Jump to content

Tanhis

Members
 • Posts

  8026
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tanhis's Achievements

Fuck google, ask me!

Fuck google, ask me! (1/1)

 1. Kivellä itse ainakin viittaan tähän. https://webshop.industriacenter.fi/product/3588/hiomalaikka-125x60mm-milwaukee Kiviä myös saatavana esim kartiona.
 2. Tanhis

  Baja

  Oliko mielessä joku dakarin ajaminen vai miksi niitä pitää kokoajan aukoa. Toisaaltaan hyvin toimiva vaijeriaukaisu tuulihaalla on kyllä aika vaivaton.
 3. Ihan mielenkiinnosta kyselen että hiotteko hitsisaumat kokonaan lamellilla vai ensin esim kivellä ja sitten lamellilla viimeistely.
 4. Mitä noihin mobilisteihin tulee niin useamman kerran kävin T34 kanssa pyörähtämässä Rauman mobilistien tapahtumissa ja jopa kokouksessakin tuli käytyä vähän katsomassa. Mutta jos silloin jo yli 35vuotias saa sellaisen fiiliksen että on aivan liian nuori tälläiseen toimintaan niin veikkaampa että aika moni näistä yhdistyksistä tulee katoamaan hautajaiskutsujen määrän noustessa. Myös yksi huomioitava asia on miksi kukaan nuori haluaisi ehdointahdoin ostaa esim junista missä alkaa jo 20k€ olemaan halpa. Jos sen T4 portterin kanssa saa harrastettua reissaamista ihan yhtälailla ja 500€ saa jo muutamankin auton pihaan.
 5. Hieno löytö 65 ja venhempia harvoin tarjolla. Btw vaihda bensaletkut ensitöiksesi ennen kuin enemmän käyttelet.
 6. Näin osittain jopa aikoinaan fvwa moderoinnista vastanneena voisin sanoa että sivujen päivitys oli se viimeinen naula arkkuun. Toiminnallisuutta tuli lisää päivityksestä helpompaa muutenkin koko paketti päivittyi tälle vuosituhannelle. Mutta mitäs sivuilla kuin ei ole päivittäjiä ja keskustelijoita ja moderoinnit ja muutkin pyynnöt ainakin allekirjoittaneen suuntaan tyrehtyi lähes täysin. Tietty on pj kysäissyt ottaisinko koko paketin hoitaakseen mutta ei vain aika riittä kaikkeen varsinkin jos homma pitäisi hoitaa yksin. Tähän vielä kun lisätään että fb kupla yms. ilmajäähy varaosien myyntiryhmät on erittäin aktiivisia ja keskustelu on lähes live tyyppistä niin hiljaiseksi on mennyt foorumien jokapäiväinen rakentava keskustelu. Taasen tuntuu että ainakin tällä foorumilla olevat tekniikka keskustelut pysyy linjassa ja keskustelu on oikeasti hyvää kun taas facebookissa kysymyksen jälkeen alkaa aina sellaien arvausleikki hulabaloo missä esim. käyntiongelmia ratkotaan mitä mielenkiintoisimmilla tavoilla. Tähän facebook soppaan kun vielä lisätään Tölkkifoorumi, vagfin + sadat mallikohtaiset ryhmät ja paikkakunta/klubiryhmät niin tarvitsisi jo olla aika paljon näkemystä yhdistyksen hallituksella/pj että porukka saataisiin yhden fvwa foorumin ääreen.
 7. Tanhis

  Baja

  Kantsii sit tutkia ennen osien maalaamista että mihin asentoon renkaat asettuu näillä jos tämän kaverina vakio tukivarsi ja vakio kiinnityspiste.
 8. Jostain sain sellaisen käsityksen että seuraava vastustaja meinaa että torilla tavataan, mutta minkä kaupungin tori.
 9. Tähän akselisoppaan jos vielä laitan lusikkani niin yleensä sähkömoottori vääntää ihan erilailla kuin polttomoottori ja paljon alemmilla kierroksilla. Niin voisi kuvitella että mielummin rupeisi etsimään alkuperäisiä kestävempiä kun arpomaan kestääkö tarvikkeet.
 10. Siellä etuakselin kiinnityskohdissa on yleinen ruostepaikka eli kannattaa jokatapauksessa käyttää irti.
 11. Piti keksiä joku systeemi millä mutterimopon ja tulevaisuuden laajennukset saa fiksummin säilöttyä ettei pyöri pöydällä/ lattialla niin väsäsin sitten tuollaisen roikottimen. Btw. Taustalla myös vasarateline aka magneetti.
 12. Eikös noissa ilman kattoikkunoita olleissa ollut alunperin samban sisäpellit vahvikkeena. Tietty ei sillä sen seksuaalisempaa merkitystä ole Miten sen vahvistaa kun kattoverhoilu ne kumminkin peittää.
 13. Samballa noita werstyn orkkis vaneri topickkeja jonninverran. Esim. https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=341539&postorder=desc Tuo löytyi westy veneer restroration haulla.
 14. En mä oo väittänyt että muut olis väärässä kun tää on mun mielipide. ;D
×
×
 • Create New...