Jump to content

Takarummut/jaon muutos. Kuvia projektista


Guest Toni Jokilehto

Recommended Posts

108 jako on voorttissa ja pösössä ja sabassa jne. Volvoissakin joissakin 4-pulttisissa uudemmissa. Epäilen että kirjoittaja tarkoittaa 5 pulttista 700 sarjan 7x15 tms. vannetta. 5-pulttisen volvon jakoa en muista eikai se 5x108 ole? Nuokin vanteet on aika kiven alla joskus. Entisessä työpaikassa kun tehtiin rengashommia ja vannemyyntiä nuo vanteet oli kilpakäyttöön älyttömän kysyttyjä!

 

Yks vaihtoehto olis laittaa vanneadaptereilla 15 tuumaiset Bemarin 500 sarjan vanteet! Meillä on ollut jo 80 luvun lopulla kummisedällä tuollaiset bmw 16" BBS:sät Automaattikuplassa kiinni ja noilla Hc:n adaptereilla joihin vaihdettu Turbo Porschen pinnapultit vain. Bemarin vanteesta löytyy leveyttä yleensä bonuksena ja lisäksi niitä on saatavana alumiinisena ja peltisenä kohtuuhintaan.

 

 

Btw.

 

Kyllä Golfin koneellakin kupla menee hyvin,JM.ssä käyttävät nykyään paljonkin. Autokrossiinkos sai laittaa yli 2 litraisen Golfilaisen?,siitä jo saa hummiakin irti mukavasti..

Link to comment

Jako on 5x108. Eli se perinteinen volvo. Tuosta mun moottorista tulee ihan ns pikkukone. Eli 86,4x82. Oon tehny n 10kpl jokkis moottoreita nuista golffilaisista,siitä saa aika helpolla hyvän jos tietää vähänkään mitä tekee.

Link to comment
  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...