Jump to content

tolvana

Members
 • Posts

  2188
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tolvana

 1. Paljonko Kouvolaan toimitettuna?
 2. Ohhoh, pikkasen jäänyt laittelematta näitä. Vaan sunnuntaina ois taas Shellin baarissa kaffittelua ja syysajelun aikatauluja.
 3. Aikaa monta tappia tullut korjaushitsattua ja kaikki on alunperin tehty lankakoneella. Nätti seevi ja puikolla sauma niin kestää.
 4. Ei vaan nimenomaan -67 eli kaikki autossa on 12v mitoituksella mut kuitenkin 6v. Saa myös ilmiantaa missä moisen kunnostus onnistuu niin että saa todistuksen antotehosta.
 5. Otsikon mukainen, tai edes tieto mistä löytyy moinen. Vaikkapa Power versiona Tarve Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 6. Jos sulla ois uusi tämmönen ja tarve ehkäpä parin viikon päästä niin "lainaa" mulle ja tilaan sulle uuden tilalle.
 7. Hetipitässaada... Tarve Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 8. Kelvollinen -66 stanu löytyy. Harvinaisia only stanu osia paikallaan eli ei vielä pilattu kokonaan. Kouvolassa 4500€
 9. Eli Sunbeam Arrow 1.7+automaatti leimaa elokuulle ja ei esteitä uudelle kunhan muidenkin vanhojen brittien tapaan pyyhkii rievulla ylimääräiset öljyt pois ennen katsastusta. Tähän saa lähes yhtä hyvän ellei jopa paremman varaosa-auton ja kärrillisen osia mukaan. Palstalaisille 2000€ , nettiautosta löytyy lisäkuvat ja vaihdossa käy ilmavw/osat ja sopivaan voin vaikka maksaa väliäkin. Tuote Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 10. Kait noille jotain käyttöä löytää...
 11. Kouvolassa jokunen eritasoinen hintaluokassa 400-8000€
 12. Mulla on pari noita orkkiksia, maksoin satasen zipale enkä pitänyt kalliina. Jos silloin oisin tiennyt et noita saa alle pariin sataan kotiin uusia niin en varmaan olis noitakaan varastoon ostanut...
 13. Hommaat vaikka kolmimetrisen putkenpätkän jonka paat puristimilla tms kiinni akseliputken paikkaan jämptisti keskelle ja sit rullamitalla putkenpäistä vaikka pohjalevy takakulmiin mitta samaksi ja siin se on. Taitaa alle 2 m putkea riittää... Mittaa pariin paikkaan ja pariin kertaan et on suorassa. Muutamaan tolla metodilla vaihtanut ja suorassa kulkevat edelleen.
 14. Tarve Kouvolassa ja privalla tavoittaa
 15. Mä tekisin tämänkin vielä niin etten edes ottaisi lehtipakkaa ulos jollei lattoja ole poikki. Noiden pakkojen asennus on ilman nippuun hitsaamista melkoista hermopeliä, ainakin mulle.
 16. Hyvä vehje,ainakin satunnaiseen käyttöön
 17. Öljykylpyputsareita löytyy jokunen kymmen jos tarvetta,nää siis Kouvolassa ja en lähetä/etsi ja kuvaile...
 18. Just tän takia mä oon parit sisustat teettänyt satulla, asennukselle ei oo mun laskennalla jäänyt hintaa just lainkaan ja parissa kuukaudessa ollu valmiit.
 19. Satu tekee varmasti kilpailukykyiseen hintaan asennettuna.
 20. Puolisen tusinaa boschilaista löytyy. Osa testaamatta , kumpi malli? Laturin päälle vaiko tulipeltiin kiinnitettävä haussa?
 21. My5cents... Reilut 30v metallihommia tehneenä mä en käytä ollenkaan/ työmaillakaan ei oo lamelleja käytetty aikoihin. Lamelli syö sauman molemmin puolin perusainetta aina enemmän tai vähemmän. Joko paksu kivi tai fiiberi, nykyään "fiiberiä" on myös tukilaikattomana versiona.
 22. Paikalliset autolasiliikkeet myy n. Satasella uutta.
×
×
 • Create New...