Jump to content

Racing

Members
 • Content Count

  2485
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Racing

 1. Jos nämä menee läpi onnistuu mm. typ 4 moottori ja vesibokseri muutoskatsastuksella kuplaan. Pallokeulaan jo vaikka mitä...
 2. hyväkuntoisen näköinen aihio
 3. 20% raja koskee vain alkuperäisen moottorin virittämistä tai moottorin vaihtoa ilman et muutetaan autoa vastaamaan mallisarjan tehokkainta. Turbon asentaminen katsotaan lisäävän tehoa 30%. Iskutilavuus,teho ja painoraja jää pois ainoastaan tuo kg/kw raja olisi määräävä joka riippuisi vertailumallista ja tietty akselimassat pitää riittää.
 4. Kupla menee rajaan 12kg/kw jolloin tehoa saa olla esim 1300s 830kg omamassalla noin 93hv vierasmoottorissa👍
 5. https://www.traficom.fi/fi/ajankohtaista/lausuntopyynto-maaraysluonnoksesta-auton-ja-sen-peravaunun-rakenteen-muuttaminen Jos nämä menee läpi niinkun pitäs alkuvuodesta, niin saa kuplaankin vaihtoehtoja moottorivalikoimaan ei ole enää 60hv rajana vierasmoottorille👍
 6. Rintakarin erkki hioo kisanokkia lapualla,mutta en tiedä onko tähän tapaukseen apua.
 7. Tämä olis kyllä tarvinnut bensapuolelle pitkän kunnollisen omavalmisteisen jokkis kammioimusarjan ja siihen yhden 45mm dellorton päälle..
 8. Lähinnä tarkoitin noita edullisempi mustia joita saa ilman bensaluukkua kun tarttis pre -67 koppaan, onko kokemuksia istuvuudesta yms.
 9. Millaisia nuo kuplan etukylkipalat on tarvikeosina istuvuudeltaan? 68-> Palasta varmaan saa tehtyä vanhempaan kohtuuvaivalla heritagella oli oikeaa puolta ilman bensaluukkua. Ja Tonni kylkipalasta on liikaa.
 10. Venttiilin varrenpää/säätöruuvi kulunut kupille tai nostin/nokka kulunut. tarkista ennen venttiilin pää jos kulunut niin niinhin lash cap hatut päihin ja samanpaksuiset prikat keinuvivuston pukkien alle ja taas toimii. Ittellä tullut vastaan venttiileitä moottoreissa jotka jousenpäästä oikaistu koneella ja karkaisu lähtenyt niin puolen tunnin käytön jälkeen jo äänet koveneet,kupeilla nämäkin tullet kuntoon.
 11. Hienoja nämä aikoja sitten rakennetut laitteet älä muuta mitään :)
 12. Kuinkahan pitemmän päälle kestää peltinen tankki ja dellorto/weber kaasarit tuota E85:sta ?
 13. Racing

  Droppiolat

  Cb performancen made in usa droppiolkakikkareet kun osti kulmat oli etupäässä kerralla kunnossa 🙂 Mulla tosin pallonivelet.
 14. Toivottavasti koneen vaihtaja on asentanut myös vaihteistoon Typ4 moottoriin sopivan kytkinakselin tuolla vanhan koneen akselilla se ei yllä kampiakselin päähän koska ovat eri mittaiset ja ongelmia luvassa.
 15. Sulla on ilmeisesti 71-72 mallin satulat? ja uudemmat taisi olla erikoiset. Noitten kansshan pitäs käyttää juuri 73- satuloita.
 16. Sopii jos on nimenomaan 71 eikä 72 ja uudemman.
 17. Mä kiristän kamasan 3/4" Momenttiavaimella menee just niinku pitääkin eikä mitään vipuhässäkkäviritelmiä. Isompi prikka pultin alle on hyvä virityssä koneessa tai kokonaan uusi laatuvalmistajan pultti prikkoineen. Ja kierrelukite tietty lisäksi.
 18. Racing

  VW 1302S '71

  On tullut itsekkin kasattua ilman ennen, mutta rakennetta tutkiessa enää en kasaa. Mikään ei tue laakeria pesässään ku vanhemman mallin koppa on sisältä erilainen.
 19. Racing

  VW 1302S '71

  Laitoitko 3 pulttisen nokkakappeleen tilalle 2 pulttisen ? Tuliko laitettua laakerin tukilevy lisäksi?
 20. Millaisen kallituksenvakaajan ja ohjausvaimentimen ajattelit toteuttaa? Ne vaaditaan kuitenkin 1584 -》 moottorilla et täyttää vaatimuksenmukaisuuden.
 21. Ihan uteliaisuuttani missä tälläinen imusarja on ollut 34 solex ja tuplalämmityksellä kun ei ole pakunkaa 1600 koneissa nähnyt edes uudemmissa ? 1300cc kuplan Ar koneissa kylläkin paljonki pienenpää mallia.
 22. CB performancen super race 4340 akselista hyviä kokemuksia. Maksaa enemmän kun halvimmat toki. Jos nyt ostaisin akselin niin se olisi tuo tai Scat 4340 kiina-akseli ja veivit samalta merkiltä. Laadukkaampiakin vielä on mutta jossain se budjetti tulee vastaan.
 23. Yhden paketin olen tilannut suoraan sähköpostilla ja hyvin tuli reilussa viikossa perille maksoin muistaakseni tilisiirrolla.
 24. https://m.nettiauto.com/volkswagen/kupla/9736078 Eikös tämä 1303 ollut 1995 vw expon arpajaispalkintona/mainoksena?
 25. Toivottavasti tuon siiven allakin on sitten enenmmän ku joku perus 100 heppaa :)
×
×
 • Create New...