Jump to content

Racing

Members
 • Posts

  2552
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  E-pohjanmaa.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Racing's Achievements

 1. Muistini mukaan myöhäispallossa on erilainen taka-akselisto mitoiltaan. Se mistä vuosimallista se muuttuu on eri asia,onko se 71,72 vai 73-> eteenpäin siihen en osaa vastata,mutta joku näistä.
 2. Meinasin kommentoida tähän ketjuun jo aikaa sitten että nuo on samat kun porsses ku sellaiset tuli ittelle saksasta 924 tukivarsien mukana ja on jossain varastoissa,mutta jätin sitten kommentoimatta kun en löytänyt käsiini niitä romuryöpyn seasta 😆
 3. 5 ripanen on 1,8 moottorin loota eli 74-75 ja nelkus on se pitempi kytkinakseli. Näissä oli vielä jotain pituuseroa laatikon nokissakin vuosimallien välillä,mut 5ripainen onkin samaa ikäluokkaa kun sun autos.
 4. Mikä siinä kytkinkopassa oli ongelma? Eikö startti riittänyt? 76 eteenpäin on T2 erilainen startti(laatikossa eroa) muistaakseni akseli pitempi tms. sama vaikka olis 1.6 tai 2.0. Vanhemmat on kuplamallin startilla. Arvaan että sun laatikko on nyt uudempaa versiota ja auto vanhempaa?
 5. Kaikista tarvikeosista maalit pois ja 2k epoksi tilalle. Noissa brassiosissa on vain varastointimaali ilman mitään ominaisuuksia ja saattaa työntää kaikenlaista rakkulaa myöhemmin läpi. Hiekkapuhaltamalla en uskaltaisi maalia poistaa pintapelleistä ,mutkalle vetää…jos olis oma projekti rajaisin/suojaisin ilmastointiteipillä ja paksulla pahvilla vielä koristakin pintapeltipinnat ennen puhallusta. Maalinpoisto hiomalla. Kourujen juuret/saumat uskaltaa puhaltaa jos on hyvin olemattoman pieni suutin. Lasimurskapuhallus olis vissiin nykyään se paras poistaa kunnolla ruosteen/maalin eikä venytä peltiä.
 6. Mitä raati sanoo paljonko on mahdollista siirtää kuplan laatikkoa eteenpäin IRS perässä olettaen että tukivarret ovat samoilla paikoilla?Paljonko nivel kestää asteissa kulmaa eteenpäin heikentymättä ja mahdollisesti vielä T2 isommilla murroksilla.
 7. Etupään muoto on erilainen lokasuojan puolelta ja muistaakseni myös etupää hieman.
 8. Pohjalevyhän on napoleonin hattuun asti sama käytännössä kun normikuplassa eli käy.
 9. Tuollainen irtileikattu palliksen kehys on,luukkua ei oo myyntiin asti. Sen tekee vaikka alumiinilevystä tarvittaessa.
 10. Onko tää ennemmin ollut tummanpunainen tai tummanpuna/valkoinen monivärinen ja kuplakoneella?
 11. Kuumenemiseen auttaa myös kun laittaa pakeliittilevyt tai vastaavat eristeet imusarjan ja kaasarien väliin, sitä en tiedä mistä sellaiset brosoleihin löytyy.
 12. Nuo alotuskuvan männät jossa on pellinpalat sisäpuolella on vakiomäntiä eikä vw mahle ns."takomäntiä". Ja toinen mistä erottaa koko on 7 satkua nimellismitan alle esim 91.93 tai 86.93 jos on ns.takomalli näis mahleissa. Perusvakiovalumännis vähemmän.
 13. Uus setti 350-400e , tämä sopivasti tästä.
×
×
 • Create New...