Jump to content

Tanhis

Members
 • Posts

  7963
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tanhis

 1. Ei tuossa nyt mitään ihmeteltävää runko on metallia ja maadoittuu laturin kanssa koneeseen. Kuvassa näkyvä liitin on eristetty rungosta latausreleen pohjan kuitulevyllä. Liittimessä on + ja väänsit releen runkoa sen verran että liitin otti kiinni runkoon ja silloin lopputuloksena on kipinöitä ja pahimmassa tapauksessa sulaneita johtoja.
 2. Riippuu vahvasti siittä mitä kaikkea teet samalla. Jos tarkoituksena vaihtaa vain laakeri niin metaken linkittämä sarja helpottaa elämää aika vahvasti. Jos taasen otat koko lootan ulos ja vaihdat samalla laatikon pään suojaputken tiivisteet niin silloin laakeri tulee helposti suojaputkea apuna käyttäen ulos. Tai jos tiukassa niin ihan normaalilla ulkoa kiinni ottavalla ulosvetäjällä pärjää putken ulosotto tapauksessa.
 3. 92 löytyy myös paksuseinäisillä putkilla, mutta tämä varmaan jo olikin tiedossa. Mutta tietty ei mene samaan reikään.
 4. Mielenkiintoinen kilpi, onko poliisella ollut jotkut omat tunnukset aikoinaan käytössä.
 5. Tämäkin taitaa olla ajankohtaista jälleen
 6. Mitä tipi siis koettaa sanoa on että kuplan jako on 4x130
 7. Vinkkinä että noita oli aika montaa eri kuosia, eli onko kuosilla jotain väliä tai onko hakusessa pelkästään ehjä runko.
 8. Mä voin koettaa kurkata löytyisikö ylimääräistä, noita puolikuntoisia hazetteja tuli muutama joskus haettua.
 9. Eiköhän helpoin olisi kysyä konttirahtien hintoja, voi olla hiljasta löytää Suomi-Ranska autonkuljetusta. Travemyndeen sen taasen saisi helpolla jos auto ajokuntoinen, jos puolivälin vaihtaria etsii.
 10. Ei kait ne jatkuvassa noususuhdanteessa ole mutta syklisyyttä niissä on. T34 hinnat on tasaisesti kohonnut tässä jonkin aikaa mikä on hyvinkin ymmärrettävää kun ne olivat pitkään T14 ghiaan verrattuna alhaisia. Nyt taasen kun T14 ghia löytyy sieltä täältä ja tuolta keräiliöiltä ja harrastajilta niin katse on siirtynyt johonkin harvinaisempaan ja erikoisempaan mitä muilta ei löydykkään. Tietty kaikki edellä mainittu on ihan vain lämpimikseen höpöttämistä kun loppupeleissä se toteutunut kauppahinta sen myyntihinnan määrittää ja kauppahintaan taasen vaikuttaa kysyntä/tarjonta.
 11. Minkä ikäiseen kun näitä taitaa olla ainakin neljää erilaista.
 12. Lues se ilmo uusiksi, siihen rahaan saa kaksi. Ja nuohan on Saksassa myynnissä. Tosiaan harvinaisia siksi kun kyseiset sisustan värivaihtoehdot oli tarjolla vain '66 mallivuonna mustaan ja valkoiseen autoon. Vielä näitä harvinaisempi olisi azure mutta sininen vaihtoehto ei päässyt varaosa kataloogeja pidemmälle.
 13. Ja teak, loppupeleissä aikamoinen diili vaikka noissa isoja ongelmia alkuperäisyyden kanssa onkin.
 14. Hokasin että ilmanputsari unohtui puhalluskasasta, no tuli putsattua ns. vanhalla tyylillä. Muutama hitsitäppä piti myös laittaa kun oli reikiä pohjassa.
 15. Sit tietty tuollainen jaksaa ei jaksa voi olla myös viallinen johto tai löysä akunkenkä.
 16. En jaksanut lukea kaikkea taaksepäin mitä olet testaillut mutta olihan sulla siellä jo releytetty startin heräte.
 17. Onko penkin aukkojen suhteesta kuskin olkapäähän olemassa mainintaa eli voiko kuskin olkapää olla oleellisesti läpivientiauton yläpuolella. Ja neli tai enempi pisteiset turvavyöt taitaa nyt olla jokatapauksessa eri juttu kuin diagonaalisesti rintakehän yli menevä remmi. Näin niinkuin ihan pohdintana asian miettisin näin. Jos turvavyön kolmas piste ei tule yläviistosta kuten nykyautoissa vain reilusti olkapään alapuolelta takalasin alareunan tasolta niin silloin turvavyön pitäminen olkapään päällä on selkeästi hankalempaa. Voisi myös kuvitella että esim. katon kautta ympäri mennessä sen karkaa olkapään päältä. Taasen jos ajattelee nokkakolaria niin siinä missä yläviistosta tulevan vyön voimat kohdistuu rintakehään kokomatkalta niin alhaalta tulevan vyön voimat painavat ensin olkapään alaspäin ja siittä sitten voimat rintakehän yli menevään osaan. Mutta sum summarum, eiköhän sen turvavyön ensisijainen tehtävä näissä harrasteikäisissä ole pitää kuski auton sisällä kolaritilanteessa kun oven lukot ei ainakaan kiinni pysy. Sen jälkeen suojella kolmannella kiinnityspisteellä pään/ rintakehän osumista rattiin/tuulilasiin.
 18. Ihan nyt muiden tiedoksi ettei tarvitse kaikkien tehdä samaa tutkimustyötä. Tapahtuma Saksassa Hannoverissa johon Travemundestä vajaa 250km matkaa. Tai hurjille 1284km Tukholmasta. Pohjoisen pojille/tai kauniimmaan sukupuolen edustajille en kilometrejä tarkista kun nehän ajelee kivasti kymppitonnin viikonlopussa hakeakseen sikspäkin lähimmästä kaupasta.
 19. Just näin, itse laittanut tapin jopa porakoneeseen kiinni ja full send.
 20. Jep pitää varmaan ottaa kaikki kapselit ulos useasta eripaikasta ja kurkata mitä kapseleita mulla nyt oikeasti on neljä varhaista kolkin kapselia kun löytyy niin homma bueno. Varhaisessahan ei ollut koristekehää niin siksi varmaankin uudemmissa erilainen. Ja sori että tultiin sotkemaan myyntitopikkia, mutta saatpahan ilmaisen noston ;)
 21. Ai hitto joo sori mun moka unohdin että uusimmissa kuplan 5 pultti vanteissa oli myös tuo ulkokehä kiinnitys. Kun taasen 4- pultti vanteissa sisäkehä kiinnitys.
 22. Melkovarmasti kolkin kapseli.
 23. Itsellä oli vähän samanmoista ongelmaa aikoinaan t34 aurinkoläppien kanssa, mitä ei tietenkään löydy uusia yhtähelposti kuin kuplaan. Itse ratkaisin ongelman vinyylimaalilla ja siellä ne vieläkin roikkuu siistinä auton katossa.
 24. Väittäisin että perus autotallikäytössä jäähdytysletkut aikalailla turhia.
×
×
 • Create New...