Jump to content

Tanhis

Members
 • Content Count

  7409
 • Joined

 • Last visited

About Tanhis

 • Rank
  Fuck google, ask me!

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jätä tuo ag punainen pois välistä niin colli kestää paremmin. Tai vaihtoehtoisesti voit kyllä putsata auton ag punaisella kun on hyvä puhdistava vaha (muuhun siittä ei oikein olekkaan), mutta se pitäisi saada pois esim ipalla ennen collia niin saat paremmin kestävän pinnan. Mutta itse kysymykseen niin fussolla menee käyttikset ja harrasteet tullut vahailtua tällä
 2. Ja sen jälkeen kun peset verhoilun niin suojaus on tarpeen ja tämä onnistuu esim tällä. https://www.autodude.fi/fi/tuote/kankaansuoja_aine_valetpro_fabseal
 3. Niin no, isot pojat käyttää alumiinifoliota. Ja tietty kaikkea voi koettaa, mutta aika helposti menee siihen että jotain tukirakennetta se kumminkin tarvitsee että pysyy muodossaan ja sitten aletaankin olla aika lähellä ihan oikeaa muotintekoa. Juu punaisesta otin muotit ja tein lasikuidusta sinisen 😉
 4. Eli oliko mielessä että olisit uretaanivaahdosta tehnyt muodon esim kyljestä ja sitten siihen muottiin kuiduttanut. Jos näin niin se purkkivaahto ei tuppaa kuivumaan sisältä jos pursotettava vahvuus menee tyyliin yli 5cm kuivuneena, tietty näitäkin on varmasti erilaisia. Mutta itselle tulisi nyt melkein mielummin mieleen että jos ei tarkkuus tarvitse olla just eikä melkein ja haluaa kumminkin harrastaa niin voisihan sitä orkkiskylkeä käyttää jos sellaisenaankin kuiduttamisessa.
 5. Seuraava hyvä kysymys on että mihin tarkoitukseen.
 6. Juu niinkuin tuolla aikaisemmin kirjoitinkin niin eka kuva hämäsi minut luulemaan tätä latolöydöksi.
 7. Olin siis väärässä, alkaa siis tämänkin maan hinnat hipomaan kansainvälistä tasoa.
 8. Onko tuo nyt sellainen legendaarinen mikä murenee ajossa kun ei ole rättiä sisällä.
 9. Tää kuva ei näy. Ja olis kyllä täältäkin tullut painostusta vaihtoon on noi nyt sen verran hirveät.
 10. Voit tietty ihan marssia paikallisen varaosapuljuun ja katsoa sieltä jonkun vanhemman myyjän ja kysäistä korjaussarjaa 19.05 jarrupääsylinterille ja kurkata mitä löytyy paketista. Ja sit tietty voit soittaa Turun jarruosa Oy (jos firma vielä olemassa) ja kysäistä mitäs heiltä löytyisi.
 11. Jos sikses niin multa voisi löytyä tälle kaverit joista toisessa linssissä halkeama.
 12. Täältä sivu 13 https://www.thesamba.com/vw/archives/manuals/type3_parts_book/Type_3_Parts_Book_Group_6_Wheels_Brakes.pdf ja sieltä kurkkaat mikä korjaussarja sopii autoosi ja sitten näppäilet sen orkkis numeron googleen. Esimerkiksi kaksipiiriseen pitäisi saada korjaussarjaa vielä marmoritiskiltä.
 13. Pikkupetoa taisi pörröhännät pelottaa sen verran että luikkivat jo ennen peliä takaisin koloonsa.
 14. Käyttiksen tukivarsiremontti kaipasi lämpöä ja ilmajousen vieressä kaasulla lämmittäminen ei vaikuttanut hyvältä idealta niinpä puuilon 1000w induktiolämmitin testiin.
 15. Tämä vielä sen verran siedettävän kokoinen puuvene että vapaa-aikaa voi juuri ja juuri riittää johonkin muuhunkin kuin veneenlaittoon.
×
×
 • Create New...