Jump to content

Tanhis

Members
 • Content Count

  7268
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Rauma
 • Ajoneuvot
  '62 & '65 t-34 '58 ambulanssi, 411 custom, '69 klipper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ennen kun halpaa ghiaa lähtee tuolta ihmettelemään niin hinta 1.7. 11:35 10910€. Ihan siistiltä kyllä näyttää mutta vähän on vääria osiakin eksynyt ghiaan mutta kokonaisuutena ihan ok näköinen paketti, tietty hinnasta voidaan olla montaamieltä.
 2. Kuvien mukaiselle listalle tiiviste haussa. Sama tiiviste kuin pikkughiassa. Edit 1: Ja tietty olishan tätä saanut aircoolediltakin hyllystä, mutta tarve olis about nyt ja Mikko ansaitulla kesälomalla. Edit 2: Paruzzikin näyttäisi vihreetä, kun sitä vaan osasi etsiä oikeasta paikasta. Eli tää homma taisikin ratketa aika helposti. 0405464097
 3. En nyt pitäisi tätä minään meriittinä 8pv kesti paketti tulla isp westiltä californiasta kotiovelle.
 4. En tätä ruvennut tuohon tekstiin vielä lisäämään, mutta mielestäni fiksu tapa toimia on sellainen että laittaa tosiaan sen kyselyviestin myyjälle. Ja jos ei siedettävässä esim. 5 arkipäivää ajassa saa vastausta viestiin niin sitten voi laittaa toisen viestin missä peruu tilauksen. Ja nyt tosiaan pitää muistaa että varsinkin näin kesäaikaan omien muiden töiden lisäksi vw osa bisnestä pyörittävillä voi ihan oikeasti olla kiire. Ja tosiaan sähköpostiin ja nettisivuille saa kyllä automaattiviestin jos yrittäjä ei ole paikalla tai lomalla tai jos on muita viivästyksiä lähetyksissä.
 5. Ei ole asiakaspalautekkaan aina niin selkeää. Jotkut kun on sitä mieltä että se kiireinen yrittäjä ei nyt tajunnut kun olen jossain foorumilla maininnut että minun splitti onkin todellisuudessa pystäri splitin takalasilla niin eihän ne splittiin tilatut käsijarruvaijerit toimikkaan. Eli parempi mennä haukkumaan yrittäjää kun en saanut rahojani 10min takaisin reklamaation tehtyäni. Tietty harvemmin ne oikeasti hyvät asiakaskokemukset tulee esille vaikka asiakas ei välttämättä ihan tajunnutkaan mitä tarvitsee ja silti postissa tulee oikea osa.
 6. Jos noita läppiä halajaa muuttaa nopeammin aukeavaksi niin sähkötupakkapuolelta saa ostettua yhden jos toisenkinlaista vastuslankaa jousta lämmittämään. Tämä kävi itselläni mielessä jossainvaiheessa kun ei meinannut millään löytyä kolkin kaasareihin toimivaa 6v elementtiä.
 7. Ei tuo yrittäminen helppoa ole, varsinkaan siinävaiheessa kun ruvetaan myymään jotain mikä ei ole omassa varastossa. Esim asiakas tilaa tuotteen josta yrittäjällä toimittajan antama 3vk toimitusaika, sanot asiakkaalle että tuote on kotiovella noin 4vk päästä. Yrittäjä tilaa tuotteen ja hyvin todennäköisesti saa samantien laskun maksettavakseen vaikka tuote ei ole vielä edes lähtenyt yrittäjälle. Toimittaja taasen tilaa tuotteen jostain mestasta koska hänenkin varasto tyhjä. Mesta kertoo että on vähän toimitusvaikeuksia että toimitus venyy normaalista 2vk. Toimittaja kertoo yrittäjälle että vähän venyy toimitusaika kun on coronaa yms juttuja. Yrittäjä kertoo asiakkaalle että nyt olisi vähän ongelmaa sen kampikammionkattovalon kanssa. Asiakas kertoo että se on liian myöhäistä ja tilaa osan paikasta x itse. Yrittäjä nielee maksamansa osan tappioksi ja jää odottelemaan osaa. Osa saapuu vihdoin 7vk päästä ja yrittäjä miettii mikäköhän hitto tämäkin on ja kenelle menossa. Eli sumsummarum jos ajattelet että yksi osa voi tuottaa vaikka viisi kontaktinottoa ja yhdellä asiakkaalla voi olla esim 10 ongelmaosaa tilauksessa niin ei ole helppoa. Mutta sitten taas jos alkaa tuntumaan siltä että ei pysy paketti kasassa niin olisi aika alkaa miettiä saisiko asiaa parannettua esim palkkaamalla extra työvoimaa tai pienentämällä valikoimaa vain jonkun tietyn luotetun toimittajan valikoimiin.
 8. Esim. motonetistä saa sikaflex butyylimassaa. Oliskohan ollut sika elastomer nimellä, tätä käytetään esim asuntovaunuissa/autoissa juurikin ikkunoiden ja muiden saumojen välissä. Koko massan idea siis siinä ettei kuivu kokonaan ja säilyttää näin elastisuutensa.
 9. Tämä päittäisen säätö ollut itselleni vähän mysteeri, mutta sen verran olen ymmärtänyt että tähän ei pitäisi kajota koneen ensimmäisen kokoamisen jälkeen. Vai osasitko kompensoida kulumisesta johtuvan päittäisen shimmatessasi päittäistä uudelleen. Ja niinkuin sanottu joku viisaampi saa tämän selittää niinkuin asia oikeasti on.
 10. Onnistuit sitten löytämään kyselykanavaksi ilmajäähdytteisiin volkkareihin erikoistuneen keskustelufoorumin. Tietenkin jos ei ilmastoinnin kompuraa tai linjoja osaa pellin alta katsoa niin tuskin se auton jäähdytystapakaan on silloin tiedossa. Mutta jos ei nyt ihan 100% vittuiluksi mene niin jos sen liikkestä ostit ilmastoinnilla niin silloin siinä sellainen pitäisi olla. Ja jos ei ole, niin ei muutakuin nokka kohti liikettä ja auto vaihtoon jos niin tärkeä varuste on. Kylläkin aika suurella todennäköisyydellä jos siellä ilmastointi on ja auto ollut huonommalla pidolla tai seissyt muutaman vuoden niin se järjestelmä on luultavasti vain tyhjä ja vaatii uudelleen täytön. BTW suosittelen siirtymään VAGFIN ryhmään facebookissa tai sitten www.ffp.fi niin saat luultavasti vähemmän vittuilua sisältäviä vastauksia.
 11. Eiköhän se ole selvää että jossainvaiheessa jokin säännös on kieltänyt tai rajoittanut oleellisesti jonkun kumin säilöntään oleellisesti vaikuttavan aineen käytön valmistuksessa. Tai vaihtoehto B kyseinen aine on korvattu jollain halvemmalla.
 12. Voi tietty olla aika hakuammuntaa ja kuullostaa jopa vähän hölmöltäkin mutta oletko tarkastanut ettei kolahdus tule hihniksen/puhaltimen päästä esim jos pultti pohjaisi ja hihnis pääsisi liikkumaan.
 13. Sittten vielä katsomaan paint correctionin lyhyt oppimäärä ja käyt koko auton vesipaperilla ja sitten myllytyskoneella ja muutamalla aineella/ laikalla auto läpi.
×
×
 • Create New...