Jump to content

tolvana

Members
 • Content Count

  1759
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  kuusankoski
 • Ajoneuvot
  Kirwa ja muutama vesivessa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kannattaako noiden kaa hirveesti puljailla jos uutta vetaria kaikkine hilppeineen saa alle sataseen? Toki säästö se on pienikin säästö ...
 2. Tää ois huippujutska, yks -80 luvun lopun ikoninen roadsteri pitää elvyttää. Minkäkokoseen pakettiin tuo menee? Nyt duuniautona pikkupaku niin mahtuuko kyytiin ilman rälläkkää ?
 3. Tarve moiselle kouvolassa , Jos nurkissasi pyörii pitkäaikaislainalle/myytäväksi taikka vuokrattavaksi moinen niin nakkaa privaa.
 4. Möhkön tolppienvaihto ois ajankohtaista ja pölyt pois niin voipi viedä pihalle.
 5. Suhtkoht siististi tölkin moottorin saa siirrettyä pallikseen.
 6. Onko faktoja tarjota montaako erilaista on ollut nurkkakaasareille, kuvassa 3 kpl. Matalin käytössä ainakin 411 ja 412 varianteissa, nuo kaks muuta T2 pakuissa mut mikä vm/kone ja ilmansuodatin yhdistelmä?
 7. Toisen puolen sai tehtyä vähän pienemmällä kololla lattiaan. Ei puuttus kun penkinkiinnityspultit niin sit ois tältä osin hitsattu tämä kuljin. Ens kerralla sit loppuosa alustasta ja toinen takakaari jajaja... Jospa jo ens viikolla ois kaikinpuolin luovutuskunnossa.
 8. Koittasin laittaa plussaan sähöä kun virrat on päällä, g nasta maihin ja ykkönen puolan miinukseen. Jollei noin pelaa niin sit tarttis raapia päätä vähän enempi.
 9. Jo perinteeksi muodostuneet kolme päällekkäistä lattiapeltiä. Hitsin hyvä hitsi paitti ettei oo ollu kiinni kun toisessa pellissä. Ja runkoaisan pala jossa hieno ratsupaikka. Aisa 2mm ainetta ja paikka o.5mm, todella upeeta.
 10. Ei kauheen pahalta näytä jonkun mielestä, mä en oo tuo jonkku. Kolmikerrospaskat pois ja tuoretta korjauspalaa tilalle. Melkonen työmäärä takapuskurin ja taaempien nostokorvien välillä mut nuo kun uittaa kotelosuojalla niin kestää maailman tappiin kesäkäytössä.
 11. Maaliskuun viiminen sunnuntai tuloillaan, noudatetaan hallituksen ohjetta ja perutaan tämä. Kokoontumiset jatkuu hamassa tulevaisuudessa tavalla tai toisella.
 12. https://www.heritagepartscentre.com/eu/021109021CB-mechanical-camshaft-1700-2000cc-standard.html Tuo käsittäkseni on bussinokka ja tuolta löytyy myös hydenokat yms.
 13. Noitakin useampaa erilaista, bussimallia saa uuttakin ja 411 nokat on kananhampaita.
 14. Halvatun harakanpesät, polven päällä vanhan päälle tehtyä "runkopalkkia" pois ja uutta tilalle. Loputon suo.....
 15. Hiukan kyrsii että laatikossa lukee oil cooler type4 engines ja sit tuote ei käy kun type ykköseen ilman muokkausta vähän joka paikasta, toisessa päässä öljynsuodattimen jalan kohdalta piti muokata enemmänkin ja tukipantakaan ei käynyt suoraan.
×
×
 • Create New...