Jump to content

tolvana

Members
 • Content Count

  2006
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  kuusankoski
 • Ajoneuvot
  Kirwa ja muutama vesivessa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ehjä kuvanmukainen. Tarve Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 2. Mä tiedän kuinka paljon tän auton remontista on maksettu ennenkun paja vaihtui, sillä rahalla kyllä pitäisi olla hyvin tehty ja huomattavasti valmiimpi/valmis! Summa jääköön omistajan kerrottavaksi, ei mun mut aikas hyvän uuden auton sillä rahalla saisi. Niijuu, sisimmät helmapellit puuttuu molemmin puolin niin poikittaispalkkeja on jatkettu pellinpaloilla se 20mm/per pääty.
 3. Laatu paistaa läpi, joku tippa sähkölinnun kakasta osunut jopa molempiin pelteihin. Sävysävyyn silkkaria on kuitenkin ollut.
 4. Kuvat pöllitty netistä mut tommosta oisin vailla. Tarve Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 5. Mainitsemallasi tavalla on kuplia rakennettu vuosikymmeniä, tyylisuunnan nimi on "ähtäröinti". Jokainen tekee omansa miten haluaa mut samalla vaivalla kittaa joko lokarin tai auton puolen niin että se tiivistenauha peittää ne raot.
 6. Kait silloin 28.8 kouvolan raviradallakin joku vw osa vois vaihtaa omistajaa.
 7. Pienellä urituksella, vesivehkeissäkin lienee samanlainen.. eli alkuperäismallinen haussa. Tarve Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 8. Todella upeeta jälkeä.. kymmeniä vuosia sit työmaalla kuullut sanat käy tähän: Kaks sanaa töistä pojat...uusiks meni.
 9. Sehän onkin huomenna heinäkuun viimeinen sunnuntai ja shellin baarin aika. Tervetuloa.
 10. Kone poistettu yhtälöstä, uusi hinta 1400€
 11. Takuulla toimiva, vaikka uusi. Tarve Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 12. Jeps, edellinen omistaja muutoskatsasti tähän 2.1 litrasen koneen, mulle tää tuli rullaavana reilut 6 vuotta seisseenä ja vähän rapeampana kun mitä se nyt on. Sen verran karusti on nuo pintapellit laiteltu monestakin paikkaa ettei tästä mun ainakaan kannata museopeliä rakennella. Eiköhän tää tuota iloa seuraavalle käskyttäjälle näinkin, eipähän tartte varoa naarmuuntumista.
 13. 12.7.2021 leimattu , retkuilukunnossa eli kovaa ajoa vailla. 85 litran kompressorijääkaappiin mahtuu isommatkin eväät ja popitkin soi tarpeeksi lujaa.
×
×
 • Create New...