Jump to content

Tanhis

Members
 • Content Count

  7002
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juu puhumattakaan siittä että lämmityksen kaveriksi oltaisiin asennettu sähköpuhallin jo 60-luvulta kuten viimeisissä palliksissa ja nelostyypeissä. Ja unohdin vallan mainita että onhan kolkissa myös eristeet isojen vaihtimien ympärillä joita ei kuplasta löydy.
 2. Tuo säätö olikin hyvä kysymys, omastani en edes ottanut termareita pois kun asensin ne, mahtaakohan ne vuotaa paljon kylmää ilmaa, näin syksyllä kun sitä lämminta alkaisi vähän kaipailemaan. Kuvassa siis nro 47 on termari mistä puhutaan. Sikses kyl hauskaa että ilmajäähyn lämmitystä aina parjattu että ovat aivan paskat. Kun samaa aikaan vw asentanut termarit lämmityksen kaveriksi ettei kabiiniin tule liian kuumaa ilmaa. Taitaa kylläkin paskuudella olla enemmän tekemistä ruostuneiden ja vuotavien lämpöputkien kanssa, kuin varsinaisesta suunnitteluvirheestä.
 3. Taitaa olla kolkissa (ainakin joissain vm.) myös termostaatit lämmönvaihtimien jatkeena joita kuplasta ei löydy. Se kyllä on taivaantosi että lämmönvaihtimet ovat pidemmät kuin kuplassa ja ns esilämmönvaihdin on aivan eriluokkaa kooltaan/pinta-alaltaan kuin kuplassa.
 4. Ei ole vielä tullut vastaan, myös vihjeitä voi antaa mistä löytyisi.
 5. Kovasti ainakin näyttäisi oikeanlaiselta, laitan yv:n
 6. Onko tapeissa vaurioita, lähinnä kävi mielessä että onko ensin päässyt hakkaamaan itsensä väljäksi ja sitten mennyt paskaksi. Ja onko tietoa onko alkuperäisestä kasitapitettu vauhtis vai jälkituotanto-osa.
 7. Ei taida kannattaa sähköllä ajella hönössä jos ei ole polkimia kaverina, ja käsitykseni mukaan sähköpotkulaudat ovat lain näkökulmasta polkupyöriä. "Ajoneuvolaissa polkupyörä määritellään tarkkaan. Sähkömoottori sallitaan, mutta sen on oltava renki, ei isäntä. Polkupyöräksi katsotaan enintään 250 W:n tehoisella sähkömoottorilla varustettu ajoneuvo, jonka moottori avustaa vain poljettaessa. Vauhti ei myöskään saa moottorin avulla nousta liian kovaksi: sähkömoottorin on kytkeydyttävä toiminnasta nopeuden saavuttaessa viimeistään 25 kilometriä tunnissa."
 8. Engine Size Engine Code Single or Twin Port Year Power (BHP) 1200 D Single Port 8/65> 34
 9. 14k edestä enemmän kokoamista alustassa kun kokonaisessa sarjatuotantoautossa. Juu on huono vertailukohta mutta antaa perspektiiviä.
 10. Kannattaa sitten varmistaa toimitusaika kun TMI tehtaalla ollut vähän vaikeuksia saada tavaraa tukkureille.
 11. Eli sain virtalukon yhdesta varhaispallosta, mut joku oli tainnut vaihtaa siihen uudemman rattiputken ja virtalukon. Eli haussa varhaispallon 211 905 887 varaosanumerolla varustettu virtalukko ja virtalukonpohja. Ei haittaa vaikka lukkosylinteri puuttuisi, mutta olis hyvä plussa jos olis avain ja sylinteri mukana. Voin ostaa myös koko pyvään jos ei lukkoa halua erikseen myydä.
×
×
 • Create New...