Jump to content

tolvana

Members
 • Content Count

  1875
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  kuusankoski
 • Ajoneuvot
  Kirwa ja muutama vesivessa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aikas monta avaamatonta teollisuuskonetta kuplissa on tullut vastaan eli ei se nokan vaihtoa ainakaan vaadi.
 2. Priimat tai purkukuntoiset kunhan ei löydy halkeamia seetistä seetiin tai seetistä tulpanreikään. Tarve eilen jne. Tarve Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 3. LT söi transportterit eli veeweet sisäkkäin.
 4. Mikään ei oo mahdoton tehtäväksi jos pinkka on kunnossa. Rottakuosisena katsastusmiehen painajaisena tuon kunnostus on luokkaa 10-15k€
 5. Taas näitä, yks kun lähtee niin 2 tulee tilalle.Oisko hyvää selitystä noille rei'ille?
 6. Pullo vm.2020 ja juuri täytetty, ei hitsattu sen jälkeen. Hp 270€ Tuote Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa Vain nouto. Saa linkata jos löydät halvemman setin.
 7. Sama kone hetkeä myöhemmin, löytyisköhän tuosta syy lämpöongelmiin? Eipä oo tommostakaan aiemmin tullut vastaan.
 8. Myyntipuheen mukaan alkuperäinen. Muutama pelti tippunut matkalle. Liekkö Suomessa tarvetta vakiokoneella lisäjäähdytykselle..
 9. Leikkaisin rasiaporalla n.25 mm reiän johon sopiva paikkapala, ilmarakoa ainevahvuuden verran ja sit vaan 90 asteen välein pienet hepit ja jäähdytys. Tota toistaa kunnes sauma on ympäriinsä, varovasti fiiberilaikalla sileäksi ja sit perus pintakäsittelyt.
 10. Amerikan joen mukaan 1 keskikaasari bajahommissa parempi kun ykskurkkuset nurkkakaasarit, jokkiksessa käyttävät molempia menestyksekkäästi niin tuskin juurikaan eroa tehoissa on.
×
×
 • Create New...