Jump to content

tolvana

Members
 • Content Count

  1580
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  kuusankoski
 • Ajoneuvot
  Kirwa ja muutama vesivessa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helmikuukin on jo kohta lusittu, sunnuntaina shellin baariin porukalla. Tervetuloa!
 2. Villi arvaus ois et P_valtonen on noitakin laittanut pari jemmaan.
 3. tolvana

  Kampikammion pinnapultti

  Koitas laittaa ostoilmo tonne alemmas ni rupee löytymään.
 4. tolvana

  Mitä ostit tänään?

  Autonostimen,osapesurin,kuumavesipesurin ja paaljon muuta tarpeellista...
 5. Eihän ne vaan oo tämmöset? 12mm holet.
 6. tolvana

  Nettisivut?

  Mä tein webnodella nuo Mikonas sivut, aikaa meni tunti mut parin viikon päästä pitänee panostaa vähän lisää. Ja jos tuo multa luonaa niin kyllä se insinööriltäkin käy....
 7. tolvana

  Kevytautot

  Samat kuuklailut tehneenä en taida ennen lokakuun loppua panostaa aiheeseen. Ei oo takeita että tuo kahan ja ecruisen kehittämä mokkula on just se mikä bernerille kelpaa.
 8. tolvana

  Kevytautot

  Ei mun sisälukutaito vaan riitä saamaan selville mistä saa ja mihin hintaan.
 9. tolvana

  Kevytautot

  Tuollaista uutta ajoneuvoluokkaa pukkaa 2019 marraskuussa. Tiedossa on nuo kokonaismassa ja ikävaatimukset mut oisko kellään faktaa tai linkkiä siitä millainen ja kenen asentama nopeudenrajoitin hyväksytään muutoskatsastuksessa?
 10. tolvana

  O: Autonostin

  2-pilari tai joku muu millä saa auton pariin metriin. uusia saa n.1000€ eli halvempi haussa. Myös TEIJO tai vastaava osienpesukone haussa. tarve Kouvolassa ja tolvana ätwät yahoo piste com tai priva on hyvät konstit tavotteluun.
 11. Tammikuu lähestyy loppuaan ja sunnuntaina shellin baarissa nähdään, tervetuloa.
 12. Muistaakseni löytyy ja nelkun nostimien hionnallekin ois käyttöä ellen sit lingonnut viime siivouksessa aihioita kaatikselle
 13. tolvana

  retkeilyautojen verotus - artikkeli

  Ei pysty ku ei osaa eikä kiinnosta. Tuskin tuo autovero tölkeissä/ palliksissa montaakaan sataa on. Jos puhe on esim. T6 portterista niin ilmajäähyjen rakenteluosio ei liene oikea paikka vaan ennemminkin tuo vapaata keskustelua alue. Mut edelleen väitän että 99% retkeilyautomuutoksista tehdään tupaöljypolttimilla varustettuihin laitteisiin, en oo ainakaan tavannut bensakoneista retkeilyautoksi muutettua kuljinta tsättiautossa. Esmes vanhat pelastuslaitosten ym. Kulkimet on niitä joista noita tehdään vähän samaan tapaan kun puolet tupaöljymaastureista on huoltoautoja... Se siitä, tää vaikenee.
 14. tolvana

  retkeilyautojen verotus - artikkeli

  Tuskin, eikös näitä edelleen vanhoista paskoista päivittäin värkätä nimenomaan käyttövoimaveron laskemiseksi? Tai sit mä en tajuu. Saahan noita kaupastakin esmes vw multivan jne jne. Jokainen harrastaa ja venyttää penniä just niinku haluaa.
 15. tolvana

  retkeilyautojen verotus - artikkeli

  Niin v...n totta mut harvalla tuo retkimobiili on kaikenajankäyttis ja liikennekäyttöönotto ja poisto onnistuu parissa minuutissa.
×