Jump to content

Racing

Members
 • Content Count

  2497
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Racing

 1. Onko sulla Kari Kittilä kuvaa tuosta tuesta jonka oot hitsannu vaihteiston aisoista ilmeisesti iskarien yläpäihin?
 2. Vielä löytyy. Tapauskohtaisesti voidaan harkita jotain vaihdossa osana hinnasta esim. Kuplan Laatikko tai laatikkoja akseleineen, tai 1303s laatikko.
 3. On,jos on ottanut jossain vaiheessa osuman tai vaurion aksilan päähän,helppo mitata kellolla aksilan päästä useimmissa tapauksissa silmäkin riittää.
 4. Nyt viimeistään maajussit keiden pihalla näitä makaa huomaamat kuinka kallista ruskeaa kultaa nurkalla makaakaan äkkiä myyntiin
 5. Jos välys jää kannen päähän liian pieneksi saattaa kantta kiinnittäessa putki nirhaista putkenreijän seinämästä alumiinilastun joka jää tiivistepinnan ja pytyn väliin kun kannen kiinnittää. 0,10 ehdoton minimi mutta 0,20 ei ole liikaa varsinkaan isommilla putkilla. Mitä pienempi välys sen tarkempi saa olla kasaamisvaihessa.
 6. Tuossa 31-4 on huomattavasti isompi tuo pumppu/vivusto kun muissa malleissa. muistaakseni se puhallin kotelon päässä ottaa kiinni/likellä.
 7. Sun kaasari on varmaan nyt 31-4 joka on tarkoitettu vaihtovirtalaturin kanssa joka on ohuempi tuosta kohtaa muistaakseni. Ja tarttis laittaa korokepala imusarja ja kaasarin väliin. Brassi keulapalaa ei olisi kannattanut vaihtaa kokonaisena vaan tehdä keula paloista osa kerrallaan mahdollisimman paljon alkuperäistä ehjää säästäen ja saumat järjeviin kohtiin.
 8. laittaisin nuo 40 lortot max.30mm kurkuilla. 28 toimii hyvin,mieto kone ja miedot kierrokset ja pikku venttiilit. 1800 kone oli mukavan vääntävä ajaa 284 nokalla ja 28 kurkuilla 40 webereissä. 1500-5.500 veti mahtavasti vakioventtileillä ja portatuilla kansilla.Ton kokoiseen koneeseen voi olla 30mm parempi jos kannet avattu kanavista..
 9. Mihin millimäärään t1 oma akseli kk kaula 55mm kärsii hioa pienemmäksi/pitempiiskuiseksi ilman kestoongelmia?
 10. Jos nämä menee läpi onnistuu mm. typ 4 moottori ja vesibokseri muutoskatsastuksella kuplaan. Pallokeulaan jo vaikka mitä...
 11. hyväkuntoisen näköinen aihio
 12. 20% raja koskee vain alkuperäisen moottorin virittämistä tai moottorin vaihtoa ilman et muutetaan autoa vastaamaan mallisarjan tehokkainta. Turbon asentaminen katsotaan lisäävän tehoa 30%. Iskutilavuus,teho ja painoraja jää pois ainoastaan tuo kg/kw raja olisi määräävä joka riippuisi vertailumallista ja tietty akselimassat pitää riittää.
 13. Kupla menee rajaan 12kg/kw jolloin tehoa saa olla esim 1300s 830kg omamassalla noin 93hv vierasmoottorissa👍
 14. https://www.traficom.fi/fi/ajankohtaista/lausuntopyynto-maaraysluonnoksesta-auton-ja-sen-peravaunun-rakenteen-muuttaminen Jos nämä menee läpi niinkun pitäs alkuvuodesta, niin saa kuplaankin vaihtoehtoja moottorivalikoimaan ei ole enää 60hv rajana vierasmoottorille👍
 15. Rintakarin erkki hioo kisanokkia lapualla,mutta en tiedä onko tähän tapaukseen apua.
 16. Tämä olis kyllä tarvinnut bensapuolelle pitkän kunnollisen omavalmisteisen jokkis kammioimusarjan ja siihen yhden 45mm dellorton päälle..
 17. Lähinnä tarkoitin noita edullisempi mustia joita saa ilman bensaluukkua kun tarttis pre -67 koppaan, onko kokemuksia istuvuudesta yms.
 18. Millaisia nuo kuplan etukylkipalat on tarvikeosina istuvuudeltaan? 68-> Palasta varmaan saa tehtyä vanhempaan kohtuuvaivalla heritagella oli oikeaa puolta ilman bensaluukkua. Ja Tonni kylkipalasta on liikaa.
 19. Venttiilin varrenpää/säätöruuvi kulunut kupille tai nostin/nokka kulunut. tarkista ennen venttiilin pää jos kulunut niin niinhin lash cap hatut päihin ja samanpaksuiset prikat keinuvivuston pukkien alle ja taas toimii. Ittellä tullut vastaan venttiileitä moottoreissa jotka jousenpäästä oikaistu koneella ja karkaisu lähtenyt niin puolen tunnin käytön jälkeen jo äänet koveneet,kupeilla nämäkin tullet kuntoon.
 20. Hienoja nämä aikoja sitten rakennetut laitteet älä muuta mitään :)
 21. Kuinkahan pitemmän päälle kestää peltinen tankki ja dellorto/weber kaasarit tuota E85:sta ?
 22. Racing

  Droppiolat

  Cb performancen made in usa droppiolkakikkareet kun osti kulmat oli etupäässä kerralla kunnossa 🙂 Mulla tosin pallonivelet.
×
×
 • Create New...