Jump to content

Tanhis

Members
 • Content Count

  7529
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tanhis

 1. Ja jakajan alipaineen toiminnan saa testattua ihan letkusta imemällä ja tarkistamalla että se palaa alkuasentoon takertelematta.
 2. Kait kattila on sama mutta lisäkerroksia taisi olla vain yksi. Ja tuttuun Raumalaiseen tapaan ei tässä nyt voi kauhesti ruveta hehkuttamaan ennen kuin on oikeat ratkaisun avaimet kädessä.
 3. Eiks tää ole ollut aika kauan ainakin hiljaisessa myynnissä siis tyyliin vuosia.
 4. Raumalta pitäisi löytyä kokonainen kojelauta, kurkkaan missä kunnossa on huomenna kun käyn hallilla. Laita Wa muistutukseksi nol4nol 54 64097
 5. Hmm.... eli näinollen ehdotan tipille uutta arvonimeä foorumille antivirtuaaliharrastaja tai instamekaanikko
 6. Tämä on jatkoa metaken hämärälle muistikuvalle. Eli eikös suurin ero ollut siinä että 71-72 oli satulan kiinnitys M12 pulteilla ja 73-> M14 Ja tosiaan pallikseen saatavana kolmea eri droppiolkaa 67-70 rumpu, 71-72 levy ja 73-79 levy. Eli oleellista siis että minkä ikäiseen pallikseen nämä ostettu.
 7. Ja katkenneet väntösauvat voivat laskea. Mutta eiköhän tässä olisi fiksua nyt vain säätää takapäätä uudestaan.
 8. Lyhyt ja ytimekäs vastaus olisi että on väärässä asennossa jos keula on oikeassa korossaan. Miten totesit että on samassa asennossa kuin aikaisemmin.
 9. Olishan noissa hyödynnettäviä osia, mutta ulkona märässä öljykorkki, ja kaasarin kurkku auki niin taitaa olla aika kaukana pikkuprojektista ellei sitten verkonpainoksi.
 10. Torstaina olis tarkoitus ajaa E18 pitkin Rauma-Hamina-Inkeroinen-Rauma
 11. Laitan tän vaan tähän. Sit katotaan mitä liigassa tapahtuu.
 12. Tuo lopputulos onkin sitten kiva pöläyttää vaikka lasikuulalla, alkutilanteeseen kun olisi lähtenyt suoraan puhaltamaan niin kaapin vieressä olisikin saanut sitten olla koko päivän.
 13. https://bus-ok.nl/T1-cab-door-mechanism-12-63-07-67-211837021A Edit: ei kun hitto ei varastossa, mun moka. Muutama '67 mennyt omistakin käsistä läpi ja saattaa olla että multa voisi jopa löytyä varastolta tuo palikka, kurkkaan kun seuraavaksi käyn.
 14. Yleensä aihe tulee esille saksalaisten junisten hintaa arvostellessa. En siis viitannut tähän autoon.
 15. Kuvat kun katsoi läpi niin aika jännää että porukka kehuu näitä ruosteettomiksi. Alla muutama huomio autosta. -Tavaratilan lattia, takasisänurkat konehuoneen puolelta ja konehuoneen reunat näyttäisi olevan suoraa peltiä. -Tavaratilan ikkunoiden reunassa jotain kitinkaltaista, ruostetta alla? -Pelkääjän ohjaamon ylänurkassa kittiä tai jotain massaa joka näyttää todella oudolta paikalta ellei ylänurkkaa ole kolaroitu tms. Samaa tavaraa myös tuulilasin reunaan asti, ruostetta alla?
 16. Tää löyty vanhalta korjaamolta jonka tuttava oli ostanut harrastetilaksi ja kämpäksi.
 17. Rauma-Oulu-Rauma tulee ensiviikon aamupuolella ajeltua, kapasiteettina passat plussan takaluukku.
 18. Ei vittuilua vaan ihan ostavan osapuolen murheita ymmärtääksesi. Autossa ei ole sisustaa ~1000€ menoerä jos itse teet osan. Kone arpa vaikkakin käyvä mutta laturi rikki ja käy huonosti, mahd parin tonnin menoerä. Laatikko vuotaa rohisee ja muutenkin arpa ~500-1000€ menoerä. Ei rekisteröity, ottaa muutaman satkun ja auton arvon verran jännitystä aiheeseen liittyen. Hitsatut tukivarret, oikein tehtynäkin nämä vähän jännittäisi ja jos sattuu löytymään asiaa ymmärtävä rekisteröintikatsastaja niin varmasti tarvitsee etsiä jotain tehdasvalmisteista tilalle, eli 200-500€ menoerä. Tiivisteet ja muut random tarvikkeet ottaa sen 500€ aika nopeasti ja kaikkeen vielä reilusti omaa aikaa. Nuo kun ynnäät yhteen ja lisäät pyyntihintaan ja katselet mitä valmista samalla rahalla olisi kaupan niin sum summarum suosittelisin laittamaan itse kuntoon ja myymään valmiina jos ei akuuttiin rahapulaan tarvitse myydä. Ja se nyt vain on niin että vaikka autoon olisi kuinkapaljon laittanut rahaa niin ostaja ei välitä siittä vaan katsoo muiden vastaavien markkinahintaa ja veratailee.
 19. Mikä tässä siksensä on surullista päivämäärästä riippumatta niin muualla mailmassa tälläisiä rajoituksia on ihan oikeasti ollut käytössä. Täällä pohjolassa taasen on näitä leikki lockdowneja jossa saa liikkua ihan niinkuin haluaa kun kaikki on vaan suosituksia ja ohjeistuksia ilman sankitoita tai valvontaa.
 20. Ei kait yhdistys hallituksen/ avin päätöksiä sentään kontrolloi, mutta näin isot tapahtumaa varten on paikka lyötävä lukkoon ajoissa vaikka tapahtumaa ei pystyttäisikkään järjestämään. Se sitten on aika arpapeliä millainen peruutuspykälän saa sovittua tapahtumapaikan kanssa jos tapahtumaa ei pystytäkkään järjestämään.
 21. Sitten se olisi varaosakirjan mukaan 311609439B ja sitä tuo isp näyttäisi juurikin tarjoavan.
 22. Onko tämä kilpi se mitä hakusessa 311609439B Back plate -Rear broke, left from Ch. No. 221 975 to 483 592 Vai mahdollisesti tämä 311609439A Back plate -Rear brake, left from Ch. No. 76300 to 221 974 ISP tarjoaa ainakin toista https://vwispwest.com/backing-plate-rear-brake-1964-1965-specify-side-311609439b/?p=YzE9MTQ1
 23. Vanhaa katkennutta kytkinvaijeria akkukoneella pyörittäen putkeen. Sit tietty jos se ei tuota haluttua lopputulosta niin mahtaisikohan kytkinvaijerin vaihdelaatikon pää mennä putkeen sisään ja siihen voisi sitten värkätä rälläkällä vaikka poramaisen kärjen. Tietty riski sen jumiinjäämisestä on aika suuri.
 24. Oho, no kyllä tästäkin maasta syvätaskuisia löytyy. Tuossa sentään oli edellytykset tuolle hinnalle.
×
×
 • Create New...