Jump to content

Laturin varoitusvalo syttyi yllättäen


Guest suckho

Recommended Posts

Guest suckho

Ajelin tuossa äsken Kuplallani ja kesken vähän rivakamman kiihdytyksen (?) laturin merkkivalo syttyi ja jäi palamaan. Sammutin koneen ja starttasin uudelleen ja tuntuu palavan edelleen. Laturi näyttää pyörivän normaalisti ja hihna on ihan OK. Sen verta pimeää tuolla etten ruvennut enempää nyt tutkimaan, mutta mitäs seuraavaks huomenna kannattas tsekata tai onko arvauksia missä vika voisi olla? Latausjännite nyt ainakin kannattanee eka tsekata mittarilla..

Link to comment
Guest suckho

Joo niitä meinasin ekana katsoa, en vaan vielä tehnyt sitä kun tosiaan tuolla on pilkkopimeää ja konekin oli ihan kuuma. Samaten sulakkeet lienee hyvä tarkastaa ensimmäisenä.

 

Edit: Kävin nyt samantien vielä nuo taskulampun kans vilkasemassa.. Ei auttanut hiilten ja jousen räpläily ja sulakkeetkin näky olevan kunnossa.

Link to comment
Guest suckho

No nysse lataa taas. Irrottelin hiilet ja laitoin takas, takapenkin alta kytkennät irti ja takas kiinni, tsekkasin myös siellä olevan sulakkeen jonka olemassaoloa en edes muistanut, sekä naputtelin regun kylkeen lenkkiavaimella. Joku noista toimista tai kaikki yhdessä ratkaisi tilanteen. No pitää laittaa uudet hiilet jokatapauksessa ostoslistalle.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...