Jump to content

Racing

Members
 • Posts

  2590
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  E-pohjanmaa.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Racing's Achievements

 1. Paljoko laatikkoa oli viety eteenpäin et mahtu luukku kiinni moottori ?
 2. Kuplan koneen tehomäärän moninkertaistaminen perustuu monesti helppoon suureen iskutilavuuden kasvattamiseen lähtökohdasta,vrt muut koneet. Se että niillä ajettiin aikoinaan paljon kilpaa johtui säännöistä,siitä että niitä oli valtavat määrät saatavilla,osat ja koneet oli halpoja samoin kun autotkin ja se moottori sopi yleensäkin sinne perään ilman postilaatikon rakentelua peräpeltien jatkoksi. Siitä saa myös hyvin kierrosherkän ja kevyen paketin keventämällä osat ja turhat osat pois,mitään kevyitä ne vw kampiosaston palikat ei tehtaan jäljiltä ole kun muihin vertaa.
 3. Löytyy vielä. Seinäjoki-Vaasa välille kulkeutuu mukanakin.
 4. Tilasitko mistä toimittajalta nuo kylkipalat ilmeisesti igp tuotantoa ovat?
 5. Istuiko nuo tarvikekylkipalat hyvin paikalleen muiden osien kanssa?
 6. Näyttää oleva 1303 sta mutta toinen lattiapelti vanhemmasta…
 7. Bugpack/Empi 1,4 keinuvivustot,Uutta vastaavat,käytetty muutama tunti,säätö työntötangon puolella,venttiilihatut mukaan+1 vara säätöruuvi. 200€ Engle W140 uutta vastaava nokka paketissa,koekäytetty pari tuntia 100€ Engle W120 käytetty nokka 80€ Vakiosta hiottu ? Nokka+pyörä 25€ Seinäjoki . Viestillä tavoittaa.
 8. Paljonko laittaisitte jousipaineita Engle 125+1.25 keinut yhdistelmään?40x35.5 Rst venat,alutangot ja pieper kevyet nostajat,cromolautaset vaihtuu (ehkä) kevyisiin titaanisiin vielä. AS. Korkeus 39,5 ,riittääkö oma ajatus n. 120kg maksiminostolla noin 13mm ja kiinni seetipaine yli 60kg?
 9. Mulla pitäs olla sellaisen alkuperäisen huoltoluukun raamit leikattuna -78 2 litrasesta. Itse luukkua ei ylimääräistä ole.
 10. Tuo virranjakajan akselin syvyyden koneistus olikin taas uusi juttu. Paljokos on STD mitta mistä mihin ja millä se on koneistuksen jälkeen kompensoitu lisää prikkoja alle vai muuta?
 11. Voisko tarkoittaa ylikokoista hihnapyörän reikää?
 12. Ngk d7ea muistaakseni oli mulla ennen 044 kansissa
 13. Sitzkonsole Käfer recaro kun googlettaa. Tosiaan halpoja eivät ole. Csp on yleismallista sarjaa erilaisia eri ikäisiin kupliin recaroille.
 14. Recarolta saa kuplaan merkkikohtaisetkin kiskot jos budjetti piisaa. Suomesta niitä ei kyllä kannata edes ajatella ostaa ,vaan Saksasta.
 15. Mistä tilasitte noita GAZ coilovereita etupäähän?
×
×
 • Create New...