohtuu montakin. Mutta kuten tämän westyn tapauksessa (enempää siis autoa tietämättä, ja muutamalla oletuksella höystettynä) auto on varmasti hyvä lähtökohta mutta vaatisi täydellisen läpikäynnin esim tiivisteet jarrut kone ja loota. Ja näille pitää myös laskea hinta kauppahinnan päälle. Ja samaan aikaan kun katsoo vaikka brittimarkkinoille niin pienellä kyttäämisellä voi löytää vaikkapa tälläisen https://www.ssvc.org.uk/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=123532 ja hintaakin taitaa olla ~10k vähemmän. Sitten kun menet Suomalaisen auton hintaa kommentoimaan niin kauhea mussutus että ei ketään maksa kunnolla Suomessa ja Suomalaiset on pihejä ja rahattomia ja on pakko myydä ulkomaille. Kunnes eteen tulee se realiteetti että ei siellä ulkomaillakaan näitä entisöimättömiä kovahintaisia käsistä viedä.
 11. Kovasti epäilen, ja onhan tuon väliseinän saanut tilattua vaikka sambaan jos on sellaisen halunnut. En kylläkään tähän ambulanssi asiaan niin puuttuisi tässä ilmoituksessa mutta tämä "helmi" -sana jäi vähän vaivaamaan, tarkoitetaankohan tällä auton väriä 😉
 12. Joku 15tkm oon ajanut about puolet lyhennetyillä pohjaanlyöntikumeilla ja hyvät ne on olleet myös katsastuksessa.
 13. Täältä kannattaa aloittaa tutustuminen. https://www.thesamba.com/vw/archives/lit/ Varsinkin myyntikataloogeista saa aika hyvän käsityksen mikä on väärää ja mikä oikeaa. Ghia on hyvinpitkälti kuplan tekniikkaan perustuva auto, johon karmann vain lätkäisi oman koppansa päälle. Eli mekaaniset ja sähköosat pääsääntöisesti samat kuin kyseisen vuosimallin kuplassa.
 14. Mieluiten vaihdelaatikon viereen kokonaan pois konehuoneen puolelta.
×
×
 • Create New...