Jump to content

uusi laturi ja hiilet


Recommended Posts

Tassa hivenen latausongelmien kanssa painiskelen ja luulin jo selvittaneeni pahimmat vaihtamalla laturin ja saatimen ja akun uusiin. No pari tonnia mentiin kunnes latausjannite taas noin 2V... Nayttaisivat hiilet olevan paikallaan mutta ehka kuluneet riittavasti aiheuttamaan ongelman. Taidan kokeilla uusia hiilia talla haavaa ennen laturin irroittamista.

 

Niin ja se kysymys: Kuluttaako uusi laturi enemman hiilia alkuun? Tai toisaalta onko tullut vastaan brassi tasavirtasia pakasta vedettyna...

 

Sumuisten saarten Gorilla.

Link to comment

Joskus aikoinaan ostin uuden Bosch 12V tasavirtalaturin osaliikkeestä jonka "ajoin loppuun" kahdessa ajokaudessa (alle 5000km). Hiilet olivat aivan finaaliissa ja se söi niitä aikamoisella ruokahalulla.

 

Silloin oli toteamus toimittajan puolelta, että ei oo takuuta, kun on jo 2 vuotta ollut autossa. Ajatuksena oli, että akseli olisi ollut jotenkin niin kiero, että söi hiilet hetkessä.

 

Jätin asian sikseen ja heitin laturin mäkeen. Ostin vaihtovirtalaturin jonka kanssa olen tullut toimeen nyt kohta 4 vuotta ;)

 

- Tomppa

Link to comment

Njoo. No pitaa vilkasta asiaa... Takuuseen en ala taalta asti yrittamaan. Vaihtovirtanen ei taida olla mulla edes vaihtoehtona, kun tuo oldskuul vahan katoaa siina samalla... Luukki on jotenkin bensapumppua lukuunottamatta about haluttu. Vaihdan nyt alkuun ne hiilet, seuraavaksi koko generaattorin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...