Jump to content

tolvana

Members
 • Posts

  2103
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  kuusankoski
 • Ajoneuvot
  Kirwa ja muutama vesivessa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tolvana's Achievements

 1. Ja sit jos alkaa löyttmään niin mulle kaks.
 2. Saa sillä ainakin kannen pilattua ellei muuta....
 3. Ku kaivat taskusta 4000-5000€ niin auto noudetaan haluamastasi paikasta ja palautetaan haluamaasi paikkaan kunnostettuna, hyvin yksinkertaista. Ei tarvi miettiä miten mikäkin irtoaa tai mitä se painaa jne.jne.
 4. Tietääkseni ainut joka on nuo ongelmat selättänyt orkkisosilla on KimmoH. Rahaa menee kolminumeroinen summa ja aikaa päiviä+ osien metsästys ja käsiin saaminen viikkoja... Tätä kyseistä autoa/ murheita puitu jo vuosia....
 5. Poikkeus vahvistaa säännön sanovatten...
 6. Tähän väliin on hyvä muistuttaa ettei museorekisteriin hyväksyminen vaadi alkuperäisyyttä juuri miltään osin. Ei tarvi olla orkkisväri, ei orkkisjarrut, ei orkkisvanteet eikä paljon muutakaan. Aika vähissä olis museoautot jos renkaissakin pitäisi olla orkkisilmat...
 7. Auttais vähän jos tuotteet myytäis ilman hintavarauksia, muutaman kerran kun ne palkkiot sivustolle maksaa kun ostaja on oma bulvaani niin rupeaa myyntihaluja löytymään... hylkääminen maksoi viime vuonna 60€ mut jos se maksu ois aina se sovittu % osuus ylöshilatusta hinnasta niin alkais kirpasemaan.
 8. Joskus, vaikkakin harvoin kokee onnistumisen iloa... 1.7 typ4 bensajärjestelmä (5 suutinta) elvytetty henkiin. Muutaman tunnin ärräpäitten jälkeen läpivuotavat ja muutenvaan pissivät muuttuivat sumuttaviksi ja pitäviksi. Josko pääsisi kohta käyntiin laittamaan. 20220327_113343.mp4
 9. Eikä tarvi olla kelinmukainen rengastuskaan ainakaan mun lähikonttorilla. Tammikuussa rekisteröintikatsastin juniksen kesärenkailla.
 10. Ei tartte siirtolappuja ellei kyseessä ole Rekisteröintikatsastus. Aika pitää olla varattuna mutta auto voi olla pois liikennekäytöstä mennessä konttorille ja myös konttorilta palatessa. Ja se aika/ konttorilla käynti pitää myös pystyä todentamaan esim.kuitilla tms.
 11. Ei se katonvaihtokaan oo ihan pikkujuttu...mä oikasisin tuon jos ois mun auto.
 12. Muutamalle kuvanmukaiselle tarve kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 13. Kirpulla kestää,koppiautolla kuulokkeiden kera tai sit on joko kuuro taikka omaa jonkunlaisen fetissin ääntä kohtaan.
×
×
 • Create New...