Jump to content

tolvana

Members
 • Posts

  2103
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tolvana

 1. Ja sit jos alkaa löyttmään niin mulle kaks.
 2. Saa sillä ainakin kannen pilattua ellei muuta....
 3. Ku kaivat taskusta 4000-5000€ niin auto noudetaan haluamastasi paikasta ja palautetaan haluamaasi paikkaan kunnostettuna, hyvin yksinkertaista. Ei tarvi miettiä miten mikäkin irtoaa tai mitä se painaa jne.jne.
 4. Tietääkseni ainut joka on nuo ongelmat selättänyt orkkisosilla on KimmoH. Rahaa menee kolminumeroinen summa ja aikaa päiviä+ osien metsästys ja käsiin saaminen viikkoja... Tätä kyseistä autoa/ murheita puitu jo vuosia....
 5. Poikkeus vahvistaa säännön sanovatten...
 6. Tähän väliin on hyvä muistuttaa ettei museorekisteriin hyväksyminen vaadi alkuperäisyyttä juuri miltään osin. Ei tarvi olla orkkisväri, ei orkkisjarrut, ei orkkisvanteet eikä paljon muutakaan. Aika vähissä olis museoautot jos renkaissakin pitäisi olla orkkisilmat...
 7. Auttais vähän jos tuotteet myytäis ilman hintavarauksia, muutaman kerran kun ne palkkiot sivustolle maksaa kun ostaja on oma bulvaani niin rupeaa myyntihaluja löytymään... hylkääminen maksoi viime vuonna 60€ mut jos se maksu ois aina se sovittu % osuus ylöshilatusta hinnasta niin alkais kirpasemaan.
 8. Joskus, vaikkakin harvoin kokee onnistumisen iloa... 1.7 typ4 bensajärjestelmä (5 suutinta) elvytetty henkiin. Muutaman tunnin ärräpäitten jälkeen läpivuotavat ja muutenvaan pissivät muuttuivat sumuttaviksi ja pitäviksi. Josko pääsisi kohta käyntiin laittamaan. 20220327_113343.mp4
 9. Eikä tarvi olla kelinmukainen rengastuskaan ainakaan mun lähikonttorilla. Tammikuussa rekisteröintikatsastin juniksen kesärenkailla.
 10. Ei tartte siirtolappuja ellei kyseessä ole Rekisteröintikatsastus. Aika pitää olla varattuna mutta auto voi olla pois liikennekäytöstä mennessä konttorille ja myös konttorilta palatessa. Ja se aika/ konttorilla käynti pitää myös pystyä todentamaan esim.kuitilla tms.
 11. Ei se katonvaihtokaan oo ihan pikkujuttu...mä oikasisin tuon jos ois mun auto.
 12. Muutamalle kuvanmukaiselle tarve kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 13. Kirpulla kestää,koppiautolla kuulokkeiden kera tai sit on joko kuuro taikka omaa jonkunlaisen fetissin ääntä kohtaan.
 14. Löytyy ainakin lähes kaikki tuolta hangen alta.. lumien lähdettyä haen pari raatoa lisää niin sit löytyy ainakin. Nää siis kouvolassa. Tankkejakin ois pari jnejne
 15. Puuilossa on sopivaa putkea noihin, ohuempi 4.9€/2m, paksumpi 5.9€/2m. Mä en laittas rosterista, tuo mustakin on tarpeeks hankala saada niin loiville mutkille et vaijerit menee läpi. Eilen viimeksi lämpövaijerin suojaputkien kanssa tuli painittua.
 16. Miksi nostaa etuakselia? Pelkillä dropeilla tarvii jo madaltaa rengasta tai nostaa lattiaa.
 17. Luukku käsittääkseni tulee tehtaalta kun varustelistaan on ruksattu iso moottori. Noihin hiekkapuhalluksiin mä suhtaudun hiukka varauksella kun sitä hiekkaa löytyy sit oikeesti joka paikasta.. nelinumeroista summaa kaikkineen veikkaan.
 18. Joku halusi maksaa 2410€ projektista.
 19. Vanha kunnon musta miranoli siliää nätiksi...
 20. Reilut 10 mm pituuseroa, lyhyempi t1 ja pidempi t4
 21. Ihan vakio suomipaku, paljon uutta peltiä ja hitsilankaa vaan. Onko se moottoriluukun ylälaidan palkki sisäpuolelta ehjä?
 22. Sunnuntaina ois taasen kuukausimiitti, shellille siis kuudelta
×
×
 • Create New...