Jump to content

tolvana

Members
 • Content Count

  1553
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  kuusankoski
 • Ajoneuvot
  Baja,kirwa,411+muutama muu

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0500756883

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Väittääkö muilla että tuolla yleistä volkkarikeskustelua alueella on jotain lukematta eli se puhekupla on sinisenä? Taas android ja samsung kyseessä. Alkoi kun vakiokammen paino topicci siirrettiin tekniikka ja rakenteluosastolle. Ärsyttää kun aina tulee tuokin alue avattua ja sit siellä ei olekkaan mitään.
 2. AP on nelostyypin kampikammion tunnus, ykköstyypistä veikkaisin et ois AR mut fotoo jos tyrkkäät niin selviää tuokin. Utelias kun oon niin mimmonen bajakupla?
 3. Jokohan tähän laittas nuo putket...no en laita tähänkään. Miksköhän sulovileeninä nuokin joskus hommannu, ei vaan oo nätit. Pöydän alle muitten joukkoon odottamaan käyttöä. Muutaman vielä kasailis noista tallissa olevista osasista ja sit vaan etsimään pirssejä jne. Mihin nuo saa menemään.
 4. Talviprojektia jollekin? Vaihtokin käy
 5. Löytyi jo muutama...mittaan vielä nuo huomenissa
 6. tolvana

  jurri palsta

  Aika vaarallisen oloinen yhdistelmä....ainakin mun juomatavoilla
 7. 69 iskulla eli 1300-1600 cc. Käyttökelpoinen laakeroinnilla ois vaatimus eli ei hirmu banaani. Tulee vakio 1600 koneeseen. Halvat ja hyvät etusijalla, jollei löydy niin akaasta saan kyllä uusia edukkaasti. Rattaitakin multa löytyy eli ne ja kiilatkaan ei oo ehdoton vaatimus. Tarve Kouvolassa ja privalla tai tolvana ätwät yahoo piste com tavoittaa
 8. Toimiikohan tommonen käpäläkulma? Vääntöä tuo kestää yli 170nm mikä riittää vakio 1300cc koneelle vallan mainiosti.
 9. Bakeliittia piti vähän jyrsiä sopivammaksi valitulle bensapumpulle. Eikä mulla ollutkaan 85.5 pytyille sopivia kansia asennusvalmiina niin palataan 1300cc konseptiin.
 10. tolvana

  Ruudun koko

  Tuntus että vaan tuolla osto osiossa tekee tätä...
 11. tolvana

  Ruudun koko

  Siis samsung galaxy joku
 12. tolvana

  Ruudun koko

  Edelleen/taas vinoilee...
 13. tolvana

  -57 Ovaali

  Toimii aikansa ja tostakin voi ottaa lootan puolen suojan pois.
 14. Löytyipä tommonen pölyinen mustamaalattu mexico as41 kampikammio stanukoossa. Kai tästäkin jokupäivä vois moottorin rakentaa. Mittailin ja sovitin laakereita niin on jopa mitoissaan. CT kampikammiokin tuli näkyviin kun vähän romuja kaiveli, sillekin oli joskus joku ajatus...
 15. Kauhean iso yllätys ei ollut että 3/8 kierrettä kesti 7nm momentin ja 5 ei. Tämäkin samalta kauppiaalta kun huippukannet jota oli laskettu 3 milliä liikaa et ois kestänyt.
×