Jump to content

tolvana

Members
 • Content Count

  1735
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  kuusankoski
 • Ajoneuvot
  Kirwa ja muutama vesivessa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.thesamba.com/vw/archives/info/bugchassisdating.php oisko 11/68 40hp 1300?
 2. tolvana

  The Hulk

  Erittäin hieno 9/10 jos tää ois mun visioilla niin kromilokarit ja kilpi+ valo satulan jatkoksi ni sit ois 10/10
 3. Kunnostettu moottori asennettuna tölkkiin 2000€, sovitettuna pallokeulaan 2400€. Kuvasta poiketen orkkisvaimentimella jne. Tuote Kouvolassa ja privalla tai tolvana ätwät yahoo piste com tavoittaa
 4. Kunnostettu moottori asennettuna tölkkiin 2000€, sovitettuna pallokeulaan 2400€. Kuvasta poiketen orkkisvaimentimella jne. Tuote Kouvolassa ja privalla tai tolvana ätwät yahoo piste com tavoittaa
 5. Ja helmikuukin käy kohti loppuaan, sunnuntaina taas kahvitellaan.
 6. Pumpun mukana tulee tiivisteet, kansi erikseen ja perusnylocit toimii muttereina mut orkkismuttereitakin on myytävänä. En tiedä onko pakettia sinällään myynnissä mut eiköhän nuo osakauppiaat osaa semmosen tehdä kun kertoo niille mitä haluaa.
 7. Kotitallissakin on yksi lähes ajoon valmis nelostyypin kone, kytkinkoppa/koeajopukki piti lainata hallille sovitusmosaan et saa koneen jemptisti paikalleen jäähypeltien rakentelua varten. Samalla löytyi vielä yksiin vaihtimiin korjaussarja joka meneekin hetikohta käyttöön.
 8. Vähän joutuu muokkaamaan, tässä lähtökohta.
 9. Palliksen konehuoneesta pitää tehdä tölkkiyhteensopivampi kun mitä se nyt on.
 10. Sit se ikävämpi puoli... aika paskamainen korjata tuo alue niin että sen kehtaa sanoa tehneensä ja ei oo pelkoa että täys poka päällä pettäisi.
 11. Peltien sovitusmoottori menossa pallikseen, joutuu hiukan askarteleepaskartelee ennenkun tuo tölkin kone pelteineen on tiiviisti konehuoneessa. Tämän laitteen oma moottori on levällään ja odottaa osia samaten vaihteistoon pitää tiivisteitä vaihdella sinnetänne.
×
×
 • Create New...