Jump to content

tolvana

Members
 • Posts

  2031
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tolvana

 1. Mielenkiintoisia hitsattavia, tossa 6/8 eri profiilia. Lähes joka tolppaan tulee jonkunlainen luukkukarvi. Kirppu vaihtui -65 notsiin joka sekin purkaantuu hissukseen.
 2. Nykyään tuntuis olevan taas alkuperäisyys muodissa, jos itselle tekee eikä koskaan aio luopua niin on noita nähty ihan huonekaluputkesta laitettujakin. Kustannus vitosen ja vartti töitä.
 3. Androidluurilla topicin eessä olevasta sinisestä täpästä pääsee just siihen ekaan lukemattomaan ja samanlaisesta täpästä näkee millä alueilla on uusia kommentteja tms.
 4. Ikkunanpielet kelpais kyllä kouvolaan mut ei noita kannata lähetellä ja ei oo sinnepäin kulkuja tiedossa.
 5. Testeriin testi, toimii 6 voltillakin niinkun pitääkin. Sit tätä perusduuniakin välillä kuvaan. Koronanprkele piti kuukauden punkassa ja toipilaana edelleen mut wolkkareita värkätään lähes päivittäin.
 6. Tältä näytti 27.9.2021 irrotettu -73 pystärin lämpöputki a-pilarin sisällä, Aikas iso prozentti pinta-alasta uupuu, ahtaampaa kolo jo sormella rassattu niin sekin jo hiukan väljistynyt. Mut tuskin 20mm halkasijaltaan tuo reikäalapäästään enää. Saattaa puhallus lisääntyä uusilla putkilla.
 7. Huolletulla ja kunnostetulla on iso ero. Tehdaskunnostetuissa boscheissa ton tehotodistis mukana. Just toissapäivänä laitoin nätin huollettuna hommatun boschin 6V startin yhteen kuplaan ja samantien pois kun ei jaksanut pyörittää uutta konetta. Vanha, hapettunut ja ruosteinen takasin ja hyvin jytää.
 8. Tämmönen ollu pari vuotta lähes päivittäisessä käytössä kempin 5m kahvalla, toimii.
 9. tolvana

  Baja

  Tulis mun makuun parempi jos hommais semmosen ainakin 914 käytetty öljyntäytön joka on tossa huohotintornissa ja siinä myös öljytikku pystyssä. Tietty jos sulle tulee semmonen häkki perään niin tuokin jää sen sisään.
 10. Wolkkaritesterin, ehjän semmosen.
 11. Tommonen, nyt alle 1000km ajetulla vakio 1300 mosalla joka kuvassakin. Tänä vuonna leimattu ja ajettukin about 300 kilsaa....ei vaan "ehdi". Levyjarrut joka nurkassa, lisäpainoja keulassa, käfer-cup tuet , amattimiähen tekemä highwayflyer lodju, luvattu kestävän sen minkä vaparina sinne orkkislohkosta työntää. Myytävä pois kun poitsu saa ens vuonna kortin... Laite kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa. Hinta-ajatus on rahalla 6000€, vaihtohinta jotain muuta. Vaihdossa kelpaa leimattu max.3000€ vw, täysrempatut(dokumentoitu) vw-ilmajäähymoottorit , ehkä joku pakuprojektikin vois mennä.
 12. Polttoaineen pinnankorkeus kohokammiossa on väärä.
 13. Mittaas piruillessas solenoidille tuleva jännite... siitä nuo usein on kiinni. Huonoja kosketuksia ja isoja ylimenovastuksia sulakerasiassa,virtalukossa,solenoidilla, koneen maadoituksessa ja akun kengissä.
 14. Ei tartte olla muuta ehjää kun se kulmavaihteen muovi/metalliyhdistelmä ratas/ akseli joka pyörittää koko systeemiä. Kerran jo holkitin ja liimasin mut petti uudestaan.
 15. Tarve Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 16. Ehjä kuvanmukainen. Tarve Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 17. Mä tiedän kuinka paljon tän auton remontista on maksettu ennenkun paja vaihtui, sillä rahalla kyllä pitäisi olla hyvin tehty ja huomattavasti valmiimpi/valmis! Summa jääköön omistajan kerrottavaksi, ei mun mut aikas hyvän uuden auton sillä rahalla saisi. Niijuu, sisimmät helmapellit puuttuu molemmin puolin niin poikittaispalkkeja on jatkettu pellinpaloilla se 20mm/per pääty.
×
×
 • Create New...