Jump to content

Racing

Members
 • Posts

  2613
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  E-pohjanmaa.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Racing's Achievements

 1. Oliko sulla jossain oikein asennuskohta ritilöille mitoilla vai laitoitko vaan miten hyvältä näyttää? Lähinnä jos omaankin tulisi laitettua.
 2. Juu niin tehtii on tullut mm jeansseissa vastaan.
 3. Tuossa on pihavarastosta 91tkm ja rapiat ajetun 70 kastenwagenin kone joka on autossa uudesta asti ollut,yhdellä omistajalla aikoinaan ollut. Tämäkin on kahdella öp venttiililä mut 1reikäkansin. Samoin on mun 70 1300 kuplan alkuperäinen lohko jossa Vw merkki ja F ja kahdella venalla. uudemmissa 70 luvun lohkoissa ei enää vw merkkiä ole näkynyt koodin edessä kun tuli ns kaksikirjaimisia moottoreita tainnut loppua juurikin vuoden 70 loppuun. alkuperäiseen kysymykseen viitaten 2 venalohko tuli vuotta ennemmin kun doghouse,ekat oli vanhan mallin jäähdytin / isoreikä lohko kombolla nämä tunnistaa siitä et 2 vena lohkon päällä on 6mm pinnapultti jäähdyttimelle. 2 reikäkannet ja doghousethan tuli kuplaan/pakuun 71 vuodesta.
 4. Kierrätetyissä x merkki ja / tai nuolivw merkki. Yleensä jyrsityssä kolossa. Kokonaan uusissa ei välttämättä mitään. Kuvan lohko on jonku auton alkuperäinen ei kierrätyslohko.
 5. Csp saa kääntöpalat jolla kaasarin/läppärungon saa toisinpäin imusarjan idf/Drla jaolla,polttoainelinjan saisi puhallinkoppaa päin.
 6. Saakos nois käännettyä jouset niin et on molemmissa rungoista käyttävän vivun päässä kuten bokserin kaasareissa ”peilikuvat”?
 7. Yleisesti ottaen muut paitsi juuri tuo ja merged sopii. Mergedkin menee pikku muokkauksella. Jos öljyn lämmitys epäilyttää niin ei tuohon ole homma eikä mikään lämmöneristyspelti askarrella.
 8. Vielä olis uudenveroinen w140 nokka,tällä pyörii koko rinkimittarin asteikon jos muut osat on kunnossa.
 9. Kun kuvaa katsoo niin mun mielestä kansi on kyllä niin paljon laskettu, että sylinteriputken tiivistävä vastapinta on mennyt osittain puhki,tiivistyspintaa on enää olemattoman vähän pinnapultin kohdalla,pinnapulttien väli aukee aina 94 avatessa kuten kuuluukin mutta ei sylinteriputken tiivistys vastapinnasta. Tuo vuoto on mahdollisesti johtunut siitä kun kannen materiaali on enää ohut vastinpinnalla ja kuumana pääsee muuttamaan muotoaan. 94 putkelle ei vakiokannessa ole paljoa varaa laskea materiaali loppuu,tästä oli joskus täällä juttuakin kuvien kera. Ajattelin vain kommentoida jos joku rakentaa 94 konetta vakiokansista niin tuon kanssa kannattaa olla tarkkana.
 10. Toiset ajaa kuprun pois ja toiset muotoilee sen evämäiseksi.
 11. Seetien sisäreijän suurennus tiivistepinta seetin ulkoreunaan,venturiseeti,imuventtiilienvarren ohennus,imuohjaimien sorvaus kartiomaiseksi,palotilan muotoilu sylinteriputken reunaa myöten,ennen ”viisaat” kertoi et seetin reikä on kanavan pienin osa nykyään ei enää näin tartte olla. Tietty kanavien avaus mahdollisimman sulavaksi. Venttiilikoot sitten mäntäkoon mukaan 88mm ja pienempi ei hyödy enää 42mm imuventtiilistä. Siinä jotain mitä tuli mieleen.
 12. https://m.nettiauto.com/volkswagen/kastenwagen/14081660 Siitä jollekin pallis ja harvinaisempi krankenwagen ,tää joskus omassa pihassa ollut ja on ihan kohtuuaihio projektille. Lapin auto ollu niin alustaltaankin yllättävän terveenä pysynyt. Ohjaamon lattia vasen helma ja akkukotelo muistaakseni isoimmat.
 13. Näyttää kyllä nuo fajs ihan asiallisilta mutta mikähän lie laatu lopulta. Saakohan noita läppärunkoja ns boxer mallisena eli peilikuvana vai käännettävissä jousi/vivut toiselle puolelle heittämällä?
 14. Jälkituotantolaippoja on kaupoissa useille eri nivelille jotka sopivat kuplan laatikkoon tai tukivarteen esim T1 loota T2 nivelellä jne eikä edes kovin hintaisia.
 15. Nuo etuloksujen alimmat kiinnitysmutterit on kyllä liian ulko reunassa ovipilarin alareunassa. Saman havaitsin omissa igp pelleissä kun samat on.
×
×
 • Create New...