Jump to content

Racing

Members
 • Posts

  2540
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  E-pohjanmaa.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Racing's Achievements

 1. Onko tää ennemmin ollut tummanpunainen tai tummanpuna/valkoinen monivärinen ja kuplakoneella?
 2. Kuumenemiseen auttaa myös kun laittaa pakeliittilevyt tai vastaavat eristeet imusarjan ja kaasarien väliin, sitä en tiedä mistä sellaiset brosoleihin löytyy.
 3. Nuo alotuskuvan männät jossa on pellinpalat sisäpuolella on vakiomäntiä eikä vw mahle ns."takomäntiä". Ja toinen mistä erottaa koko on 7 satkua nimellismitan alle esim 91.93 tai 86.93 jos on ns.takomalli näis mahleissa. Perusvakiovalumännis vähemmän.
 4. Uus setti 350-400e , tämä sopivasti tästä.
 5. Kyllä sen nelkun pitäis nyt saada leimattua kuplaan vaikka stroukattuna ilman ongelmia ,kuten myös 8v isomman kun sen 1.3 vag vesikoneen jos haluaa.
 6. Veikkaan että ei kyllä suorat ole nuo vetarit enää hitsauksen jälkeen noin kovilla virroilla. Toki ei niissä pienet heitot haittaa. Kannattaa kuitenkin kokeilla esim sorvin pakassa onko banaanit.
 7. Paljon helpompi ja edullisempi konsti on pienet siistit luukut konehuoneen sivuilla joista vaihtaa tulpat helposti ja nopeasti tuplien kanssa, eikä tartte purkaa mitään. Toki varmasti Msd parempi kun perus 009 jakajana,vaikka omat virikoneet on sillä hyvin toimineet.
 8. Alakerta,Pitkäiskukone ja max 1650 luokkaan,isku ja männänhalkaisija lähes samat ja muut tc hyvät puolet. Onhan tuo yksi maailman parhaista potentiaalisista 8v koneista virityskäyttöön. Siviiliaihiot moottoreista hinnat ollu jo kauan yli 1000e julkises myynnis. Katso youtubesta marnen haastattelu moottorin rakentamusesta jos nämä kiinnostaa.
 9. Racing

  YBA-8

  Tuo pötti helpottaa jarrujen ilmausta/nesteenvaihtoa sen saa itte tehtyä töissä jarrunesteenvaihtokoneella 2bar ylipaineella,korkeissa standardikierre joka sopii siihenn masiinaan.
 10. Racing

  YBA-8

  Mistä tuo jarrunestesäiliö joka sopii suoraa pääsylinteriin?
 11. Laita vaseliinia nostimiin jos ei ole klipsejä.
×
×
 • Create New...