Jump to content

Tanhis

Members
 • Posts

  7699
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tanhis

 1. https://www.alanhschofield.com/ourparts/prod_6436931-Engine-Lid-Church-Key-1263765-211827025E.html
 2. Katso varaosakirjasta varaosanumero ja hae sen kanssa googlesta ja tilaa jostain ulkomailta.
 3. Jos käytössä hyvä (pala)kantti ja levyleikkuri niin kyllähän ne sitten kannattaa väsätä itse.
 4. Juu ja hypistely tarvitsee tehdä tiskillä kun valmistajasta ei ole kunnon tietoa etukäteen.
 5. Tähän on ihan pätevä syy miksi ovat poistomyynnissä. Ne vaan yksinkertaisesti on aivan paskoja.
 6. Multa löytyy tätän korjaamokirja missä on ainakin jonkunlainen kuva missä saumat alunperin olleet. Mutta TeemuM voisi perustaa sen projekti topikin niin ei tarvitsisi tätä stikyä sotkea. Vaikkakin koko stiky menettänyt jo osittain merkityksensä.
 7. Tanhis

  Baja

  Hitsaushommien laadussa on yleensä selkeä ero millaiseen autoon hitsausta ollaan tekemässä. Se että saat sen halvan käyttiksen vielä kerran läpi leimasta niin ei siinä kauheasti välitä veteleekö pelti tai jääkö sauma näkyviin. Tai tosiaan hitsaako lämpimässä tallissa hiekkapuhallettua purettua koppaa jossa ei tarvitse murehtia syttyykö sisusta tai alustamassa palamaan.
 8. Tanhis

  Baja

  Ootko vw varaosatiskiltä kysynyt, 411 615 143 tai etsinyt varaosanumerolla.
 9. Olihan tietona että noita tunkkauspisteitä ja poikittaisten runkopalkkien päitä ei kannata ruveta kauheesti itse väsäämään, sen verran halpa on laadukas korjauspelti. esim https://www.alanhschofield.com/ourparts/prod_2955120-Outrigger-Jacking-Point-Bundle-6879-SCH702.html
 10. Ihan asiasta vähän rönsyilläkseni, mitä kaikkea tietoa vw diagnostiikka laite sai tuon pistokkeen kautta.
 11. Sen verran yksinkertainen pala että jos ei orkkista saa oikaistua niin melkein kantsii ruveta väsäämään itse.
 12. Eiköhän tuohon riitä puhallus mahdollisesti pieni lappu lokarin sisälle ja maalaukset. Mutta tässä on aikamoinen riski että homma karkaa käsistä kun rupeaa enemmän putsailemaan.
 13. Varmaan peruja vanhoista lämmittimistä mitä kontrolloitiin mekaanisella vivulla.
 14. Öö... sahattuja avaimia mutta käyttämättömiä.
 15. Juu toimii kuin aivot ja puhe. Asiat voi möläyttää ulos isoon ääneen samantien tai sitten miettiä hetken että olikohan tässä järkeä mitä olen sanomassa ja sitten sanoa asia vähän hiljempaa.
 16. En nyt ole kauheasti tutustunut sähköautojen sielunelämään mutta eiköhän tämä olisi kohtuu helposti säädettävissä oleva asia ettei moottorille lyödä laakista niinpaljon kuin johtoja pitkin kulkee.
 17. https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=180889&postdays=0&postorder=asc&start=0 https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=627752 https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=107277&highlight=emblem+location Voin mä tietty varmistaa nämä mitat kun pääsen kotiin jos ei joku kerkee ennen.
 18. No kun perseillään niin perseillään oikein kunnolla. Tipi joo ei oo ei tulpattuna kun puskee ilmaa lämmönvaihtimeen ja sitäkautta joko kabiiniin tai lämmönvaihtimen etupäästä ilmakehään riippuen läpän asennosta. Mutta pointti taitaa lämmönvaihtimen tuuletuksella olla ainakin kesäkeleillä että varmaankin osakseen laskee lämmönvaihtimen lämpötilaa ja näinollen vaikuttaa mahdollisesti myös kannen lämpötilaan. Ja eiköhän se lämmönvaihdin anna myös vastusta ilmankululle joka estää ilman karkaamisen helpointa reittiä ulos. Kun tämä vastus poistetaan ja ilma karkaa suoraan kopasta ulos niin kaikki mahdollinen ilma joka voisi mennä sylinterien läpi, kansille ja öljynjäähdyttämiseen meneekin puhallinkopasta ulos jäähdyttämään konetta ulkoisesti niin eikait se ole missään nimessä ideaalitilanne.
 19. Ja kuvauksenmukaisesti itselläni olleessa kolkissa se olikin asennettu. Jalkatilassa oli kaksi putkea.
 20. Löytyy logoton tuulilasi ja vw logollinen vasemman puolen keskilasi. Jatketaan wa +3584nolla5464097
 21. Laittele viestiä nol 4 nol 5464097 ajoissa kun rojut hallilla 20km päässä. Ja chekkaan sen sivulasin seuraavaksi kun oon hallilla.
 22. Maakaapelit on nyt ihan eka tarkastuskohde. SItten virtakaapelin liitinten puhtaus ja jopa uusiminen kun voi yksinkertaisesti olla hapettunut liittimien alta.
 23. Raumalta löytyis tuulilasi ja mahdollisesti myös sivulasi. Ja näitä ei lähetellä, ellei sit itse tuu hallille pakkaamaan ja sitten lähetä.
 24. Juu parhaimpia on ne kun laittaa hyvään jemmaan ettei vaan tapahdu mitään ja sitten se jemma on niin hyvä ettei niitä sieltä niinvain löydetäkkään enää.
 25. Niin ja yleensä aika vaikea sanoa että mikä 14" mahtuu ja mikä ei kun kumminkin niinpaljon kiinni myös vanteen muodoista mahtuuko vai ei. Voithan tietty mittailla vakio 15" vanteeseen verrattuna kuinka paljon mankelin vanteissa on tilaa sisällä.
×
×
 • Create New...