Jump to content

Tanhis

Members
 • Content Count

  7491
 • Joined

 • Last visited

About Tanhis

 • Rank
  Fuck google, ask me!

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos orkkista haet niin etsi facebokin puolelta the split screen van club ja sieltä sellainen henkilö kuin Desi Yates
 2. Tanhis

  Sini -66

  Ja kärjet ja sytkä säädetty kohdalleen? Johdot ehjät ja tulpat ei pimeenä. Sitten kun nuo kaikki on varmistettu alkaa vasta kaasarin epäily.
 3. Jos protoa tehdään kylmätestausta varten niin miksi tätä ei vain printtaisi muovista tms.
 4. Ei nyt kauheesti kannata vaivaa nähdä käytetyn ja huonokuntoisen etsintään jos ei hirveä kiire ole. https://www.wolfsburgwest.com/cart/DetailsList.cfm?ID=211837821AWW
 5. Nuo tehtaan/maahantuojan jäljiltä olevat styroxit on nyt aika neutraaleja ruostumisen suhteen mutta yksi pahimmista mitä itselle tullut vastaan oli juniksen katossa verhoilun alla ollut telttapatja. Se oli kerännyt kaiken kondenssiveden päälleen joka sitten valunut katon reunoihin ja koska siellä oli myös kattoverhoilu niin ei tietenkään missään vaiheessa ollut päässyt kuivumaan. Tästä autosta sitten menikin tippalistan yläpuolelta melkein koko ohjaamon katon takana oleva osuus 2-4cm suiruna uusiksi.
 6. Ei tämä ollut mitään arvailua. Vain totuus siittä kuinka helppo maahan on saapua näistä rajoituksista huolimatta. Jos virolaisella työmiehellä on asunto suomessa niinkuin suurimmalla osalla kumminkin on niin hän ja hänen perheenjäsenensä saa matkustaa viroon ja takaisin esim viikonlopuksi. Eli voit edelleen matkustaa maahan liikenteenharjoittajan sääntöjen mukaisesti. Ja tällä liikenteenharjoittajalla tarkoitetaan noita tallinan ja tukholman lauttoja todistus kylläkin vaaditaan negatiivisesta testistä mutta tämän saaminen esim vironpuolelta ei ole temppu eikä mikään vaikka ei olisi edes testipaikalla käynyt. Ainut mikä on nyt estynyt on sellaisen työmiehen matkustaminen edestakaisin millä ei ole asuntoa maassa. Eli siis parakkimajoitus voidaan tosiaan lukea asunnoksi. Ja ei tuo nyt niin kauhean hankalaa pitäisi olla eu-ulkopuoleltakaan matkustaminen maahan olla kun tuota linkittämääsi ohjetta lukee. Esim suomessa oleskeluluvan omaava voi käydä lomareissulla missä päin maailmaa tahansa ja pääsee silti takaisin suomeen ilman suomessa testaamista jos hän näin itse päättää. Ja tähän jos nyt otetaan vaikka malliesimerkki briteistä. Maahan saapuvien on oltava 10pv ehdottomassa karanteenissa joko paikassa jossa asuu tai ns coronahotellissa (tämä maksat itse) ja sen lisäksi 10k€ käteistä. Näiden lisäksi sinulta pitää ottaa kaksi negatiivista testiä ennen kuin sinut vapautetaan karanteenista.
 7. Vihreän pellin laatu kärsinyt jonkunverran siittä mitä alunperin olivat kovan kysynnän takia. Ja käsitykeni ja näkemän työjäljen perusteella nämä hakataan suuriltaosin käsityönä eli heittoja voi olla paljonkin riippuen siittä kuka sen palikan on hakannut. Mutta yleisestiottaen ovat laadultaan parhaammasta päästä.
 8. Niin eli pakettiautolla kun ajaa peräkärry perässä niin saa vapaasti liikkua. Ei tää nyt ihan näin ole taitanut mennä missään vaiheessa että pakettiautolla olisi voinut lähteä ajelemaan ympäri eurooppa kun kerran olet rahtari. Loppui ja loppui eli edelleen välttämätön työmatkaliikenne on sallittua ja testausta edellytetään, mutta ei vaadita.
 9. Onhan tuo nyt jo huvittavaa kun huvimatkailu on kielletty mutta Vironpoika voi käydä vkl. kotona pyörähtämässä. Ja taitaa suurin ongelma olla myös halpatyövoiman yhteisasutukset kun löydään 50 äijää pyörimään samaan parakkikeittiöön. Ja hyvänä esimerkkinä tästä vain huoltovarmuuden vaatimasta liikenteestä joulun välipäivinä bongattu on latvialainen autonkuljetusauto traileri perseessä ajelemassa pohjoiseen. Kuka myötää että myi huoltovarmuudelle tärkeitä vanhoja autoja itä-eurooppaan.
 10. Muistuttaa lähinnä tiivistepaperia tuo 16 tai 17
 11. Tanhis

  Typ 1 1963

  Oikeesta ympyrästä ympyrän verran vasemmalle on kolkissa öljytäyttö / öljytikun aukko. Siihen ainakin uskallan sanoa että voisi huoletta kairailla reijän anturille.
 12. Aina kun tulee puhetta parhaista jakajista niin mielestäni pitäisi olla myös jonkunnäköinen maininta siittä mihin käyttöön sitä jakajaa ollaan hakemassa. Hyvän jakajan valkkaamisella kun on melkoinen ero että toimiiko se 0-402m (tai viivalta ekaan mutkaan) hyvin vai onko se kiva ajettava myös väestöllisestä keskipisteestä lofooteille.
 13. Entie mut piti oikein piirtää havainnekuva tuosta juniskuskin ruumiinrakenteesta.
 14. Luukun tiiviste menee ihan arvauksen puolelle mutta olisko sama kun t14 ghian etuluukun tiiviste. Tilaa kaksi ja leikkaa/liimaa sopiva.
 15. Tähän biiliin liittyviä speciaali osia tullut etsittyä ja entisöityä ja yksi paketti on nyt melkein valmis. Eli painonappikytkimet kojelautaan. Btw aivan hiton vittumainen paketti laittaa kasaan. Niitit piti porata auki ja lyhkäsen/pitkien välillä vaihtava kytkin oli vähän ottanut lämpöä ja ei toiminut enää niinkuin piti. Romukytkimestä uusi varsi ja pintojen putsaus ja uudelleen rasvaus ja paketti takaisin kasaan 2,5mm messinkitangosta tehtyjen niitinkorvikkeiden kanssa juottaen uudelleen kasaan. Vielä pitäisi yksi varaosakytkin löytää missä olisi ehjä suojakansi että saisi täydellisen paketin kasattua.
×
×
 • Create New...